Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Препоръчайте ми игри, общо взето с интересна история и г/д добра графика като за моя компютър. Жанра не е от значение. Конфигурацията ми е:

2GB RAM 

AMD Athlon 240 2x 2.8 Ghz

Video Card: GeForce 7025 768MB (вградена) 

Общо взето да е стойностна игра, но да ми тръгне без да лагва. 

Assassin's Creed 2

Assassin's Creed:Brotherhood

Assassin's Creed:Revelations

:)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Assassin's Creed 2

Assassin's Creed:Brotherhood

Assassin's Creed:Revelations

:)

Хаха, много смешно. Сериозно питам. :)

Хаха, много смешно. Сериозно питам. :)

То само RAM паметта ти е проблем! Иначе ти препоръчвам тези игри F.E.A.R 2, Sims 2, Napoleon: Total WarHalf-Life 2Battlefield 2Call of Duty: Modern Warfare 2MinecraftThe Elder Scrolls 4: OblivionStar Wars: Battlefront 2, Doom 3Prince of Persia: The Forgotten Sands  <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> 

Редактирано от petko93 (преглед на промените)

препоръчайте ми игра подобна на WoW TBC.Ram:856МВ, Video:128МВ, Ghz1.75.мерси предварително. :)

То само RAM паметта ти е проблем! Иначе ти препоръчвам тези игри F.E.A.R 2, Sims 2, Napoleon: Total WarHalf-Life 2Battlefield 2Call of Duty: Modern Warfare 2Minecraft, The Elder Scrolls 4: Oblivion, Star Wars: Battlefront 2, Doom 3, Prince of Persia: The Forgotten Sands  <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> 

Всъщност не е само РАМ-а .. а най-вече видеото.. въпреки, че на пръв поглед е стабилно, е вградено и не става много, много за игри. Игри като Prototype 1, Assassin's Creed.. супер много ми насичат.. Което ме учуди.. но факт.. 

Искам да попитам в коя от версиите на Assassin creed можеше да се играе с няколко героя имаше и една жена и други..

???

Кажете версията

Редактирано от arrsena (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра подобна Knights of Honor Не като  Total War  с водене на битките, а с повече стратегия и наблягане на разрастването по картата. А ако са застъпени повече територите в Източна Европа и Азия и народите и племената там ще е идеално. :)

Препоръчайте ми игра подобна Knights of Honor Не като  Total War  с водене на битките, а с повече стратегия и наблягане на разрастването по картата. А ако са застъпени повече територите в Източна Европа и Азия и народите и племената там ще е идеално. :)

R.U.S.E. , Civilization 5

Всъщност не е само РАМ-а .. а най-вече видеото.. въпреки, че на пръв поглед е стабилно, е вградено и не става много, много за игри. Игри като Prototype 1, Assassin's Creed.. супер много ми насичат.. Което ме учуди.. но факт.. 

Не се излагай с това видео и не търси нищо за него. Просто събери съвсем малко пари и си вземи някоя видеокарта за 50-60 лева. Дори и нова такава, ще бъде поне 10 пъти по-бърза от сегашната ти. Разбирай ако сега имаш 5 fps  при игрите, вече ще имаш 50 при същите условия. На старо би взел по-бърза за тия пари, но пък вероятно ще трябва да се бръкнеш още повече за захранване, че има стари зверове като акумулиращи печки. 

Здравейте може ли да ми препоръчате игри с коли,които имат голяма карта и може да се кара свободно,като например Test Drive Unlimited,без значение дали са много стари или нови. :rolleyes:

Редактирано от stranger1 (преглед на промените)

Здравейте може ли да ми препоръчате игри с коли,които имат голяма карта и може да се кара свободно,като например Test Drive Unlimited,без значение дали са много стари или нови. :rolleyes:

GTA 4,San andreas,  Euro Truck Simulator 2

GTA 4,San andreas,  Euro Truck Simulator

да,играл съм ги яки са,други знаете ли,някакви симулатори с коли :rolleyes:

Търся една игра която играех едно време . Военна игра е , помня , че имаше карта на която си избираш къде да те пусне с армии от твоята държава и целта е просто да изтрепиш противниците . Избираш си дали да си пехотинец или пилот на самолет .Имаше и броят на останалите и на загиналите войници. Мисля , че това е всичко което помня ... А и когато те убият се респаунваш отново докато не ви изтрепят всички или обратното .

Редактирано от Тоньо (преглед на промените)

Търся една игра която играех едно време . Военна игра е , помня , че имаше карта на която си избираш къде да те пусне с армии от твоята държава и целта е просто да изтрепиш противниците . Избираш си дали да си пехотинец или пилот на самолет .Имаше и броят на останалите и на загиналите войници. Мисля , че това е всичко което помня ... А и когато те убият се респаунваш отново докато не ви изтрепят всички или обратното .

Хм... Не се сещам за такава стара игра, но от по-новичките Heroes & Generals прилича досущ на описаната от теб игра.

да,играл съм ги яки са,други знаете ли,някакви симулатори с коли :rolleyes:

Street Legal Racing

Хм... Не се сещам за такава стара игра, но от по-новичките Heroes & Generals прилича досущ на описаната от теб игра.

А  възможно ли е да е някой Battlefield ?

Добър ден потребители на Kaldata много бих искал някой да ми препоръча игра наподобяваща на Shaiya ще съм му много благодарен  :)

Здравейте :) Търся игра от жанра на "Метро" ако някой знае такава моля да сподели :D

Аз търся игра подобна на Metro ;)

Търся игра подобна на Mark of The Ninja, The Cave И Shank... Смисъл... от новите 2D игри. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.