Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Каране с мишка не мисля,че ще намериш подобна игра.Свободно каране - NFS Most Wanted,Undercover,Underground 1/2,World , Flatout 2 до някаква степен, Colin Mcrae 2.0, Fuel , Burnout Paradise , Crash Time 3 , Test Drive Unlimited , World Racing 2 , Euro Truck Simulator 2

Мисля ,че тези ти стигат въпреки ,че ме пита на ЛС и аз ти отговорих и там....

Мерси!

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искам да попитам ще мога ли да подкарам горе долу Аlien rage unlimited с характеристиките:

AMD A8 - 3870 APU 3.00 GHZ

AMD RADEON 6550HD вградена 512 mb

RAM : 4GB (1333 HZ.) 

Търся лека зарибявка като за лаптоп с едноядрен процесор и слаба видеокарта

Бихте ли ми препоръчали игра подобна да Diablo, Sacred но да е по нова и да е офлайн защото интернетат ми е от бавните !

Редактирано от Цветослав Гергов (преглед на промените)

Искам да попитам ще мога ли да подкарам горе долу Аlien rage unlimited с характеристиките:

AMD A8 - 3870 APU 3.00 GHZ

AMD RADEON 6550HD вградена 512 mb

RAM : 4GB (1333 HZ.) 

Провери дали ще ти тръгне тук!

В играта има много неща които се случват по едно и също време и е доста новичка с хубави графики и според мед дори и да ти тръгне , няма да ти върви хубаво и вместо да се забавляваш играейки я , ще я мразиш заради ниския фреймрейт или лаг спайкове...

Бихте ли ми препоръчали игра подобна да Diablo, Sacred но да е по нова и да е офлайн защото интернетат ми е от бавните !

Titan Quest , Torchlight 1/2 , Grim Dawn , The incredible adventures of Van Helsing , Warcraft 3 Custom ORPG/RPG maps. Хубави са всичките ;) 

Търся лека зарибявка като за лаптоп с едноядрен процесор и слаба видеокарта

Потърси игрите на PopCap и на BigFishGames!Имат доста игрички които са прости и леки!

Редактирано от Светозар (преглед на промените)

Някой да знае дали има такава игра с барабани , да мога да си пусна песничка и да ми показва кой барабан трябва да удрям .. разбрахте ме..

Търся игра в която примерно отиваш някъде с приятели или си при съседите или си на парти и си говорите нещо там.Някаква игра като примерно Facade.Или примерно обеждавам някакво камикадзе да не се самоубива или нещо такова :DБлагодаря предварително!

Търся игра в която примерно отиваш някъде с приятели или си при съседите или си на парти и си говорите нещо там.Някаква игра като примерно Facade.Или примерно обеждавам някакво камикадзе да не се самоубива или нещо такова :DБлагодаря предварително!

Доколкото разбирам искаш игра с много разговори, но без много други неща? Бих ти препоръчал Fallout поредицата и The Elder Scrolls, но там пък говоренето е само половината. Самата игра Facade е уникална т.е няма други като нея (или поне не се сещам за такива).

Преди 1г. играх една игра, много прилича на

Command & Conquer 3

Някой, може ли да ми каже името?

Пак такива сгради правиш, които произвеждат танкове и въртолети. Спомням си, че имаше и сателитна антена зареждаща въздушни оръжия. Имаше и машина за телепортация на войската.

Търся игра с територии, войни, политика и т.н, за втора световна война, може и за съвременните години. Да е нова играта и с тежка графика!Благодаря предварително!

Кажете някоя игра подобна на Prince Of Persia ама да е лека

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RFVG2zagZHg

Може ли да ми препоръчате игри подобни на Monopoly, The Game of Life и Trade Mania 2? Главно ме интересува да може да се играе от няколко човека, да има път, по който се минава и да могат да се купуват/провадават/печелят някакви неща. В общи линии strategy board игри.

Някой може ли да ми препоръча някаква игра която да има co-op campain ????

Подобна на crysis 1 казвам 1 по причината да бъде колкото нея по параметри и по възможност даже и по лека ама да не е и боза. Блг. предварително. :)

Някой може ли да ми препоръча някаква игра която да има co-op campain ????

на един компютър или локал да играеш с някой ли ?

най-силнo ти препоръчвам Lara Croft and the Guardian of Light и Hunted - The Demon's Forge (която е локал)

иначе на един комп:

- Final Exam

- Marvel Ultimate Alliance

- Blood Knights

и тва може да ви е забавно

и ето ти сайт за всички co-op игри http://www.co-optimus.com/games.php

Здравейте,търся една игра,която играех преди година може би.Става въпрос за състезания подобно на Test Drive.Обширни карти,състезаваш се с случайни коли,които преминават.Различното,може би от TDU,е че ако срещнеш джип,можеш да му отправиш предизвикателство и тогава минавате на офроуд из скали,черни пътища и т.н.Спечелиш ли му взимаш джипа.Мисля,че и с взетите коли/джипове се минаваха тестове.Някой ако се сеща ще съм му благодарен.

Здравейте, може ли да ми препоръчате игра с коли, която да е за волан с педали.

Мисля, че ти предложих достатъчно игри.Повечето игри могат да се подкарат и с волан...Ако не могат най-вероятно има емулатори които регистрират завъртането на кормилото като клавиш на клавиатурата и играта си мисли, че играеш с клавиатурата, а ти всъщност си с волан...

Мисля, че ти предложих достатъчно игри.Повечето игри могат да се подкарат и с волан...Ако не могат най-вероятно има емулатори които регистрират завъртането на кормилото като клавиш на клавиатурата и играта си мисли, че играеш с клавиатурата, а ти всъщност си с волан...

Добре, мерси!

Здравейте,търся и съм почитател на игри ,които действието се развива в тъмното и има главно убийства.Ще се радвам да ми препоръчате игри подобни на CS,Condemned,и още.Изискванията да са горе-долу за средняшки комп и графиката да е хубава.

Благодаря Предварително !!!

Здравейте,търся и съм почитател на игри ,които действието се развива в тъмното и има главно убийства.Ще се радвам да ми препоръчате игри подобни на CS,Condemned,и още.Изискванията да са горе-долу за средняшки комп и графиката да е хубава.

Благодаря Предварително !!!

Искаш Horror Games и даваш пример : CS  :lol6: Ами със какво да започнем -Ето ти страхотни игри с много интересни истории които си заслужава да бъдат изиграни.Общото между тях е,че са правени на един енджин.*Misao*Mad Father*The Croocked man*Paranoiac*The Witch's houseЕто и още няколко : *Anna*Slenderman*SCP*Siren: Blood Curse*Amnesia*Outlast

*Lucius*DoorwaysПосле ще добавя още! 

Редактирано от Светозар (преглед на промените)

Здравейте,търся една игра,която играех преди година може би.Става въпрос за състезания подобно на Test Drive.Обширни карти,състезаваш се с случайни коли,които преминават.Различното,може би от TDU,е че ако срещнеш джип,можеш да му отправиш предизвикателство и тогава минавате на офроуд из скали,черни пътища и т.н.Спечелиш ли му взимаш джипа.Мисля,че и с взетите коли/джипове се минаваха тестове.Някой ако се сеща ще съм му благодарен.

Аз да си ъп-на въпросчето,че ще се затрие преди да я намерим :).Само да добавя,възможно ли да е пак TDU,но двойката?

П2.П2.Открих я,точно TDU,но е двойката

Редактирано от bojoviki (преглед на промените)

Здравейте момци.  ;) От доста време търся Open world zombies / parkour / survival ( Играл съм Dead Island ), но все не мога да намеря игра която да ми допадне. Ако можете да ударите едно рамо ще съм ви благодарен ;).Също ако може да ми кажете, и някои игрички за offline split-screen ( Racer-и / Бойни ), и да могат да се играят с xbox controller & клавиатура. Мерси предварително.Машинката ми е;AMD FX-61008GB RamSapphire HD 7870 

Препоръчайте ми игри, общо взето с интересна история и г/д добра графика като за моя компютър. Жанра не е от значение. Конфигурацията ми е:
2GB RAM 
AMD Athlon 240 2x 2.8 Ghz
Video Card: GeForce 7025 768MB (вградена) 

Общо взето да е стойностна игра, но да ми тръгне без да лагва. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.