Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Не бях чувал за тази игра, прегледах геймплея в тубата, но не ми допада. Може да пробвам някаква с нинджи . Да препоръчаш нещо добро, което си играл и те е "грабнало" така да се каже?

Mini Ninjas е много забавна, но не съм сигурен, че ще ти допадне "детския" стил. Warframe е безплатна и много играна, но пък там се иска много сериозна машинка, за да й се насладиш. Първенецът обаче в тази категория, за мен, е Shadow Warrior (http://store.steampowered.com/app/233130/). Една много известна игра, която не ти препоръчвам, е Ninja Gaiden. Просто е изключително трудна, дори и на най-долните нива на трудност, но ако обичаш големите предизвикателства й хвърли един поглед.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Последните 2-3 дена се зарибих доста по една игра - Deadpool и ми остава малко за да мина кампанията на средно ниво. Допадна ми играта заради хумора който са вкарали и боя с мечове, чукове + пистолети, пушки и т.н.

Anyone..?

Duke Nukem Forever; Serious Sam 3

Duke Nukem Forever; Serious Sam 3

И двете съм ги играл.

Mini Ninjas е много забавна, но не съм сигурен, че ще ти допадне "детския" стил. Warframe е безплатна и много играна, но пък там се иска много сериозна машинка, за да й се насладиш. Първенецът обаче в тази категория, за мен, е Shadow Warrior (http://store.steampowered.com/app/233130/). Една много известна игра, която не ти препоръчвам, е Ninja Gaiden. Просто е изключително трудна, дори и на най-долните нива на трудност, но ако обичаш големите предизвикателства й хвърли един поглед.

Благодаря ви и на двамата за отговорите

Здравейте може ли да ми препоръчате игра от този тип ..... Mechanic Escape ,Electronic Super Joy, Ethan : Meteor Hunter , Meat boy .

Здравейте може ли да ми препоръчате игра от този тип ..... Mechanic Escape ,Electronic Super Joy, Ethan : Meteor Hunter , Meat boy .

Дано тези ти харесат ;)

Life Goes On [RLD] (2014), Alien Spidy, Aces Wild : Manic Brawling Action!, 3D Shinobi III, 140

Дано тези ти харесат ;)

Life Goes On [RLD] (2014), Alien Spidy, Aces Wild : Manic Brawling Action!, 3D Shinobi III, 140

Нещо друго някой да предложи тези нещо не ми допадат :( 

Здравейте! Търся една игра... Играта е подобна на това видео в песента.. Играе се предимно Multiplayer караш разни коли също така и има каравана...https://www.youtube.com/watch?v=Qc9c12q3mrc

Не бях чувал за тази игра, прегледах геймплея в тубата, но не ми допада. Може да пробвам някаква с нинджи . Да препоръчаш нещо добро, което си играл и те е "грабнало" така да се каже?

Mark of the ninja  :inlove1:

Редактирано от RJ45 (преглед на промените)

Историята на Assassin's Creed свързана ли е? От първата част ли трябва да я почна? 

Търся игра подобна на Grand Theft Auto или пък South Park:The Stick of Truth, която е съставена от виртуален свят И ИМА ВИРТУАЛНИ ПАРИ.

Хора препоръчайте ми някакви игри за моя компютър той е леко слаб така да се каже (Intel inside pentium 4) Intel®,,Pentium® 4 CPU 3.20GHz..1 GB ram).

Може и рипната да е.

Благодаря предварително! :)

Редактирано от Dyrqn Ahmed (преглед на промените)

Процесор: 3000Mhz Intel Pentium 4

Рам Памет: 1GB RAM DDR

Твърд Диск: 80GB HDD

Видео карта: Intel 82865G, 128MB

Мрежова карта: 10 / 100 / 1000

Видеоизход: VGA

Оптично у-во: CD-ROM

Интерфейс: 6x USB 2.0 + 2 front USB --това е по подробно.

Някоя друга...

Редактирано от Dyrqn Ahmed (преглед на промените)

Ами със трактори или някой камионни оправя ли те?

Ами със трактори или някой камионни оправя ли те?

Ми не знам кажи какво ти е наум аз ще ги видя.

Здравейте!Вчера случайно попаднах на една игра на име hay day и я инсталирах на смартфона ми и ми харесва.

Искам да ми препоръчвате някоя известна онлайн игра, където отгледаш животни и градини подобна на hay day, но да може да се играе от компютъра, а освен това да имам възможност да си поддържам фермата и чрез смартфона. Hay Day е точно такава, но се играе в фейсбук...разбира те ли ме накъде бия?

Изглежда обещаваща! нали е популярна ?

Не знам какво разбираш под "популярна",  но отговаря на твоите изисквания. Племенницата я ръчкаше по едно време. Съдеше някви царевици, картофи и др. Имаше и животни прасета,зайци, патки и т.н...

Редактирано от sameone (преглед на промените)

Не знам какво разбираш под "популярна" но отговаря на твоите изисквания. Племенницата я ръчкаше по едно време. Съдеше някви царевици, картофи и др. Имаше и животни прасета,зайци, патки и т.н...

Като приложение за смартфон не я намирам. Освен това тези игри с фермите не стават ли и за големи хора тоест за около 20 годишни ?  :D

Като приложение за смартфон не я намирам. Освен това тези игри с фермите не стават ли и за големи хора тоест за около 20 годишни ?  :D

Вижа дали няма мобилна версия на самия сайт (игра). Щом те кефи джиткай си. Във фейса всичките игри са за 3+ годинки но ги цъкат доста по-възрастни!

Вижа дали няма мобилна версия на самия сайт (игра). Щом те кефи джиткай си. Във фейса всичките игри са за 3+ годинки но ги цъкат доста по-възрастни!

Изглежда няма мобилна версия на играта и това е проблем защото аз целя когато седя на компа да си поддържам фермата на компа, а после когато ставам от компа да мога поддържам фермата от време на време и от смартфона.За други сещаш ли се? Всъщност не знам дали има разлика ако игрите са или не са от тъпия facebook?

Изглежда няма мобилна версия на играта и това е проблем защото аз целя когато седя на компа да си поддържам фермата на компа, а после когато ставам от компа да мога поддържам фермата от време на време и от смартфона.За други сещаш ли се? Всъщност не знам дали има разлика ако игрите са или не са от тъпия facebook?

Намери си някоя игра в гугъл плей, инсталирай си blue stacks на компютъра и си "джиткай" :) Blue stacks е нещо като андроид, но за компютър, един вид все едно си използваш смартфона/таблета :) 

Намери си някоя игра в гугъл плей, инсталирай си blue stacks на компютъра и си "джиткай" :) Blue stacks е нещо като андроид, но за компютър, един вид все едно си използваш смартфона/таблета :)

Предполагам самото приложение е напълно легално и безплатно?

Освен това ако например си инсталирам някоя игра с ферма например и същата игра я инсталирам и на blue stacks и я играя на смартфона първоначално и стигам до 10 ниво например и после като вляза в blue stacks и пускам пак същата игра и там ли ще съм 10 level или...?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.