Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Така ми се играе нещо подобно на Prince of Persia и God of War.. Просто умирам за такива игри, скачане, пъзели, бой, екшън.. ГОЛЕМИ БОСОВЕ!!! Можете ли да препоръчате нещо? Само да не е DmC, че ми е много противна тази игра, и аз не знам защо.. 

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така ми се играе нещо подобно на Prince of Persia и God of War.. Просто умирам за такива игри, скачане, пъзели, бой, екшън.. ГОЛЕМИ БОСОВЕ!!! Можете ли да препоръчате нещо? Само да не е DmC, че ми е много противна тази игра, и аз не знам защо.. 

Assassin's Creed цялата поредица уникален геймплей хвърли им едно око ;):)

Така като ми гледаш подписа мислиш ли, че не съм превъртял всичките AC по няколко пъти? А и не мисля, че е от този тип игри които търся. Иска ми се да е нещо по-линейно :)  Благодаря за предложението иначе :) 

Подобни на :  1.Minecraft,Dont Starve,SimCity (Sandbox,survival игрички за развиване малко на обмислянето на нещата(кое къде стои как ще изглежда какво ще правя) 2.Нещо готино пикселизирано (харесва ми 8-битовия стил) като CubeWorld. 3.Някой кракнат Ко-Оп гейм който се тегли безплатно и се играе без хамачи.(в България повечето хора нямат възможност да си закупуват игрите и аз съм един от тези хора) 4.Приятни пъзел игри които всъщност очакват малко да мислиш обаче не да се пренатоварваш като Portal 2 , голям фен , много ми хареса! 5.Нещо като Warcraft 3 + Гарена и така да може да се разцъква.Специално Wc3 има различни стилове карти и аз лично съм метнал едно 1200 часа игра на Wc3 и вече ми омръзна. 6.Някаква игра на която може да се играе на едно лан парти така да се каже.. :) Благодаря предварително на всеки който е предложил игри!

Така ми се играе нещо подобно на Prince of Persia и God of War.. Просто умирам за такива игри, скачане, пъзели, бой, екшън.. ГОЛЕМИ БОСОВЕ!!!

Можете ли да препоръчате нещо? Само да не е DmC, че ми е много противна тази игра, и аз не знам защо..

Prince of Persia :

Tomb Raider сериите са нещо подобно. Последната на мен ми идва дори прекалено скриптед, така че няма как да не я намериш за линейна.

Bloodrayne до някаква степен също е такава. Може да се пробва..

God of War :

Garshasp: Temple of the Dragon - бих казал доста. Ама играта е зле..

X-Blades - може би.. Много сексуалност..

Darksiders - евентуално. Не съм и голям фен.

Подобни на :

1.Minecraft,Dont Starve,SimCity (Sandbox,survival игрички за развиване малко на обмислянето на нещата(кое къде стои как ще изглежда какво ще правя)

2.Нещо готино пикселизирано (харесва ми 8-битовия стил) като CubeWorld.

3.Някой кракнат Ко-Оп гейм който се тегли безплатно и се играе без хамачи.(в България повечето хора нямат възможност да си закупуват игрите и аз съм един от тези хора)

4.Приятни пъзел игри които всъщност очакват малко да мислиш обаче не да се пренатоварваш като Portal 2 , голям фен , много ми хареса!

5.Нещо като Warcraft 3 + Гарена и така да може да се разцъква.Специално Wc3 има различни стилове карти и аз лично съм метнал едно 1200 часа игра на Wc3 и вече ми омръзна.

6.Някаква игра на която може да се играе на едно лан парти така да се каже.. :)

1. Well .. За момента "DayZ" е дефиницията на "survival". Иначе може да погледнеш и това :

Fortnite изгледа добре, но не знам кога ще е готова.

Също погледни тези двете (набляга се на Minecraft стила.. всъщност Terraria стила.. и малко RofMG.. да!):

Build & Defend - A Survival Cooperative Sandbox game

Wayward Beta 1.1.1 | HTML5 Survival Roguelike Game

Също погледни "Realm of the Mad God" и "Terraria".

2. Вече споменах такава : "Realm of the Mad God". Ако искаш нещо 3D - "Ace of Spades". Преди време беше безплатна. Сега не знам дали дават да се играе безплатно, но то винаги има начин..

3. Трето е много общо и не знам какво искаш. Но има и безплатни Co-Op игри от самите създатели. Така че конкретизирай..

4. Първо като прочетох пъзел и веднага - Syberia. Обаче после като видях примера с Portal - наскоро играх една игра, която е тотален "mind fuck". "

" е името. Трябва да се пробва. Има изключително оригинални пъзели и като цяло е доста болна.

5. League of Legends ? Dota 2 ? Пиша ги с въпросителна, защото сигурно ги знаеш. Това са най-комерсиалните MOBA в момента.

6. Couch Co-Op ? Т.е. цъкате с приятел от дивана ? Аз така разбирам обяснението ти. Ако е така - Trine, Dungeon Defenders..

Редактирано от An0n (преглед на промените)

Препоръчайте ми екшън игра, защото много ми се играе :) 

Конфигурация

Windows 8

VIDEO CARD GT 230 2 GB

RAM 8 GB

AMD Athlon II X4 631 Quad-Core Processor 2.60 GHz

Препоръчайте ми екшън игра, защото много ми се играе :)    Конфигурация Windows 8 VIDEO CARD GT 230 2 GB RAM 8 GB AMD Athlon II X4 631 Quad-Core Processor 2.60 GHz

BioShock Infinite - примерно.. Обаче нищо лично, ама така е глупаво. Сега след мен 324987 поста само с предложения, кой на каквото му скимне, просто защото хората не знаят какво харесваш. Биошок'а я давам защото е 10/10 и тотален must play.

Пробвах Bioshock-а, но не ме грабна. Накрая реших да потърся за някоя друга и намерих Mount & Blade Warband Napoleonic Wars

Много ми хареса и сега си я цъкам. Препоръчвам я на всеки!

Редактирано от lester (преглед на промените)

Може ли да ми препоръчате FPS  игра подобна на call of duty  серията , Sniper warrior 2 , Battlefield 2 , CS . Също нещо от сорта на Diablo 1,2,3  без  Tomb rider  и Prince of Persia (предпочитам с инвентар , да качвам левели и т.н.)  понеже съм ги врътнал вече . Мерси .

Може ли да ми препоръчате FPS  игра подобна на call of duty  серията , Sniper warrior 2 , Battlefield 2 , CS . Също нещо от сорта на Diablo 1,2,3  без  Tomb rider  и Prince of Persia (предпочитам с инвентар , да качвам левели и т.н.)  понеже съм ги врътнал вече . Мерси .

Medal of Honor - предложение за FPS. Комерсиален жанр е и има хиляди заглавия..

Не мога да разбера защо сравняваш Diablo с TR и PoP. Има само едно тотално заглавие тук : Path of Exile

Medal of Honor - предложение за FPS. Комерсиален жанр е и има хиляди заглавия..

Не мога да разбера защо сравняваш Diablo с TR и PoP. Има само едно тотално заглавие тук : Path of Exile

Не , че ги сравнявам , но доста хора ми ги препоръчвата , а за мен диабло е 100 пъти по - добро . Тази Path of Exile е точно такава каквато търсех ... много благодаря , но в замунда ми излиза бета която е 5 gb.?

Не , че ги сравнявам , но доста хора ми ги препоръчвата , а за мен диабло е 100 пъти по - добро . Тази Path of Exile е точно такава каквато търсех ... много благодаря , но в замунда ми излиза бета която е 5 gb.?

Играта е Beta, да, но няма да има никакви бъдещи изтривания и ресетове. Целият прогрес, предмети, всичко се запазва. Напълно безплатна е и аз лично я свалям от официалния сайт, но отнема доста време. Това което гледаш в българския торент тракер е от онзи ден и не мисля, че не е официален инсталер, но ако не ти се чака, сваляй от там.

Играта е Beta, да, но няма да има никакви бъдещи изтривания и ресетове. Целият прогрес, предмети, всичко се запазва. Напълно безплатна е и аз лично я свалям от официалния сайт, но отнема доста време. Това което гледаш в българския торент тракер е от онзи ден и не мисля, че не е официален инсталер, но ако не ти се чака, сваляй от там.

Kак мога да спра чата , че постоянно ми излизат съобщения на други хора които я играят , и може ли да се играе самостоятелно без да виждам други аватари , когато вляза в града ? И още един проблем имам. Изхвърля ме 3-4 пъти в рамките на 3 часа . Дали се дължи на прекъсната интернет връзка ?

Не съм чела дали някой е искал същото,но ми препоръчайте игра като The sims 3,The sims 2,Supple,Singles..Тоест игра симулация на реалния живот.Моля да не ми препоръчвате онлайн игрите-не са по моя вкус.Мерси  :clown:

Не съм чела дали някой е искал същото,но ми препоръчайте игра като The sims 3,The sims 2,Supple,Singles..Тоест игра симулация на реалния живот.Моля да не ми препоръчвате онлайн игрите-не са по моя вкус.Мерси  :clown:

се води версията за възрастни на Singles: Flirt Up Your Life. Тотална игра беше :D

Иначе аз бих препоръчал

- доста напомня на The Sims серията.

Също

.
може би.

В това отношение

също е подобна.

И ако размислиш за онлайн частта - Second Life

А ако си готова да разчупиш вижданията си и да отвориш съзнанието си за нещо.. повече О.о Here we go :

- Тук играеш ролята на Бог, който контролира всичко и всички. Чрез класическата концепция за Ин и Ян, имаш добра и лоша страна. А съответно в играта, ангел и дявол, които те съветват. Кой ще слушаш е изцяло твой избор. Освен това си имаш и специално създание, което прави по-важните неща за теб. Примерно избиване на нищожните селяни, само защото ти харесва. Или пък може да им носи вода и да ги снабдява с храна. Отделно след време ще има битки с други богове и прочие. И като цяло супер зарибена е играта.

- Ок, и това не прилича толкова на Sims. Обаче минаваш през цялата еволюция на една отделна клетка до момента където завладяваш света. Начина по който ги правиш - изцяло по твой избор. Ако решиш твоето създание може да е тревопасно и тогава ще поеме по различна хранителна верига и често може да е плячка на хищници. Или пък да е месояден и да застрашава съществуването на всички създания около него. А може и да е социален и харизматичен и да ги запленява с песни и танци. В по-късната част играта се развива като RTS (Real-Time Strategy) където вече се изискват истински скилове и micro. Може би там ще те загубим като играч, но поне началната част си е must play ..

се води версията за възрастни на Singles: Flirt Up Your Life. Тотална игра беше :D

Иначе аз бих препоръчал

- доста напомня на The Sims серията.

Също

.
може би.

В това отношение

също е подобна.

И ако размислиш за онлайн частта - Second Life

А ако си готова да разчупиш вижданията си и да отвориш съзнанието си за нещо.. повече О.о Here we go :

- Тук играеш ролята на Бог, който контролира всичко и всички. Чрез класическата концепция за Ин и Ян, имаш добра и лоша страна. А съответно в играта, ангел и дявол, които те съветват. Кой ще слушаш е изцяло твой избор. Освен това си имаш и специално създание, което прави по-важните неща за теб. Примерно избиване на нищожните селяни, само защото ти харесва. Или пък може да им носи вода и да ги снабдява с храна. Отделно след време ще има битки с други богове и прочие. И като цяло супер зарибена е играта.

- Ок, и това не прилича толкова на Sims. Обаче минаваш през цялата еволюция на една отделна клетка до момента където завладяваш света. Начина по който ги правиш - изцяло по твой избор. Ако решиш твоето създание може да е тревопасно и тогава ще поеме по различна хранителна верига и често може да е плячка на хищници. Или пък да е месояден и да застрашава съществуването на всички създания около него. А може и да е социален и харизматичен и да ги запленява с песни и танци. В по-късната част играта се развива като RTS (Real-Time Strategy) където вече се изискват истински скилове и micro. Може би там ще те загубим като играч, но поне началната част си е must play ..

Мерси много , веднага ще изтегля 

и 

, 
 и Second Life обаче съм ги играла и не ми харесват много . Мерси все пак и другите може да пробвам някой път  :no-no: 

Препоръчайте ми игра подобна на Pharaoh Cleopatra  , имаше и една по-стара мисля , че се казваше Цезар , в която развивам град , търгувам с разни хранителни ресурси и др.

Препоръчайте ми игра подобна на Pharaoh Cleopatra  , имаше и една по-стара мисля , че се казваше Цезар , в която развивам град , търгувам с разни хранителни ресурси и др.

CivCity Rome, Immortal Cities: Children of the Nile, Glory of the Roman Empire, The Settlers 7: Paths to a Kingdom, Emperor: Rise of the Middle Kingdom.. Доста рандъм ги давам, както се вижда, защото не мога да се сетя за кой знае какви специфични черти от твоите игри, а и ти не си посочил.

Препоръчайте нещо като Shaiya ,но да не е WoW ! Благодаря предварително !

Препоръчайте нещо като Shaiya ,но да не е WoW ! Благодаря предварително !

Пробвай Tera. Мисля, че ще ти хареса.

Редактирано от Милко9916 (преглед на промените)

Пробвай Tera. Мисля, че ще ти хареса.

Tera някакви големи изисквания ли има ? 

Tera някакви големи изисквания ли има ?

Tera-Online System Requirements

Бих препоръчал :

От тези най-добри са Rohan, Perfect World и мрачната му алтернатива - Forsaken World.

А Dragon Nest (и реалистичната алтернатива C9) и Vindictus са още по-добри (според мен), но вече тук се отдаличаваме от заглавието, което даде.

Здравейте, ако знаете някакви класически игри, за доста стар компютър, казвайте.. :)

Intel Pentium 2 266 mhz

128mb ram

8mb video

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.