Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

, ще бъде много добра!
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Интересна тема,но няма как да помогнете..от 2004 се опитвам да намеря игра подобна на Half Life 2 и такава още не е направена.Невероятно съчетание от графика,геймплей и логически задачки.Естествено минал съм през епизод 1,2 ,портал 1,2 ;)

Не е "поредния скучен шутър" ,все пак,ако някой се сети за нещо да каже.

Ако искаш пробвай Хейло. Историята е по-различна, но има доста хубави мисии и цепиш извънземни на сингъл и играчи на мулти плейър. Хейло има части разбира се базирани на историята. Хейло 1, Хейло 2, Хейло 3 и Хейло 4(която май е още за xbox) . Графиката от хейло 2 нататък е много добра, за разлика от първия Хейло, защото първият хейло е създаден през 2001 ако не се лъжа.

Инсталирам я :beer:

Не ме кефи много.

Много трудно се откриват такива игри. Ако обичаш например да направляваш армии и таквиз работи Red Alert 2. Не знам дали ще ти хареса, но ти я препоръчвам горещо.  И аз сега пробвам Commandos 2, добра е  ;) .

Редактирано от Милко9916 (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра подобна на ЦС ... Да е със стрелба и да имаш отбор а не сам срещу всички ..

Оооо боже. Ако беше разгледал темата щеше да видиш десетки хора, които питат „Препоръчайте ми игра подобна на цс".   Пробвай Хало, ArmyRage, Half life 1 и 2, Alliance of Vailant Arms, Call of Duty серийте.

Оооо боже. Ако беше разгледал темата щеше да видиш десетки хора, които питат „Препоръчайте ми игра подобна на цс".   Пробвай Хало, ArmyRage, Half life 1 и 2, Alliance of Vailant Arms, Call of Duty серийте.

Съгласен съм!

Препоръчайте ми игра подобна на Call of Duty Modern Warfare 3

Препоръчайте ми игра подобна на Call of Duty Modern Warfare 3

Medal Of Honor 2010 :

Препоръчвам ти и Crysis 1, 2 и 3. Не е кой знае колко подобна на COD, но ще ти хареса :)

Нещо подобно на Assassin's Creed сериите ?

Thief серията. Има още много други заглавия, които определят като "AC", обаче според мен само това е примера..

Thief серията.

Има още много други заглавия, които определят като "AC", обаче според мен само това е примера..

Според теб тази игра Dishonored мяза ли що годе на Assassin's Creed ?

Щях да му я препоръчам, но тъй като не съм я играл ...

Thief серията. Има още много други заглавия, които определят като "AC", обаче според мен само това е примера..

то и аз чак сега се сетих за Prince of Persia сериите.

то и аз чак сега се сетих за Prince of Persia сериите.

Според мен POP е вече съвсем друга категория, но то всичко е субективно.. Dishonored - да. Още не ми се е утвърдила в съзнанието явно. Не се сетих за нея.. Обаче тя е и само от първо лице. Малко смесица между GTA, AC и доста други игри е The Saboteur. Имаме подобна система на изкачване на сгради, View Points са заменени с немски лагери, които веднъж превзети, осветяват района и премахват черно-белия ноар филтър. Има много хубави моменти в играта, но не е като нещо, което не сме виждали. По-скоро всеки елемент го има в друга игра, по-добре направен. Просто тази ги събира всички. Batman: Arkham City също може да се вкара тук. Логично е Батман да използва подобни техники за катерене и бой като Алтаир или Ецио, плюс някои новотехнологични джаджи, които правят играта по-интересна. И също трябва да се добави, че жената Котка е изключително секси пресъздадена. God damn .. Prototype .. може би .. ама там нещата са на съвсем друга деструктивно заразна тема..

Препоръчайте ми игра подобна на DC Universe Online

Препоръчайте ми игра подобна на DC Universe Online

Champions online . Не е толкова добра колкото DC Universe Online, но можеш да я пробваш.

Препоръчайте игра подобна на Moorhuhn (стрелбата по патките) или някакви подобни за момче на 3.5 годинки  :clown: 

Препоръчайте игра подобна на Moorhuhn (стрелбата по патките) или някакви подобни за момче на 3.5 годинки  :clown:

Първата ми мисъл беше "ChalgaKiller"! Че и е образователна. Трябва от малък да знае от къде идва упадъка на музикалната култура в България.

Иначе може да играе "Duck Hunt" от тук : http://www.cyberiapc.com/flashgames/duckhunt.htm

Или ремейка на играта, където може да стреляш и по кучето : http://fullscreengames.com/view/298/Duck-Hunt-Remake-2.htm

Здравейте,

Препоръчайте ми игра която да е стратегия но да е онлайн, не браузарна игра, а такава която да се сваля ако може да е безплатна нещо подобно на Mount & Blade Warband: Napoleonic Wars

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.