Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Някой може ли да ми каже игра подобна на call of duty , battlefield или нещо подобно(всъщност търся игра , която играех преди години - 3 или 4 ... подобна е на горе споменатите, но не си спомням името и  :huh:  само помня , че започва като те пускат в някаква гора и имаше нещо като мисии... оръжията бяха стари модели - http://storefront.steampowered.com/v/gfx/apps/35450/extras/page_banner_Exclusive_guns.png  или http://www.montanaraiders.com/images/guns/others.jpg   нещо подобно...)

Ако може избройте игрите , които знаете подобни на call of duty , battlefield , защото едва ли ще се сетите от това мое '' ненормално описание'' ..  :shy11:

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой може ли да ми каже игра подобна на call of duty , battlefield или нещо подобно(всъщност търся игра , която играех преди години - 3 или 4 ... подобна е на горе споменатите, но не си спомням името и  :huh:  само помня , че започва като те пускат в някаква гора и имаше нещо като мисии... оръжията бяха стари модели - http://storefront.steampowered.com/v/gfx/apps/35450/extras/page_banner_Exclusive_guns.png  или http://www.montanaraiders.com/images/guns/others.jpg   нещо подобно...)

Ако може избройте игрите , които знаете подобни на call of duty , battlefield , защото едва ли ще се сетите от това мое '' ненормално описание'' ..  :shy11:

Call of Duty 5

Може би е това?

http://www.youtube.com/watch?v=Ujycthb4B8E

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

Да се играят на един компютър.

Worms Reloaded (всички серии на Worms), Power Rangers - Super Legends, и имаше една игра на която биеш смърфове и покемони, но си спомням името и.

И ако може кажете ми игри в които може да си гледаш колата от вътре и да си караш свободно (тоест не да се състезаваш, а да си караш безцелно) и да не са TDU, GT5, Farming Simulator, Truck Simulator.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравейте,

от доста време търся игра, която да ми хареса, затова моля да ми препоръчате.

Харесвам игри от типа на Prince of Persia, God of war, Darksiders. 

Очаквам предложения. 

Assasian`s creed   и такива с пищови не ме кефят

Машинката ми е сравнително добра и по принцип нямам проблеми с изискванията на игрите

Бихте ли ми препоръчали игра, която има магии и бой нещо от рода на Harry Potter, забавна и да не е MMORPG Благодаря предварително :) Пробвай Fable: The Lost Chapters или Fable 3 :)
Здравейте,

от доста време търся игра, която да ми хареса, затова моля да ми препоръчате.

Харесвам игри от типа на Prince of Persia, God of war, Darksiders.

Очаквам предложения.

Assasian`s creed и такива с пищови не ме кефят

Машинката ми е сравнително добра и по принцип нямам проблеми с изискванията на игрите

Devil May Cry, Bloodrayne 2, Tomb Raider

И ако може кажете ми игри в които може да си гледаш колата от вътре и да си караш свободно (тоест не да се състезаваш, а да си караш безцелно) и да не са TDU, GT5, Farming Simulator, Truck Simulator.
Burnout Paradise, Driver San Francisco

Препоръчайте игра подобна на Drakensang-online! :)
Free Realms

Превъртяни поне по-пет пъти всяка :)
Kingdoms of Amalur: Reckoning, Jade Empire, Overlord

Някой може ли да ми каже игра подобна на call of duty , battlefield или нещо подобно(всъщност търся игра , която играех преди години - 3 или 4 ... подобна е на горе споменатите, но не си спомням името и :huh: само помня , че започва като те пускат в някаква гора и имаше нещо като мисии... оръжията бяха стари модели - http://storefront.steampowered.com/v/gfx/apps/35450/extras/page_banner_Exclusive_guns.png или http://www.montanaraiders.com/images/guns/others.jpg нещо подобно...)

Ако може избройте игрите , които знаете подобни на call of duty , battlefield , защото едва ли ще се сетите от това мое '' ненормално описание'' .. :shy11:

Delta Force: Xtreme

Аз лично търся препоръки за "Building Strategy" или с други думи "Town Construction Game". Пробвах "Grand Ages", "Anno 1404" и "Tropico" но не са точно това, което търся.

Изискванията са да е на средновековна тематика, да има събиране на материали, но да се различава от комерсиален RTS. Или с други думи не искам да строя бази с които да създавам войски и да нападам противника, а да се концентрирам върху самия град. Опцията за търговия също е много важна.

Може би "Rome: Total War" би се справила с изискванията ми, ако бяха направили мод за ръчно ъпгрейдване на самите градове и изискване на всякакви материали за тях. И все пак остава уникална игра..

The Settlers 7 много добре покрива това, което искам. Но защо е трябвало да правят победата и загубата посредством тия скапани куест точки. Така все едно те задължават да играеш по точно определен начин и дори и да завладееш главния град на противника, ако той е ходил за някакви тъпи куестове, пак може да спечели.

Редактирано от An0n (преглед на промените)

Здравейте! Търся игра наподобяваща Forza 4 за PC. Имам сравнително силна конфигурация и не ме плашат все още игрите  :) ! Търсил съм сума ти емулатори, но няма работещи... Та затова започнах да търся някоя игра поне малко доближаваща се до нея. Благодаря предварително!

Здравейте! Търся игра наподобяваща Forza 4 за PC. Имам сравнително силна конфигурация и не ме плашат все още игрите  :) ! Търсил съм сума ти емулатори, но няма работещи... Та затова започнах да търся някоя игра поне малко доближаваща се до нея. Благодаря предварително!

Има прекрасна важна тема в раздела. Вашия пост се присъединява към нея!

Здравейте! Търся игра в която да мога да нося костюм с дадения герой абе нещо като мафиа 2 или ГТА но без тях защото съм ги врътнал  вече ... :Д О да и без годфатхер .. благодаря предварително 

Devil May Cry, Bloodrayne 2, Tomb Raider

Burnout Paradise, Driver San Francisco

Free Realms

Kingdoms of Amalur: Reckoning, Jade Empire, Overlord

Delta Force: Xtreme

Аз лично търся препоръки за "Building Strategy" или с други думи "Town Construction Game". Пробвах "Grand Ages", "Anno 1404" и "Tropico" но не са точно това, което търся.

Изискванията са да е на средновековна тематика, да има събиране на материали, но да се различава от комерсиален RTS. Или с други думи не искам да строя бази с които да създавам войски и да нападам противника, а да се концентрирам върху самия град. Опцията за търговия също е много важна.

Може би "Rome: Total War" би се справила с изискванията ми, ако бяха направили мод за ръчно ъпгрейдване на самите градове и изискване на всякакви материали за тях. И все пак остава уникална игра..

The Settlers 7 много добре покрива това, което искам. Но защо е трябвало да правят победата и загубата посредством тия скапани куест точки. Така все едно те задължават да играеш по точно определен начин и дори и да завладееш главния град на противника, ако той е ходил за някакви тъпи куестове, пак може да спечели.

Хаха, Anon, благодаря за отговора. :) Малко в детската градина отидохме, но ще я пробвам играта. ;) Може пък да ме забавлява, знаеш ли... Но все пак ще продължа търсенето на интересни игри, които ще си останат за цял живот. Може би едно от нещата, които не ми харесаха в играта, която ми препоръча, е че графиката не е толкова качествена, колкото на посочената от мен игра. Търся нещо, което да има мистерия в играта, много история също така. Ще си цъкам и тази, но търся малко разнообразие. Преди бях опитала с настолната Harry Potter, която ме изуми. Качеството не беше перфектно, но просто ме вкара в един друг свят и не ми се искаше да излизам оттам. Много е приятна за разпускане в някой свободен следобед или уикенд.  :rolleyes:

Редактирано от DeSsYt0 (преглед на промените)

Така...имам не много добра видео карта  (Nvidia Geforce 6150SE Nforce 430)                      що годе добър процесор (AMD Athlon Dual Core 64x 5600+)                      и 3,1 GB RAM Препоръчйте някви екшън игри от рода на Tomb Raider и Prince of Persia

Здравейте! Търся игра в която да мога да нося костюм с дадения герой абе нещо като мафиа 2 или ГТА но без тях защото съм ги врътнал  вече ... :Д О да и без годфатхер .. благодаря предварително 
Saints Row: The Third

Така...имам не много добра видео карта (Nvidia Geforce 6150SE Nforce 430)

що годе добър процесор (AMD Athlon Dual Core 64x 5600+)

и 3,1 GB RAM

Препоръчйте някви екшън игри от рода на Tomb Raider и Prince of Persia

Assassin's Creed цялата поредица, може би и Bloodrayne 2

Хаха, Anon, благодаря за отговора. :) Малко в детската градина отидохме, но ще я пробвам играта. ;) Може пък да ме забавлява, знаеш ли... Но все пак ще продължа търсенето на интересни игри, които ще си останат за цял живот. Може би едно от нещата, които не ми харесаха в играта, която ми препоръча, е че графиката не е толкова качествена, колкото на посочената от мен игра. Търся нещо, което да има мистерия в играта, много история също така. Ще си цъкам и тази, но търся малко разнообразие. Преди бях опитала с настолната Harry Potter, която ме изуми. Качеството не беше перфектно, но просто ме вкара в един друг свят и не ми се искаше да излизам оттам. Много е приятна за разпускане в някой свободен следобед или уикенд. :rolleyes:
Колкото и сексистко да звучи, казах "Free Realms" защото видях, че става въпрос за момиче и съм забелязал, че доста я предпочитат. За това, че графиката и не била хубава няма как да се съглася. Просто си задала лоши настройки. Иначе играта си сваля на всяка нова зона, текстури и прочие и графиката и на макс настройки става божествена. Най-големия и минус е, че тези "free realms" реално изобщо не са 'фрии' и след 10ти левел за почти всичко ти искат пари. Но ако помня добре и при Drakensang Online искаха смс'и за нужните неща, така че приемаме, че това е нормално за такъв тип игри.

Каза че търсиш нещо богато на история. Преди време много се зарибяваха на "Легендата за Зеления Дракон". Аз лично не съм фен, прекалено много четене. По-скоро бих си взел книга..

А това, което аз горещо ти препоръчвам е Cabal Online. Погледни това ревю за играта http://www.youtube.com/watch?v=zSiHdmKB8OM, но имай предвид, че е доста старо..

Така...имам не много добра видео карта  (Nvidia Geforce 6150SE Nforce 430)                      що годе добър процесор (AMD Athlon Dual Core 64x 5600+)                      и 3,1 GB RAM Препоръчйте някви екшън игри от рода на Tomb Raider и Prince of Persia

God of war

Darksiders

Resident Evil 4, 5.....

Имам един въпрос ?? Някой да знае как мога на мафиа 2 да играя без шапки но хат моде ? .. защото всеки костюм е с шапка .. благодаря предварително :) и мерси на анон за играта саинтс рол :)

Здравеите кажете някоя игра подобна на far cry, uaz 4x4, deer hunter, mount blade, и всякакви други от този тип (off road, strelba, lov , i t.n) която да тръгва на  1.00 GB RAM AMD Athlon 64 x2 dual core processor 4200+ - 2.21 GHz

Windows xp SP3

NVIDIA GeForce 7300 GT - 256 MB. Резолюция - 1280х960х32

Здравеите кажете някоя игра подобна на far cry, uaz 4x4, deer hunter, mount blade, и всякакви други от този тип (off road, strelba, lov , i t.n) която да тръгва на  1.00 GB RAM AMD Athlon 64 x2 dual core processor 4200+ - 2.21 GHz

Windows xp SP3

NVIDIA GeForce 7300 GT - 256 MB. Резолюция - 1280х960х32

1) Far Cry - Far Cry: Matto 4 [MEGA MOD] (2007), Far Cry: RAMBO 2 Виетнам,Far Cry: Завръщане в Рая 2) Deer Hunter - Hunting Unlimited 2008,Berkley Bass Tournament Tycoon,Cabela's Big Game Hunter 2009

Здравейте..

Днеска тръгнах да преглеждам по-стари игри от трето лице и се сетих за една, която играх преди години (2009-2010) и за съжаление не мога да се сетя името на играта.

Представляваше доста приличен сандбокс в трето лице, като наподобяваше The Godfather, Mafia или GTA (примерно). Различното беше, че съм я запомнил като "фашистки" ориентирана. Героя беше част от съпротивата, а по цялата карта имаше някакви немски лагери, които можеха да се превземат. А периодично по пътищата минаваха техни камиони и джипове, които те разпознават и трябваше да се криеш от тях. Играта се развиваше някъде 1800, като доста голяма част от картата бяха открити полета с природа и прочие. Можеше да карат характерните за това време джипове, мотори, автомобили и камиони. Помня, че на някой места на картата (по-скрити) се намираха и танкове.

Самият герой мисля, че имаше и нещо като "Heat" индикатор, който ако е висок, веднага го разпознаваха. Не знам какво друго да добавя, че и без това не помня много, но определено друга толкова мащабна и с добра графика игра за борба против фашизма не съм виждал.

П.П. Реших да пробвам един Google сърч с индекс "Games about Fascism" и взе че излезе :D

Това е играта :

Преди няколко години играх една игра. Главният персонаж беше една мацка, а сюжетът общо взето се развиваше в битки с нинджи. FPS МИСЛЯ СЕ ВОДЕШЕ ЖАНРА!За съжаление не мога да си спомня името. Някакви идеи? Върти ми се нещо от сорта на "Red....нещо си".

Преди няколко години играх една игра. Главният персонаж беше една мацка, а сюжетът общо взето се развиваше в битки с нинджи. FPS МИСЛЯ СЕ ВОДЕШЕ ЖАНРА!За съжаление не мога да си спомня името. Някакви идеи? Върти ми се нещо от сорта на "Red....нещо си".
Не си казал нито на каква платформа е било. От това, което описваш излиза да е
за PS2

Препоръчайте ми игра подобна на dishonored но ако може да върви с тези характеристики

Публикувано изображение
Dishonored
System Requirements Lab Analysis
Публикувано изображение

Sorry, your computer does not meet the minimum specifications required to run this product. Please review the details below for more information.

Публикувано изображение

Публикувано изображение CPU Minimum: 3.0 GHz dual core or better You Have: Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz Публикувано изображениеClick here for the latest CPU drivers.   Публикувано изображение CPU Speed Minimum: Info You Have: 2.2 GHz  

Публикувано изображение RAM Minimum: 4 GB You Have: 2.1 GB     Публикувано изображение OS Minimum: Windows Vista / Windows 7 You Have: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit Публикувано изображениеClick here for the latest Windows drivers.

Публикувано изображение Video Card Minimum: DirectX 9 compatible with 512 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce 210/ ATI Radeon HD 5470) You Have: GeForce 9500 GT Публикувано изображениеClick here for the latest Video Card drivers. Features: Minimum attributes of your Video Card     Required You Have Публикувано изображение Pixel Shader version 5.0 4.0 Публикувано изображение Vertex Shader version 5.0 4.0 Публикувано изображение Dedicated Video RAM 512 MB 512 MB Публикувано изображение Sound Card Minimum: Yes You Have: Realtek High Definition Audio Публикувано изображениеClick here for the latest Sound Card drivers.

Публикувано изображение Free Disk Space Minimum: 9 GB You Have: 194.6 GB

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.