Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Здравейте,препоръчайте ми игри подобни на Supercow , Turtle odyssey , Strike Ball от този сорт игри.благодаря предварително!

Препоръчвам ти игри като Ice Age(всичките) също така и Sven
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кажете ми откъде мога да закупя игрите MMA и UFC Undisputed за Playstation 2

Препоръчайте ми игри подобна на Counter-strike 1.6

Пробравй Repulse свали си я от http://repulse.aeriagames.com/ регистрираш се и си играеш с хора :) А ако не искаш онлайн ти препоръчвам Call of Duty :)

За тези който търсят игра подобна на GTA ви препоръчвам:

The Godfather

Mafia(може да сте я играли)

А тук може да видте дали дадена игра ще ви тръгна

http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/

Така и да стигем до мен :D Дайте ми нещо от сортна на

Darksiders

Редактирано от Arcturus (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра подобна на GTA,моля ! :)

Driver Parallel Line- яка е аз съм я цъкал много време.

Здравейте бихте ли ми препоръчали игра в която ти си правиш супер герой и играеш онлайн като DC Universal но при нея иска 2,4 гхерца а аз имам 2,2

Игра подобна на Sacred, Sacred 2 Fallen Angel / Ice Bood ? Пак да тръгваш с герой, да се биеш, да купуваш брони, оръжия шлемове и т.н.

Игра подобна на Sacred, Sacred 2 Fallen Angel / Ice Bood ? Пак да тръгваш с герой, да се биеш, да купуваш брони, оръжия шлемове и т.н.

Diablo (колекцията)

Dungeon Siege (колекцията)

Препоръчайте игра подобна на: Prince of Persia и God of War

Tomb Raider (колекция)

Asassin's Creed (колекция)

От тези 2 по-добри предложения няма да има кой да ти даде!

Какви са в момента актуалните шутъри за мулти? Кои са наследниците на ЦС, че ми писна нещо тая тъпня :D Иии някакво hack & slash RPG, така наречените Дебило клонинги? Да е от тази, или най-много от миналата година. И ако може да не е някаква циганска шарения :) Гледам ревюто на Dungeon siege 3, но нещо не зарибява особено. Torchlight ми се струва пък повръщащо шарена :(

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Какви са в момента актуалните шутъри за мулти? Кои са наследниците на ЦС, че ми писна нещо тая тъпня :D

Иии някакво hack & slash RPG, така наречените Дебило клонинги? Да е от тази, или най-много от миналата година. И ако може да не е някаква циганска шарения :) Гледам ревюто на Dungeon siege 3, но нещо не зарибява особено. Torchlight ми се струва пък повръщащо шарена :(

Може да пробваш някой Battlefield (онлайн) - подобна е на цс, даже бих казал по-добра

Иначе, кажи по-точно от какъв типаж ти трябва, защото знам доста..

Редактирано от Минков (преглед на промените)

Може да пробваш някой Battlefield (онлайн) - подобна е на цс, даже бих казал по-добра

Иначе, кажи по-точно от какъв типаж ти трябва, защото знам доста..

Ще тествам Батълфийлда и без това на него мислех да се спра. Ааа за кое да конкретизирам, за FPS-та, или за hack&slash RPG-та?

Ще тествам Батълфийлда и без това на него мислех да се спра. Ааа за кое да конкретизирам, за FPS-та, или за hack&slash RPG-та?

Battlefield 2 цъках аз и съм много доволен! 3-йката мисля че ще е по-добра, но пробвай!

А иначе, ми обясни каква точно искаш ( смисъл със герой ли нещо, стрелба ли, коли ли)

Дам, точно тройката свалям в момента, дано да е добра :) Иначе искам нещо с герой. Може да е FPS, може да е over the shoulder камера, ако има РПГ елементи, идеално, но не задължително. Друго което ми се играе е някакъв Дебило клонинг от типа на Titan's Quest. Желателно е да има възможност за сейв. Вече дали ще е с един герой, или с парти, все ми е е тая. Или пък ако знаеш нещо от рода на King's Bounty поредицата, или друга походова стратегия... :) Впрочем мога да пробвам и стратегия в реално време.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Иначе искам нещо с герой. Може да е FPS, може да е over the shoulder камера, ако има РПГ елементи, идеално, но не задължително.

Diablo

WOW

Dungeon Siege (добра е, играл съм я)

И вече аз лично си цъкам : League ot Legends и Dota

Друго което ми се играе е някакъв Дебило клонинг от типа на Titan's Quest. Желателно е да има възможност за сейв. Вече дали ще е с един герой, или с парти, все ми е е тая.

Spartan : Total Warrior - оох има я само за конзоли, съжалявам, много е добра!

Warhammer (поредицата) -сега се сетих!!!

Или пък ако знаеш нещо от рода на King's Bounty поредицата, или друга походова стратегия... :)

Впрочем мога да пробвам и стратегия в реално време.

Rome: Total War

Medieval:Total War

Might and Magic-Heroes - тази е малко по-различна

Ще ти харесат, разгледай всичко!

Diablo

WOW

Dungeon Siege (добра е, играл съм я)

И вече аз лично си цъкам : League ot Legends и Dota

Spartan : Total Warrior - оох има я само за конзоли, съжалявам, много е добра!

Warhammer (поредицата) -сега се сетих!!!

Rome: Total War

Medieval:Total War

Might and Magic-Heroes - тази е малко по-различна

Ще ти харесат, разгледай всичко!

Дебило съм го разцъквал, естествено. Първата част беше страхотна, после започнаха да правят игрите за пари и вече не са ми интересни. УоУ и ЛоЛ, както и Дота, не мисля да пробвам. Безсмисленото фармене за мен не е игра. Разцъквам само сингъл. Warhammer ми привлече вниманието тия дни и щом и ти я препоръчваш, ще я пробвам след Батълфийлда. Total war поредицата я следя горе-долу и поне по веднъж разцъквам всяка нова игра. Heroes малко са ми писнали старите версии, а 5 и 6 не ме радват.

Дебило съм го разцъквал, естествено. Първата част беше страхотна, после започнаха да правят игрите за пари и вече не са ми интересни. УоУ и ЛоЛ, както и Дота, не мисля да пробвам. Безсмисленото фармене за мен не е игра. Разцъквам само сингъл. Warhammer ми привлече вниманието тия дни и щом и ти я препоръчваш, ще я пробвам след Батълфийлда. Total war поредицата я следя горе-долу и поне по веднъж разцъквам всяка нова игра. Heroes малко са ми писнали старите версии, а 5 и 6 не ме радват.

Може би Call of Duty?

Ако ще почваш Warhammer обезателно почни от 1-ва част (щото там всичко е от част на част)

Някоя по лека да предложите

Какъв жанр?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.