Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

• Автор

Искам игра подобна на Making History II, искам да е за втората световна, да има територии, политика, войни, съюзи и т.н. Дано не дадеш Total War и Knight of Honors играл съм ги.. Нека сега е по - различно ..

Подобни игри: Gary Grigsby's World at War, Gary Grigsby's World at War: A World Divided, Hearts of Iron, Hearts of Iron 2, Hearts of Iron 2: Doomsday, Hearts of Iron 2: Doomsday - Armageddon, Hearts of Iron 3, Hearts of Iron 3: Semper Fi, Making History: The Calm and the Storm

Успехи !

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Препоръчайте ми игри подобни на Age of Empires III, но да не е от сорта на Warcraft, търся нещо по- реалистично, а не митически създания, демони и т.н.

• Автор

Препоръчайте ми игри подобни на Age of Empires III, но да не е от сорта на Warcraft, търся нещо по- реалистично, а не митически създания, демони и т.н.

Подобни игри: A Age of Empires 2: Age of Kings, Age of Empires 2: The Conquerors, Age of Mythology, Завоевание Америки, Empire Earth, No Man's Land, Rise of Nations

Успехи !

Здравейте,от известно време с няколко приятели се чудим какво да играем,защото вече ни поомръзна да играем добрия стар TZAR.Започна да става прекалено лесно и т.н.Затова се бръщам към вас,с цел да препоръчате нещо подобно на тази игра,която да предполага връзка чрез Хамачи за игра в мрежа.

• Автор

Здравейте,от известно време с няколко приятели се чудим какво да играем,защото вече ни поомръзна да играем добрия стар TZAR.Започна да става прекалено лесно и т.н.Затова се бръщам към вас,с цел да препоръчате нещо подобно на тази игра,която да предполага връзка чрез Хамачи за игра в мрежа.

Виж игрите в предния ми пост ( този над твоя ) ! Мисля че ще ви харесат !

Успехи !

Пробвай "по-новите" игри на Haemimont games:

Celtic Kings http://www.haemimont...om/celtickings/

Kartagen(The Punic Wars) http://www.haemimont....com/punicwars/

Imperium III http://www.haemimont...om/imperivmgbr/

Rising Kingdoms http://www.haemimont...risingkingdoms/

Като разликата между първите 3 е, че с всяка следваща има нови нации. The Punic Wars е най-балансирана, но Imperium е с повече нации.

Редактирано от Da3m0na (преглед на промените)

• Автор

Препоръчайте ми игра подобна на Wanted:Weapons of Fate

Подобни игри: The Club, Dark Sector, Dead Space, Fracture, Gears of War 2

Успехи !

Преди около 4 години докато ходех по интернет клубове се бях запалил по една игра на която се състезаваш с коли и залагаш капани и зимаш подаръци в който се намират тези капани. Играта може да се играе от двама човека на един компютър и ти сам срещу компютъра. Сетих се за тази игра защото утре идват едни наши роднини с малко дете и трябва с нещо да го занимавам .Та ако някой се сети как се казва играта да се отзове. :huh:

Редактирано от Em0_TyoN (преглед на промените)

• Автор

Препоръчайте ми игри в стил бокс,ММА идруги бойни изкуства за PC ...

Опитай някой от следните заглавия : Dragonball: Evolution,Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4,Def Jam: Icon,Fight for Kisses,Battle Raper 2: The Game

Дааа.. мерси все пак,но 1/2 от игрите,които си ми препоръчал ги няма в замунда,а другата половина са детски анимирани..... ако можете нещо за по-големички да предложите,,..!

Препоръчайте ми игра подобна на: Undisputed , Но да е за Компютър не за PS2

Преди около 4 години докато ходех по интернет клубове се бях запалил по една игра на която се състезаваш с коли и залагаш капани и зимаш подаръци в който се намират тези капани. Играта може да се играе от двама човека на един компютър и ти сам срещу компютъра. Сетих се за тази игра защото утре идват едни наши роднини с малко дете и трябва с нещо да го занимавам .Та ако някой се сети как се казва играта да се отзове. :huh:

да не е Micro Machines v4
  • Автор

Препоръчайте ми игра подобна на: Undisputed , Но да е за Компютър не за PS2

Проявяваш завидно чувство на ****** , да на употребявам силни думи ! UFC Undisputed е игра за конзоли , в поста на Pepe1996 съм дал доста предложения ! Ако не ти допадат ... Успехи !

Проявяваш завидно чувство на ****** , да на употребявам силни думи ! UFC Undisputed е игра за конзоли , в поста на Pepe1996 съм дал доста предложения ! Ако не ти допадат ... Успехи !

Teзи дето си дал са за 10 годишните :))

• Автор

Teзи дето си дал са за 10 годишните :))

Залагам 50 лева че ти си малко по голям ... най - много на 12 !

да не е Micro Machines v4

За жалост не е подобна е но не е същата онази която бях играл аз беше много по реална. А тази Micro Machines v4 е някак много анимирана. Но благодаря все пак макари без полезно.

Здравейте.Търся си онлайн ММОРПГ подобаващо по графика и гейм плей като на Лола , Айон , Линейдж и т.н. искам да има хубава графика да не се дига бързо да не е платена и да има хора :)

Андрей 4.1 Баничка ... случайно да забеляза този пост ???

или така за спорта ... да трупаме постове ? :wink12:

:D Не просто исках да кажа, че са open world игри точно това би помогнало доста в търсенето на игри, а и допълних saint row

Редактирано от Андрей 4.1 Баничка (преглед на промените)

Ще ми препоръчате ли игра подобна на Euro Truck и Bus driver. Да има голям сват в който да се раскарвам или да испълнявам мисий(да разкарвам стоки хора и др.) . Задължително ако може играта да има "пътни правила", патрулки не са задължителни, игри от типа "Driving school" моля не ми ги препоръчвайте. Късмет с търсенето. Благодаря.

Редактирано от The_Jackal (преглед на промените)

• Автор

Ще ми препоръчате ли игра подобна на Euro Truck и Bus driver. Да има голям сват в който да се раскарвам или да испълнявам мисий(да разкарвам стоки хора и др.) . Задължително ако може играта да има "пътни правила", патрулки не са задължителни, игри от типа "Driving school" моля не ми ги препоръчвайте. Късмет с търсенето. Благодаря.

Опитай : 18 Wheels of Steel: Across America, 18 Wheels of Steel: Convoy, 18 Wheels of Steel: Haulin', 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal, Hard Truck: 18 Wheels of Steel , Bus Simulator 2008,City Bus Simulator,Bus driver

Препоръчайте ми игри подобни на Starcraft II Wings of Iiberty, врътнах я и много ми хареса, та моля да ми предложите подобни игри, ако може нещо по- ново или нещо с по- добра графика.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.