Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

търся игра подобна wargame european escalation, да кажем нещо като съдън страйк, но след 2-рата световна война, че ми омръзнаха от това време игрите, ако някой може да ми помогне за wargame european escalation, да каже как да я играя без да ми иска регистрация ще съм му много благодарен Generals и Red alert съм ги играл прекалено много

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пускал съм Fifa-та и на вградена карта, така че за вървене, ще върви, но важното е на каква резолюция?????

Бе като гледам спецификациите на въпросната NVIDIA GT 440 мисля, че ще ѝ вървят прилично. 192-битова ДДР3 1 ГБ. Все пак 192-битова шина хич не е малко. Един приятел има 128-битова невидия с 256 МБ памет ДДР3 и му вървят на 6 игри, които не би трябвало да може да подкарва, а представи си 192-битова с 1 ГБ памет какво ще прави.

За малко да забравя за какво влязох в тази тема. Кажете някоя игра от типа на Джак Кийн (Jack Keane), без So Blonde - нея съм я играл, а и е бъгава. И ако може да е нещо от последните 2-3 години с хубава графика.

На мен ми трябва игра подобна на Need for Speed с хубава графика ;)

Бъзикаш ли се? И на коя NFS точно искаш да прилича? Хващай Шифтовете с хубавата графика и си ги върти както искаш. За какво ти е друга игра? Ако не, отиваш на Диртовете и това е. Така и не можах да превъртя нито една от тия игри, включително GRID. Какво от това? Тия игри не са за превъртане, а за каране.

Издирва се една игра в която ти си едно такова човече :

Публикувано изображение

и ходиш и правиш най-различни challenges.Когато бях малък съм я играл, но не мога да се сетя как се казва.. Моля помогнете

За всички търсещи MMORPG(Lineage II и WoW са от тази категория, за тези които не са запознати)

Производител : NCSOFT

1.Aion Online - вече и с f2p(безплатна за игра въпреки някой лишения )

2.Lineage 2"Goddes Of Destruction" - също е безплатна за игра

3.Guild Wars 1 и 2 - лично не съм ги играл но има и доста добри отзиви за тях !

Производител : Blizzard

1.World of Warcraft - лично на мен не ми допадна толкова но всеки с вкуса си !

Производител : ESTsoft

1.Cabal Online - до колкото знам , май и тя е безплатна !

Има още много интересни от доста голямо разнообразие на производители но ако се интересувате от други влизате в чичо http://google.bg и пишете "MMORPG games" или "ММОRPG top100 games" ако видите много игри и ви е интересно как ли изглеждат ,,ingame,,(в игра ) просто си набелязвате името, пишете в http://youtube.com "името на играта gameplay"

Лично аз съм привърженик на NCSOFT(израснал съм с л2 а сега съм на Айон ) но всеки е с различен вкус ! Опитаите и преценете кои ви харесват най-много на вас !

Това е от мен , надявам се да съм помогнал на някого.

Приятна игра !

Редактирано от Vic7im (преглед на промените)

За всички търсещи MMORPG(Lineage II и WoW са от тази категория, за тези които не са запознати)

Производител : NCSOFT

1.Aion Online - вече и с f2p(безплатна за игра въпреки някой лишения )

2.Lineage 2"Goddes Of Destruction" - също е безплатна за игра

3.Guild Wars 1 и 2 - лично не съм ги играл но има и доста добри отзиви за тях !

Производител : Blizzard

1.World of Warcraft - лично на мен не ми допадна толкова но всеки с вкуса си !

Производител : ESTsoft

1.Cabal Online - до колкото знам , май и тя е безплатна !

Има още много интересни от доста голямо разнообразие на производители но ако се интересувате от други влизате в чичо http://google.bg и пишете "MMORPG games" или "ММОRPG top100 games" ако видите много игри и ви е интересно как ли изглеждат ,,ingame,,(в игра ) просто си набелязвате името, пишете в http://youtube.com "името на играта gameplay"

Лично аз съм привърженик на NCSOFT(израснал съм с л2 а сега съм на Айон ) но всеки е с различен вкус ! Опитаите и преценете кои ви харесват най-много на вас !

Това е от мен , надявам се да съм помогнал на някого.

Приятна игра !

Също така към MMORPG-тата може да се добави и Metin 2 на Ymir Entertainment (Webzen) която също е безплатна.

търся игра подобна wargame european escalation, да кажем нещо като съдън страйк, но след 2-рата световна война, че ми омръзнаха от това време игрите, ако някой може да ми помогне за wargame european escalation, да каже как да я играя без да ми иска регистрация ще съм му много благодарен

Generals и Red alert съм ги играл прекалено много

Виж World In Conflict - за други не се сещам, не са много тези за, след ВСВ. :)

На мен ми трябва игра подобна на Need for Speed с хубава графика ;)

Test Drive Unlimited 1/2, Burnout Paradise, Driver: San Francisco, WRC: FIA World Rally Championship 1/2, Juiced 2 Hot Import Nights, Split/Second, Blur, DiRT, GRID... ;)

Направо с лопати да ги ринеш! Първите 4 са много добри, петата не е лоша и най-много се доближава до NFS, но управлението ще ти създаде главоболие. За останалите си прецени сам.

П.П. Съжалявам за двойния пост! :(

Редактирано от ToDiR0S (преглед на промените)

Предложете шуутъри за следното PC . Без Medal of honor i Call of duty .

AMD Sempron™ Processor 2800+

1.0 GB Ram

GeForce 6100 nForce 405

Пробвай някои от Delta Force серията... Първия Half Life, Quake 2, че не знам дали видеото ще издържи 3...

Дайте някоя игра за теглене за двама с коли (състезание). Абе аз търся една, която я имах изтеглена преди, но сега немога да я открия коя беше дори не си спомням името и. Беше за двама едновременно играят и се състезават, но не другия да е от компютъра, (състезателя) а хора нали де на клавиатурата заедно от различни копчета. мисля че единият играеше с стрелките, а другия от: w,a,s,d. Имаше и нива. Абе много беше яка. Ако някой се сети за подобна игра да пише или пък ако не се сеща да дава примери или линкове за състезателна игра за двама. :))))

Препоръчайте игра подобна на Sniper Elite , някаква със снайпери дет да спасяваш хора нещо от тоя род?

delta force... спомням си че там основното ми оружие беше снайпера... Пробвай и Sniper Ghost Warrior.

Искам нещо като шофьор на рейс от градски транспорт. Може и тролеи, много трафик, светофари и задръствания. Играл съм с камиони, ако може някоя и за рейсове да препоръчате ще бъда благодарен. Поздрави

имаше една bus simulator или bus driver simulator или нещо подобно... Имаше BUS имаше и Simulator...

имаше една bus simulator или bus driver simulator или нещо подобно... Имаше BUS имаше и Simulator...

Да, знаеш някаква подобна на 3D instructor ? изтеглих сичките възможни версии но нестава.... от маймунката ги тегля но...

Всички с BUS съм играл, но искам задръствания, повече потегляния, засичания на кръстовища, спирки и тн. Да знаеш подобна ?

Да, знаеш някаква подобна на 3D instructor ? изтеглих сичките възможни версии но нестава.... от маймунката ги тегля но...

А какво е 3д инструктор? нещо като шофиорски курсове за PC? Идея нямам, просто я бях чувал бус сима...

Има една за инструктор. Руска е и е много добра. Казва се

ПДД 2008. Самоучитель вождения по городу

Има една за инструктор. Руска е и е много добра. Казва се

ПДД 2008. Самоучитель вождения по городу

От къде си я изтеглил? аз я изтеглих от маймунката и нестава се инсталира ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.