Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Препоръчайте ми игра подобна на need for speed!

Пробвай игрите "Ridge Racer Unbound" и "Legal Street Racing : Redline" ;)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами пробвай S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky (чисто небе). Макар да има и четене, има и пач на български. Вярно, че има и мислене, но като е на български се мисли по-лесно ;)

Би ли ме упътил към този пач? Благодаря.

Едит: Получих съобщението, благодаря отново.

Редактирано от Sa3ana3a (преглед на промените)

мм може ли да попитам дали има игра с коли, но да не е състезателна а само със свободно каране из пътищата. Мерси предварително ! :)

мм може ли да попитам дали има игра с коли, но да не е състезателна а само със свободно каране из пътищата. Мерси предварително ! :)

На GTA можеш свободно да караш по пътищата. Иначе от състезателните които не те задължават да караш само състезания а можеш да се шляеш из града - Driver San Francisco.

При положение че те интересуват само автомобилите, то може би по-добре е Driver-а защото колите са реални марки и имаш по-голям избор.

Редактирано от Sa3ana3a (преглед на промените)

Може да пробваш и TDU2 Има и състезания, но може да се разкарваш из островите колкото искаш, търсейки разни неща :)

Търся игра подобна на ArmA 2 и по специално на мода DayZ, но с по - ниски изисквания.

Търся игра която да притежава реализма на ArmA 2 (глад, жажда, кървене (при загуба на много кръв - припадъци и дори смърт) и т.н.) и за предпочитане да има зомбита в нея.

Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+

RAM: 2GB

Graphics Card: ATI Radeon X1550 Series 256MB

И аз си търся нещо подоно на Диабло 2 - Да има сингъл плеър и хубав геймплей .

Опитай Torchlight. Графиката е добра, но наподобява анимация и няма мултиплейър.

Редактирано от Melonade (преглед на промените)

Здравейте ! Препоръчайте ми игра подобна на Conquiztador смисъл такава която се играе от примерно от два компютъра. ;)

Търся комплексна игра от сорта на fable, dragons age, игра с много избори(характер на героя и тн.) както и изходи...

Разнообразна и комплексна игра

Поздрави

Оххххх.Търся си игра.Да не е стратегия,въобще да не се мисли,а направо да се действа.Да не е rpg или mmorpg понеже не знам грам английски и не мога да разбера какво ми правят магиите и тем подобни.Играх gta и mafia 2 но ги превъртях.Приемам всякакви предложения.

П.П Както казах да не трябва да се чете много защото английският не го знам.Примерно nfs,fifa не трява да се разбира кой знае кво.

Благодаря предварително!!!

Serious Sam ходиш и биееш наред няма мислене само яко фън :)

Търся подобия на GTA сериите да е доста увлекателна и зарибяваща обаче да са и малки изикванията щото машината ми не от най-добрите.Благодаря

Търся комплексна игра от сорта на fable, dragons age, игра с много избори(характер на героя и тн.) както и изходи...

Разнообразна и комплексна игра

Поздрави

Звучи ми като RPG. Стари или нови? Предполагам по-новички поради имената, които си изброил. Тогава - Star Wars: Knights of the old republic I & II, Mass effect, Deus Ex и новата Human Revolution. Има доста модове за Deus Ex и КОTOR.

Също така, мина ли всичките DLC-та и експанжъни на Dragon Age: Origins?

Препоръчайте ми игра като The Elder Scrolls V Skyrim, но без магии, чудовища и т.н. или нещо като Mount&Blade: Warband, надявам се да не прозвучи нагло, но ако може да има и прилична графика.

Fallout 3 и New Vegas. От същата компания, даже енджин!

Редактирано от Armoros (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра подобна на Tom Clancy's HAWX (със самолети), ако може с по хубава графика.

Здравейте,

Търся игра подобна на : counter-strike , left 4 dead , battlefield и др. такива да е FPS.Може и нещо като Tomb Raider , Prince of Persia , NFS , Flatout , Colin McRae Rally.

Да могат да тръгват обаче на такава машина :

Intel® Pentium IV CPU 3.00 ghz 3.01 ghz

RAM : 1 gb

Video : ATI Radeon x300/x550/x1050 (около 128мб)

Ами аз мога да ти препоръчам AUTOBAHN освен тези игри,които са изброени.

Driving Simulator 2012

Препоръчайте ми игри подобна на Counter-strike 1.6

Такива игри да искаш. :) Освен точно нея има още версии... Като например Counter-Strike Source, Counter-Strike Condition Zero. Може и да пробваш Alliance of Valiant Arms. :)

Други, но да не са от поредицата CS

Call of Duty: Modern Warfare 3, Battlefield 2, Battlefield 3, Blacklight : Retribution. Ако и тези не ти стигат, тогава просто не може да ти се угоди. :D

Препоръчайте ми игра , подобна на kung fu panda

Kung Fu Strike и Street Fighter са подобни и доста добри. :)

Други, но да не са от поредицата CS

643 страници има в Маймунда, търсейки в каталога, ограничавайки се само до fps шутърите. И понеже никога не съм играл CS освен в първия час след покупка на първия си персонален компютър, нямам си на представа какви игри искаш. Но ако става въпрос за шутъри, изборът в миналото бе много богат. На тоя етап има голяма криза, защото дечицата вече искат не first person shooters, a 2D, 3D...15D.

Препоръчайте ми игра подобна на Tom Clancy's HAWX (със самолети)

Здравейте,препоръчайте ми игри подобни на Supercow , Turtle odyssey , Strike Ball от този сорт игри.благодаря предварително!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.