Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Аркадни Екшън подобни на ПОП в неговия жанр

Ако поп e "Prince of Persia" то:

Подобни игри: God of War, Tomb Raider, Asassin's Creed, Transformers , Titan's Quest

Редактирано от Минков (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може би Call of Duty?

Ако ще почваш Warhammer обезателно почни от 1-ва част (щото там всичко е от част на част)

Да, CoD е другият вариант. Играл съм само една игра от поредицата, 5-та част. Графиката за времето си беше перфектна, обаче стигнах до един момент, когато от една малка палатка излязоха две роти войници и директно я изтрих. Може би мултито ще е по-интересно. Благодаря и за съвета за Warhammer. Ще я обмисля сериозно тази поредица :) Ако нещо не ме накефи Батълфийлда, вероятно ще изиграя Risen 2 и ще мина към Военния чук :)

Да, CoD е другият вариант. Играл съм само една игра от поредицата, 5-та част. Графиката за времето си беше перфектна, обаче стигнах до един момент, когато от една малка палатка излязоха две роти войници и директно я изтрих. Може би мултито ще е по-интересно. Благодаря и за съвета за Warhammer. Ще я обмисля сериозно тази поредица :) Ако нещо не ме накефи Батълфийлда, вероятно ще изиграя Risen 2 и ще мина към Военния чук :)

Нека заглавието не те заблуждава, не можеш да повярваш колко екшън има във тоя "Военен чук"

Тоя Warhammer започва през '98-ма и оттогава почти всяка година издават поне една част. Абсурд е да тръгна да ги изграя всички, вероятно ще се метна на последната. Иначе случайно браузвайки игрите в маймунда, попаднах на новия Deus Ex. Сложих го, приличен изглежда геймплеят на първо четене, обаче още в началото попаднах на една брутална глупост - още преди старта на първата мисия трябва да търчиш като луд да изпълниш основния куест, защото по-нататък в нивото измират едни заложници, ако се забавиш. Съответно като всеки нормален РПГ фен първо обикалям всичко възможно преди да тръгна по основния куест, то заложниците се оказаха мъртви още преди да започна мисията. Най-дразнещото нещо за мен в игрите е да се съревновавам с някакъв таймер и да преигравам един и същи епизод повече от веднъж. Така че май директно ще й тегля една сочна и ще я изтрия.

здравейте търся игри подобни на Call Of Duty Modern Warfare компа ми е

nVidia Geforce 7300 GT 256 MB

1 GB RAM

AMD Sempron™Processor

Хм за по-леки игри:

Battlefield

Counter Strike

Medal of Honour

Здравейте, много си падам по походови стратегии... Ако може да ми препоръчате такава.... Такива като Making History например, доколкото си спомням и Heroes Might&Magic имаше нещо походово, но май бяха само боевете (които обаче не изискваха кой знае каква стратегия...) Да обобщя: главно да е като Making History, но може и малко по-различна, стига да е походова. Благодаря предварително! ;)

Здравейте,

много си падам по походови стратегии... Ако може да ми препоръчате такава....

Такива като Making History например, доколкото си спомням и Heroes Might&Magic имаше нещо походово, но май бяха само боевете (които обаче не изискваха кой знае каква стратегия...)

Да обобщя: главно да е като Making History, но може и малко по-различна, стига да е походова.

Благодаря предварително! ;)

Най-добрата по ходова стратегия е "Total War" ( цялата поредица виж) .Ако намериш по ходова стратегия със по-добър геймплей и по-добра графика, ми се обади :)

Здравейте,

много си падам по походови стратегии... Ако може да ми препоръчате такава....

Такива като Making History например, доколкото си спомням и Heroes Might&Magic имаше нещо походово, но май бяха само боевете (които обаче не изискваха кой знае каква стратегия...)

Да обобщя: главно да е като Making History, но може и малко по-различна, стига да е походова.

Благодаря предварително! ;)

Пробвай:

Stronghold (колекция)

Kartagen

Най-добрата по ходова стратегия е "Total War" ( цялата поредица виж) .Ако намериш по ходова стратегия със по-добър геймплей и по-добра графика, ми се обади :)

Ами те са доста голяма поредица... Можеш ли да ми препоръчаш точно определена... Мисля да пробвам Medieval 2 Total war... Има ли по-добра според теб от поредицата....

Ами те са доста голяма поредица... Можеш ли да ми препоръчаш точно определена... Мисля да пробвам Medieval 2 Total war... Има ли по-добра според теб от поредицата....

Еми цялата поредица е хубава, мен като цяло всички ми харесват, но за мен най-добрата е най-стара, а именно Rome - Total War

Има наистина уникална графика!

Пробвайте King's Bounty всички части. Верно не е походова, освен битките, но играта е адски добра. Може би единствената, която преигравам с кеф :)

Хм Предложете ми нещо по-реално като Need For Speed : DIRT 3 съм го играл и GRID съм играл и LFS съм играл и DIRT Showdown съм играл Характеристиките на компютъра са ми : CPU- C2D E5300 2.60GHZ RAM: 3GB VIDEO: SAPPHIRE HD 4550 OS: WINDOWS 7 ULTIMATE X64

Редактирано от kokata99 (преглед на промените)

Хм Предложете ми нещо по-реално като Need For Speed : DIRT 3 СЪМ ГО ИГРАЛ И GRID СЪМ ИГРАЛ И LFS СЪМ ИГРАЛ .

Характеристиките на компютъра са ми :

CPU- C2D E5300 2.60GHZ

RAM: 3GB

VIDEO: SAPPHIRE HD 4550

Може би не си пробвал най-добрите симулатори като Race 07, Race ON, STCC The Game и другите от поредицата? Всъщност, всяка последна версия съдържа в себе си и предните така, че ако ще играеш, е достатъчно да си инсталираш само последната излязла. Друг симулатор, който обичам дори повече, защото е по-опростен с настройките, е Superstars V8 Next Challenge. Тук противниците са по-лесни, дори на максимална трудност за разлика от поредецата RACE, където всичко си е направо симулация.

http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iY3kHzeX1YA

Вероятно знаеш и поредицата на Codemasters , която е на платформата на GRID - F1_2010 и F1_2011. Тук няма какво да коментирам, това отново е симулатор, макаср и опростен, за Формула едно.

http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=537OS15Z5W0

Ей тук ако се пуснеш на реалните 60-70 обиколки и максимална трудност, става мазало :) Правил съм го тоя номер много пъти и разбрах, какво е да си пшилот от F1 - миг невнимание и губиш всичко, трупано десетки обиколки.

Друга, малко по-различна игра е TDU2 . там имаш повече авантюра и пълна свобода на действие върху два огромни острова.

ПП: Сега се сетих, че даде и конфигурация за изискванията си :) Първите две игри са на по-стари платформи и ще вървят добре. Вторите две вече изискват по-добри процесор и видеокарта. Процесорът е необходим главно за F1, а видеокартата за TDU2.

Наскоро излезе една интересна хърватска игра - Gas Guzzlers: Combat Carnage. Мен лично много ме зариби, макар да не е симулатор.

Друга, за която се сетих, е поредицата WRC. Сещаш се, че се отнася за световния рали шампионат. В миналогодишната версия имаше дори рали България :) Може да си покараш спокойно около Доспат и Пещера.

Редактирано от Кирилов (преглед на промените)

Може би не си пробвал най-добрите симулатори като Race 07, Race ON, STCC The Game и другите от поредицата? Всъщност, всяка последна версия съдържа в себе си и предните така, че ако ще играеш, е достатъчно да си инсталираш само последната излязла. Друг симулатор, който обичам дори повече, защото е по-опростен с настройките, е Superstars V8 Next Challenge. Тук противниците са по-лесни, дори на максимална трудност за разлика от поредецата RACE, където всичко си е направо симулация.

http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iY3kHzeX1YA

Вероятно знаеш и поредицата на Codemasters , която е на платформата на GRID - F1_2010 и F1_2011. Тук няма какво да коментирам, това отново е симулатор, макаср и опростен, за Формула едно.

http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=537OS15Z5W0

Ей тук ако се пуснеш на реалните 60-70 обиколки и максимална трудност, става мазало :) Правил съм го тоя номер много пъти и разбрах, какво е да си пшилот от F1 - миг невнимание и губиш всичко, трупано десетки обиколки. Играл съм и TDU и TDU2, но не съм се сетил за тях формула 1 не обичам като знам кво е от 1-вата формула 600 обиколки тва нема време за него.

Друга, малко по-различна игра е TDU2 . там имаш повече авантюра и пълна свобода на действие върху два огромни острова.

ПП: Сега се сетих, че даде и конфигурация за изискванията си :) Първите две игри са на по-стари платформи и ще вървят добре. Вторите две вече изискват по-добри процесор и видеокарта. Процесорът е необходим главно за F1, а видеокартата за TDU2.

Наскоро излезе една интересна хърватска игра - Gas Guzzlers: Combat Carnage. Мен лично много ме зариби, макар да не е симулатор.

Друга, за която се сетих, е поредицата WRC. Сещаш се, че се отнася за световния рали шампионат. В миналогодишната версия имаше дори рали България :) Може да си покараш спокойно около Доспат и Пещера.

Мерси много брат това ще си го копна в едно листче да си имам заглавията на игрите.

Редактирано от kokata99 (преглед на промените)

Хм Предложете ми нещо по-реално като Need For Speed : DIRT 3 съм го играл и GRID съм играл и LFS съм играл и DIRT Showdown съм играл

Характеристиките на компютъра са ми :

CPU- C2D E5300 2.60GHZ

RAM: 3GB

VIDEO: SAPPHIRE HD 4550

Test Drive Unlimited 1 u 2 - много ще ти харесат!! Мисля че даже надминава "NFS"!

Test Drive Unlimited 1 u 2 - много ще ти харесат!! Мисля че даже надминава "NFS"!

За съжаление съм ги играл и повече ми харесва 1-цата сега играя дирт2

Препоръчайте ми игра подобна на City Bus Simulator или Hard Truck,имам предвид,не ми трябва игра за състезания като DIRT или Race Driver:GRID....Трябва ми игра за волан но да не е състезателна имам предвид разни доставки,таксита,полиция и др.,но Driving Simulator - ите са с ужасна графика и съм ги отписал! МЕРСИ

Препоръчайте ми игра подобна на City Bus Simulator или Hard Truck,имам предвид,не ми трябва игра за състезания като DIRT или Race Driver:GRID....Трябва ми игра за волан но да не е състезателна имам предвид разни доставки,таксита,полиция и др.,но Driving Simulator - ите са с ужасна графика и съм ги отписал! МЕРСИ

Скоро ще излиза http://www.youtube.com/watch?v=M83Y_YdJLsw, и ще бъде бомбастичен.

Редактирано от Sa3ana3a (преглед на промените)

TDU2. Е, отвреме навреме може да се наложи да се състезаваш, но нищо не пречи и да не го правиш. Може да си караш по острова ( за втория ти трябва и малко зор със състезанията), да събираш парички с разни трикове и така до безкрайност. Кеф ти снимка, кеф ти някоя кака, дето ще ти продаде бермудки. Па може и да се обръснеш в някой фризьорски салон или да измиеш колата в автомивка по бикини.

• 2 седмици по-късно...

Препоръчайте ми нещо подобно на counter-strike, ако може игра с престрелки

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.