Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Препоръчайте ми игри подобни на Starcraft II Wings of Iiberty, врътнах я и много ми хареса, та моля да ми предложите подобни игри, ако може нещо по- ново или нещо с по- добра графика.

Close Combat?

препоръчаите подобна игра на Farming Simulator 2011 която сте я играли и ви харесва

Euro/German Truck Simulator, Cities Of Motion, Bus Driver, nовата Bau-Simulator, Ports, Police Ports
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искам да питам коя игра е по-добра: Герман Трък или Юро Трък? В смисъл не като изисквания, а като забава. Чудя се, защото в Юро Трък можеш в началото само между 3 града да превозваш стоки, а камионите са по-бързи и по-лесно се трупат парите. Докато в Герман Трък можеш в поне 70 % от всички градове, има по-качествени камиони, но аз пътувам реален 1 час и 30 мин. и получавам в играта само 1 000-2 000 $. И двете игри си имат предимства, но искам и вашето мнение да чуя.

Close Combat?

Ммм не Close Combat не ми хареса особено, старичка и с лоша графика, търся нещо по- ново и което се вижда по- добре.

Euro/German Truck Simulator, Cities Of Motion, Bus Driver, nовата Bau-Simulator, Ports, Police Ports

От доста време ми се играе в която да се боксирам или смесени бойни изкуства , но все не мога да попадна на такава вчера си изтеглих street fighter ,но там движенията са толкова фалшиви преди имах на смарфона една игра the one някой ако я знае търся нещо подобно.

• Автор

Опитай някой от следните заглавия : Dragonball: Evolution,Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4,Def Jam: Icon,Fight for Kisses,Battle Raper 2: The Game

Андрейски , тези не ти ли харесват ;) ?

• Автор

кажете някоя игра подобна на Play Escape from paradise и Play Escape from paradise 2 :)

доколкото знам 3 няма :)

Опитай : Island Tribe 3 , Island Tribe 3 , American Pickers: The Road Less Traveled , American Pickers: The Road Less Traveled World Mosaics 5 , World Mosaics 5 Roads of Rome III , Roads of Rome III , Royal Envoy 2 Collector's Edition, Royal Envoy 2

Дано ти харесат !

Здравейте, бих искал да попитам знаете ли някоя куиз игра подобна на "Конкистадор" ако не е и онлайн още по добре :) забравих да кажа, нека все пак да е на български :) тенкю.

Опитай : Island Tribe 3 , Island Tribe 3 , American Pickers: The Road Less Traveled , American Pickers: The Road Less Traveled World Mosaics 5 , World Mosaics 5 Roads of Rome III , Roads of Rome III , Royal Envoy 2 Collector's Edition, Royal Envoy 2

Дано ти харесат !

благодаря ти! още първата ме грабна :)

И аз си търся нещо подоно на Диабло 2 - Да има сингъл плеър и хубав геймплей .

Препоръчайте ми нещо подобно на Serious Sam 3 (да е шуутър 1-во или 3-то лице), но ако може да има прилична графика. Без Dead Space 1,2 и без Doom 3 (тях съм ги играл).

Препоръчайте ми нещо подобно на Serious Sam 3 (да е шуутър 1-во или 3-то лице), но ако може да има прилична графика. Без Dead Space 1,2 и без Doom 3 (тях съм ги играл).

пробвай crysis 2, battlefield 3 или Call Of Duty Modern Warfare :)

Редактирано от radvoicho2 (преглед на промените)

• Автор

Подобни игри: Dreamkiller, Painkiller, Painkiller Expansion Pack: Battle Out of Hell, Painkiller: Overdose, Serious Sam 2, Serious Sam: The First Encounter, Serious Sam: The Second Encounter

Успехи !

И най-новото, топло, топло - Syndicate.

Публикувано изображение

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

За колегата дето търси нещо като диабло- Titan quest immortal throne, ако я заиграеш няма да ти се иска да се връщаш към диаблото :D

Може ли да ви питам знаете ли някоя игричка като Orc Must Die ? Благодаря предварително :)

Здравейте, първо се извенявам ако постната тема е в грешния раздел. Имам въпрос. Наскоро стана проблем и се наложи да сменя видео картата. Тъй като нямах достатъчно пари и се наложи да взема GIGABYTE NVIDIA GT 440. Сегашния ми компютър е с 2.00 GB RAM ; Intel® Pentium® 3.00 GHz и новата карта GT 440. Може ли да ми препоръчате някакви игри които ще тръгнат на тази непосилна машина? И дали FIFA 12 ще може да се играе на посочения хардуер?

А тези игри ще тръгнат ли?

1. Assassin's Creed: Revelations - Special Edition;

2. Mass Effect 3;

3. Crysis 2;

4. Medal of Honor - Limited Edition?

Редактирано от Xpucttowa (преглед на промените)

1280x1024 - Максималната резолюция на монитора ми и може би резолюцията с която ще играя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.