Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Между другото, тя на руски ли е? Или има опция за английски, защото и аз мисля да си я дръпна :)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой да знае игра подобна на legend of grimrock?Но да е правена след 2000г.

Между другото, тя на руски ли е? Или има опция за английски, защото и аз мисля да си я дръпна :)

За български не знам, но ти препоръчвам да е тази от 2008

За български не знам, но ти препоръчвам да е тази от 2008

А,от къде да я дръпна?

• 2 седмици по-късно...

Кажете некоя игра от типа на Pretorians или да е такава стратегия,в която си правиш войници и се биеш,може и да е от тези по-новите.

Нещо ново което да има сюжет нещо като мас ефект и да иамам цел в играта не само да се лутам.

Здравейте приятели. Препоръчайте ми футболна игра подобна на "фифа" със свободен мултиплайер през ЛАН.(без хакнати лан мрежи и тем подобни). Също ако има някаква версия на фифа споделете че пробвах със ф12 и ф11 не се получава. Благодаря предварително.

Предложете игра като Mortal Combat или Street Fighter.Нещо,с което може да се биеш срещу противници и други играчи по възможност (Multiplayer)

• 2 седмици по-късно...

Препоръчайте ми игра като The Elder Scrolls V Skyrim, но без магии, чудовища и т.н. или нещо като Mount&Blade: Warband, надявам се да не прозвучи нагло, но ако може да има и прилична графика.

Редактирано от KREED (преглед на промените)

Здравейте, Търся някаква стратегическа военна игра (битка между два или повече лагера като аз съм един от тях). Надявам се да сте ме разбрали и ще съм благодарен ако някой ми предложи такава игра! :)

Здравейте! :)

Това е първият ми коментар тук, тъй като съм нов и може да съм сбъркал раздела, но ще рискувам.

Бих искал да ви помоля за някаква игра с коли/състезания/свободно шофиране че ми е много скучно.

Игри като : Nfs, Flatout, TestDriveUnlimited(TDU), LFS - вече съм ги играл.Значи искам нещо подобно на тези, да е ново и да става за тези конфигурации :

Процесор : Intel® pentunium 4 CPU 3 ghz (двуядрен)

RAM : 1 gb

видео : ATI radeon 128 (Pixel & Shader v. 2)- понякога ми пише че е 128 друг път 256 трети 350 ?!? И аз незнам колко видео имам наистина..

Ако искате някаква друга информация кажете!

Благодаря предварително !!! ;)

Бях почнал да пиша коментар за новите GazGuzzlers и DIRT Showdown, но в последствие видях конфигурацията ти. Пробвал ли си Colin McRae Rally?Други по-лекички - GT Legends ( почти симулатор със стари автомобили), WRC FIA World Rally ( симулатор на WRC с различни версии по години), Race Driver GRID ( не е лека, но предполагам на low ще върви), Superstars.V8.Next.Challenge ( любимия ми симулатор), Race 07 и десетките му модификации. Ето тук може да си избереш някоя игра, макар повечето да включват и предишни версии в себе си: http://www.simbin.se/games/

Здравейте,

Търся някаква стратегическа военна игра (битка между два или повече лагера като аз съм един от тях).

Надявам се да сте ме разбрали и ще съм благодарен ако някой ми предложи такава игра! :)

Все още продължавам да търся... Мисля, че става въпрос за нещо подобно:

Кажете некоя игра от типа на Pretorians или да е такава стратегия,в която си правиш войници и се биеш,може и да е от тези по-новите.

Препоръчайте ми игра подобна на GTA IV и Mafia II.Смисъл не да карам само кола,а да ме викат да ходя да изпълнявам мисии,да има стрелба.Абе точно като GTA IV и Mafia II.

-П.П по възможност да има bg превод за да разбера какво трябва да правя (Mafia II и бг превод).Ако пък няма бг превод няма проблем.

Благодаря предварително!

Здравейте!Търся си някоя игра.На последък ми е много скучно и ми се играе някакво RPG,но да не е онлайн ами аз да си го играя.Преди играх prince of persia и много ми хареса,но за жалост я превъртях!Да е не е нощо което изисква много мислене,ами просто да се забавлявам.Нещо подобно на prototype и prince of persia. Благодаря предварително!!!

Редактирано от danielbonev (преглед на промените)

Здравейте!Търся си някоя игра.На последък ми е много скучно и ми се играе някакво RPG,но да не е онлайн ами аз да си го играя.Преди играх prince of persia и много ми хареса,но за жалост я превъртях!Да е не е нощо което изисква много мислене,ами просто да се забавлявам.Нещо подобно на prototype и prince of persia.

Благодаря предварително!!!

Prince of Persia от кога е RPG? O.0 Иначе ти препоръчвам Fable, Just Cause 2, Mercenaries 2: World in Flames.

The Witcher 2 разцъквам в момента и е много зарибяваща. Особено ако си играл първата част. Някакси има собствена атмосфера, освен, че има собствен свят, на който пряко влияеш... Жалко, че е леко кратка :(

• 2 седмици по-късно...

Оххххх.Търся си игра.Да не е стратегия,въобще да не се мисли,а направо да се действа.Да не е rpg или mmorpg понеже не знам грам английски и не мога да разбера какво ми правят магиите и тем подобни.Играх gta и mafia 2 но ги превъртях.Приемам всякакви предложения. П.П Както казах да не трябва да се чете много защото английският не го знам.Примерно nfs,fifa не трява да се разбира кой знае кво. Благодаря предварително!!!

Ами пробвай S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky (чисто небе). Макар да има и четене, има и пач на български. Вярно, че има и мислене, но като е на български се мисли по-лесно ;)

• 2 седмици по-късно...

Препоръчайте игра подобна на: 3D driving school и 3D Инструктор

Ами аз мога да ти препоръчам AUTOBAHN освен тези игри,които са изброени.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.