Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Препоръчайте ми игра подобна на XCOM: Enemy Unknown (Firaxis) която да тръгне на тази антика: AMD Athlon x2 Dual Core 5200+ 2 GB RAM 256 MB Video Card (ATI Radeon X1550)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, препоръчайте ми игра, подобна на battlefield 3. Желателно е и да могат да се карат превозни средства, но може и без тях.

Ето и параметрите на компютъра ми:

2gb Ram, 2X 3.00GHz, видео картата мисля че е 248mb. ;)

Call of Duty - Modern Warfare 1/2, Medal Of Honor

Редактирано от DaBlow (преглед на промените)

Андрейски , тези не ти ли харесват ;) ?

извинявай def jam icon не е ли само за конзоли , ако може линк за даунлоад на пц версия ще си бог

Редактирано от Ivaylo yordanov (преглед на промените)

извинявай def jam icon не е ли само за конзоли , ако може линк за даунлоад на пц версия ще си бог

Aко се обади от отвъдното, вероятно ще ти даде линк. Няма вече кой да поддържа тоя форум или поне аз не виждам. Лека му пръст на колегата. :(

Aко се обади от отвъдното, вероятно ще ти даде линк. Няма вече кой да поддържа тоя форум или поне аз не виждам. Лека му пръст на колегата. :(

съжелявам не знаех че е починал, лека му пръст :/ ..иначе някой беше казал пц бойна игра def jam icon а аз поне не знам да я има за пц , някои ако знае да помогне

David_st - можеш да пробваш Far Cry 2,Crysis,Battlefield : Bad Company,Call of Duty collection,Medal of honor,Just Cause 1 & 2,Saint Row,Ghost Recon FS,Syndicate и Sniper elite ...

Здравейте някой може ли да ми каже игра подобна на Skyrim V The Elder Scrolls, WoW, Dragon Age. Тоест игра в коята аз да си правя героя и да взимам решения, а не да играя по сценарий ако ме разбрахте. Да избирам външния вид на героя и когато разговарям с някой да имам възможни отговори, тоест да мога да му отговоря по няколко начина.

Преди десетина години имаше стратегия подобна на тази-Settlers.Започваше да се строи път от павета за селяните,къща за жито,мелница,хлебарна,къща за грозде,за животни,кожодер,ковач за брони и т.н.Всички къщи зависеха една от друга в последователност и накрая се правеше армия от по 150-200 и повече войници с лъкове,пики,коне и брадви и се правеше страхотна битка-меле с противника.Цяла седмица ровя по сайтовете за да видя тази игра но без резултат.Някой знае ли я как се казва и къде я има?

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра в която оръжието ти е меч и да не е някой от Assassin's creed серийте, защото съм ги играл всичките и да не е Darksiders, Prince of Persia.

Препоръчайте ми игра имам следните предпочитания:

- шутър, екшън

- предпочитам игри за втората, първата световна война и подобни, харесвам и игри като Hitman и Max Payne

- реалистична

- добър геймплей

- добра графика (за монитор понякога ползвам 40"TV)

- предпочитам с руско аудио, но се справям и с английски и немски

Параметрите са следните:

за Лаптоп

Процесор - Intel Core i7-3630QM

Памет - 16GB RAM DDR3 1600Mhz

Видео карта - NVIDIA GeForce GT 635M с 2GB DDR3

за настолния PC

Процесор - Intel Pentium 4 3ghz dual core

Памет - 1.5 GB RAM DDR2 800MHz

Видео карта - NVIDIA GTX 650 1GB DDR5

Операционна система - Windows 7

PS - Моля давайте точните заглавия и линковете за сваляне

Редактирано от бай Стойчо (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра за комп, подобна на Dance Central която за съжеление е само за XBOX доколкото съм запознат

Редактирано от marian860914 (преглед на промените)

Имаше една състезателна игра, не помня име. Грозновата графика, но можеше да се пипа всичко по колата, бутала, гарнитури по двигателя, всичко. Бях успял да затворя двигател който не пожела да запали после. Търся нея или подобна игра, в която да може да се пипа външно и в купето. :help:

Имаше една състезателна игра, не помня име. Грозновата графика, но можеше да се пипа всичко по колата, бутала, гарнитури по двигателя, всичко. Бях успял да затворя двигател който не пожела да запали после. Търся нея или подобна игра, в която да може да се пипа външно и в купето. :help:

Street Legal

Търся много игри... Всякакви предложения са от полза. Та предимно търся игри от типа на Knights and Merchants, Age of empires, Knights of Honor, Medieval 2 Total War, GTA сериите, Mafia 2, The Godfather, The Elder Scroll: Skyrim (ако имате някакви такива предложения ако е възможно да няма фантасмагории, но ако има не е проблем) Mount & Blade: Warband, Company of Heroes и такива. Общо взето разни стратегии и open world игри. П.С: ГОЛЯМ СЪМ ФЕН НА СРЕДНОВЕКОВНИТЕ ИГРИ!!! Пращайте каквито и да е средновековни игри, макар че съм играл много. Може нещо да изникне. Благодаря предварително! :)

Имам 1 щайга ама игри за нея нямам... :D Intel Pentium 4 2.66 ghz 768mb ram 64mb video Давайте идеи. :)

Имам 1 щайга ама игри за нея нямам... :D

Intel Pentium 4 2.66 ghz

768mb ram

64mb video

Давайте идеи. :)

Counter strike 1.6 - Warcraft 3

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Counter strike 1.6 - Warcraft 3

Други? (извинявай, забравих да кажа, че ги имам) :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.