Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Препоръчайте ми игра подобна на Counter Strike Source . Играта искам да има и мултиплейър и да не ми предлагате Counter Strike Global Offensive и Half-Life . Машината ми е : 

CPU: Intel Dual-Core Pentium E5300 - Clocked - 3,133Mhz

Ram - 3GB - Clocked - 803Mhz

Video - AMD HD 4550 - Clocked GPU 750Mhz - MEM - 850Mhz

Counter Strike 1.6 как е ? Играл ли си я O.o

Иначе лист от 6 игри, които са относно твоето питане : 6 Games Like Counter Strike

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Препоръчайте ми игра подобна на Counter Strike Source . Играта искам да има и мултиплейър и да не ми предлагате Counter Strike Global Offensive и Half-Life . Машината ми е :  CPU: Intel Dual-Core Pentium E5300 - Clocked - 3,133Mhz Ram - 3GB - Clocked - 803Mhz Video - AMD HD 4550 - Clocked GPU 750Mhz - MEM - 850Mhz

Сериите Battlefield. Горещо ти препоръчвам Bad Company 2 и Battlefied 3 на EA Games. Също и Call of Duty, но тя е с добра кампания (всички CoD са с добри кампании) ама на мултито му липсва от реализма на батълфиелд... Друга подобна е Medal of Honor пак на ЕА.  Това са хитовете засега, въпреки че Bad Company остарява :)

Ще я пробвам  Path of Exlie клипа изглежда добре малко на Диабло мяза А имали хора ?

Преди три дена започна първият "ивент" от тип състезание между всички играчи, кой първи ще стигне до определено ниво и кой първи ще убие определен бос. Грубо имаше около 3 хиляди играещи тогава, а не всички се записаха за него. А от изказването, че малко "мяза на Диабло" се личи, че изобщо не си чел темата. Типично..

Редактирано от An0n (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Днес си врътнах за пореден път Red alert 2 и направих няколко битки в medieval, та въпроса ми е да ми препоръчате игра подобни като тях. Тоест правиш си армия, завладяваш замъци и т.н. Само не ми давайте подобни, като Heroes 1, 2, 3, 4, 5 или 6.

Редактирано от Милко9916 (преглед на промените)

А да забравих да спомена че съм я играл а някоя друга има ли ? че 5 6 я врътнах

pSX time..

бихте ли ми препоръчали игри подобни на  RaiderZ  но да не е толкова силна г/д да върви на Celeron 2.0 ghz dual core 3 gb ram i mobile intel gma 4500mhd video karta

Редактирано от drebniq (преглед на промените)

бихте ли ми препоръчали игри подобни на  RaiderZ  но да не е толкова силна г/д да върви на Celeron 2.0 ghz dual core 3 gb ram i mobile intel gma 4500mhd video karta

- след 2 дена го пускат.

А ще ми върви ли на тази щайга ? :D

Минимума за играта е сингъл кор 2.4 процесор, 512 mb РАМ и ATI Radeon 9800 или Geforce 6600 Series видео карта

Препоръчайте ми игра , подобна на Blazing Angels 2

Подобни на твоята игра, като реда на подреждане е и реда в който ги препоръчвам :

Wings of Prey

Heroes of the Pacific

Pacific Fighters

Air Conflicts: Secret Wars

И малко повече в стил симулатори :

DCS: A-10C Warthog

Rise of Flight: The First Great Air War

Здравейте, понеже не намерих тема от сорта "Търся една игра но не и знам името" ще пиша тук.. 2008/2009 играех една игра на щайгата... но проблема е че помня само малко неща.. след всяко успешно минаване на ниво/мисия те пуска в менюто на играта кадето да си къпиш оръжие (Арбалет, Меч, Лък..) и стрели (отровни;огнени).. можеше и да ъпгрейдваш вече купено оръжие.. играта мяса на Dark Messiah of Might and Magic/Severance: Blade of Darkness, но не мисля че беше 1st person.. Помня и че в менюто имаше нещо като око.. нещо такова ми се върти из главата.. :X Също така помня че в първата мисия ме пуска пред един замък.. Също така мисля че имаше възможност да избираш между 2/3 героя и страна от която да играеш (може би тъмнина/светлина).. Знам че за сега давам много малко детайли, но поне съм 101% сигурен че играта е излезнала по-рано от 2009.

Редактирано от Schweppes -.- (преглед на промените)

Здравейте може ли да ми препоръчате игра подобна на NFS ?

Здравейте, понеже не намерих тема от сорта "Търся една игра но не и знам името" ще пиша тук.. 2008/2009 играех една игра на щайгата... но проблема е че помня само малко неща.. след всяко успешно минаване на ниво/мисия те пуска в менюто на играта кадето да си къпиш оръжие (Арбалет, Меч, Лък..) и стрели (отровни;огнени).. можеше и да ъпгрейдваш вече купено оръжие.. играта мяса на Dark Messiah of Might and Magic/Severance: Blade of Darkness, но не мисля че беше 1st person.. Помня и че в менюто имаше нещо като око.. нещо такова ми се върти из главата.. :X Също така помня че в първата мисия ме пуска пред един замък.. Също така мисля че имаше възможност да избираш между 2/3 героя и страна от която да играеш (може би тъмнина/светлина).. Знам че за сега давам много малко детайли, но поне съм 101% сигурен че играта е излезнала по-рано от 2009.

След два, три дена разглеждане на игри и след над 150 разгледани игри.. взех че я открих!

Здравейте! Бихте ли ми препоръчали игра от сорта на SimCity ако може да е в средновековието ще е много хубаво :) 

Здравейте! Бихте ли ми препоръчали игра от сорта на SimCity ако може да е в средновековието ще е много хубаво :)

Cities XL 2011, Dawn of Discovery / Anno 1404, Tropico 3 И един списък :

1 - SimCity Series 2 - Tropico (Series) 3 - Anno (Series) 4 - Cities XL (Series) 5 - Tycoon City: New York 6 - Dwarf Fortress 7 - CivCity: Rome 8 - Afterlife 9 - Immortal Cities: Children of the Nile

Интересна тема,но няма как да помогнете..от 2004 се опитвам да намеря игра подобна на Half Life 2 и такава още не е направена.Невероятно съчетание от графика,геймплей и логически задачки.Естествено минал съм през епизод 1,2 ,портал 1,2 ;)

Не е "поредния скучен шутър" ,все пак,ако някой се сети за нещо да каже.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.