Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Препоръчайте ми игра подобна на Battlefield 3,4, Call of Duty, но да е MMO :v

Чакай Survarium

Текат тестове, ама така и не мога да се вредя. Не знам дали би ти допаднала, но това на практика е продължение на S.T.A.L.K.E.R., само че без singleplayer.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дано е както я описват в описанията :) Мерси за предложението допада ми, защото аз точно такива търся :)

Само не мога да разбера от къде се тегли бетата, защото до колкото виждам пише, че я има или не съм разбрал :D

Редактирано от Power Boy (преглед на промените)

Дано е както я описват в описанията :) Мерси за предложението допада ми, защото аз точно такива търся :)

Само не мога да разбера от къде се тегли бетата, защото до колкото виждам пише, че я има или не съм разбрал :D

Ами на лотария беше. Всеки 20 минути теглят по един.

Ако не си играл S.T.A.L.K.E.R. , пробвай и тия игри, включително модовете, особено Sigerousmod 2.2

Иначе аз чакам да излезе и Far Cry Z-Day

Power Boy можеш да пробваш Medal Of Honor: Warfighter аз преди два дни я врътнах тя е на принципа на BF 3 и 4 и Call Of Duty   ;) 

Ще пробвам :)

здравейте искам да ви попитам за една игра си спомням я играех като ходех по клубовете нещо подобно е като на xenius оръжията са почти индентични с тези на counter минаваш мисии от началото убиваш някакви хора а после с извън земни карат се джипове най обикновенни надоваеми лодки моторници това е друго не мога да се сетя за нея 

Препоръчайте ми игра в която може да се тунингова колата... Смисъл нещо подобно на Forza Motor Sport 4, но на PC... :)

need for speed 

здравейте искам да ви попитам за една игра си спомням я играех като ходех по клубовете нещо подобно е като на xenius оръжията са почти индентични с тези на counter минаваш мисии от началото убиваш някакви хора а после с извън земни карат се джипове най обикновенни надоваеми лодки моторници това е друго не мога да се сетя за нея 

need for speed 

Да не говориш за Half Life? 

http://store.steampowered.com/app/220/

Скоро ги бяха пуснали почти без пари, ако се терзаеш, че не си плащаш и ако те е страх от гадинки. 

Да не говориш за Half Life? 

http://store.steampowered.com/app/220/

Скоро ги бяха пуснали почти без пари, ако се терзаеш, че не си плащаш и ако те е страх от гадинки. 

Може да играе Half Life напълно безплатно (и легално) като си изтегли Black Mesa и Source SDK инструмент от Стиим.

Повече подробности: http://www.blackmesasource.com/

Как се инсталира: http://wiki.blackmesasource.com/Installation_Manual

Може да играе Half Life напълно безплатно (и легално) като си изтегли Black Mesa и Source SDK инструмент от Стиим.

Повече подробности: http://www.blackmesasource.com/

Как се инсталира: http://wiki.blackmesasource.com/Installation_Ma

не не говоря за half life разликата е огромна за тази игра която я търся като исталираш играта иконата е с лице на мъж и ако не ме лъже паметта името трябва да се състои от една дума и е името на главния герой да кажем примерно cristiqn от начало те пуска с голи ръце нямаш нищо после намираш нож пистолет и леко по леко се оборудваш за тези надуваеми лодки са оранжеви знам я играта на изуст просто не мога да се сетя името как и беше  

не не говоря за half life разликата е огромна за тази игра която я търся като исталираш играта иконата е с лице на мъж и ако не ме лъже паметта името трябва да се състои от една дума и е името на главния герой да кажем примерно cristiqn от начало те пуска с голи ръце нямаш нищо после намираш нож пистолет и леко по леко се оборудваш за тези надуваеми лодки са оранжеви знам я играта на изуст просто не мога да се сетя името как и беше  

извинете намерих си я говорих за 

Far Cry 

кажете игра подобна на пенумбра.в смисъл пак indie horror но нещо по-леко

извинете намерих си я говорих за 

Far Cry 

Е, ти уби коча. Ама надуваемата лодка е чак след края на второ ниво ;) Ама там няма извънземни. По-скоро мутанти, но доста след началото на играта. Ей това с извънземните ме заблуди, защото описанието почна да отговаря точно на HL.  Иначе това е игра класика  и всеки уважаващ себе си геймър, обичащ FPS,  трябва да я е играл. 

Предложете ми игра с коли, само че да има Honda.

:) Japan много бързо, ама много  :biggrin: Мисля, че Need For Speed Shift,Shift 2 ще ти свършат работа ;) 

:) Japan много бързо, ама много  :biggrin: Мисля, че Need For Speed Shift,Shift 2 ще ти свършат работа ;)

Играл съм ги доста пъти, но ще помисля дали да не почна Shift 2

Race 07, но коя точно версия ще ти кажа по-късно, защото там нещата са доста объркани с допълненията към играта.  Всъщност, видях 3 Хонди и все Акорд. Две от тях тествах. Та трябва играта да съдържа и автомобили от WTCC2006 или 2007  или STCC II. Първото клипче е от WTCC 2007, но там Хондата ми се стори по-опърничава със стандартните настройки, а във STCC II   е доста по-добре :) Това са първите ми тестови обиколки   :P

Други игри с Хонда за които се сещам и които съм играл доста, са GRID 1 и GRID 2, DIRT 2  и DIRT 3. Освен това всички NFS  си имат Хонди. Хонди да искаш. Live for speed също има Хонда.

Race 07, но коя точно версия ще ти кажа по-късно, защото там нещата са доста объркани с допълненията към играта.  Всъщност, видях 3 Хонди и все Акорд. Две от тях тествах. Та трябва играта да съдържа и автомобили от WTCC2006 или 2007  или STCC II. Първото клипче е от WTCC 2007, но там Хондата ми се стори по-опърничава със стандартните настройки, а във STCC II   е доста по-добре :) Това са първите ми тестови обиколки   :P

Други игри с Хонда за които се сещам и които съм играл доста, са GRID 1 и GRID 2, DIRT 2  и DIRT 3. Освен това всички NFS  си имат Хонди. Хонди да искаш. Live for speed също има Хонда.

В момента си разцъквам ЛФС и си търся от сайтовете за модове хондички но няма нито една добре направена. Ако можеш да ми дадеш някакъв линк ще ти бъдя доста благодарен.

В момента си разцъквам ЛФС и си търся от сайтовете за модове хондички но няма нито една добре направена. Ако можеш да ми дадеш някакъв линк ще ти бъдя доста благодарен.

ООо да забравих я.. Много готина игричка е тая.. Особено като си с модове.. Аз дори имах сървър на нея преди 1 месец..  6-7 месеца го държах.... 

Сега се поразрових в нета и видях че в Гранд турисмо 4 има, та въпроса ми е дали си струва тегленето на играта и ако може някой да ми каже някакви първи впечатления за играта.

Сега се поразрових в нета и видях че в Гранд турисмо 4 има, та въпроса ми е дали си струва тегленето на играта и ако може някой да ми каже някакви първи впечатления за играта.

То може и да има, ама открай време тия игри са за плейстейшън.  Поне аз не знам да има за PC. 

То може и да има, ама открай време тия игри са за плейстейшън.  Поне аз не знам да има за PC. 

Да, Gran Turismo е екслузивна само за Sony Playstation конзолите.

Има, но ти трябва мощен комп. ако искаш да я играеш с емулатор.

Да, няма я за PC и едва ли някога ще излезе за комп.. Разработва се от Sony и заради това е само за Плейстейшън.

За съжаление е така.

препоръчайте ми игра подобна на Ъндайнг,но да е с почти същите изисквания

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.