Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Препоръчайте ми игра като prototype 1/2 , saints row 4.Тоест да имаш супер сили.Благодаря предварително 

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

здравейте,може те ли да ми предложите fps игра нешто подобно на call of duty или watch dogs

здравейте,може те ли да ми предложите fps игра нешто подобно на call of duty или watch dogs

А какво не ви хареса във важната тема в раздела, която е за търсене на игри?

игра подогна на league of legends ?? БЕЗПЛАТНА !  :)

Предложете ми игри подобни на unturned (само не DayZ), Portal 2,Team fortress 2(не цс), 100% симулаторни игри за състезаня 

Предложете ми игри подобни на RimWorld, или подобни игри само, че да е същият принцип като на RimWorld, тоест да има колонии, ресурси и т.н

Търся си някоя игра подобна на Diablo III и Gauntlet надявам се схващате за какво става дума . Тааа вие сте давайте вашите предложения ще се радвам да видя и пробвам игрите които ми дадете

Търся си някоя игра подобна на Diablo III и Gauntlet надявам се схващате за какво става дума . Тааа вие сте давайте вашите предложения ще се радвам да видя и пробвам игрите които ми дадете

И какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

Някой може ли да ми каже колко GB е  Wolfenstein: The New Order след инсталацията ? Че на SSD-то където е ОС имам 76 GB свободни и се чудя дали ще стигнат .

Някой може ли да ми каже колко GB е  Wolfenstein: The New Order след инсталацията ? Че на SSD-то където е ОС имам 76 GB свободни и се чудя дали ще стигнат .

Ще стигнат! Играта "иска" 50 gb. място.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Ще стигнат! Играта "иска" 50 gb. място.

За чистата инсталация на играта да , но остават само 25 GB свободни а минимума за работа  на windows 8.1 е 20 GB дали няма да се окаже проблем ? Иначе на харда имам място бол но на SSD-то игрите направо летят .

Редактирано от welcome2 (преглед на промените)

игра подогна на league of legends ?? БЕЗПЛАТНА !  :)

Dota 2 в Steam безплатна е 

Предложете ми игра подобна на Imperivm III Great Battles of Roma или някоя като Assassin creed :) Така да се играе в миналото :)

Skyrim

Skyrim

Хайде де предложи и на мен игри :D

П.П.Поста с игрите а малко по нагоре

Ами играй STALKER  тогава. Никога не се е случвало, но пък историята е "завладваща". Ти книги ли четеш или игри играеш?

Предложете ми игра подобна на Imperivm III Great Battles of Roma или някоя като Assassin creed :) Така да се играе в миналото :)

Styx Master of Shadows

Едното не ме кефи, другото не ми тръгва.... :D Нещо със завладяваща история търся :D

Dishonored ли не те кефи? Че тя е в пъти по-добра от новия Thief, който е буквално нейно копие. Тогава няма смисъл да ги играеш. Цъкай на LoL и ще си си щастлив.

А що се отнася до историята на S.T.A.L.K.E.R. (говоря за оригиналните игри), то тя не е нещо кой знае какво. Но пък има негови модове с изключително интересен и оригинален сюжет. Например - Упавшая звезда/ Ф.О.Т.О.Г.Р.А.Ф./ Тайные тропы 2. Това са все модове с много интересни и оригинални истории и които си струват да бъдат изиграни.

И последно да добавя - силата на S.T.A.L.K.E.R. не е в неговата история, а в геймплея, атмосферата и озвучението на играта. А те са толкова богати и потапящи те, както на никоя друга игра. Няма друга такава игра, която да вплита по такъв невероятно добър начин RPG елемента с FPS и към всичко това са добавени и няколко щедри шепи Horror (от сървайвъл до какъвто ти душа иска) и се е получила адската смес наречена S.T.A.L.K.E.R.

Dishonored ли не те кефи? Че тя е в пъти по-добра от новия Thief, който е буквално нейно копие. Тогава няма смисъл да ги играеш. Цъкай на LoL и ще си си щастлив.

А що се отнася до историята на S.T.A.L.K.E.R. (говоря за оригиналните игри), то тя не е нещо кой знае какво. Но пък има негови модове с изключително интересен и оригинален сюжет. Например - Упавшая звезда/ Ф.О.Т.О.Г.Р.А.Ф./ Тайные тропы 2. Това са все модове с много интересни и оригинални истории и които си струват да бъдат изиграни.

И последно да добавя - силата на S.T.A.L.K.E.R. не е в неговата история, а в геймплея, атмосферата и озвучението на играта. А те са толкова богати и потапящи те, както на никоя друга игра. Няма друга такава игра, която да вплита по такъв невероятно добър начин RPG елемента с FPS и към всичко това са добавени и няколко щедри шепи Horror (от сървайвъл до какъвто ти душа иска) и се е получила адската смес наречена S.T.A.L.K.E.R.

Вие май не четете като хората за това, ще бъда ПО ЯСЕН! 

Игра с завладяваща история не ме кефи LOL a Сталкера съм го играл много пъти и е доста кратка..... А такива ФАНТАСТИКИ въобще..... Не че Assassin не е (говоря заради анимата иначе действята и историята са си напълно реални) но все пак нещо от старите години..... И да не товари толкос много щото PC то не е от най-силните...

Че тия дето цитира не са ли фантастика? А, забравих, пропагандата на Запад се нарича "История" :) Ами потърси си сам, щом толкова знаеш. Давам ти друга идея - отваряш STEAM  и търсиш игри, каквито ти допадат. Всички те имат описание, снимки и доста често видеоклипове. Копираш името на играта и отиваш в тубата. Гледаш как играят хората, дето не търсят завладяващи истории, а игри и преценяваш. Колко по-просто от това?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.