Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Значи проверих, игрите на Codemasters имат split screen, обаче проблема е, че изисква втори контролер, а не става със една клавиатура да играят двамата.

Хбокс контролерите ми изглеждат много сложни, и предпочитам ако давам много пари за безжичен контролер то той да е Steam контролер

(който не се знае кога ще излезе, ако въобще излезе). Може би ще взема някой елементарен usb контролер за 5 долара от китайците и така ще се играе.

Правилно, не става :) И аз пробвах. Навремето ставаше с Правец 82.  Мислех си че питаш, дали изобщо игрите имат Split Screen. 

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добър ден, можете ли да ми препоръчате игра със коли (състезания) която може да се играе от двама души едновременно на един компютър? Така наречения split-screen тип.

Във акаунта ми имам няколко, но не знам дали някоя от тях притежава следното качество: DiRT3, DiRT Showdown, GTR Evolution, Race 07, GRID 2

Colin McRae 2.0 мисля че поддържа сплит скрийн обаче въпреки че качеството го има , може би няма да ти хареса, защото стандарта е друг.

Ами в крайна сметка реших да поръчам контролер. Ето това за 4.73USD.

Изглежда добре, и е plug & play (без драйвери). От предната страна има още два бутона.

Ако някой има интерес ще напиша впечатления като дойде.

Retro-USB-Famicom-Controller-font-b-Game

Изглежда добре, и е plug & play (без драйвери). От предната страна има още два бутона.

не знам дали ще можеш да играеш grid 2 и т.н. с този контролер ;)

Няма ги аналозите

Изглежда добре ли? Боже мой! Ето това изглежда добре и е изключително удобно за игра:

Цък и Видео за него.

Поръчал си си възможно най-смотания джойпад за игри. С това нещо Марио ли ще играеш? С контролер за $5 ще играеш игрите като за $5.

Най-добрите контролери за PC гейминг са тези, базирани на Xbox контролерите.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

не знам дали ще можеш да играеш grid 2 и т.н. с този контролер ;)

Няма ги аналозите

Как така? Задавам на кръстачката ляв и десен завой, бутон А за газ и бутон В за спирачка.

Select за Escape и Start за Enter. От повече бутони нямам нужда.

Изглежда добре ли? Боже мой! Ето това изглежда добре и е изключително удобно за игра:

Цък и Видео за него.

Поръчал си си възможно най-смотания джойпад за игри. С това нещо Марио ли ще играеш? С контролер за $5 ще играеш игрите като за $5.

Това го знам аз лично притежавам xbox controller (безжичния вариант) и съм тотално доволен ;)

П.П. Взех го от холандия понеже там беше 25 евро заедно с reciever-а

Как така? Задавам на кръстачката ляв и десен завой, бутон А за газ и бутон В за спирачка.

Select за Escape и Start за Enter. От повече бутони нямам нужда.

с това нещо на дрифта то ти е враг повярваи ми ;)

П.П.Дори един пад от 15лв е по добре от това

Аз мисля, че въобще не сте прочели със каква идея го взимам този евтин контролер. Но ще повторя. Въпроса е като идват децата на гости да играят на split-screen

(покрай тях и аз) защото модерните игри не дават с една клавиатура както тези от едно време. И този контролер ще се ползва само и единствено за това.

Цък и Видео за него.

Не съм съгласен.

1.На мен ми харесва защото си изпълнява ролята на геймпад и има ретро стил който ми напомня на времето когато си щъках на старомодната конзола a.k.a. телевизионна игра.

2.За едни може да е перфектен размер този за 360, а за други може да не е, за всеки е различно.

3.Няма възможно най-смотан геймпад за игри. Геймпадовете са за леки и забавни игри, ако работи си окей. За тежки игри в който се изисква умение се използва клавиатура и мишка.

4.Предпочитам геймпад за $5 който ми харесва от колкото за $55 и да съжалявам, че за тези пари можех да си купя механична клавиатура която нямаше да ползвам само 3 пъти през живота си.

5.Най-добрите контролери за PC гейминг са клавиатурата и мишката.А за геймпадове, на някой може да им харесват повече тези за плейстейшън a.k.a. dualshock.

Съжалявам, че трябваше така да си отбележа мнението, но вие наложихте вашето и сметнах, че не сте прави.

Препоръчайте ми игра като prototype 1/2 , saints row 4.Тоест да имаш супер сили.Благодаря предварително 

Не съм съгласен.

1.На мен ми харесва защото си изпълнява ролята на геймпад и има ретро стил който ми напомня на времето когато си щъках на старомодната конзола a.k.a. телевизионна игра.

2.За едни може да е перфектен размер този за 360, а за други може да не е, за всеки е различно.

3.Няма възможно най-смотан геймпад за игри. Геймпадовете са за леки и забавни игри, ако работи си окей. За тежки игри в който се изисква умение се използва клавиатура и мишка.

4.Предпочитам геймпад за $5 който ми харесва от колкото за $55 и да съжалявам, че за тези пари можех да си купя механична клавиатура която нямаше да ползвам само 3 пъти през живота си.

5.Най-добрите контролери за PC гейминг са клавиатурата и мишката.А за геймпадове, на някой може да им харесват повече тези за плейстейшън a.k.a. dualshock.

Съжалявам, че трябваше така да си отбележа мнението, но вие наложихте вашето и сметнах, че не сте прави.

Не налагам мнението си, а само изразих такова. За 15 години (геймърски стаж) и след превъртяни стотици игри, през ръцете са ми минали доста контролери и мога да те уверя, че ИМА и смотани такива. Аз лично до сега не съм чул и видял някой да се е оплакал от неудобство от контролер на Xbox или PS - защото това са геймпадове, които са буквално съобразени с всяко помръдване на пръста - на съответната цена, разбира се. Никой не спори, че клавиатурата и мишката са най-доброто в гейминга изобщо.

Естествено, че всичко е субективно, но за $55 малко трудно ще намериш геймпад, който да не ти хареса, докато за $5 малко трудно ще намериш такъв, който да ти хареса - уверявам те! 

Винаги съм бил на мнението, че евтиното накрая излиза по-скъпо.

Съжалявам, че малко се оспами темата, но трябваше да поясня някои нещица. ;)

War Thunder 

Tom  Clancy's H.A.W.X 1/2

1 има multiplayer превъртял съм ги по 2/3 пъти ,просто уникални.(лично мнение)

Играл съм Euro Truck Similator 2, NFS MW / U2 / ProStreet / Carbon, Colin McRae 04, CRC,TDU, LFS, rFactor: Gran Turismo series build 1.400

тези са игрите, който съм играл с волана, но както виждате само някои от тях са симилаторни 

та искам да ви питам дали знаете 100 % симилаторни игри ?

Редактирано от Dark Vader (преглед на промените)

Dirt3,Grdi2,Dirt showdown,F1 (поредицата) за други не се сещам в момента 

П.П.Има си специална тема за това

Редактирано от niki292002 (преглед на промените)

Dirt3,Grdi2,Dirt showdown,F1 (поредицата) за други не се сещам в момента 

П.П.Има си специална тема за товa

май знам темата, но никой не ми отговори там.

Все пак Мерси :)

това Dirt showdown от  Colin McRae ли е?

100%  e Assetto Corsa, Race Room Racing Experience+ DTM, по-старата Race 07  с всички налични разширения, GTA2...

Моят любим симулатор е новата Assetto Corsa. С отлична графика, искаща яка машина. И симулацията за повечето коли си я бива, особено за тунингованите от различните пистови шампионати като DTM.

ми маи се води Dirt Showdown защото на кутииката пише единствено това

ми маи се води Dirt Showdown защото на кутииката пише единствено това

DIRT Showdown  не е симулатор. Повечето дето ги изброи не са. 

DIRT Showdown  не е симулатор. Повечето дето ги изброи не са. 

знам че не са ама са доста готини за игра от 8лв (взета от емаг)

самите игри са готини за волан и ги предложих ;)

Човека пита за 100% симулаторни игри, а за мен симулатор означава 1:1 с действителността. такива са гореизброените от мен. Има и други малко или много симулатори, но повечето просто приличат на симулатор, но на практика е тъпа аркада.

NFSShift 1 и 2  се доближават до симулаторите. От по-старите - GT Legends. От по-новите и непопулярни - NASCAR 2013 и 2014.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Човека пита за 100% симулаторни игри, а за мен симулатор означава 1:1 с действителността. такива са гореизброените от мен. Има и други малко или много симулатори, но повечето просто приличат на симулатор, но на практика е тъпа аркада

dirt 3 и 2 съм чул че са добри, но не ми харесаха още когато пуснах клипче от youtube, хубава графика, но нe и реалистичност.

относно за Assetto Corsa за пръв път чувам, но както гледам графиката, едва ли ще върви на Pentium D. 

Race Room Racing Experience - това не е ли от Steam ? май знам играта но пак иска силен компютър сигурно

Race 07-  ще го тегля, май прилича на gran turismo 2 или от по новите, ако не се лъжа ?

Мерси :)

Не знам как се играе с волан DIRT 2 и DIRT 3,  но мога да ти кажа, че двойката ми е една от любимите игри като управление и изобщо като състезания, особено ралитата. DIRT 3  също ми харесва. RACE 07  би трябвало да върви добре с Pentium D, както и GT Legends,  която е на същата компания, но е излязла малко преди Race 07. Подобни са на GTR 2. А ако искаш по-съвременна GTR2,  инсталирай си мода Power&Glory,  където са направени много добре старите автомобили от 60-те и 70-те години. Как се инсталира, четеш подробно на сайта им. Спазвай последователността.  И за последно пробвай GRID Autosport,  която се доближава доста повече до реалността от GRID 2,  макар да не е пълен симулатор като настройки на автомобила. Но все пак има доста настройки, а автомобилите се държат доста по-реалистично отколкото при GRID 2.  За F1_2013  споменаха по-горе, а скоро излиза и F1_2014. С волан би трябвало да се кара много добре, защото съдейки по себе си, дето карам с клавиатурата, тия с воланите ме бият едно 3-4 секунди на обиколка, което е страшно много при положение, че давам почти максимума с клавиатурата. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Не знам как се играе с волан DIRT 2 и DIRT 3,  но мога да ти кажа, че двойката ми е една от любимите игри като управление и изобщо като състезания, особено ралитата. DIRT 3  също ми харесва. RACE 07  би трябвало да върви добре с Pentium D, както и GT Legends,  която е на същата компания, но е излязла малко преди Race 07. Подобни са на GTR 2. А ако искаш по-съвременна GTR2,  инсталирай си мода Power&Glory,  където са направени много добре старите автомобили от 60-те и 70-те години. Как се инсталира, четеш подробно на сайта им. Спазвай последователността.  И за последно пробвай GRID Autosport,  която се доближава доста повече до реалността от GRID 2,  макар да не е пълен симулатор като настройки на автомобила. Но все пак има доста настройки, а автомобилите се държат доста по-реалистично отколкото при GRID 2.  За F1_2013  споменаха по-горе, а скоро излиза и F1_2014. С волан би трябвало да се кара много добре, защото съдейки по себе си, дето карам с клавиатурата, тия с воланите ме бият едно 3-4 секунди на обиколка, което е страшно много при положение, че давам почти максимума с клавиатурата. 

играл съм F1 2002,  хареса ми, доста реалистично е направено.

Иначе предпочитам с коли, когато играех  Toca Touring Cars 2  в PSOne, играта беше доста реалистично, въпреки че е от 1999 година. :)

Ще тегля това което ми каза - Race 07,  но може ли малко инфо относно камерата, имали режим интериор ( шофьорa + волана да се вижда)   ? става ли както в LFS - да се отдалечава или приближава ?

играл съм F1 2002,  хареса ми, доста реалистично е направено.

Иначе предпочитам с коли, когато играех  Toca Touring Cars 2  в PSOne, играта беше доста реалистично, въпреки че е от 1999 година. :)

Ще тегля това което ми каза - Race 07,  но може ли малко инфо относно камерата, имали режим интериор ( шофьорa + волана да се вижда)   ? става ли както в LFS - да се отдалечава или приближава ?

Да, играта си има всичко. Камерата се настройва както искаш. Малко сложно отначало докато зацепиш откъде се настройва, но функцията е налична. Тая функция я има и при GTR2, GT Legends, Power&Glory, Race Room Racing Experience, Assetto Corsa. Това са игри - симулатори в истинския смисъл, излезли в различни периоди от време.

Препоръчаите ми игра подобна на : Dirt showdown, Grid 2,F1 2013 ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.