Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Чакай малко сега. Ти и Сталкер ли си играл с GF6150? Вярно, аз навремето играх Crysis 1  с GF 6100TC и играта си вървеше с 18 фпс на low  и 800х600 резолюция. Но какви игри искаш да ти препоръча някой с тая убита видеокарта, която бе недоразумение дори и по времето когато излезе? Ами пробвай DOOM 3 или Far Cry 1,  може и да имаш късмета да ти тръгнат. DOOM 3  си е хорър откъдето и да го погледнеш. Far Cry 1  също има хорър сцени, като почнат да те гонят мутанти. Тия игрички ако не друго, са от 2005 година. А пък си заслужават дори и днес да ги играеш. Сигурно си ги играл, щом споменаваш FEAR,  който се появи малко след тях. 

DOOM 3 я превъртях (за пореден път) преди месец и нещо а FarCry съм я цъкал отдавна.Има доста игри за 6150,но точно в моя случай с тоя жанр трудно се намират,а именно за това съм тук

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

DOOM 3 я превъртях (за пореден път) преди месец и нещо а FarCry съм я цъкал отдавна.Има доста игри за 6150,но точно в моя случай с тоя жанр трудно се намират,а именно за това съм тук

Ще трябва да се поразровя в архивите за подобни игри, макар че и аз навремето играх само по-известните. След малко ще редактирам поста си. 

Първата, която ми попада и която ми се струва лека (поне при мен е много лека) е Aliens vs Predator. Това си е хорър в истинския смисъл на думата. Отначало дори ме хващаше шубето с тоя радар, дето почваше да пищи при приближаване на чудовища. Изискванията са за P4  и  GF6600GT и X1600. Не знам дали ще върви при теб.

Друг fps  шутър, който 100 на 100 ще върви е Alfa Prime. Доколко е хорър не знам, защото играх само час и половина след като си я купих. Но пък има ниски изисквания. 

Може да пробваш дали ще тръгне Bioshok. Изискванията са за GF6600.

Call of Juarez - уестърн, не отговаря много на изискванията ти, но си е fps. Изисквания пак за GF6600.

Dark Messiah of Might & Magic   ми изглежда доста страшничка. Играл съм я малко и ако някога имам време, ще я играя повече. Магии, чудовища, средновековието...

Ако ти тръгне Necrovision, пробвай  и тия ужаси. 

А с Painkiller  как си? 

Да не забравя и Serious Sam.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

То тоя Сталкер как ли ще тръгне на GF6150? И ти се хвана на въдицата   :P

Изобщо не съм му гледал подписа.  :P

А пък и Сталкера не е нещо особено.Сякаш гледам Killing Floor.Подобни чудовища,отвратително стара графика...

А това е за бисерите.  :lol6:

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Ще трябва да се поразровя в архивите за подобни игри, макар че и аз навремето играх само по-известните. След малко ще редактирам поста си. 

Първата, която ми попада и която ми се струва лека (поне при мен е много лека) е Aliens vs Predator. Това си е хорър в истинския смисъл на думата. Отначало дори ме хващаше шубето с тоя радар, дето почваше да пищи при приближаване на чудовища. Изискванията са за P4  и  GF6600GT и X1600. Не знам дали ще върви при теб.

Друг fps  шутър, който 100 на 100 ще върви е Alfa Prime. Доколко е хорър не знам, защото играх само час и половина след като си я купих. Но пък има ниски изисквания. 

Може да пробваш дали ще тръгне Bioshok. Изискванията са за GF6600.

Call of Juarez - уестърн, не отговаря много на изискванията ти, но си е fps. Изисквания пак за GF6600.

Dark Messiah of Might & Magic   ми изглежда доста страшничка. Играл съм я малко и ако някога имам време, ще я играя повече. Магии, чудовища, средновековието...

Ако ти тръгне Necrovision, пробвай  и тия ужаси. 

А с Painkiller  как си? 

Да не забравя и Serious Sam.

Нещо такова търсех още от самото начало.Някой съм играл,други-не.Благодаря за предложенията.

Изиграй я - играта е меко казано много добра.

Тези игри, които му препоръча са добри, но с тая (6150) направо не го виждам как ще ги играе. На Call of Juarez направо ще издъхне, на Bioshok и Necrovision - също.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Изиграй я - играта е меко казано много добра.

Тези игри, които му препоръча са добри, но с тая (6150) направо не го виждам как ще ги играе. На Call of Juarez направо ще издъхне, на Bioshok и Necrovision - също.

Де да имах само нея да играя :) Навремето, когато играех DOOМ 3  или по-точно когато се мъчех да я играя нормално, попаднах и на Dark Messiah of Might & Magic. Изобщо не вървеше добре с моя Селерон. Направо беше слайдшоу доколкото имам спомени. Всъщност, с тоя Селерон нито една игра не изиграх нормално. Сега сложих на старата щайга P4  и получих 250% повече кадри при Far Cry  и NFSMW. А разликата между двата процесора е само в L2 кеш паметта - 128 срещу 512 KB.  Ако съм знаел навремето, да съм сменил процесора вместо да сменям видеокарта след видеокарта.  Само че ако бях сменил процесора, изобщо нямаше да разбера какво е влиянието на тая гадинка. Най-малкото пък щях да пиша в тоя форум такива неща за процесорите. Така, че всяко зло за добро :P

По принцип тия игри ще си вървят на ниски детайли и ниска резолюция. Аз нали казах, че навремето докато чаках новата си 8800GT, бях взел назаем една GF 6100TC, с която подкарах новата тогава Crysis на 800х600 и то с доста прилични кадри като вървеж, защото бях с E6750 и картата нямаше ни най-малки проблеми да работи на 100%. И картината дори изглеждаше гладка с 18 fps. Та и затова си мисля, че тия игри или поне повечето от тях, ще тръгнат и на GF6150. Нищо, че имат изисквания за по-бързи видеокарти. Изискванията за Crysis 1 сега като гледам са за 6800GT, която сигурно е 10 пъти по-бърза от 6100TC, с която подкарах играта. 

ПП: Е, сега погледнах, че 6100TC   е само 6-7 пъти по-бавна от 6800GT, какъвто е минимума според STEAM  за Crysis 1.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Здравейте, запален съм към играта Live For Speed и все пак ми е любопитно, някакви игри подобни на нея ? ( без NFS, защото не е реална )

Здравейте, запален съм към играта Live For Speed и все пак ми е любопитно, някакви игри подобни на нея ? ( без NFS, защото не е реална )

И какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

Ако имаш предвид подобни симулатори, то това са:

-Race 07  и всичките допълнения;

-Race Room Racing Experience;

-Assetto Corsa;

-Project Cars;

- F1 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015...

- GTR/GTR2;

- GT Legends;

И макар да отричаш NFS,  то NFS Shift  и NFS Shift 2  също са направени като симулатори с много настройки на колите, както и с различно поведение от автомобилите в другите игри от поредицата NFS...

Street Legal Racing Redline :D

Рефералче, а ? Никой няма да ти се върже.

Някой , ако може да ми препоръча някаква игри подобни на NFS , но да са по-нови.

Еми Lego Harry Potter Year 5-7 има още много Lego игри -http://videogames.lego.com/en-us/star-wars-saga/about/screenshots/playstation-3

Дам ,и нея превъртях и Jurasic World ,не ми остана време за другите :D Мерси иначе

Някой , ако може да ми препоръча някаква игри подобни на NFS , но да са по-нови.

Driver San Francisco. Все пак NFS  има и 2-3 симулатора от рода на Shift, Shift 2  и преди това Pro Street. Като кой NFS  искаш?  

Новата НФС  :)  :D

Чак ноември. Искат майка си и баща си за pre-order-a.  И в тоя ред на мисли, някой срещал ли е инфо за играта, дали ще има изглед от кабината или поне от капака на автомобила? Много лош навик имат да не казват тия неща. Как да дам 70 лева (май толкова беше), като се ебават с тия неща? 

Чак ноември. Искат майка си и баща си за pre-order-a.  И в тоя ред на мисли, някой срещал ли е инфо за играта, дали ще има изглед от кабината или поне от капака на автомобила? Много лош навик имат да не казват тия неща. Как да дам 70 лева (май толкова беше), като се ебават с тия неща? 

Аз никога, никога не плащам предварително за игри. Плащам чак като съм поиграл половин час пиратската или ако има демо.

Препоръчайте ми игра (Мултиплеър) като за този компютър: 
2 ядрен 2,66. 
РАМ 4гб.
Видео 1гб. 
Общо взето е това :) 
Игрите, които ще ми препоръчате да не са CS 1.6 | CS:S | CS:GO | SA:MP | MTA | NFSW | NFSMW.... 
Благодаря :) 

Предложете игра за Втората световна война . Няма значение от размера цената само да тръгне на AMD A8 6GB RAM GPU: Gigabyte Radeon R9 280x 3GB DDR5

Предложете игра за Втората световна война . Няма значение от размера цената само да тръгне на AMD A8 6GB RAM GPU: Gigabyte Radeon R9 280x 3GB DDR5

Red Orchestra серията  първите call of duty или battlefield Company of heroes 1,2 и от първата световна Valiant Hearts и Verdun :)

Препоръчайте ми игра (Мултиплеър) като за този компютър: 

2 ядрен 2,66. 

РАМ 4гб.

Видео 1гб. 

Общо взето е това :) 

Игрите, които ще ми препоръчате да не са CS 1.6 | CS:S | CS:GO | SA:MP | MTA | NFSW | NFSMW.... 

Благодаря :)

WoT War thunder Warface Ghost Recon Phantoms LoL WoW Heartstone Heroes of the storm за това мога да се сетя

Някой ако знае как да си изтегля тази игра за PC - ЛС ..,  ако ли не ... ми предложете подобна и да е free roam

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.