Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Много искам да намеря една игра. Тя е от флаш игричките. Помня преди я играх в сайта zaigravka.com , когато бях малък. Та после затвориха сайта и.....

В самата игра имаше два замъка. Ти играеш от единият. В началото трябваше да си построиш мелница, казарма и прочие. След като ги построиш можеш да пускаш войници. По някое време ти позволява да си искараш конник или супер герой, който бие адски демич. Мисля, че производителят беше Armor Games, но не съм я срещал в сайтът им. Моля ви! Ако някой я знае да ми помогне.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никога не съм играл куестове. Говоря за онези, в които вървиш, търсиш разни неща, отваряш врати, правиш различни връзки с други неща и т.н.

Може ли да ми препоръчате някой такъв тип игра, която да е увлекателна и интересна. По-рано си спомяням, че дори по ТВ имаше такива игри, в които се обаждаха по телефона и играеха.

Благодаря.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Никога не съм играл куестове. Говоря за онези, в които вървиш, търсиш разни неща, отваряш врати, правиш различни връзки с други неща и т.н. 

Може ли да ми препоръчате някой такъв тип игра, която да е увлекателна и интересна. По-рано си спомяням, че дори по ТВ имаше такива игри, който хора, които се обаждаха по телефона играеха. 

Благодаря. 

И сега съществува същото предаване.

Иначе игри: Syberiа 1 и 2, Myst- до сега са излезнали 5 части, Black Mirror и мн. др. Eто сайт с доста заглавия, с оценки, също така могат да се намерят и пачове с български превод за голяма част от игрите adventurers

Може ли да ми препоръчате някой такъв тип игра, която да е увлекателна и интересна. По-рано си спомяням, че дори по ТВ имаше такива игри, в които се обаждаха по телефона и играеха.

Благодаря.

Силно ти препоръчвам Sherlock Holmes игрите, но изчакай малко с тях - те наистина са адски трудни без упътвания.

Предложете ми някаква Multiplayer игра.За предпочитане да е безплатна.

Така като ти гледам аватара, може би имаш предвид  в стил рейсинг. За сравнително малка сумичка може да си купиш GRID 2 и GRID Autosport. Имаха добър мултиплеър, макар скоро да не съм играл. Безплатен рейсър е и Race Room Racing Experience. Не съм много сигурен докъде се простира безплатността на играта, защото това е играта, по която съм хвърлил най-много пари. Може би 150 лева за 2 години. Но пък си има някакво базово ниво  "безплатност". Но ако се интересуваш от рейсъри, огледай се за GRID 2 и Autosport. Цената бе около и под 10 лева. Това са 5 банички с боза. Виж, не знам доколко мултиплеъра при GRID 2  все още е наличен и е на ниво, но Autosport  все още се води за нова игра и няма заместител. 

А ако искаш нещо различно, пробвай War Thunder - игра със самолети(май вече и с танкове). MMO,  винаги има много хора да играят и се чака малко или поне се чакаше малко. Безплатна е, макар че и тя като всички MMO те подканя да си купиш това-онова. Ако искаш да се гърмиш безплатно, има няколко такива. Отиваш в STEAM  и търсиш безплатни игри с мултиплеър. Ще се изненадаш колко са много. Например Survarium или HAWKEN. Втората не съм я играл, но гледам има доста положителни отзиви - 86% от 15000 човека, дали оценка. А това е игра в ранен достъп, която на всичко отгоре е и безплатна. Фантастика, бой с машини доколкото виждам от клипчето в STEAM. Може би някой ден и аз ще я пробвам, макар да не обичам онлайн шутърите. Survarium  пък си е жив, безплатен шутър. И както другия, няма офлайн игра. 

Абе...не си малък, разрови се в STEAM  кое е безплатно и кое не. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Така като ти гледам аватара, може би имаш предвид  в стил рейсинг. За сравнително малка сумичка може да си купиш GRID 2 и GRID Autosport. Имаха добър мултиплеър, макар скоро да не съм играл. Безплатен рейсър е и Race Room Racing Experience. Не съм много сигурен докъде се простира безплатността на играта, защото това е играта, по която съм хвърлил най-много пари. Може би 150 лева за 2 години. Но пък си има някакво базово ниво  "безплатност". Но ако се интересуваш от рейсъри, огледай се за GRID 2 и Autosport. Цената бе около и под 10 лева. Това са 5 банички с боза. Виж, не знам доколко мултиплеъра при GRID 2  все още е наличен и е на ниво, но Autosport  все още се води за нова игра и няма заместител. 

А ако искаш нещо различно, пробвай War Thunder - игра със самолети(май вече и с танкове). MMO,  винаги има много хора да играят и се чака малко или поне се чакаше малко. Безплатна е, макар че и тя като всички MMO те подканя да си купиш това-онова. Ако искаш да се гърмиш безплатно, има няколко такива. Отиваш в STEAM  и търсиш безплатни игри с мултиплеър. Ще се изненадаш колко са много. Например Survarium или HAWKEN. Втората не съм я играл, но гледам има доста положителни отзиви - 86% от 15000 човека, дали оценка. А това е игра в ранен достъп, която на всичко отгоре е и безплатна. Фантастика, бой с машини доколкото виждам от клипчето в STEAM. Може би някой ден и аз ще я пробвам, макар да не обичам онлайн шутърите. Survarium  пък си е жив, безплатен шутър. И както другия, няма офлайн игра. 

Абе...не си малък, разрови се в STEAM  кое е безплатно и кое не. 

Мерси.Ама не знам дали на приятеля ми ще му тръгнат.

Редактирано от Samuil Sabev (преглед на промените)

Предложете ми някаква Multiplayer игра.За предпочитане да е безплатна.

Team fortress 2

Team fortress 2

Да, тая определено ще му тръгне. Макар че и тя си иска як процесор, че настава голяма сеч примерно с Core2Duo, дори да има видеокарта за 250 лева. Това е случай от тоя форум. Преди може би година се занимавах да тествам тая игра и нещата не бяха толкова добре за процесора.  Виж, GRID  ще върви на всяка щайга модел след 2010 да кажем, ако разбира се през 2010 не са пробутали на някой някой боклук от 2008-ма, каквито случаи историята помни много. Обаче C2Duo  се съчетава отлично с по-стари видеокарти при тая игра. За мен играта е дразнеща заради графиката, но много хора си я харесват, щото и щайгите им я харесват. 

Да ама ние харесваме игри от сорта на World of Warcraft.

Dota 2

Да ама ние харесваме игри от сорта на World of Warcraft.

Чак на третия си пост казваш какво ти харесва.  Затова иди директно в STEAM  както предложих по-горе и си избери игра. Има си клипчета, има си снимки, има си и Google  за да намериш някой видеоклип с геймплея. Щото на мен примерно ми харесва Dying Light,  а това е тонове кръв и десетки хиляди отрязани глави, ръце и крака. Ако искаш, играй нея. Супер е игрицата. Мултиплеъра е кооп. И като казах мултиплеър, какво предпочиташ? Щото мултиплеър много видове. Лично аз примерно предпочитам да се състезавам задочно с другите, а не лице в лице. Когато играеш лице в лице, винаги го има варианта да ти омръзне, да излезеш от играта и да разстроиш другия, които играе с теб или срещу теб. Затова си кротувам и правя всичко задочно, без никой да ми дава наклон на оная работа. Оня ден викам да се включа в някаква сесия и все един ми се пада. Играем 2-3 минути и бяга, после създава нова. На третия път му теглих една майна и го оставих. Егати мултиплеъра. Затова....най-добре сам. Може би единствено масовите MMO  имат някакъв шанс да се избегнат тия проблеми и в случая War Thunder  е най-подходящата игра. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Игри подобни на GTA за настолната машина от подписа?

Препоръчайте ми online игра в която можеш да станеш силен чрез trading.Всмисъл в която маркета има голяма роля и можеш да ставаш силен чрез него.

Редактирано от kingaa (преглед на промените)

Препоръчайте ми някоя приключенска игра като Prince of persia или някоя с коли (без NFS) за тези изисквания:

процесор:AMD Sempron Processor 3000+

Видео карта:вградена 64мб pixel shader 0.0

ram:1gb

Препоръчайте ми някоя приключенска игра като Prince of persia или някоя с коли (без NFS) за тези изисквания:

процесор:AMD Sempron Processor 3000+

Видео карта:вградена 64мб pixel shader 0.0

ram:1gb

Сигурен ли си че не поддържа никакъв Pixel Shader / Shader Model  ? Ако не поддържа, значи е DirectX 7 и избора от игри не е голям.... Все пак -  Legacy of Kain: Soul Reaver. .. Играл съм я и е много готина.. Потърси я в маймундата :D

Сигурен ли си че не поддържа никакъв Pixel Shader / Shader Model? 

Всъщност не се изразих правилно видео картата ми не е вградена.Тя изгоря и сега съм на дънна платка.

Всъщност не се изразих правилно видео картата ми не е вградена.Тя изгоря и сега съм на дънна платка.

Дай точна информация за видео картата... Виж все пак играта, която ти предожих

Препоръчайте ми online игра в която можеш да станеш силен чрез trading.Всмисъл в която маркета има голяма роля и можеш да ставаш силен чрез него.

здравейте ,и аз да по моля за предложения че май всички ми се изчерпaха .Търся подобни игри за ps3 като, Tomb rider,The last of us,Assassin creed (всички ги превъртях)Mafia2,Red deat redeption-много приятна игра,Unchartded 1,2,3 Prince of persia Heavy rain.Общо взето от този жанр да има загадки действия и по малко стрелби.Предварително Благодаря. :)

Редактирано от Обичам Си Семейството (преглед на промените)

здравейте ,и аз да по моля за предложения че май всички ми се изчерпaха .Търся подобни игри за ps3 като, Tomb rider,The last of us,Assassin creed (всички ги превъртях)Mafia2,Red deat redeption-много приятна игра,Unchartded 1,2,3 Prince of persia Heavy rain.Общо взето от този жанр да има загадки действия и по малко стрелби.Предварително Благодаря. :)

Thief

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.