Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Security.HiJack[ImageFileExecutionOptions] [ПРИКЛЮЧЕН]

Featured Replies

• Автор

Бих препоръчал следното...забелязах, че съм забравил да изтрия драйвъра на Daemon Tools.

Изтрийте този файл ръчно:

c:\windows\system32\drivers\sptd.sys <= този файл.

Уж го изтрих, а остана иконката. След това пак пробвах и ми даде това: Could not finde this item. Сега този остатък направо в кошчето ли да го провлача?

• Отговори 86
  • Прегледи 9,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Направих промените по SuperА... след рестарта онова се оправи, деинсталирах Мalware.... , като опитах да я инсталирам ми даде, че папката съществува и дали да инсталирам пак в нея. Да я инсталирам ли там?

Да, няма проблеми.

След това забелязах още няколко излишни процеси (които едва ли ще използвате).

Отворете Start => въведете в полето на търсачката => services.msc => намерете следния процес и го сложете на Disabled

Публикувано изображение

След това от Start => въведете в полето на търсачката => msconfig => натиснете Enter

Отидете до Startup и махнете отметката пред Catalyst Control Center

Публикувано изображение

Деинсталирайте Unlocker и го инсталирайте наново (оттук).

По-време на инсталацията оставете само тази отметка.

Публикувано изображение

Така ще паднат още 3-4 процеса от Task Manager-a.

Отивам на работа и ще пиша довечера за финалните препоръки.

Приятен ден ! ;)

• Автор

Ами такъв прозорец с бутон Decline не ми излиза, защото не използвам пробна версия, преди съм я използвала и сега не мога. Сега ще направя и другите корекции.

Ами такъв прозорец с бутон Decline не ми излиза, защото не използвам пробна версия, преди съм я използвала и сега не мога.

Сега ще направя и другите корекции.

Още по-добре. Директно трябва да е минала в неактивен режим. Оставете си я заедно със SUPERantispyware, само за профилкатични проверки.

До после ! :)

• Автор

Лека работа! Тази програма Unlocker направих, както ми казахте, но не приех да ми промени търсачка с тази на Babylon. Приключих с инсталацията, но я няма в програмата за деинсталиране. В Страт менюто ми излиза само Start unlocker. Като кликна ми излиза прозорец Browse for Files or Folders. Не знам какво да избера от нещата, които ми дава. Какво да правя? Преди си я имаше в програмата за деинсталиране.

Редактирано от Beni_mama (преглед на промените)

Здравей Бени,

Извинявам се за забавянето, но бях на работа до късно вечерта и преди малко станах от сън (и даже пак заминавам за нова смяна). :)

Няма проблеми за мен да минем и на "ти". Добре си направила, че не си инсталирала Babylon. Странно е, че тази версия я няма в Uninstall a program, защото е x64 версия (каквато е и твоята версия на Windows). Старата ти версия бе x86. Причината да те накарам да инсталираш x64 е, че така падна процеса UnlockerAssistant от Task Manager-a (но програмата пак си бачка, ако кликнеш с десен бутон върху дадена папка или файл => ще я видиш в контекстното меню).

За деинсталацията не се притеснявай...самата програма трябва да си е направила файл с името uninst.exe в C:\Program Files\Unlocker. Неговото стартиране трябва да я деинсталира напълно.

Или просто пробвай да я преинсталираш отново...странно - при мен си има запис в Uninstall a program

Публикувано изображение

• Автор

Значи оставям нещата така нали? Аз не знам за какво ми е тая програма, тя си беше инсталирана.

Сега ще пейстна част от писмото до теб, както ми каза. Ще чакам и следващите инструкции.

Първо да попитам дали може да си пишем на "ти"?

За да не разводнявам темата искам да питам за още нещо, предполагам, че е проблем, но не съм сигурна.

В контрол панела в Device Menager имам няколко жълти триъгълника с удивителна (4) и една полусфера, жълта пак с удивителна.

Триъгълниците са на Network adapters => Microsoft 6to4 Adapter, Microsoft ISATAP Adapter, Microsoft ISATAP Adatrer #2, Teredo Tunneling Pseudo-Interface

Полусферата е в Other devices => Unknown device

Често прехвърлям снимки на компютъра от фотоапарата, от картата памет (свързано е с моя работа) и да питам, защото не разбирам, дали има опасност от инфекция на картата от компютъра и дали сега след като го чистихме трябва да направя нещо с нея?

Ако може да ми дадете и мнение за антивирусната ми дали я бива и дали е по-добре да я заменя с друга. Свикнала съм с тази, много е семпла за манипулация, но ако вие сте на мнение, че е по добре друга, например Аваст или AVG, ще пробвам да я сменя, естествено ако са по-ефективни от моята.

Затрупах ви с въпроси, но още един последен. Преди с TuneUp следях дали има някакви проблеми в системата, разглеждах ги и ги коригирах, сега с какво да следя състоянието й и как да се грижа за нея? Другата, Advanced System Care 4 пък ми е намирала бубки даже. Сега не знам как да обгрижвам компютъра. Иначе четох статията, към която ми бяхте дали линк в началото на статията (поне прехвърлила, разбирам английски съвсем мъничко, но пуснах преводача и добих представа защо ме накарахте да деинсталирам горепосочените програми).

Оттук нататък всеки път ли като има подобен проблем машината трябва да пускам тема?

Преди половин година преди да сменя харддиска съм хващала и вируси и троянци и win32 (не го знам какво е) и съм пускала само програмки да ги чисти. Не знаех изобщо, че в този форум има такива борци като вас. МНОГО БЛАГОРОДНО ОТ ВАША СТРАНА да помагате така на хората!

Е, това е засега (то и хич не е малко, знам че съм много обстоятелствена). Ще съм ви благодарна ако отговорите на въпросите ми! И се надявам, че ще минем на "ти".

Сега вече минавам на "ти". Чакам инструкции.

Здравей Бени,

Извинявам се за забавянето, но бях на работа до късно вечерта и преди малко станах от сън (и даже пак заминавам за нова смяна). :)

Няма проблеми за мен да минем и на "ти". Добре си направила, че не си инсталирала Babylon. Странно е, че тази версия я няма в Uninstall a program, защото е x64 версия (каквато е и твоята версия на Windows). Старата ти версия бе x86. Причината да те накарам да инсталираш x64 е, че така падна процеса UnlockerAssistant от Task Manager-a (но програмата пак си бачка, ако кликнеш с десен бутон върху дадена папка или файл => ще я видиш в контекстното меню).

За деинсталацията не се притеснявай...самата програма трябва да си е направила файл с името uninst.exe в C:\Program Files\Unlocker. Неговото стартиране трябва да я деинсталира напълно.

Или просто пробвай да я преинсталираш отново...странно - при мен си има запис в Uninstall a program

Публикувано изображение

Ще пробвам да я преинсталирам.

Всъщност на иконката на програмата има знака за администратор. Преди не беше така.

Пак я деинсталирах, компютъра се рестартира, изтеглих я от линка дето ми го даде и я инсталирах без горната отметка както ми каза, но ПАК СЪЩОТО. Това, което ми показваш ти преди и при мен беше така. Какво да я правя?

Значи оставям нещата така нали? Аз не знам за какво ми е тая програма, тя си беше инсталирана.

Ами това е програма за изтриване на упорити за изтриване файлове (или просто на такива отворени в момента от някое приложение, което не позволява файла да бъде изтрит по-нормалния начин). Май доста неща са ти наблъскали без да имаш конкретна нужда от тях. Тази програма е доста полезна, но и доста мощна и трябва да се внимава кой файл/папка се посочва за изтриване... Ако искаш, можеш да погледнеш списъка с инсталираните програми и тази която ти се стори непозната или ненужна да я обсъдим в темата за да си решиш дали да я деинсталираш (за да не си затормозяваш Операционната Система).

В контрол панела в Device Menager имам няколко жълти триъгълника с удивителна (4) и една полусфера, жълта пак с удивителна.

Триъгълниците са на Network adapters => Microsoft 6to4 Adapter, Microsoft ISATAP Adapter, Microsoft ISATAP Adatrer #2, Teredo Tunneling Pseudo-Interface

Полусферата е в Other devices => Unknown device

По-принцип това са услуги нужни само ако използваш новия протокол за Интернет - IPv6

Можеш да кликнеш на Uninstall върху всяка една от тях за да ги деинсталираш или така за да пробваш да ги преинсталираш:

Action => Add Legacy Hardware => Next => “Install the hardware that I manually select from a list” => Network adapters => Microsoft =>

и тук вече избираш първо този и после повтаряш манипулациите и за останалите два адаптера:

Microsoft 6to4 Adapter => Next => Finish the wizard.

Microsoft ISATAP Adapter => Next => Finish the wizard.

Microsoft Teredo Tunneling Adapter => Next => Finish the wizard.

Според мен можеш да ги игнорираш за по-сигурно, а ако толкова те дразнят можеш да ги забраниш и скриеш със следните команди:

Start => в полето за търсене напиши CMD.exe. Кликни с десен бутон на файла и избери => стартирай като администратор.

След това въведи командите една по една (като след всяка има Enter)

netsh interface teredo set state disabled

netsh interface ipv6 6to4 set state disabled

netsh interface ipv6 isatap set state disabled

за Xbox услугата предполагам, че е от някъв джойстик или контролер за игра ?

Не е проблем и той да бъде деинсталиран, защото при свързване на устройството Windows трябва да си го инсталира сама.

Често прехвърлям снимки на компютъра от фотоапарата, от картата памет (свързано е с моя работа) и да питам, защото не разбирам, дали има опасност от инфекция на картата от компютъра и дали сега след като го чистихме трябва да направя нещо с нея?

Има опасност да. Затова те съветвам да спреш Autorun функцията. Това става най-лесно така:

Ваксинирай машината си с Panda USB Vaccine (нарочно качвам малко по-стара версия, която не се нуждае от инсталация).

(изтегли и стартирай приложението и натисни Vaccinate computer).

Така ще изчезне това меню:

Публикувано изображение

За да стигнеш до файловете си просто ще се наложи да отвориш My Computer и ръчно да отваряш съдържанието на USB устройствата.

Ако може да ми дадете и мнение за антивирусната ми дали я бива и дали е по-добре да я заменя с друга. Свикнала съм с тази, много е семпла за манипулация, но ако вие сте на мнение, че е по добре друга, например Аваст или AVG, ще пробвам да я сменя, естествено ако са по-ефективни от моята.

MSE макар да е леко мудна (чисти бавно, сканира бавно, обновява се бавно) се справя прилично - особено с по-упорити зарази. Сравнително лекичка е и дава доста малко фалшиви сработвания. Не затрупва и начинаещия потребител с куп въпроси. Според мен можеш да си останеш с нея, щом си свикнала. Да, не засича толкова колкото Avira и няма доста от опциите вградени в avast! или AVG, но не е болка за умиране. В основния форум за сигурност има доста комбинации на тема защита - някои потребители използват защитни стени, други DNS-и, трети имунизация на hosts файла и т.н. Аз лично препоръчвам ако ще сърфираш с Mozilla да си инсталираш и AVG LinkScanner (това ще допълни MSE) и ще направи сърфирането малко по-безопасно. Да не се шашнеш, че долу в трея ще се появи иконата и на AVG (няма да се инсталира втора антивирусна, а само модула проверяващ линковете за опасности). :)

Затрупах ви с въпроси, но още един последен. Преди с TuneUp следях дали има някакви проблеми в системата, разглеждах ги и ги коригирах, сега с какво да следя състоянието й и как да се грижа за нея? Другата, Advanced System Care 4 пък ми е намирала бубки даже. Сега не знам как да обгрижвам компютъра. Иначе четох статията, към която ми бяхте дали линк в началото на статията (поне прехвърлила, разбирам английски съвсем мъничко, но пуснах преводача и добих представа защо ме накарахте да деинсталирам горепосочените програми).

TuneUp не е толкова лоша, но доста от нещата които прави могат да се правят и ръчно. Е да, няма да го има този интерфейс и тези шарании, но няма и да товари машината с излишни модули.

Advanced SystemCare5 едва ли е намерила буби - предполагам че е намерила само бисквитки. И двете не ги препоръчвам от начинаещи. В една друга тема, потребителката Eli_29 явно е използвала подобна чистачка (е не толкова известна и добра разбира се), но последствията са катострофални :

* не може да отвори никоя папка

* Control Panel-a е празен

* Писала ми е и че вече не може да зареди в Normal Mode, а се аквирита само функцията Startup Repair.

И за какво ? За 100-200 записа изтрити от регистрите ? И с какво това ще ускори системата ? С освобождаването на 10кб място ? :)

За поддръжката е достатъчно само да почиствате временните файлове (може или с Disk Cleanup вграден в Windows) или с помощта на CCleaner (по-нагоре съм дал линк за нея),

Нужно е да се дефрагментира, но...Windows 7 по-подазбиране има планировчик и го извършва автоматично (така че и това отпада).

За по-лесно виж тези тема:(първата и единствената в резултатите). Там всичко е обяснено доста изчерпателно.

Оттук нататък всеки път ли като има подобен проблем машината трябва да пускам тема?

Преди половин година преди да сменя харддиска съм хващала и вируси и троянци и win32 (не го знам какво е) и съм пускала само програмки да ги чисти. Не знаех изобщо, че в този форум има такива борци като вас. МНОГО БЛАГОРОДНО ОТ ВАША СТРАНА да помагате така на хората!

Зависи. Ако можеш да се справиш сама, не е необходимо. Човек ходи на лекар само ако симптомите продължат. По-принцип не толерирам самолечението, но пък ако човек не си срине Windows-a поне веднъж и не си го преинсталира сам - как ще се научи ?

А иначе в зависимост от проблема - дали е свързан с бацили или с хардуер или просто с омазан Windows - в kaldata има различни раздели отговарящи на всяка една ситуация. Просто решавате, че имате нужда от помощ и отваряте тема в подходящия за целта раздел. Дори и да не нацелите раздела някой колега от модераторския екип ще я премести на правилното място. :)

Като изчистим всички въпроси ще преминем към финалните препоръки. :)

Аз ще бягам на работа....Лек и приятен ден !

Ще пробвам да я преинсталирам.

Всъщност на иконката на програмата има знака за администратор. Преди не беше така.

Пак я деинсталирах, компютъра се рестартира, изтеглих я от линка дето ми го даде и я инсталирах без горната отметка както ми каза, но ПАК СЪЩОТО. Това, което ми показваш ти преди и при мен беше така. Какво да я правя?

Пробвай да стартираш инсталатора с десен бутон на мишката => стартирай като администратор...

• Автор

За момента смятам да го игнорирам този въпрос ако няма да е проблем за компютъра. Не ме дразни, по-скоро ме притесняваше... Този с триъгълничетата.

Ваксинирай машината си с Panda USB Vaccine (нарочно качвам малко по-стара версия, която не се нуждае от инсталация).

(изтегли и стартирай приложението и натисни Vaccinate computer).

Така ще изчезне това меню:

Публикувано изображение

За да стигнеш до файловете си просто ще се наложи да отвориш My Computer и ръчно да отваряш съдържанието на USB устройствата.

Това го разбрах и направих. Много бързо му дупна спринцовката тая Панда. Появи се отметка на Computer Vaccination, така ли трябва? Тази имунизация трябва ли периодично да я правя?

Освен това отдолу има опция USB drive vaccinaton - това трябва ли да го правя, като се има предвид, че преди да почистим компютъра съм ползвала картата на фотоапарата си. Мисълта ми ако сега поставя картата няма ли да се получи пинг-понг ефекта и как да почистя и нея?

Не разбирам как да правя цитатите тук.

За момента смятам да го игнорирам този въпрос ако няма да е проблем за компютъра. Не ме дразни, по-скоро ме притесняваше... Този с триъгълничетата.

Не, не са проблем...могат да си стоят. Аз премахнах проблемните услуги, които можеха да създадат проблем занапред - услугите на a-squared.

Останалите са си на Microsoft и няма проблеми. :)

Това го разбрах и направих. Много бързо му дупна спринцовката тая Панда. Появи се отметка на Computer Vaccination, така ли трябва? Освен това отдолу има опция USB drive vaccinaton - това трябва ли да го правя, като се има предвид, че преди да почистим компютъра съм ползвала картата на фотоапарата си. Мисълта ми ако сега поставя картата няма ли да се получи пинг-понг ефекта и как да почистя и нея? С долната опция ли?

Не разбирам как да правя цитатите тук.

Да, бързо работи Panda-та. Не препоръчвам да се пипа долната опция за ваксинация на всяка една флашка, защото за да се премахне после имунизацията трябва да се форматира първо самата карта или флаш памет. Ако не е проблем за теб, тогава можеш да имунизираш и всички USB устройства или карти. :)

• Автор

Това с форматирането е непозната територия за мен... Сега ако трябва да поставя картата (че ми се насъбра работа) ще се инфектира ли отново компа?

Това с форматирането е непозната територия за мен...

Сега ако трябва да поставя картата (че ми се насъбра работа) ще се инфектира ли отново компа?

Не, защото е имунизиран с Panda. След това можеш да я сканираш с Microsoft Security Essentials (тя има настройка да сканира автоматично флашката при поставяне в компютъра) и след това няма нужда да се притесняваш, че ще заразиш друг компютър..

Публикувано изображение

• Автор

MSE макар да е леко мудна (чисти бавно, сканира бавно, обновява се бавно) се справя прилично - особено с по-упорити зарази. Сравнително лекичка е и дава доста малко фалшиви сработвания. Не затрупва и начинаещия потребител с куп въпроси. Според мен можеш да си останеш с нея, щом си свикнала. Да, не засича толкова колкото Avira и няма доста от опциите вградени в avast! или AVG, но не е болка за умиране. В основния форум за сигурност има доста комбинации на тема защита - някои потребители използват защитни стени, други DNS-и, трети имунизация на hosts файла и т.н. Аз лично препоръчвам ако ще сърфираш с Mozilla да си инсталираш и AVG LinkScanner (това ще допълни MSE) и ще направи сърфирането малко по-безопасно. Да не се шашнеш, че долу в трея ще се появи иконата и на AVG (няма да се инсталира втора антивирусна, а само модула проверяващ линковете за опасности). :)

Ако менюто е на български мисля, че мога да се справя и с по-сложна антивирусна. За година и половина (от толкова време имам компютър и работя и се грижа за него) мисля, че горе долу добре се справям. Повечето ми познати очакваха, че като новаци цялото семейство ще скапем харддиска за най-много 6м., а аз задържах фронта до 1г. Жена съм, но много тръпка намирам в тези технологии и ме влече. Бавно натрупвам познания, но много се интересувам. Може би все пак малко по-натъка бих пробвала да сменя антивирусната.

Изтеглих и инсталирах AVG LinkScanner. Ще трябва да я поразгледам, че още не мога да се ориентирам. Всъщност трябва да поставя линк на сайта, в който ще сървирам, за да направи проверка така ли?

Аз използвам основно Мозилата, но сина ми се е влюбил в Гугъл хрома и това си е заплюта територия за него. Там как мога да повиша защитата?

Не, защото е имунизиран с Panda. След това можеш да я сканираш с Microsoft Security Essentials (тя има настройка да сканира автоматично флашката при поставяне в компютъра) и след това няма нужда да се притесняваш, че ще заразиш друг компютър..

Публикувано изображение

Добре, това ще го направя.

CCleaner си я имам, а за подобната на нея в Windows, даже и не знаех. Всъщност от това, което ми пишеш разбирам, че не трябва да трия нищо от регистрите, освен ако със сигурност зная какво трия, така ли?

Всъщност се оказва, че с много от функциите на Windows не съм запозната. Ще трябва повече да се разровя и да почета.

Относно Tune Up - нея я ползвах още от закупуването на компютъра, а другата я инсталирах след като ми преинсталираха Windows-а. Всъщност при първата използвах препоръките, които излизаха понякога за повишаване на производителността на компютъра и проверката с няколкото опции за проверка за проблеми, като накрая само си натисках бутончето да поправи проблемите. Използвах и това да коригирам броя на стартиращите програми, за да намаля натоварването на компютъра при стартиране.

С другата повече съм се човъркала и може и да съм направила някоя и друга беля.

Когато натрупам повече опит това означава ли, че няма да е проблем да инсталирам TuneUp? Всъщност сега ще видя, както ти ми препоръчваш, без нея как ще работи компютъра и ако всичко си е наред, хич няма и да я инсталирам само да го блъскам с програми.

Дефрагментатор ползвам от време на време, но откакто смениха харддиска и преинсталираха Уиндоуса нямам много фрагментирани файлове. Тук нещата са си спокойни общо взето.

Странно, направих имунизация, а сега като сложих картата, появи се прозореца Auto Play и това меню, което ми каза, че ще изчезне Open folder .... пак го има... в General option, а иначе в Instal... и преди го нямаше...

Ако менюто е на български мисля, че мога да се справя и с по-сложна антивирусна. За година и половина (от толкова време имам компютър и работя и се грижа за него) мисля, че горе долу добре се справям. Повечето ми познати очакваха, че като новаци цялото семейство ще скапем харддиска за най-много 6м., а аз задържах фронта до 1г. Жена съм, но много тръпка намирам в тези технологии и ме влече. Бавно натрупвам познания, но много се интересувам. Може би все пак малко по-натъка бих пробвала да сменя антивирусната.

Изтеглих и инсталирах AVG LinkScanner. Ще трябва да я поразгледам, че още не мога да се ориентирам. Всъщност трябва да поставя линк на сайта, в който ще сървирам, за да направи проверка така ли?

Аз използвам основно Мозилата, но сина ми се е влюбил в Гугъл хрома и това си е заплюта територия за него. Там как мога да повиша защитата?

Екстра се справяш, не се притеснявай.

Не, AVG LinkScanner инсталира добавка към браузъра и тя добавя рейтингова система на всеки сайт...Ако сайта е зловреден ще има червен или жълт знак, ако е чист ще е със зелен цвят.

(това при търсене в Google).Отделно инструмента автоматично блокира доста скриптови атаки и експлоит пакети. Всичко става автоматично. Google Chrome си е доста солиден като защита по-начало, но AVG LinkScanner работи и с него, така че няма нужда от допълнителни неща по мое мнение.

CCleaner си я имам, а за подобната на нея в Windows, даже и не знаех. Всъщност от това, което ми пишеш разбирам, че не трябва да трия нищо от регистрите, освен ако със сигурност зная какво трия, така ли?

Точно така...регистри се пипат само при нужда и то задължително се правим бекъп преди да се модифицират. (или поне програмата която ги променя да прави автоматичен бекъп).

А disk cleanup можеш да откриеш ако напишеш в Start Menu-то => cleanmgr

Пак ще посоча да прочетеш тази тема:

http://www.google.bg/#sclient=psy-ab&hl=bg&site=&source=hp&q=%22%D0%90%D0%BA%D0%BE+%D0%BD%D0%B5+%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%2C+%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8+%D0%BD%D0%B5+%D1%81%D0%B8+%D0%B3%D0%BE+%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BB+%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%BE%22&pbx=1&oq=%22%D0%90%D0%BA%D0%BE+%D0%BD%D0%B5+%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%2C+%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8+%D0%BD%D0%B5+%D1%81%D0%B8+%D0%B3%D0%BE+%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BB+%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%BE%22&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=172l549l0l685l3l3l0l0l0l0l305l305l3-1l1l0&fp=1&biw=1876&bih=875&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&cad=b

• Автор

Значи AVG LinkScanner е нещо като WOT, което имам на браузъра си, или е по-различно? Това - " задължително се правим бекъп преди да се модифицират", друг път ще ми го обясниш, че вече ми идва много нанагорно информацията. Нека да оправя сега по-належащите неща. Статията ще я прочета задължително, но през деня, като спи малкия, за да мога да се концентрирам по-добре.

Странно, направих имунизация, а сега като сложих картата, появи се прозореца Auto Play и това меню, което ми каза, че ще изчезне Open folder .... пак го има... в General option, а иначе в Instal... и преди го нямаше...

Стартирай това и рестартирай:

http://go.microsoft.com/?linkid=9741395

Значи AVG LinkScanner е нещо като WOT, което имам на браузъра си, или е по-различно?

Това - " задължително се правим бекъп преди да се модифицират", друг път ще ми го обясниш, че вече ми идва много нанагорно информацията. Нека да оправя сега по-належащите неща.

WOT - подобно е, но за разлика от WOT който работи на принципа на репутацията добавена от потребителите, AVG LinkScanner използва собствена база с данни (дефиниции) - идваща от експерти. Нямаш нужда и от двете - избери една от двете по-избор и деинсталирай другата.

AVG LinkScanner се деинсталира от Control Panel-a

WoT от мениджъра за добавките в Mozilla.

Бекъп на регистрите се прави и с Erunt:

http://www.larshederer.homepage.t-online.de/erunt/

• Автор

http://go.microsoft....?linkid=9741395

Излизат три опции - коя да избера? Има ли значение дали е легален или не Уиндоуса?

Всъщност избрах втората за онлайн помощ и рестартирах. Сега какво?

АVG има тулбар, ще оставя нея, че моя мъж не може без Фейсбук...

• Автор

I Agree и после Next...

Това го направих, после излязоха 3 опции и горе писах какво направих.

Сега като я сложих тази карта и пак се показа онзи прозорец обърках ли конците...?

Сканирах картата с антивирусната и познай.... Worm: Win32/Fakerecy.A

Пуснах антивирусната да изчисти, приключи, сега какво правим? Много се притесних...

"AVG LinkScanner се деинсталира от Control Panel-a" - не можах да намеря нищо в Контрол панела, ако реша да я деинсталирам.

Не, не си объркала нищо. Сега се сещам, че Panda-та и Microsoft FixIt спират само Autorun-a.

Прозореца, който ти се появява е от AutoPlay.

Той може да бъде забранен така => Метод 1 (gpedit)

http://support.microsoft.com/kb/967715

Колкото до бацила, ще направим довечера проверки дали е направил поражения по-системата...засега само направи ПЪЛНА проверка с антивирусната си програма и с malwarebytes и с SUPERAntispyware за всеки случай.

(първо им направи Update на дефинициите).

Странно, че при теб доста програми не се вписват в Control Panel-a...Премахни добавката от мениджъра за добавки на Mozilla и после стартирай този инструмент за да премахнеш остатъците от AVG

AVG Remover(64bit) 2012

• Автор

"Не, не си объркала нищо. Сега се сещам, че Panda-та и Microsoft FixIt спират само Autorun-a.

Прозореца, който ти се появява е от AutoPlay.

Той може да бъде забранен така => Метод 1 (gpedit)

http://support.microsoft.com/kb/967715"

Защо изобщо трябва да го спираме? Видях го този метод, пробвах, но няма такова Gredit.mcs. В това Старт меню нещо ни намирам нищо, което ми казваш, защо така?

"Странно, че при теб доста програми не се вписват в Control Panel-a...

Това не беше така преди. Като си инсталирам някоя програма си излизаше икона на екрана и си фигурираше навсякъде, където и другите...?!

Направих вече пълна проверка с антивирусната - С, Д и картата - всичко е наред. Този Win32... в хронологията пише - Елементи: file:F:\Recycled\ctfmon.exe. Намерих файл ctfmon. Той проблемен ли е?

Сега продължавам с другите.

И с Malwarebytes Anti-Malware - нямa засечени зловредни обекти.

Ето и резултата от SuperA....

SUPERAntiSpyware Scan Log

http://www.superantispyware.com

Generated 01/31/2012 at 11:52 PM

Application Version : 5.0.1142

Core Rules Database Version : 8185

Trace Rules Database Version: 5997

Scan type : Complete Scan

Total Scan Time : 00:43:01

Operating System Information

Windows 7 Ultimate 64-bit, Service Pack 1 (Build 6.01.7601)

UAC On - Limited User

Memory items scanned : 482

Memory threats detected : 0

Registry items scanned : 43990

Registry threats detected : 0

File items scanned : 59684

File threats detected : 157

Adware.Tracking Cookie

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Cookies\5HZCK7AK.txt [ /zgstats.com ]

C:\USERS\EMIL\Cookies\5HZCK7AK.txt [ Cookie:[email protected]/ ]

.collective-media.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.doubleclick.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

dc.tremormedia.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.smartadserver.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.imrworldwide.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.imrworldwide.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.smartadserver.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

adserver.abv.bg [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

adserver.abv.bg [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.advertising.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.r1-ads.ace.advertising.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.advertising.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

ad.yieldmanager.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

ad.yieldmanager.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

www6.addfreestats.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.insightexpressai.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.insightexpressai.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.zgstats.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.lfstmedia.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.lfstmedia.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.invitemedia.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.mtvn.112.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.viacom.adbureau.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.viacom.adbureau.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.atdmt.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.atdmt.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.adbrite.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.adbrite.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.ru4.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.media6degrees.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.media6degrees.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.lucidmedia.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.adxvalue.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

.ru4.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\COOKIES ]

media.mtvnservices.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MACROMEDIA\FLASH PLAYER\#SHAREDOBJECTS\JZ9S6Q5C ]

secure-us.imrworldwide.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MACROMEDIA\FLASH PLAYER\#SHAREDOBJECTS\JZ9S6Q5C ]

.imrworldwide.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

counter.search.bg [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

media.easyads.bg [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.rambler.ru [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.yadro.ru [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.openstat.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

media.easyads.bg [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

wstat.wibiya.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

e2.emediate.se [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

e2.emediate.se [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.viasatsatelliteservices.112.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.getclicky.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.static.getclicky.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.histats.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.histats.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

in.getclicky.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.imrworldwide.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.e-2dj6wamiwmcpmko.stats.esomniture.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.e-2dj6aekiciazglo.stats.esomniture.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

accounts.youtube.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

de.sitestat.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

de.sitestat.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.sonymediasoftware.112.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

www.etracker.de [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.liveperson.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.liveperson.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

server.iad.liveperson.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

accounts.youtube.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

www.digitalmediausers.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

www.digitalmediausers.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.digitalmediausers.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.digitalmediausers.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.microsoftsto.112.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.192com.112.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

counters.gigya.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.accounts.google.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.accounts.google.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.invitemedia.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.invitemedia.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

accounts.google.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

media.laredoute.fr [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.matalan.122.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

tracking.onefeed.co.uk [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

tracking.dc-storm.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.debenhams.122.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

s06.flagcounter.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

www6.addfreestats.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.kaspersky.122.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.w3counter.com [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.teenproblem.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.teenproblem.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.rambler.ru [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

.avgtechnologies.112.2o7.net [ C:\USERS\EMIL\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\KQC2I0FQ.DEFAULT\COOKIES.SQLITE ]

Защо изобщо трябва да го спираме? Видях го този метод, пробвах, но няма такова Gredit.mcs. В това Старт меню нещо ни намирам нищо, което ми казваш, защо така?

Спирането и на Autoplay е нужно за предпазване на някои видове гадини предаващи се по флашките, но по-важното е, че спряхме Autorun-a и направихме антивирусната да проверява флашките. Другото не е голям проблем. Не се пише - Gredit.mcs, а gpedit.msc :)

"Странно, че при теб доста програми не се вписват в Control Panel-a...

Това не беше така преди. Като си инсталирам някоя програма си излизаше икона на екрана и си фигурираше навсякъде, където и другите...?!

Това трябва да го проверим допълнително. Лично аз не намирам причина в никой от съветите ми да е довел до това положение. Надявам се, не си чистила прекалено с TuneUp и Advanced SystemCare ? :)

Засега се получи само при две програми - Unlocker x64 и Avg LinkScanner ? По-време на инсталацията пробва ли да ги стартираш с десен бутон - Стартирай (или изпълни) като администратор ?

Направих вече пълна проверка с антивирусната - С, Д и картата - всичко е наред. Този Win32... в хронологията пише - Елементи: file:F:\Recycled\ctfmon.exe. Намерих файл ctfmon. Той проблемен ли е?

Не е проблем, антивирусната се е погрижила. Другите логове са чисти. SAS е намерила само бисквитки.

• Автор

Това - Не се пише - Gredit.mcs, а gpedit.msc - допуснала съм правописна грешка в поста иначе го изписах правилно, няколко пъти и сега пак, но не го намира. Снощи бях много притеснена и уморена.

Надявам се, не си чистила прекалено с TuneUp и Advanced SystemCare ? :) - да се надяваме, поправимо ли е ако съм прекалила?

Засега се получи само при две програми - Unlocker x64 и Avg LinkScanner ? По-време на инсталацията пробва ли да ги стартираш с десен бутон - Стартирай (или изпълни) като администратор ? - Unlocker два пъти съм опитвала и като администратор да я стартирам и нищо. Но наистина като кликна на някоя папка с десен бутон и ми се появява като функция, но е дразнещо, защото съм свикнала да си ми ги има програмите в деинсталатора и Старт менюто.

SAS е намерила само бисквитки. - Тези бисквитки трябва ли да ги премахвам всеки път? Винаги това прилагам, даже този път ми даде, че веднага трябвало да го направя, че иначе щял да се инфектира компа и чак ми рестартира компютъра. С тази програма това ми се случва за втори път - предния във връзка с темата, която пуснах.

А disk cleanup можеш да откриеш ако напишеш в Start Menu-то => cleanmgr - това също го няма в Старт менюто... май-май като домакиня прилежно съм почистила някои неща. :) Луднах вече...

Сега... с картата на фотоапарата трябва ли да правя нещо... приятел, който ми помагаше досега да поддържам компа, ми каза, че трябвало да я форматирам...?

http://go.microsoft....?linkid=9741395 - Това го направих ама... трябваше ли нещо да стане? Може да не съм го направила както трябва. Накрая се отвори прозорец със следния надпис: This Microsoft Fix it has been processed. И отдолу три опции.

Чакам следващи инструкции.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.