Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Security.HiJack[ImageFileExecutionOptions] [ПРИКЛЮЧЕН]

Featured Replies

• Автор

Нови неща открих. Започнах да деинсталирам един тулбар, който тези дни дойде с една от програмите (не помня коя). Деинсталирам с Revo Uninstaller. Обикновено като започна деинсталация ми се включва и вградения деинсталатор. Сега ми се показа странен надпис. Неуспешностартиране на вградения деинсталатор! Вероятна невалидна команда за деинсталация! С Revo Uninstsller-a го деинсталирах, но реших да пробвам да деинсталирам друга програма. Ifran View - една опция беше й изчезнала и реших сега да я деинсталирам, а по-късно наново да инсталирам. Да, ОБАЧЕ не фигурираше в деинсталатора... и в Старт менюто я няма, но си я имам на екрана и работи. Сега как ще си намирам програмите, като са така скатани?!

Кликнах с десен бутон върху програмата за да я локализирам, ама не ми излиза такава опция, с която да ми покаже местонахожденито на програмата. Сега даже и не знам как да я деинсталирам. Не че точно сега ми е тупнало да я деинсталирам... Какво става?!

Редактирано от Beni_mama (преглед на промените)

• Отговори 86
  • Прегледи 9,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

допуснала съм правописна грешка в поста иначе го изписах правилно, няколко пъти и сега пак, но не го намира. Снощи бях много притеснена и уморена.

Няма логика. Той се съдържа в Enterprise и Ultimate версиите, а твоята е Ultimate. Да не ползваш някаква самоделка за Операционна Система ?

Пробвай следното => От START менюто въведи следната команда и натисни Enter

C:\Windows\explorer.exe shell:::{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Виж дали в списъка имаш (Edit group policy) под Administrative Tools

Надявам се, не си чистила прекалено с TuneUp и Advanced SystemCare ? :) - да се надяваме, поправимо ли е ако съм прекалила?

Не съм сигурен, какво точно са трили за да кажа дали е поправимо...Ако не се справим в краен случай една поправителна преинсталация май ще му дойде добре...

Unlocker два пъти съм опитвала и като администратор да я стартирам и нищо. Но наистина като кликна на някоя папка с десен бутон и ми се появява като функция, но е дразнещо, защото съм свикнала да си ми ги има програмите в деинсталатора и Старт менюто.

Нови неща открих. Започнах да деинсталирам един тулбар, който тези дни дойде с една от програмите (не помня коя). Деинсталирам с Revo Uninstaller. Обикновено като започна деинсталация ми се включва и вградения деинсталатор. Сега ми се показа странен надпис. Неуспешностартиране на вградения деинсталатор! Вероятна невалидна команда за деинсталация! С Revo Uninstsller-a го деинсталирах, но реших да пробвам да деинсталирам друга програма. Ifran View - една опция беше й изчезнала и реших сега да я деинсталирам, а по-късно наново да инсталирам. Да, ОБАЧЕ не фигурираше в деинсталатора... и в Старт менюто я няма, но си я имам на екрана и работи. Сега как ще си намирам програмите, като са така скатани?!

Кликнах с десен бутон върху програмата за да я локализирам, ама не ми излиза такава опция, с която да ми покаже местонахожденито на програмата. Сега даже и не знам как да я деинсталирам. Не че точно сега ми е тупнало да я деинсталирам...

Искам да проверим нещо:

• Кликни два пъти върху SystemLook.exe, за да стартираш програмата.
  • Копирай съдържанието на следния код в текстовото поле на програмата
:filefind
REGSVR32.EXE
  • Кликни на бутона Look, за да започне сканирането.
  • Когато сканирането завърши ще ти се отвори Notepad с резултата от сканирането. Публикувай лог файла в следващия си коментар.

Също така от Start менюто => въведи вече познатата ти команда => services.msc => в списъка с услуги намери Windows Installer => и виж дали не е сложена на Disabled. Ако е, я направи на Manual.

SAS е намерила само бисквитки. - Тези бисквитки трябва ли да ги премахвам всеки път? Винаги това прилагам, даже този път ми даде, че веднага трябвало да го направя, че иначе щял да се инфектира компа и чак ми рестартира компютъра. С тази програма това ми се случва за втори път - предния във връзка с темата, която пуснах.

Ами зависи...по-принцип бисквитките събират различни данни за потребителя (версия на браузъра и т.н.), но не е проблем да се премахнат. Ако се запазят обаче сайта, който ги е изисквал просто ще се отвори малко по-бързо. Така или иначе те пак ще се създадат. CCleaner също си ги трие добре. :)

А disk cleanup можеш да откриеш ако напишеш в Start Menu-то => cleanmgr - това също го няма в Старт менюто... май-май като домакиня прилежно съм почистила някои неща. :) Луднах вече...

Не е на добре. Пробвай с да отвориш My Computer => десен бутон с мишката върху дял C:\ => свойства => кликни върху раздела общи, след което върху Disk Cleanup ("Почистване на диск"). дали ще се стартира.

Сега... с картата на фотоапарата трябва ли да правя нещо... приятел, който ми помагаше досега да поддържам компа, ми каза, че трябвало да я форматирам...?

След като е вече почистена не виждам защо, но ако нямаш нищо ценно на нея може да се направи.

Стартирай това и рестартирай:

http://go.microsoft....?linkid=9741395 - Това го направих ама... трябваше ли нещо да стане? Може да не съм го направила както трябва. Накрая се отвори прозорец със следния надпис: This Microsoft Fix it has been processed. И отдолу три опции.

Не, точно така трябваше да стане. Просто затваряш инструменти и той те подканва към рестартиране.

• Автор

Това го направих. -

"Няма логика. Той се съдържа в Enterprise и Ultimate версиите, а твоята е Ultimate. Да не ползваш някаква самоделка за Операционна Система ?

Пробвай следното => От START менюто въведи следната команда и натисни Enter

Виж дали в списъка имаш (Edit group policy) под Administrative Tools"

Копирах цялото от тук и като го въведох в старт менюто не ми излезе. Реших обаче да копирам и пействам само червената част, и го намерих - имам (Edit group policy) под Administrative Tools. Между другото и други неща, които си ме карал да копирам с C:\Windows... не ми излизат, а като го махна излиза.

Ако не се справим в краен случай една поправителна преинсталация май ще му дойде добре...- То май натам отива, ама засега ще карам още малко ако е възможно.

Ето лог файла от SystemLook.exe.

SystemLook 30.07.11 by jpshortstuff

Log created at 20:32 on 01/02/2012 by Emil

Administrator - Elevation successful

WARNING: SystemLook running under WOW64. Use SystemLook_x64 for accurate results.

========== filefind ==========

Searching for "REGSVR32.EXE"

C:\Windows\System32\regsvr32.exe --a---- 14848 bytes [23:58 13/07/2009] [01:14 14/07/2009] 432BE6CF7311062633459EEF6B242FB5

C:\Windows\SysWOW64\regsvr32.exe --a---- 14848 bytes [23:58 13/07/2009] [01:14 14/07/2009] 432BE6CF7311062633459EEF6B242FB5

C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-regsvr32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_d44c0ef849349ed9\regsvr32.exe --a---- 19456 bytes [00:14 14/07/2009] [01:39 14/07/2009] 59BCE9F07985F8A4204F4D6554CFF708

C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-regsvr32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_782d737490d72da3\regsvr32.exe --a---- 14848 bytes [23:58 13/07/2009] [01:14 14/07/2009] 432BE6CF7311062633459EEF6B242FB5

-= EOF =-

Windows Installer - Description => Adds, modifies, and removes applrcations..... STATUS => нищо няма....STARTUP tYPE => Manual

Не е на добре. Пробвай с да отвориш My Computer => десен бутон с мишката върху дял C:\ => свойства => кликни върху раздела общи, след което върху Disk Cleanup ("Почистване на диск"). дали ще се стартира. - Стартира се. Не съм продължавала нататък, нали така? Интересно че като кликнах с десен бутон върху C:, в прозореци имаше една опция свързана с въпросната IrfanView - Browse with IrfanView, а иначе никъде не можех да го открия. Даже опитах да отворя някоя снимка с тая програма, но за разлика от преди не фигурираше като избор, даже и след като избрах да се покажат всички програми.

Освен това като стартирах програмата, след като я затворих се появи някакъв файл с Notepad и ето какво имаше вътре:

[WinPosition]

xKoord=0

yKoord=0

Width=495

Height=354

Maximized=0

След като е вече почистена не виждам защо, но ако нямаш нищо ценно на нея може да се направи. - Като опция форматирането го няма във фотоапарата, а не знам ако го направя с компютъра дали няма да има после проблем с картата като я сложа във фотоапарата, затова щом няма да има проблем нищо няма да правя.

Не, точно така трябваше да стане. Просто затваряш инструменти и той те подканва към рестартиране. - Рестарта го направих по-късно. Това за какво беше, какво показва?

Копирах цялото от тук и като го въведох в старт менюто не ми излезе. Реших обаче да копирам и пействам само червената част, и го намерих - имам (Edit group policy) под Administrative Tools. Между другото и други неща, които си ме карал да копирам с C:\Windows... не ми излизат, а като го махна излиза.

Ако не се справим в краен случай една поправителна преинсталация май ще му дойде добре...- То май натам отива, ама засега ще карам още малко ако е възможно.

Така, така...Ето какво става като се използват "чистачки" за Windows...Тръгнахме от проверка за гадини и се видя колко е дълбока заешката дупка. Тъй като няма симптоми за зараза мисля скоро да се ориентираме към приключване. Явно, че Windows-a е серизоно омазан и възстановяването ще е по-трудно (да не кажа невъзможно) от една Поправителна Преинсталация и тъй като в този раздел наблягаме главно на почистването на зарази, ако желаеш да продължиш/м борбара ще е по-добре да преместя темата в раздела за Операционни Системи, където ще могат да се включват повече потребители. И занапред внимавайте с тези оптимизатори.

Не се сещам за причина, която да довете до изчезването на gpedit.msc (а всъщност самата функционалност да си е на мястото). След като вече я намери, от нея вече можеш да следваш инструкциите на Microsoft за да спреш и Autoplay функцията за която говорихме по-назад в темата.

Това като го нашишеш в Start Menu-то не трябва да ти намира нищо (и при мен е така)...просто след paste-ване на командата и натискане на Enter пак трябва да се появи това което търсим:

(ако се появи, значи няма проблеми с Environment Variables)

Все пак можеш да се провери дали има проблеми с тях - Environment Variables

Отвори notepad и въведи следната информация:

@echo off
reg query "hklm\system\currentcontrolset\control\session manager\environment">> c:\regquery.txt

Запази файла с името check.bat и го стартирай.

В C:\ ще се появи лог файла с името regquery.txt. Копирай съдържанието на лог файла в следващия си пост.

Деинсталирам с Revo Uninstaller. Обикновено като започна деинсталация ми се включва и вградения деинсталатор. Сега ми се показа странен надпис. Неуспешностартиране на вградения деинсталатор! Вероятна невалидна команда за деинсталация! С Revo Uninstsller-a го деинсталирах, но реших да пробвам да деинсталирам друга програма.

Това обикновенно показва, че вече е била деинсталирана от Uninstall a program в Control Panel-a и са останали записи в регистрите. След това revo я пуснал проверката за остатъци и ти си ги изтрила. Не мисля, че е грешка на Uninstall a program в случая. Прегледах доста теми по-въпроса и все става въпрос за деинсталация на тулбари (за появата на тази грешка). Те по-принцип тулбарите са си известни с трудното си премахване в повечето случаи.

Не е на добре. Пробвай с да отвориш My Computer => десен бутон с мишката върху дял C:\ => свойства => кликни върху раздела общи, след което върху Disk Cleanup ("Почистване на диск"). дали ще се стартира. - Стартира се.

Ей тук пак ми даваш шах с пешката... В start menu-то не се появява, а иначе да. Щях да си помисля, че е от лакомата услуга, която забранихме от Services.msc => Windows Search, но тя има отношение за индексирането. При мен също е забранено, но Start Menu-то си ми намира търсените неща. Незнам дали не е заради езиковия интерфейс (нали твоя Windows е на български, но не би трябвало).

Интересно че като кликнах с десен бутон върху C:, в прозореци имаше една опция свързана с въпросната IrfanView - Browse with IrfanView, а иначе никъде не можех да го открия. Даже опитах да отворя някоя снимка с тая програма, но за разлика от преди не фигурираше като избор, даже и след като избрах да се покажат всички програми.

Освен това като стартирах програмата, след като я затворих се появи някакъв файл с Notepad и ето какво имаше вътре:

Това меню за което говориш се нарича контекстно меню. Можеш да видиш дали IrfanView е настроен да се показва там. Отвори програмата => Options => Properties => Extensions => там вече можеш да сложиш отметка на графичните файлове които да се отварят автоматично с IrfanView, а по-надолу има и отметки за които може би говориш...

Можеш да провериш и Options => Properties => Viewing => сложи отметка пред Use right mouse button for context menu

Ако не помогне виж и тази тема => http://www.sevenforums.com/tutorials/12196-open-change-default-program.html

След като е вече почистена не виждам защо, но ако нямаш нищо ценно на нея може да се направи. - Като опция форматирането го няма във фотоапарата, а не знам ако го направя с компютъра дали няма да има после проблем с картата като я сложа във фотоапарата, затова щом няма да има проблем нищо няма да правя.

Да, по-добре не прави нищо. :)

Не, точно така трябваше да стане. Просто затваряш инструменти и той те подканва към рестартиране. - Рестарта го направих по-късно. Това за какво беше, какво показва?

Това бе алтернативен начин на спиране на Autorun (подобен на Panda USBVaccine, само че от Microsoft). Дадох го за всеки случай. Нищо повече. ;)

• Автор

И занапред внимавайте с тези оптимизатори. - Ще внимавам, вече си имам обеца на ухото... :)

Не се сещам за причина, която да довете до изчезването на gpedit.msc (а всъщност самата функционалност да си е на мястото). След като вече я намери, от нея вече можеш да следваш инструкциите на Microsoft за да спреш и Autoplay функцията за която говорихме по-назад в темата. - Това го направих. Сега ще обърна повечко внимание на малкия, че ми обърна къщата тия дни докато работех на компютъра - той е на 3г. и е голяма беля.

Това като го напишеш в Start Menu-то не трябва да ти намира нищо (и при мен е така)...просто след paste-ване на командата и натискане на Enter пак трябва да се появи това което търсим:

(ако се появи, значи няма проблеми с Environment Variables) - направих по начина, по който ми каза - ПОЯВИ СЕ. А проверката ще я направя друг път, малко да отдъхна.

Отвори notepad и въведи следната информация:

@echo off

reg query "hklm\system\currentcontrolset\control\session manager\environment">> c:\regquery.txt

Запази файла с името check.bat и го стартирай.

В C:\ ще се появи лог файла с името regquery.txt. Копирай съдържанието на лог файла в следващия си пост. - тук пак ударих на камък. Отворих програмата, пейстнах, запаметих с името, което си писал. След това я стартирах, но прозореца се показа за части от секундата и изчезна. Освен това уж запаметих файла с името check.bat, но като отидох да го стартирам, беше изписано само check, без .bat. Повторих операцията два-три пъти и пак същото. Не ще да излезе този лог файл.

Ей тук пак ми даваш шах с пешката... В start menu-то не се появява, а иначе да. Щях да си помисля, че е от лакомата услуга, която забранихме от Services.msc => Windows Search, но тя има отношение за индексирането. При мен също е забранено, но Start Menu-то си ми намира търсените неща. Незнам дали не е заради езиковия интерфейс (нали твоя Windows е на български, но не би трябвало). - Да на български е.

Това меню за което говориш се нарича контекстно меню. Можеш да видиш дали IrfanView е настроен да се показва там. Отвори програмата => Options => Properties => Extensions => там вече можеш да сложиш отметка на графичните файлове които да се отварят автоматично с IrfanView, а по-надолу има и отметки за които може би говориш...- На повечето неща има отметки, ама не разбирам и няма да пипам (все пак за 3-4 дни не мога да науча всичко ;) ).

Можеш да провериш и Options => Properties => Viewing => сложи отметка пред Use right mouse button for context menu

Ако не помогне виж и тази тема => http://www.sevenforu...lt-program.html - Промених го, но не става, пак никъде не фигурира и да дам десен бутон, пак същото. Мен повече ме вълнува ако искам да я деинсталирам как ще го направя като не я намирам никъде, само на екрана. Посъбраха ми се темички, ама лека полека... :)

Премахни добавката от мениджъра за добавки на Mozilla и после стартирай този инструмент за да премахнеш остатъците от AVG

AVG Remover(64bit) 2012 - Добавката не можах да я махна, нямаше бутон премахни, само за активиране и деактивиране. Деактивирах я, но си стои там. Иначе другото го направих и всичко е о.к.

Колкото до бацила, ще направим довечера проверки дали е направил поражения по-системата...засега само направи ПЪЛНА проверка с антивирусната си програма и с malwarebytes и с SUPERAntispyware за всеки случай.

(първо им направи Update на дефинициите). - Тук не разбрах направихме ли го това, че от много писаници вече..... Не разбрах дали има поражения по системата?!

Ако сме приключили вече с гадинките кажи ми как да деинсталирам програмите, свързани с проверката.

Ако сме приключили вече с гадинките кажи ми как да деинсталирам програмите, свързани с проверката.

Довечера ще пиша да видим дали може да оправим още проблеми. Лесно не се спредавам, само време да имам...а вчера нямах такова, а сега пак занимавам за работа.

• Автор

Страшен си! Ти и без това толкова време ми отдели! Много съм ти благодарна! И на мен ми дойде добре почивката, че посвърших някои неща, които бях зарязала.

Тогава ще чакам следващите инструкции!

• Автор

Това обикновенно показва, че вече е била деинсталирана от Uninstall a program в Control Panel-a и са останали записи в регистрите. След това revo я пуснал проверката за остатъци и ти си ги изтрила. Не мисля, че е грешка на Uninstall a program в случая. Прегледах доста теми по-въпроса и все става въпрос за деинсталация на тулбари (за появата на тази грешка). Те по-принцип тулбарите са си известни с трудното си премахване в повечето случаи. - Същото се получи и с деинсталиране на една игра.

В Revo Uninstaller ми липсват доста програми, които много добре си спомням, че фигурираха. Защо се получава така? В Control Panel => Programs and Features ги има, но в Revo Uninstaler -a ги няма. IfranView обаче си я няма никъде, само на десктопа. Ще ти дам пример за липсващи програми:

Adobe Flash Player11 Plugin 64.bit

ATI Catalist Install Manager

Defraggler

Ccleaner - горната и тази ВИНАГИ са били в деинсталатора

Microsoft Security Essentials - и тази?!

Microsoft Silver lighte

SuperaAntiSpayware

Unlock

Архиватор WinRAR - и това много добре си го спомням

и още 10-ина програми.

Какво става? Деинсталирах RevoUninstaler (с деисталатора на Windows) и я инсталирах отново и пак липсват тези програми. Нали показва всички програми инсталирани на компа?!

В C:\ ще се появи лог файла с името regquery.txt. Копирай съдържанието на лог файла в следващия си пост. - тук пак ударих на камък. Отворих програмата, пейстнах, запаметих с името, което си писал. След това я стартирах, но прозореца се показа за части от секундата и изчезна. Освен това уж запаметих файла с името check.bat, но като отидох да го стартирам, беше изписано само check, без .bat. Повторих операцията два-три пъти и пак същото. Не ще да излезе този лог файл.

Явно не ти е показана опцията за показването на разширенията на файловете.

Start menu => Control Panel => Folder Options => View => махни отметката пред "Hide extensions for known file types" (Скрий разширенията за известните типове файлове).

След това пробвай пак.

Ако не помогне виж и тази тема => http://www.sevenforu...lt-program.html - Промених го, но не става, пак никъде не фигурира и да дам десен бутон, пак същото. Мен повече ме вълнува ако искам да я деинсталирам как ще го направя като не я намирам никъде, само на екрана. Посъбраха ми се темички, ама лека полека... :)

Пробвай с този инструмент да премахнеш програмите които искаш => http://support.micro...nd_Uninstall/bg

AVG Remover(64bit) 2012 - Добавката не можах да я махна, нямаше бутон премахни, само за активиране и деактивиране. Деактивирах я, но си стои там. Иначе другото го направих и всичко е о.к.

Махни я така...първо кликни на полето от снимката

Публикувано изображение

След това избери AVG и натисни Remove.

Публикувано изображение

След това отвори:

C:\Users\ИМЕТО_НА_ТВОЯ_АКАУНТ\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\НЕЩО_СИ.default\searchplugins

и изтрий файла avg-secure-search.xml

Отвори и C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\searchplugins

и изтрий avg-secure-search.xml

После отвори Start => въведи => regedit => отвори ключа:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Mozilla\Firefox\Extensions

и изтрий реда:

Публикувано изображение

Колкото до бацила, ще направим довечера проверки дали е направил поражения по-системата...засега само направи ПЪЛНА проверка с антивирусната си програма и с malwarebytes и с SUPERAntispyware за всеки случай.

(първо им направи Update на дефинициите). - Тук не разбрах направихме ли го това, че от много писаници вече..... Не разбрах дали има поражения по системата?!

Има, но няма активни бацили и не мисля, че пораженията са от тях. По-скоро обвинявам чистачките за Windows.

Това обикновенно показва, че вече е била деинсталирана от Uninstall a program в Control Panel-a и са останали записи в регистрите. След това revo я пуснал проверката за остатъци и ти си ги изтрила. Не мисля, че е грешка на Uninstall a program в случая. Прегледах доста теми по-въпроса и все става въпрос за деинсталация на тулбари (за появата на тази грешка). Те по-принцип тулбарите са си известни с трудното си премахване в повечето случаи. - Същото се получи и с деинсталиране на една игра.

В Revo Uninstaller ми липсват доста програми, които много добре си спомням, че фигурираха. Защо се получава така? В Control Panel => Programs and Features ги има, но в Revo Uninstaler -a ги няма. IfranView обаче си я няма никъде, само на десктопа. Ще ти дам пример за липсващи програми:

Defraggler

Microsoft Silver lighte

SuperaAntiSpayware

Unlock

и още 10-ина програми.

Какво става? Деинсталирах RevoUninstaler (с деисталатора на Windows) и я инсталирах отново и пак липсват тези програми. Нали показва всички програми инсталирани на компа?!

Тук незнам какво се е объркало, кога и защо. OTL ще даде някаква представа за общото състояние на системата и за следните ключове в регистрите:

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]

[HKEY_USERS\SID\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]

[HKEY_USERS\SID1\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]

• Изтеглете OTL.exe и го запазете на десктопа.
  • Стартирайте файла Публикувано изображение с двукратен клик на мишката.
  • Сложете отметка пред Scan All Users Публикувано изображение
  • Под менюто File Age => изберете 90 days
  • Под менюто Standard Registry => променете на ALL
  • Сложете отметки пред LOP и Purity Check
  • Под Публикувано изображение с Copy/Paste въведете следната текстова информация:

netsvcs
    msconfig
    safebootminimal
    safebootnetwork
    %SYSTEMDRIVE%\*.*
    %USERPROFILE%\*.*
    %USERPROFILE%\AppData\Local\*.*
    %USERPROFILE%\AppData\Roaming\*.*
    %ProgramData%\*.*
    %CommonProgramFiles%\*.*
    %PROGRAMFILES%\*.*
    %systemroot%\system32\config\systemprofile\AppData\Local\*.*
    %windir%\SysWOW64\config\systemprofile\AppData\Local\*.*
    %windir%\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Temp\*.*
    %windir%\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Local\Temp\*.*
    %windir%\temp\*.*
    %systemroot%\system32\*.dll /lockedfiles
    %systemroot%\syswow64\*.dll /lockedfiles
    %systemroot%\Tasks\*.job /lockedfiles
    %systemroot%\system32\drivers\*.sys /90
    %systemroot%\system32\drivers\*.sys /lockedfiles
    %systemroot%\syswow64\drivers\*.sys /90
    %systemroot%\syswow64\drivers\*.sys /lockedfiles
    %systemroot%\system32\Spool\prtprocs\w32x86\*.dll
    %systemroot%\*. /mp /s
    %systemroot%\assembly\temp\*.* /S /MD5
    %systemroot%\assembly\tmp\*.* /S /MD5
    %systemroot%\assembly\GAC_32\*.* /S /MD5
    %systemroot%\assembly\GAC_64\*.* /S /MD5
    %SystemRoot%\assembly\GAC_MSIL\*.* /S /MD5
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\SubSystems /s
    /md5start
    explorer.exe
    lsass.exe
    svchost.exe
    wininit.exe
    winlogon.exe
    userinit.exe
    atapi.sys
    iaStor.sys
    serial.sys
    volsnap.sys
    disk.sys
    redbook.sys
    i8042prt.sys
    afd.sys
    netbt.sys
    tcpip.sys
    hlp.dat
    /md5stop

• Натиснете маркираният в синьо бутон: Публикувано изображение
  • Като приключи проверката, ще се създадат два файла - OTL.Txt и Extras.Txt.
  • Публикувайте съдържанието на лог файловете в следващия си коментар.
  • Автор

Явно не ти е показана опцията за показването на разширенията на файловете.

Start menu => Control Panel => Folder Options => View => махни отметката пред "Hide extensions for known file types" (Скрий разширенията за известните типове файлове).

След това пробвай пак. - Последвах инструкциите и ми показа разширението, но пак излезе черен прозорец за по малко от секунда и изчезна. Не става.

Махни я така...първо кликни на полето от снимката - Това къде...?! В мениджър на добавките ли?

• Автор

Ето го лог файла: HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\control\session manager\environment ComSpec REG_EXPAND_SZ %SystemRoot%\system32\cmd.exe FP_NO_HOST_CHECK REG_SZ NO OS REG_SZ Windows_NT Path REG_EXPAND_SZ %SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\system32\wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0;C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static;C:\Program Files (x86)\QuickTime\QTSystem PATHEXT REG_SZ .COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH;.MSC PROCESSOR_ARCHITECTURE REG_SZ AMD64 TEMP REG_EXPAND_SZ %SystemRoot%\TEMP TMP REG_EXPAND_SZ %SystemRoot%\TEMP USERNAME REG_SZ SYSTEM windir REG_EXPAND_SZ %SystemRoot% PSModulePath REG_EXPAND_SZ %SystemRoot%\system32\WindowsPowerShell\v1.0\Modules\ NUMBER_OF_PROCESSORS REG_SZ 2 PROCESSOR_LEVEL REG_SZ 6 PROCESSOR_IDENTIFIER REG_SZ Intel64 Family 6 Model 23 Stepping 10, GenuineIntel PROCESSOR_REVISION REG_SZ 170a windows_tracing_logfile REG_SZ C:\BVTBin\Tests\installpackage\csilogfile.log windows_tracing_flags REG_SZ 3 CLASSPATH REG_SZ .;C:\Program Files (x86)\Java\jre6\lib\ext\QTJava.zip QTJAVA REG_SZ C:\Program Files (x86)\Java\jre6\lib\ext\QTJava.zip

• Автор

Изглежда наред (и по-малко се шашкай). :)

Продължи нататък.

:) Не се шашкам, само се ядосвам като не мога да надвия?

Докато се сканира другото кажи ми за добавката че не можах много да разбера - "Махни я така...първо кликни на полето от снимката" - Това къде...?! В мениджър на добавките ли? Ако е там като кликна с десен бутон има само три опции - Повече информация, Активиране, Относно...

Да те питам: МBAM - шпионската трябва ли да ми се стартира със старта на компютъра? Аз махнах отметката да се стартира. Ако трябва пак ще я сложа. Освен това промених в Notification Area Icons от Only show notifrcation на Hide icon and notifiction, че постоянно ми се показваше прозорче от програмата какво блокирала. Правилно ли съм направила?

:) Не се шашкам, само се ядосвам като не мога да надвия?

Докато се сканира другото кажи ми за добавката че не можах много да разбера - "Махни я така...първо кликни на полето от снимката" - Това къде...?! В мениджър на добавките ли? Ако е там като кликна с десен бутон има само три опции - Повече информация, Активиране, Относно...

Не, не е в мениджър на добавките. До полето за писане на адресите е... (само че по-малкото поле от двете).

Да те питам: МBAM - шпионската трябва ли да ми се стартира със старта на компютъра? Аз махнах отметката да се стартира. Ако трябва пак ще я сложа. Освен това промених в Notification Area Icons от Only show notifrcation на Hide icon and notifiction, че постоянно ми се показваше прозорче от програмата какво блокирала. Правилно ли съм направила?

Нали преди го обсъждахме и махнахме стартирането на MBAM и SAS (SUPERAntispyware) някъде в началото на темата (май на 2 страница беше). Не е нужно да се стартира. Нека да си стои само за профилактични проверки.

Последната опция е по-избор...така че там няма - правилно или грешно. :)

• Автор

Не, не е в мениджър на добавките. До полето за писане на адресите е... (само че по-малкото поле от двете).

Нали преди го обсъждахме и махнахме стартирането на MBAM и SAS (SUPERAntispyware) някъде в началото на темата (май на 2 страница беше). Не е нужно да се стартира. Нека да си стои само за профилактични проверки.

Последната опция е по-избор...така че там няма - правилно или грешно. :)

Така е, и аз си спомням, но ми даде, че се стартира заедно със старта на компютъра и аз го изключих. Само колко съм прилежна.... :)

Ето резултата от сканирането:

OTL Extras logfile created on: 4.2.2012 г. 21:28:24 - Run 1

OTL by OldTimer - Version 3.2.31.0 Folder = D:\Downloads

64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstation

Internet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)

Locale: 00000402 | Country: България | Language: BGR | Date Format: d.M.yyyy 'г.'

4,00 Gb Total Physical Memory | 2,53 Gb Available Physical Memory | 63,34% Memory free

8,00 Gb Paging File | 6,43 Gb Available in Paging File | 80,45% Paging File free

Paging file location(s): ?:\pagefile.sys [binary data]

%SystemDrive% = C: | %SystemRoot% = C:\Windows | %ProgramFiles% = C:\Program Files (x86)

Drive C: | 39,96 Gb Total Space | 7,29 Gb Free Space | 18,25% Space Free | Partition Type: NTFS

Drive D: | 425,70 Gb Total Space | 337,50 Gb Free Space | 79,28% Space Free | Partition Type: NTFS

Computer Name: EMIL-PC | User Name: Emil | Logged in as Administrator.

Boot Mode: Normal | Scan Mode: All users | Include 64bit Scans

Company Name Whitelist: Off | Skip Microsoft Files: Off | No Company Name Whitelist: On | File Age = 90 Days

========== Extra Registry (SafeList) ==========

========== File Associations ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<extension>]

.url[@ = InternetShortcut] -- C:\Windows\SysNative\rundll32.exe (Microsoft Corporation)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<extension>]

.cpl [@ = cplfile] -- C:\Windows\SysWow64\control.exe (Microsoft Corporation)

[HKEY_USERS\S-1-5-21-1104016754-2124649026-2186395686-1000\SOFTWARE\Classes\<extension>]

.html [@ = FirefoxHTML] -- C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe (Mozilla Corporation)

========== Shell Spawning ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<key>\shell\[command]\command]

batfile [open] -- "%1" %*

cmdfile [open] -- "%1" %*

comfile [open] -- "%1" %*

exefile [open] -- "%1" %*

helpfile [open] -- Reg Error: Key error.

htmlfile [print] -- rundll32.exe %SystemRoot%\system32\mshtml.dll,PrintHTML "%1" (Microsoft Corporation)

inffile [install] -- %SystemRoot%\System32\rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %1 (Microsoft Corporation)

InternetShortcut [open] -- "C:\Windows\System32\rundll32.exe" "C:\Windows\System32\ieframe.dll",OpenURL %l (Microsoft Corporation)

InternetShortcut [print] -- "C:\Windows\System32\rundll32.exe" "C:\Windows\System32\mshtml.dll",PrintHTML "%1" (Microsoft Corporation)

piffile [open] -- "%1" %*

regfile [merge] -- Reg Error: Key error.

scrfile [config] -- "%1"

scrfile [install] -- rundll32.exe desk.cpl,InstallScreenSaver %l

scrfile [open] -- "%1" /S

txtfile [edit] -- Reg Error: Key error.

Unknown [openas] -- %SystemRoot%\system32\rundll32.exe %SystemRoot%\system32\shell32.dll,OpenAs_RunDLL %1

Directory [AddToPlaylistVLC] -- "C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe" --started-from-file --playlist-enqueue "%1" ()

Directory [browse with &IrfanView] -- Reg Error: Value error.

Directory [cmd] -- cmd.exe /s /k pushd "%V" (Microsoft Corporation)

Directory [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)

Directory [PlayWithVLC] -- "C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe" --started-from-file --no-playlist-enqueue "%1" ()

Folder [open] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)

Folder [explore] -- Reg Error: Value error.

Drive [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<key>\shell\[command]\command]

batfile [open] -- "%1" %*

cmdfile [open] -- "%1" %*

comfile [open] -- "%1" %*

cplfile [cplopen] -- %SystemRoot%\System32\control.exe "%1",%* (Microsoft Corporation)

exefile [open] -- "%1" %*

helpfile [open] -- Reg Error: Key error.

piffile [open] -- "%1" %*

regfile [merge] -- Reg Error: Key error.

scrfile [config] -- "%1"

scrfile [install] -- rundll32.exe desk.cpl,InstallScreenSaver %l

scrfile [open] -- "%1" /S

txtfile [edit] -- Reg Error: Key error.

Unknown [openas] -- %SystemRoot%\system32\rundll32.exe %SystemRoot%\system32\shell32.dll,OpenAs_RunDLL %1

Directory [AddToPlaylistVLC] -- "C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe" --started-from-file --playlist-enqueue "%1" ()

Directory [browse with &IrfanView] -- Reg Error: Value error.

Directory [cmd] -- cmd.exe /s /k pushd "%V" (Microsoft Corporation)

Directory [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)

Directory [PlayWithVLC] -- "C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe" --started-from-file --no-playlist-enqueue "%1" ()

Folder [open] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)

Folder [explore] -- Reg Error: Value error.

Drive [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)

========== Security Center Settings ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center]

"cval" = 1

"FirewallDisableNotify" = 0

"AntiVirusDisableNotify" = 0

"UpdatesDisableNotify" = 0

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring]

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Svc]

"VistaSp1" = 28 4D B2 76 41 04 CA 01 [binary data]

"AntiVirusOverride" = 0

"AntiSpywareOverride" = 0

"FirewallOverride" = 0

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Svc\Vol]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center]

"FirewallDisableNotify" = 0

"AntiVirusDisableNotify" = 0

"UpdatesDisableNotify" = 0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Svc]

========== System Restore Settings ==========

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SystemRestore]

"DisableSR" = 0

========== Firewall Settings ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall]

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\DomainProfile]

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\StandardProfile]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\DomainProfile]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\StandardProfile]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile]

"EnableFirewall" = 1

"DisableNotifications" = 0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile]

"EnableFirewall" = 1

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\GloballyOpenPorts\List]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile]

"EnableFirewall" = 1

========== Authorized Applications List ==========

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\AuthorizedApplications\List]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\AuthorizedApplications\List]

========== HKEY_LOCAL_MACHINE Uninstall List ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]

"{05BFB060-4F22-4710-B0A2-2801A1B606C5}" = Microsoft Antimalware

"{06B703AA-DFFB-5CE1-5EF8-A0E1C9706D67}" = ATI Catalyst Install Manager

"{071c9b48-7c32-4621-a0ac-3f809523288f}" = Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x64)

"{1E9FC118-651D-4934-97BE-E53CAE5C7D45}" = Microsoft_VC80_MFCLOC_x86_x64

"{30048BC0-4093-11E1-9406-F04DA23A5C58}" = Vegas Pro 11.0 (64-bit)

"{331F3940-4093-11E1-9565-F04DA23A5C58}" = MSVCRT Redists

"{42738DB0-FC3E-4672-A99B-9372F5696E30}" = Microsoft Security Client

"{4569AD91-47F4-4D9E-8FC9-717EC32D7AE1}" = Microsoft_VC80_CRT_x86_x64

"{46AE421C-BF1B-4B62-BE0E-62FE09C6D5B5}" = CorelDRAW Graphics Suite X5 - Windows Shell Extension 64 Bit

"{7251D5AC-C92F-43A2-B8BB-9061383A06E7}" = Microsoft Antimalware Service BG-BG Language Pack

"{8557397C-A42D-486F-97B3-A2CBC2372593}" = Microsoft_VC90_ATL_x86_x64

"{89F4137D-6C26-4A84-BDB8-2E5A4BB71E00}" = Microsoft Silverlight

"{90BF0360-A1DB-4599-A643-95AB90A52C1E}" = Microsoft_VC90_MFCLOC_x86_x64

"{925D058B-564A-443A-B4B2-7E90C6432E55}" = Microsoft_VC80_ATL_x86_x64

"{92A3CA0D-55CD-4C5D-BA95-5C2600C20F26}" = Microsoft_VC90_CRT_x86_x64

"{95120000-00B9-0409-1000-0000000FF1CE}" = Microsoft Application Error Reporting

"{981BAAD2-9287-4D33-00F7-A0CB7AE64D12}" = ccc-utility64

"{A472B9E4-0AFF-4F7B-B25D-F64F8E928AAB}" = Microsoft_VC90_MFC_x86_x64

"{ad8a2fa1-06e7-4b0d-927d-6e54b3d31028}" = Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x64)

"{B2913230-094D-4F41-9EEF-CE9571C450D8}" = SpyroPortalDriver

"{B6E3757B-5E77-3915-866A-CCFC4B8D194C}" = Microsoft Visual C++ 2005 ATL Update kb973923 - x64 8.0.50727.4053

"{C8C1BAD5-54E6-4146-AD07-3A8AD36569C3}" = Microsoft_VC80_MFC_x86_x64

"{CDDCBBF1-2703-46BC-938B-BCC81A1EEAAA}" = SUPERAntiSpyware

"{D12CCBE2-1EC9-41EE-ABF2-D149D05FCE53}" = Nitro PDF Reader 2

"{DC911ADF-7B60-40F2-A112-FB1EB6402D07}" = Microsoft Security Client BG-BG Language Pack

"{F5B09CFD-F0B2-36AF-8DF4-1DF6B63FC7B4}" = Microsoft .NET Framework 4 Client Profile

"Adobe Flash Player Plugin" = Adobe Flash Player 11 Plugin 64-bit

"CCleaner" = CCleaner

"Defraggler" = Defraggler

"DriverAgent.exe" = DriverAgent by eSupport.com

"Microsoft .NET Framework 4 Client Profile" = Microsoft .NET Framework 4 Client Profile

"Microsoft Security Client" = Microsoft Security Essentials

"Recuva" = Recuva

"Unlocker" = Unlocker 1.9.1-x64

"WinRAR archiver" = Архиватор WinRAR

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]

"_{06CD45E6-FF5E-4D8E-BC01-B276A90DADF2}" = Ghostscript GPL 8.64 (Msi Setup)

"{00F932D3-1055-88D8-C3C1-66D2B659E27D}" = CCC Help Portuguese

"{02A755D7-CFF1-B66D-541A-3A3564FC592D}" = ccc-core-static

"{033E378E-6AD3-4AD5-BDEB-CBD69B31046C}" = Microsoft_VC90_ATL_x86

"{0518C175-01A5-2836-C8BE-34B04DDD970C}" = Catalyst Control Center Graphics Light

"{05601AC0-1CBD-2DC9-82B5-180E13FCCA1A}" = CCC Help Italian

"{06CD45E6-FF5E-4D8E-BC01-B276A90DADF2}" = Ghostscript GPL 8.64 (Msi Setup)

"{08D2E121-7F6A-43EB-97FD-629B44903403}" = Microsoft_VC90_CRT_x86

"{0F3647F8-E51D-4FCC-8862-9A8D0C5ACF25}" = Microsoft_VC80_ATL_x86

"{17CFE6B3-FBAE-AB90-C5D6-71E7DA312274}" = CCC Help Chinese Traditional

"{196467F1-C11F-4F76-858B-5812ADC83B94}" = MSXML 4.0 SP3 Parser

"{1F1C2DFC-2D24-3E06-BCB8-725134ADF989}" = Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x86 9.0.30729.4148

"{205C6BDD-7B73-42DE-8505-9A093F35A238}" = Windows Live Upload Tool

"{22B775E7-6C42-4FC5-8E10-9A5E3257BD94}" = MSVCRT

"{23BE4DF2-293D-4077-82F4-1FD8C269277C}" = TuneUp Utilities Language Pack (en-US)

"{26A24AE4-039D-4CA4-87B4-2F83216029FF}" = Java 6 Update 30

"{299C0434-4F4E-341F-A916-4E07AEB35E79}" = Microsoft Visual Studio Tools for Applications 2.0 Runtime

"{2EA870FA-585F-4187-903D-CB9FFD21E2E0}" = DHTML Editing Component

"{2F26B9E3-8669-CEFE-C880-F1EF19F0FB3C}" = CCC Help Polish

"{3175E049-F9A9-4A3D-8F19-AC9FB04514D1}" = Windows Live Communications Platform

"{3BDDA587-7CDE-430C-90A4-E2C4E48D3AE9}" = Camera Recorder

"{42ABAC6B-E812-626A-3C6F-F8F5DC66EEA2}" = Catalyst Control Center Graphics Previews Vista

"{42FDFEBF-7449-02EA-75E0-BEFAAFEEAD61}" = CCC Help Swedish

"{45338B07-A236-4270-9A77-EBB4115517B5}" = Windows Live Sign-in Assistant

"{474F25F5-BDC9-40E5-B1B6-F6BF23FC106F}" = Windows Live Essentials

"{48ADB3C0-18FB-4922-B172-7C8C4B99409C}" = Kung Fu Panda

"{494DA2A7-9092-6201-6DCE-D3AC3BB35B2D}" = CCC Help Russian

"{4A03706F-666A-4037-7777-5F2748764D10}" = Java Auto Updater

"{562CB913-ABF9-DEAD-C747-9A3297BA0D12}" = CCC Help Czech

"{56C049BE-79E9-4502-BEA7-9754A3E60F9B}" = neroxml

"{57FE22F5-32BF-A946-46E1-FD36BFB404FF}" = CCC Help German

"{612C34C7-5E90-47D8-9B5C-0F717DD82726}" = swMSM

"{635FED5B-2C6D-49BE-87E6-7A6FCD22BC5A}" = Microsoft_VC90_MFC_x86

"{69FDFBB6-351D-4B8C-89D8-867DC9D0A2A4}" = Windows Media Player Firefox Plugin

"{710f4c1c-cc18-4c49-8cbf-51240c89a1a2}" = Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable

"{7299052b-02a4-4627-81f2-1818da5d550d}" = Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable

"{74E117E0-89F7-CCE6-169B-B0CBAA728C6C}" = Catalyst Control Center Graphics Full Existing

"{784119CF-DD39-0289-1660-943FE53A2B1A}" = CCC Help Spanish

"{79CB7B6E-0052-BEB2-48A4-42E6CF75AC1A}" = CCC Help Greek

"{7BE15435-2D3E-4B58-867F-9C75BED0208C}" = QuickTime

"{7C969EA8-00B9-FCD5-001D-6BE5FD07C21A}" = CCC Help Danish

"{7E265513-8CDA-4631-B696-F40D983F3B07}_is1" = CDBurnerXP

"{82FD425C-3F42-2BAC-84DC-C14DB6689D93}" = Catalyst Control Center Graphics Full New

"{837b34e3-7c30-493c-8f6a-2b0f04e2912c}" = Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable

"{88EAE3C1-DEC6-81C0-6218-FC7EDC17FA18}" = Catalyst Control Center Core Implementation

"{8BBB5E4C-3F5E-4C07-BFBE-33B34600783A}" = LogMeIn Hamachi

"{8FD259A9-81D7-5C69-1069-7693426333B3}" = Catalyst Control Center Localization All

"{90110409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}" = Microsoft Office Professional Edition 2003

"{92D58719-BBC1-4CC3-A08B-56C9E884CC2C}" = Microsoft_VC80_CRT_x86

"{94DC7349-F538-4CDA-E175-BAAC57D1CE94}" = CCC Help Thai

"{96AE7E41-E34E-47D0-AC07-1091A8127911}" = Realtek USB 2.0 Card Reader

"{9A25302D-30C0-39D9-BD6F-21E6EC160475}" = Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x86 9.0.30729.17

"{9BE518E6-ECC6-35A9-88E4-87755C07200F}" = Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x86 9.0.30729.6161

"{A4EFA73E-18D7-9AC5-EFA5-496637F8EE0A}" = CCC Help Turkish

"{A83279FD-CA4B-4206-9535-90974DE76654}" = Apple Application Support

"{AA4A4B2C-0465-3CF8-BA76-27A027D8ACAB}" = Microsoft Visual Studio Tools for Applications 2.0 - ENU

"{AA59DDE4-B672-4621-A016-4C248204957A}" = Skype™ 5.6

"{AEDC214E-41DB-43BB-82B7-0693855EEF04}" = CCC Help Japanese

"{B10914FD-8812-47A4-85A1-50FCDE7F1F33}" = Windows Live Sync

"{B3066117-E993-126D-3960-EE09CE00CB85}" = CCC Help Finnish

"{B6D38690-755E-4F40-A35A-23F8BC2B86AC}" = Microsoft_VC90_MFCLOC_x86

"{B98A49B7-7DAD-8545-9F77-4E41BBBC6ABB}" = CCC Help French

"{C15E28C9-7549-FFF7-11C2-A79926D8346A}" = CCC Help Korean

"{C1940CF0-E2DD-11E0-BB25-B8AC6F97B88E}" = Google Земя

"{CF097717-F174-4144-954A-FBC4BF301033}" = Nero 7 Ultra Edition

"{D1A19B02-817E-4296-A45B-07853FD74D57}" = Microsoft_VC80_MFC_x86

"{D92BBB52-82FF-42ED-8A3C-4E062F944AB7}" = Microsoft_VC80_MFCLOC_x86

"{DA60C50D-BAB0-B948-822F-D6F579D3D69D}" = CCC Help English

"{DDBE9E8F-421D-A9E2-BC21-234386BBE3DB}" = CCC Help Dutch

"{E1307511-9840-6AFF-64E9-7B1A36F82B3F}" = CCC Help Chinese Standard

"{EA777506-C597-D56F-968D-1BE46ADE1F49}" = CCC Help Norwegian

"{ED06E704-4228-39F6-ED9C-618179A2845A}" = CCC Help Hungarian

"{ED9C5D25-55DF-48D8-9328-2AC0D75DE5D8}" = System Control Manager

"{EE39FFBD-544E-49E4-A999-6819828EAE91}" = Windows Live Photo Gallery

"{F0B430D1-B6AA-473D-9B06-AA3DD01FD0B8}" = Microsoft SQL Server 2005 Compact Edition [ENU]

"{F0E12BBA-AD66-4022-A453-A1C8A0C4D570}" = Microsoft Choice Guard

"{F132AF7F-7BCA-4EDE-8A7C-958108FE7DBC}" = Realtek High Definition Audio Driver

"{FA5DD246-D843-9CFF-F77A-CFF02D90C872}" = Catalyst Control Center InstallProxy

"{FCDBEA60-79F0-4FAE-BBA8-55A26C609A49}" = Visual Studio 2008 x64 Redistributables

"{FE23D063-934D-4829-A0D8-00634CE79B4A}" = Adobe AIR

"Adobe AIR" = Adobe AIR

"Adobe Flash Player ActiveX" = Adobe Flash Player ActiveX

"Adobe Shockwave Player" = Adobe Shockwave Player 11.6

"AEnglish Dictionary_is1" = AEnglish Dictionary XP 1.72

"BSPlayerf" = BS.Player FREE

"Foxit Reader_is1" = Foxit Reader 5.1

"FreeApp v1" = FreeApps

"GOM Player" = GOM Player

"InstallShield_{48ADB3C0-18FB-4922-B172-7C8C4B99409C}" = Kung Fu Panda

"KLiteCodecPack_is1" = K-Lite Codec Pack 8.2.0 (Full)

"LogMeIn Hamachi" = LogMeIn Hamachi

"Malwarebytes' Anti-Malware_is1" = Malwarebytes Anti-Malware, версия 1.60.1.1000

"Mozilla Firefox 8.0 (x86 bg)" = Mozilla Firefox 8.0 (x86 bg)

"Opera 11.60.1185" = Opera 11.60

"PhotoScape" = PhotoScape

"Picasa 3" = Picasa 3

"PowerISO" = PowerISO

"Protected Folder_is1" = Protected Folder

"Revo Uninstaller" = Revo Uninstaller 1.93

"Talisman Online_is1" = Talisman Online Ver.1461

"The KMPlayer" = The KMPlayer (remove only)

"uTorrent" = µTorrent

"VLC media player" = VLC media player 1.1.11

"WinGimp-2.0_is1" = GIMP 2.6.11

"WinLiveSuite_Wave3" = Windows Live Essentials

"YInstHelper" = Yahoo! Install Manager

========== HKEY_USERS Uninstall List ==========

[HKEY_USERS\S-1-5-21-1104016754-2124649026-2186395686-1000\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]

"Google Chrome" = Google Chrome

"UnityWebPlayer" = Unity Web Player

========== Last 10 Event Log Errors ==========

[ Application Events ]

Error - 1.2.2012 г. 21:05:51 | Computer Name = Emil-PC | Source = WinMgmt | ID = 10

Description =

Error - 1.2.2012 г. 21:59:34 | Computer Name = Emil-PC | Source = WinMgmt | ID = 10

Description =

Error - 2.2.2012 г. 01:09:30 | Computer Name = Emil-PC | Source = WinMgmt | ID = 10

Description =

Error - 2.2.2012 г. 05:05:30 | Computer Name = Emil-PC | Source = WinMgmt | ID = 10

Description =

Error - 2.2.2012 г. 13:34:18 | Computer Name = Emil-PC | Source = Application Error | ID = 1000

Description = Faulting application name: Skype.exe, version: 5.6.0.110, time stamp:

0x4e969fc2 Faulting module name: RPCRT4.dll, version: 6.1.7601.17514, time stamp:

0x4ce7ba59 Exception code: 0xc0020043 Fault offset: 0x0005cd99 Faulting process id:

0x390 Faulting application start time: 0x01cce19ff2c5d974 Faulting application path:

C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe Faulting module path: C:\Windows\syswow64\RPCRT4.dll

Report

Id: 21ac307a-4dc4-11e1-bef3-4061861aca84

Error - 3.2.2012 г. 01:24:29 | Computer Name = Emil-PC | Source = WinMgmt | ID = 10

Description =

Error - 3.2.2012 г. 05:40:55 | Computer Name = Emil-PC | Source = WinMgmt | ID = 10

Description =

Error - 4.2.2012 г. 03:01:35 | Computer Name = Emil-PC | Source = WinMgmt | ID = 10

Description =

Error - 4.2.2012 г. 06:22:59 | Computer Name = Emil-PC | Source = WinMgmt | ID = 10

Description =

Error - 4.2.2012 г. 11:01:51 | Computer Name = Emil-PC | Source = MsiInstaller | ID = 1013

Description =

[ System Events ]

Error - 28.1.2012 г. 18:20:47 | Computer Name = Emil-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7034

Description = The Advanced SystemCare Service service terminated unexpectedly.

It has done this 1 time(s).

Error - 28.1.2012 г. 19:19:56 | Computer Name = Emil-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7023

Description = The Superfetch service terminated with the following error: %%2

Error - 29.1.2012 г. 02:41:52 | Computer Name = Emil-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7023

Error - 29.1.2012 г. 09:17:04 | Computer Name = Emil-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7011

Description = A timeout (30000 milliseconds) was reached while waiting for a transaction

response from the ShellHWDetection service.

Error - 29.1.2012 г. 15:03:30 | Computer Name = Emil-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7034

Description = The Updater Service for StartNow Toolbar service terminated unexpectedly.

It has done this 1 time(s).

Error - 29.1.2012 г. 15:06:35 | Computer Name = Emil-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7030

Description = The PEVSystemStart service is marked as an interactive service. However,

the system is configured to not allow interactive services. This service may not

function properly.

Error - 29.1.2012 г. 15:08:46 | Computer Name = Emil-PC | Source = Application Popup | ID = 1060

Description = \??\C:\ComboFix\catchme.sys has been blocked from loading due to incompatibility

with this system. Please contact your software vendor for a compatible version

of the driver.

Error - 29.1.2012 г. 15:09:37 | Computer Name = Emil-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7030

Description = The PEVSystemStart service is marked as an interactive service. However,

the system is configured to not allow interactive services. This service may not

function properly.

Error - 29.1.2012 г. 15:09:46 | Computer Name = Emil-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7030

function properly.

Error - 29.1.2012 г. 15:12:52 | Computer Name = Emil-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7023

< End of report >

Не мога да публикувам другия - много бил дълъг.

Defraggler

Microsoft Silver lighte

SuperaAntiSpayware

Unlock

и още 10-ина програми.

Както виждаш, всички програми са ти там (поне са вписани в регистрите), но по една или друга причина не се визуализират в Control Panel-a;

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstall]

"Adobe Flash Player Plugin" = Adobe Flash Player 11 Plugin 64-bit

"{06B703AA-DFFB-5CE1-5EF8-A0E1C9706D67}" = ATI Catalyst Install Manager

"CCleaner" = CCleaner

"Defraggler" = Defraggler

"Microsoft Security Client" = Microsoft Security Essentials

"{89F4137D-6C26-4A84-BDB8-2E5A4BB71E00}" = Microsoft Silverlight

"{CDDCBBF1-2703-46BC-938B-BCC81A1EEAAA}" = SUPERAntiSpyware

"Unlocker" = Unlocker 1.9.1-x64

"WinRAR archiver" = Архиватор WinRAR

Намерих следното интересно четиво:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-windows_update/uninstall-program-list-in-control-panel-incomplete/f06df212-2309-4fbd-b65d-22aec9a686a2

От което се разбира, че:

- Или имената са над 63 знака (в нашия случай това не е така).

- Или заради арабския език (в твоя случай, незнам дали не е заради българския език).

Освен да пробваш да го смениш на английски.

http://windows.microsoft.com/bg-BG/windows7/Install-or-change-a-display-language

Другия вариант е нещо в потребителския профил да се е бъгнало...тогава може би нов профил би оправил нещата:

http://windows.microsoft.com/bg-BG/windows7/Fix-a-corrupted-user-profile

А иначе да премахнем някои остатъци;

• Стартирайте файла Публикувано изображение с двукратен клик на мишката.
  • Под Публикувано изображение с Copy/ Paste въведете изцяло следната текстова информация (само това, което е поставено в карето):
:OTL
PRC - [2012.02.01 18:11:47 | 000,909,152 | ---- | M] () -- C:Program Files (x86)Common FilesAVG Secure SearchvToolbarUpdater10.0.6ToolbarUpdater.exe
SRV - [2012.02.01 18:11:47 | 000,909,152 | ---- | M] () [Auto | Running] -- C:Program Files (x86)Common FilesAVG Secure SearchvToolbarUpdater10.0.6ToolbarUpdater.exe -- (vToolbarUpdater)
IE - HKLM..URLSearchHook: {1c68c940-1b2f-46eb-bd8c-2e1612ff6a58} - No CLSID value found
FF - prefs.js..browser.search.defaultenginename: "AVG Secure Search"
FF - prefs.js..browser.search.defaultthis.engineName: "BS Player Customized Web Search"
FF - prefs.js..browser.search.order.1: "Ask.com"
FF - prefs.js..keyword.URL: "http://isearch.avg.com/search?cid=%7B2ec27551-6fb2-4e0d-a46e-2e208f792001%7D&mid=fe32fde0423647d1bf219128c0fe2377-e8441d5acf0e9ad4d834e18e85e2ed737d824351&ds=AVG&v=10.0.0.7&lang=en&pr=fr&d=2012-01-31%2018%3A50%3A35&sap=ku&q="
FF - HKLMSoftwareMozillaPluginsNitroPDF:  File not found
FF - [email protected]/installer,version=1.0.3: C:UsersEmilAppDataLocalGoogleChromeUser DataDefaultExtensionsdkfjadjghjpjodfhffafagnkbgbpiphf1.0.3.152_0npsoe.dll File not found
FF - HKEY_LOCAL_MACHINEsoftwaremozillaFirefoxExtensions{1E73965B-8B48-48be-9C8D-68B920ABC1C4}: C:Program Files (x86)AVGAVG2012Firefox4
FF - HKEY_LOCAL_MACHINEsoftwaremozillaFirefoxExtensionsavg@toolbar: C:ProgramDataAVG Secure Search10.0.0.7 [2012.02.01 18:12:00 | 000,000,000 | ---D | M]
[2012.01.03 16:27:44 | 000,002,333 | ---- | M] () -- C:UsersEmilAppDataRoamingMozillaFirefoxProfileskqc2i0fq.defaultsearchpluginsaskcom.xml
[2011.11.22 11:53:46 | 000,000,921 | ---- | M] () -- C:UsersEmilAppDataRoamingMozillaFirefoxProfileskqc2i0fq.defaultsearchpluginsconduit.xml
[2012.02.01 18:11:36 | 000,003,766 | ---- | M] () -- C:Program Files (x86)mozilla firefoxsearchpluginsavg-secure-search.xml
O2:[b]64bit:[/b] - BHO: (no name) - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - No CLSID value found.
O2 - BHO: (AVG Safe Search) - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:Program Files (x86)AVGAVG2012avgssie.dll File not found
O2 - BHO: (AVG Security Toolbar) - {95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233} - C:Program Files (x86)AVG Secure Search10.0.0.7AVG Secure Search_toolbar.dll File not found
O3 - HKLM..Toolbar: (no name) - {10EDB994-47F8-43F7-AE96-F2EA63E9F90F} - No CLSID value found.
O3 - HKLM..Toolbar: (no name) - {1c68c940-1b2f-46eb-bd8c-2e1612ff6a58} - No CLSID value found.
O3 - HKLM..Toolbar: (no name) - {28387537-e3f9-4ed7-860c-11e69af4a8a0} - No CLSID value found.
O3 - HKLM..Toolbar: (AVG Security Toolbar) - {95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233} - C:Program Files (x86)AVG Secure Search10.0.0.7AVG Secure Search_toolbar.dll File not found
O3 - HKLM..Toolbar: (no name) - 10 - No CLSID value found.
O3 - HKUS-1-5-21-1104016754-2124649026-2186395686-1000..ToolbarWebBrowser: (no name) - {BF7380FA-E3B4-4DB2-AF3E-9D8783A45BFC} - No CLSID value found.
O3 - HKUS-1-5-21-1104016754-2124649026-2186395686-1000..ToolbarWebBrowser: (no name) - {FED66DC5-1B74-4A04-8F5C-15C5ACE2B9A5} - No CLSID value found.
O4 - HKLM..Run: [ROC_roc_dec12] "C:Program Files (x86)AVG Secure SearchROC_roc_dec12.exe" /PROMPT /CMPID=roc_dec12 File not found
O4 - HKLM..Run: [vProt] "C:Program Files (x86)AVG Secure Searchvprot.exe" File not found
O18 - ProtocolHandlerviprotocol {B658800C-F66E-4EF3-AB85-6C0C227862A9} - C:Program Files (x86)Common FilesAVG Secure SearchViProtocolInstaller10.0.6ViProtocol.dll ()
[2012.01.31 18:53:35 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:UsersEmilAppDataRoamingAVG2012
[2012.01.31 18:50:33 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:ProgramDataAVG Secure Search
[2012.01.31 18:50:26 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:Program Files (x86)Common FilesAVG Secure Search
[2012.01.31 18:49:29 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:Program Files (x86)AVG
[2011.12.17 22:12:01 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:Program Files (x86)Conduit
[2011.12.17 22:11:57 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:UsersEmilAppDataLocalConduit
[2011.11.28 04:19:10 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:Program Files (x86)Common FilesSymantec Shared
[2011.11.28 04:17:00 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:ProgramDataSymantec
[2011.11.28 04:16:54 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:ProgramDataNorton
[2011.11.28 04:16:52 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:ProgramDataNortonInstaller
[2011.11.20 10:25:39 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:ProgramData27128
[2011.11.19 01:55:47 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:UsersEmilAppDataRoamingUniblue
[2012.01.31 18:53:35 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:UsersEmilAppDataRoamingAVG2012
[2011.10.08 19:07:40 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:UsersEmilAppDataRoamingBabylon
[2011.11.02 20:47:33 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:UsersEmilAppDataRoamingOpenCandy
[2011.11.01 03:51:05 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:UsersEmilAppDataRoamingQuickScan
[2011.10.01 01:46:39 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:UsersEmilAppDataRoamingStardock
[2011.11.19 00:57:26 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:UsersEmilAppDataRoamingTuneUp Software
[2011.12.05 01:57:07 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:UsersEmilAppDataRoamingUniblue
[2012.02.01 18:11:36 | 000,003,766 | ---- | M] () -- C:Windowstempavg-secure-search.xml
[2012.02.01 17:15:16 | 000,000,068 | ---- | M] () -- C:Windowstempavginfo.id
[2012.02.01 18:11:32 | 000,249,344 | ---- | M] (AVG Technologies CZ, s.r.o.) -- C:Windowstempavguidx.dll
[2012.02.01 18:11:35 | 006,310,240 | ---- | M] () -- C:WindowstempToolbarInstaller.exe
[2012.02.04 21:22:26 | 000,512,771 | ---- | M] () -- C:Windowstemptoolbar_log.txt
[2012.02.01 18:11:38 | 000,000,120 | ---- | M] () -- C:Windowstemp{1DC1868D-1A8B-4FBF-9BA0-2702AF8BBF42}.ini
[2012.02.01 18:11:12 | 010,055,008 | ---- | M] () -- C:Windowstemp{F03EB8CF-D7D8-44AC-A60B-18946F9F7A9F}.exe
:commands
[emptytemp]
След като въведете скрипта от цитата по-горе натиснете бутона, маркиран в червено: Run Fix

Windows ще се рестартира и ще се създаде лог файл - OTL fix log. Публикувайте съдържанието му с Copy/Paste в следващия си коментар.

• Автор

http://answers.micro...5d-22aec9a686a2

От което се разбира, че:

- Или заради арабския език (в твоя случай, незнам дали не е заради българския език).

http://windows.micro...isplay-language

Другия вариант е нещо в потребителския профил да се е бъгнало...тогава може би нов профил би оправил нещата:

http://windows.micro...ed-user-profile

Прочетох четивата. Досега не съм имала проблеми с българския, винаги съм била така. Не мисля, че в това ще е проблема.

Относно профила, не смея да го направя сама, може би ще извикам приятелят ми, който ми помага с компютъра, той да го направи, че да не предизвикам преплитане на червата. :)

http://answers.micro...5d-22aec9a686a2

От което се разбира, че:

http://windows.micro...isplay-language

http://windows.micro...ed-user-profile

Прочетох четивата. Досега не съм имала проблеми с българския, винаги съм била така. Не мисля, че в това ще е проблема.

Относно профила, не смея да го направя сама, може би ще извикам приятелят ми, който ми помага с компютъра, той да го направи, че да не предизвикам преплитане на червата. :)

Ето и лог файла:

All processes killed

========== OTL ==========

Process ToolbarUpdater.exe killed successfully!

Service vToolbarUpdater stopped successfully!

Service vToolbarUpdater deleted successfully!

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\vToolbarUpdater\10.0.6\ToolbarUpdater.exe moved successfully.

Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\URLSearchHooks\\{1c68c940-1b2f-46eb-bd8c-2e1612ff6a58} deleted successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{1c68c940-1b2f-46eb-bd8c-2e1612ff6a58}\ not found.

Prefs.js: "AVG Secure Search" removed from browser.search.defaultenginename

Prefs.js: "BS Player Customized Web Search" removed from browser.search.defaultthis.engineName

Prefs.js: "Ask.com" removed from browser.search.order.1

Prefs.js: "http://isearch.avg.com/search?cid=%7B2ec27551-6fb2-4e0d-a46e-2e208f792001%7D&mid=fe32fde0423647d1bf219128c0fe2377-e8441d5acf0e9ad4d834e18e85e2ed737d824351&ds=AVG&v=10.0.0.7&lang=en&pr=fr&d=2012-01-31%2018%3A50%3A35&sap=ku&q=" removed from keyword.URL

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\MozillaPlugins\NitroPDF\ deleted successfully.

Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\MozillaPlugins\@soe.sony.com/installer,version=1.0.3\ deleted successfully.

File HKEY_LOCAL_MACHINE\software\mozilla\Firefox\Extensions\\{1E73965B-8B48-48be-9C8D-68B920ABC1C4}: C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\Firefox4 not found.

File HKEY_LOCAL_MACHINE\software\mozilla\Firefox\Extensions\\avg@toolbar: C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\ not found.

File C:\Users\Emil\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\kqc2i0fq.default\searchplugins\askcom.xml not found.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\kqc2i0fq.default\searchplugins\conduit.xml moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\searchplugins\avg-secure-search.xml moved successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0}\ deleted successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0}\ deleted successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}\ deleted successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}\ deleted successfully.

Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\\{10EDB994-47F8-43F7-AE96-F2EA63E9F90F} deleted successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{10EDB994-47F8-43F7-AE96-F2EA63E9F90F}\ not found.

Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\\{1c68c940-1b2f-46eb-bd8c-2e1612ff6a58} deleted successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{1c68c940-1b2f-46eb-bd8c-2e1612ff6a58}\ not found.

Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\\{28387537-e3f9-4ed7-860c-11e69af4a8a0} deleted successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{28387537-e3f9-4ed7-860c-11e69af4a8a0}\ not found.

Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233} deleted successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}\ not found.

Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\\10 deleted successfully.

Registry value HKEY_USERS\S-1-5-21-1104016754-2124649026-2186395686-1000\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser\\{BF7380FA-E3B4-4DB2-AF3E-9D8783A45BFC} deleted successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{BF7380FA-E3B4-4DB2-AF3E-9D8783A45BFC}\ not found.

Registry value HKEY_USERS\S-1-5-21-1104016754-2124649026-2186395686-1000\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser\\{FED66DC5-1B74-4A04-8F5C-15C5ACE2B9A5} deleted successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{FED66DC5-1B74-4A04-8F5C-15C5ACE2B9A5}\ not found.

Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ROC_roc_dec12 deleted successfully.

Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\vProt deleted successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ViProtocolInstaller\10.0.6\ViProtocol.dll moved successfully.

Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\viprotocol\ deleted successfully.

Invalid CLSID key: C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ViProtocolInstaller\10.0.6\ViProtocol.dll

File C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ViProtocolInstaller\10.0.6\ViProtocol.dll not found.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\AVG2012\cfgall folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\AVG2012 folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\9.0.0.23\modules\skin folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\9.0.0.23\modules folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\9.0.0.23\locale\en-US folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\9.0.0.23\locale folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\9.0.0.23\components folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\9.0.0.23\chrome folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\9.0.0.23 folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\skin folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\zh-tw folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\zh-cn folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\tr folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\sr folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\sk folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\ru folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\pt-br folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\pt folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\pl folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\nl folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\ms folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\ko folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\ja folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\it folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\id folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\hu folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\fr folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\es-es folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\es folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\en folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\de folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\da folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale\cs folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules\locale folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\modules folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\locale\en-US folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\locale folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\components folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7\chrome folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search\10.0.0.7 folder moved successfully.

C:\ProgramData\AVG Secure Search folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\vToolbarUpdater\9.0.1 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\vToolbarUpdater\10.0.6 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\vToolbarUpdater folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ViProtocolInstaller\9.0.1 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ViProtocolInstaller\10.0.6 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ViProtocolInstaller folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ToolBandTlb\9.0.1 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ToolBandTlb\10.0.6 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ToolBandTlb folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ScriptHelperInstaller\9.0.1 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ScriptHelperInstaller\10.0.6 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\ScriptHelperInstaller folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\CommonInstaller\9.0.1 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\CommonInstaller\10.0.6 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search\CommonInstaller folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\myapps folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\awacs\pct\component folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\awacs\pct folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\awacs\obx\component folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\awacs\obx folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\awacs\fas\component folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\awacs\fas folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\awacs\dav\component folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\awacs\dav folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012\awacs folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG\AVG2012 folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\AVG folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Conduit\Community Alerts folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Conduit folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Local\Conduit\CT3067892 folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Local\Conduit folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\Symantec Shared\EENGINE folder moved successfully.

C:\Program Files (x86)\Common Files\Symantec Shared folder moved successfully.

C:\ProgramData\Symantec folder moved successfully.

C:\ProgramData\Norton\{086A63F0-6B13-4F29-9695-134E7A01E963} folder moved successfully.

C:\ProgramData\Norton folder moved successfully.

C:\ProgramData\NortonInstaller\Settings folder moved successfully.

C:\ProgramData\NortonInstaller\Logs\2011-11-28-04h32m46s folder moved successfully.

C:\ProgramData\NortonInstaller\Logs\2011-11-28-04h32m39s folder moved successfully.

C:\ProgramData\NortonInstaller\Logs\2011-11-28-04h29m21s folder moved successfully.

C:\ProgramData\NortonInstaller\Logs\2011-11-28-04h16m52s folder moved successfully.

C:\ProgramData\NortonInstaller\Logs folder moved successfully.

C:\ProgramData\NortonInstaller folder moved successfully.

C:\ProgramData\27128 folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\Uniblue\SpeedUpMyPC\_temp folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\Uniblue\SpeedUpMyPC folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\Uniblue folder moved successfully.

Folder C:\Users\Emil\AppData\Roaming\AVG2012\ not found.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\Babylon folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\OpenCandy\OpenCandy_1704F7AC27E842BF92BF1D2FEADA53D7 folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\OpenCandy folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\QuickScan folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\Stardock\ObjectDock folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\Stardock folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2012 folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2011\WinStyler\LogonScreens\Cache folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2011\WinStyler\LogonScreens folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2011\WinStyler\LogoAnimations\Cache folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2011\WinStyler\LogoAnimations folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2011\WinStyler\BootScreens\Cache folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2011\WinStyler\BootScreens folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2011\WinStyler folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2011 folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities\Dashboard folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities\Backups folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilities folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2012\TuningIndex folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2012\StartUp Manager folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2012\Speed Optimizer folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2012\Dashboard folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2012\Backups folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2012 folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2011\TuningIndex folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2011\StartUp Manager\Disabled objects folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2011\StartUp Manager folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2011\Speed Optimizer folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2011\Disk Space Explorer folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2011\Dashboard folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2011\Backups folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software\TU2011 folder moved successfully.

C:\Users\Emil\AppData\Roaming\TuneUp Software folder moved successfully.

Folder C:\Users\Emil\AppData\Roaming\Uniblue\ not found.

C:\Windows\temp\avg-secure-search.xml moved successfully.

C:\Windows\temp\avginfo.id moved successfully.

C:\Windows\temp\avguidx.dll moved successfully.

C:\Windows\temp\ToolbarInstaller.exe moved successfully.

C:\Windows\temp\toolbar_log.txt moved successfully.

C:\Windows\temp\{1DC1868D-1A8B-4FBF-9BA0-2702AF8BBF42}.ini moved successfully.

C:\Windows\temp\{F03EB8CF-D7D8-44AC-A60B-18946F9F7A9F}.exe moved successfully.

========== COMMANDS ==========

[EMPTYTEMP]

User: All Users

User: AppData

->Temp folder emptied: 0 bytes

User: Default

->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes

->Flash cache emptied: 56475 bytes

User: Default User

->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes

->Flash cache emptied: 0 bytes

User: Emil

->Temp folder emptied: 362219122 bytes

->Temporary Internet Files folder emptied: 1846414 bytes

->Java cache emptied: 74537526 bytes

->FireFox cache emptied: 723051771 bytes

->Google Chrome cache emptied: 232517597 bytes

->Opera cache emptied: 0 bytes

->Flash cache emptied: 78386 bytes

User: Public

%systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes

%systemroot% .tmp files removed: 0 bytes

%systemroot%\System32 .tmp files removed: 0 bytes

%systemroot%\System32 (64bit) .tmp files removed: 2921984 bytes

%systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes

Windows Temp folder emptied: 3797027 bytes

%systemroot%\sysnative\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files folder emptied: 67630 bytes

RecycleBin emptied: 2333 bytes

Total Files Cleaned = 1 336,00 mb

OTL by OldTimer - Version 3.2.31.0 log created on 02072012_123759

Files\Folders moved on Reboot...

C:\Users\Emil\AppData\Local\Temp\FXSAPIDebugLogFile.txt moved successfully.

Registry entries deleted on Reboot...

Това защо го изтрихме - NitroPDF?

Виждам в една съседна тема, че си препоръчал заедно с MSE и Comodo Firewall, на мен необходим ли ми е? Ами това TDSSkiller.exe?

Предния път като се наложи преинстлация и смяна на хардиска загубих много информация. Кажи ми как да запазя тази, която е на компа в момента.

Най-добре... :)

Това защо го изтрихме - NitroPDF?

Виждам в една съседна тема, че си препоръчал заедно с MSE и Comodo Firewall, на мен необходим ли ми е? Ами това TDSSkiller.exe?

Предния път като се наложи преинстлация и смяна на хардиска загубих много информация. Кажи ми как да запазя тази, която е на компа в момента.

Защото изпълнимия файл липсваше:

FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\NitroPDF: File not found

Ако ти трябва, по-добре преинсталирай приложението.

Колкото до Comodo Firewall, програмата е добра, но е главно за по-напреднали потребители. Отделно тя може да създаде някои проблеми, а при теб е малко миш-маш и затова се въздържах да я препоръчам и на теб.

TDSSKiller, Combofix, OTL и т.н. ще ги изтрием като приключим.

За запазването на информацията препоръчвам няколко неща:

*филмите, торентите и програмите да се свалят и запазват на дял различен от този на Операционната Система

*папките - "Изтеглени файлове", "Моите Документи" и т.н. да се пренасочат в други дялове по-този начин => десен бутон върху желаната папка => Свойства => Местоположение => и там вече си избираш на кое място да я премстиш:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Така те, пак ще си бъдат разположени на C:\, но ще свалят файловете на друг дял...

*Image на системата...Аз лично го правя с Macrium Reflect Free Edition

Тук съм я обсъждал:

http://www.kaldata.c...howtopic=153290

http://www.google.bg/#sclient=psy-ab&hl=bg&biw=1876&bih=875&source=hp&q=%22%D0%97%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0+%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B5+%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0%2C+%D0%BD%D0%BE+%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D1%89%D0%B5+%D0%B8%D0%BC%D0%B0+%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE+%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE.%22&pbx=1&oq=%22%D0%97%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0+%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B5+%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0%2C+%D0%BD%D0%BE+%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D1%89%D0%B5+%D0%B8%D0%BC%D0%B0+%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE+%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE.%22&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=313l1742l0l1970l7l5l2l0l0l0l501l1769l3-1.2.1l6l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=ef674c72b224c4fa

И да уточним...какви проблеми останаха освен лиспващите програми в Control Panel-a ?

• Автор

За запазването на информацията препоръчвам няколко неща:

*филмите, торентите и програмите да се свалят и запазват на дял различен от този на Операционната Система

*папките - "Изтеглени файлове", "Моите Документи" и т.н. да се пренасочат в други дялове по-този начин => десен бутон върху желаната папка => Свойства => Местоположение => и там вече си избираш на кое място да я премстиш: - десният ми бутон ми показва нещата на английски (повечето, само някои са на български). Стигнах до Properties. После...?!. :) Не може ли с Cut=>Past?

Това не съм сигурна, че го разбрах добре. Всичко ми се сваля на диск D, но инсталацията на програмите ми става в С (освен ако аз не обознача D), игрите обаче вече в D. Като казваш "дялове" имаш предвид да е отделно от Program Files и Program Files (x86), така ли, но пак в С?

Например: изтеглям си програмка, тя отива в Downlowds (D), оттам кликвам два пъти върху файла и се стартира инсталацията (като посочвам в кой диск искам да стане). Обикновено така правя. Такава ми е настройката и на uTorrent - първо в (D).

Тук съм я обсъждал:

http://www.google.bg...f674c72b224c4fa

Ооооо, пак четиво..... :) Ще се постарая да го прочета възможно най-скоро. Вече ше ме трепят вкъщи .... :beat:

С един лаптоп сме и не можем да си го поделим...

И да уточним...какви проблеми останаха освен лиспващите програми в Control Panel-a ? - ами комай не останаха. Уморих та кака... Ама пък много по-образована се чувствам и ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за всичко! Компа се включва и изключва сега много бързо, програмите стартират по-бързо, върви като цяло по-бързо! Дано само пак да не оплескам нещо, ама то не само аз барам по компютъра, големия синковец и той се пише разбирач, ама за период на пубертет е обяснимо - те всичко знаят и всичко могат. Като трябва ще оправям и неговите бакии... :) То... понякога и малкия го хващаме да вършее на компа, мани... Кой знае колко поразии ми е направил и той...

Давай тогава да приключваме.

• Автор

А, предния ти пост пак е публикуван?!

*папките - "Изтеглени файлове", "Моите Документи" и т.н. да се пренасочат в други дялове по-този начин => десен бутон върху желаната папка => Свойства => Местоположение => и там вече си избираш на кое място да я премстиш: - десният ми бутон ми показва нещата на английски (повечето, само някои са на български). Стигнах до Properties. После...?!. :) Не може ли с Cut=>Past?

Ами, не...за системните папки като "Моите Документи" е по-добре да се направи какво споменах:

http://windows.microsoft.com/bg-BG/windows7/Redirect-a-folder-to-a-new-location

Това не съм сигурна, че го разбрах добре. Всичко ми се сваля на диск D, но инсталацията на програмите ми става в С (освен ако аз не обознача D), игрите обаче вече в D. Като казваш "дялове" имаш предвид да е отделно от Program Files и Program Files (x86), така ли, но пак в С?

Например: изтеглям си програмка, тя отива в Downlowds (D), оттам кликвам два пъти върху файла и се стартира инсталацията (като посочвам в кой диск искам да стане). Обикновено така правя. Такава ми е настройката и на uTorrent - първо в (D).

Да, точно така...като се пренасочат системните папки - (Моите документи, Изтеглени файлове и т.н.) - те ще се свалят на дял D:\ (но самите преки пътища ще са на C:\) и ще могат да се отворят и през C:\

А иначе програмите ще си се инсталират на дял C:\ по-подразбиране (освен ако не е изрично упоменато да се инсталират на D:\). Нещо което не препоръчвам....Винаги инсталирай програмите на системния дял. Само игрите могат да се инсталират на дял D:\ (моите игри са качени в дял D:\Games) и са там още от времето, когато бях с Windows XP...Сега съм с Windows 7 и игра не съм преинсталирал от тогава и знаеш ли какво...Още си вървят при стартииране. Да така няма да ги има в Uninstall a Program, но не е и нужно...изтриване на самата папка ще е достатъчно в случая. :)

Тук съм я обсъждал:

http://www.google.bg...f674c72b224c4fa

Ооооо, пак четиво..... :) Ще се постарая да го прочета възможно най-скоро. Вече ше ме трепят вкъщи .... :beat:

С един лаптоп сме и не можем да си го поделим...

И да уточним...какви проблеми останаха освен лиспващите програми в Control Panel-a ? - ами комай не останаха. Уморих та кака... Ама пък много по-образована се чувствам и ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за всичко! Компа се включва и изключва сега много бързо, програмите стартират по-бързо, върви като цяло по-бързо! Дано само пак да не оплескам нещо, ама то не само аз барам по компютъра, големия синковец и той се пише разбирач, ама за период на пубертет е обяснимо - те всичко знаят и всичко могат. Като трябва ще оправям и неговите бакии... :) То... понякога и малкия го хващаме да вършее на компа, мани... Кой знае колко поразии ми е направил и той...

Давай тогава да приключваме.

Разбирам. Тогава най-добре е може би всеки един от вас да си има отделен акаунт за всеки случай. :P

И задължително един image с Macrium-a. По-добре обаче го направи при следващото преинсталиране на лаптопа, за да е начисто.

Няма особен смисъл да се създава image при толкова поразии в момента. Карайте, колкото можете така и после му удряйте балтията. :)

По-късно ще пиша как да почистим инструментите, които използвахме.

• Автор

Я ми кажи това Virus Total - онлайн скенера, всичко, което хваща ли е вирус? Може ли отчете, че има заплахи, но те да не са реални. Аз като реших да го изпробвам и то взеха да излизат едни... Ето виж.

post-304770-0-03159800-1329413102_thumb.

post-304770-0-30031700-1329413113_thumb.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.