Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с adobe flash player

Featured Replies

Значи инсталирах си една игра и като я стартирам ми дава - Component 'Flash10d.oxc' or one of its dependencies not correcly registered:a file is missing or invalid Реших да деинстална flash player-а и инстална наново.Деинсталирах adobe flash player-a и като започнах да го инсталирам ми дава - a newer version is already installed а поне 100 пъти проверих в сайта на adobe че нямам flash player. Какво да правя за да си го инсталирам?

Редактирано от FnTsTiC (преглед на промените)

Пробвай с преинсталация на Flash Player-а :

http://kb2.adobe.com...1/tn_14157.html

Рестартирай, после инсталирай последната версия

от тук: http://www.adobe.com.../downloads.html

• Автор

Няколко пъти деинсталирах и рестартирах и пак безуспешно - Публикувано изображение

Коя е играта и кой браузър ползваш? Провери и IE. Пробвай и под Safe mode с инструкциите от пост N2.

• Автор

Браузъра ми е Firefox 11.0 и съм на Windows XP.Пробвах под Safe Mode но пак нищо не стана?

Провери с Internet Explorer как е положението.

Преинсталирай:

Flash Player-а :

http://kb2.adobe.com...1/tn_14157.html

После и Мозила:

http://support.mozil...lling%20Firefox

рестартирай и инсталирай тази http://www.mozilla.org/bg/firefox/fx/

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

• Автор

Пробвах с Internet Explorer-а и сега се инсталира,само че само за него си.А за мозилата още неще,пък аз не използвам Internet Explorer

Може да има сбъркана ЕХЕ асоцияция. Пробвай :

StartRun (Enter) и в конзолата пиши cmd (Enter)

и следва команда в конзолата:

ASSOC .exe=exefile

и Enter

• Автор

това го пробвах още преди да пиша тук,но все пак и сега опитах - и пак безрезултатно Edit: сега играта ми тръгна,но пък тя изисква flash player и пак нищо не става...

Редактирано от FnTsTiC (преглед на промените)

Коя е тази игра и от къде си я свалил? Явно след нея се е появил проблемът...

• Автор

Играта се казва KCVDS и може да се свали от

Айде че ми почва кеча от 23:00 по BTV Comedy

Само сайтове на разработчика!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Проверих файла за KCVDS днес, няма проблем. Вчера нямах възможност, затова скрих за изестно време коментар 11 от темата. При мен KCVDS на машина без инсталиран flash player последна версия показа следното:

Публикувано изображение

След инсталация на Adobe Flash Player 11 за IE играта KCVDS тръгна нормално, ето снимка:

Публикувано изображение

Значи инсталирах си една игра и като я стартирам ми дава - Component 'Flash10d.oxc' or one of its dependencies not correcly registered:a file is missing or invalid Реших да деинстална flash player-а и инстална наново.Деинсталирах adobe flash player-a и като започнах да го инсталирам ми дава - a newer version is already installed а поне 100 пъти проверих в сайта на adobe че нямам flash player. Какво да правя за да си го инсталирам?

ocx версията на флаш плеър се ползва от интернет експлорер (играта ще я играеш от този браузър, явно не е правена за FF, opera и други...). отваряш интернет експлорер и зареждаш http://loop.bg и като ти каже че не е инсталираш ще ти предложи да го дръпне и да го инсталира. съгласяваш се като се инсталира и видиш рекламата, затваряш браузъра и пускаш играта...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Съжалявам че поствам толкова много време след началото на темата,но това не ми оправя проблема че нямам Flash Player на Firefox и че не мога да си гледам клипчетата?

• Автор

Инсталирал ли си добавката shockwave flash ?

Не,като отида на Add-Ons и Plugins не ми се показва

При мене се казва приставка защото мозилата и е на български . Версията е 10.3 Сложи я .

• Автор

При мене се казва приставка защото мозилата и е на български .

Версията е 10.3

Сложи я .

Сега си инсталирах Adobe Shockwave Player,но все още не мога да гледам клипове? А като си отворя деинсталатора ми пише че имам Adobe Flash Player 11 Active X ,пък всъщност аз нямам

Публикувано изображение

Сега си инсталирах Adobe Shockwave Player,но все още не мога да гледам клипове? А като си отворя деинсталатора ми пише че имам Adobe Flash Player 11 Active X ,пък всъщност аз нямам

Трябва да инсталира Adobe Flash player, не Shockwave. И active-x е за експлорера, не работи в мозила

значи приставката е към мозила-виж от сайта на мозила откъде се тегли този плъгин това което го има на снимката то ще си работи със ИЕ

• Автор

значи приставката е към мозила-виж от сайта на мозила откъде се тегли този плъгин

това което го има на снимката то ще си работи със ИЕ

Еми като отида в сайта на мозила и като кликна на ад-онс на сърча няма Shockwave Player?

Еми като отида в сайта на мозила и като кликна на ад-онс на сърча няма Shockwave Player?

А ако отидете на сайта на Адоб? Баси, толкова ми е трудно да го съобразите?

И ви трябва flash player, не Shockwave

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.