Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на вашия Linux

Featured Replies

Нямаше да пиша но взех да се дразна нещо, не ви ли се струва малко еронично всичко това,  линукс дистрибуция преличаща на уиндоус 7 със всичките му подобни aero глуспоти и за капак на всичко, си и сложил оригиналният тапет на Win7  :mad:  нема да се очуда ако след малко питаш как да  се активира тва чудо.

Сори за това  :(){ :|:& };:

(Щракнете на харесва ми =>  :wink12: )

Просто исках да видя как изглежда :) всеки има право на личен избор нали? P.S. няма да попитам как се активира,защото не използвам линукс от вчера...не се заяждам просто казвам :)

само не мога да разбера защо,когато на българина не му хареса нещо и веднага трябва да hate-не...

Редактирано от sisozhekov (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 163,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

не знам за какво ми говориш за това ти качвам screen Публикувано изображение

нищо не са оправили, седи си изместването

до скайпа иконата ти, там където се прелива в таскбара, има едно изместване, което в хоризионтално положение го няма

панела идва малко по-висок от таскбара

и другото което не ме кефеше на Зорин беше, че с Компиза не можа да запали woobily, а то т'ва си е най големия локум на Компиза

дано поне т'ва да са оправили :)

Редактирано от ssb558 (преглед на промените)

нищо не са оправили, седи си изместването

до скайпа иконата ти, там където се прелива в таскбара, има едно изместване, което в хоризионтално положение го няма

панела идва малко по-висок от таскбара

и другото което не ме кефеше на Зорин беше, че с Компиза не можа да запали woobily, а то т'ва си е най големия локум на Компиза

дано поне т'ва да са оправили :)

ами търся някоя красива дистрибуция и за сега избрах тази ако имате някакви предложение давайте ги :)

И Зорина може да си го разкрасиш, както душа ти иска. Мислех, че съм ги затрил тези скриинове, но това е на Зорин, само дето съм разкарал AWN и съм сложил Cairo за панел :)
Публикувано изображение

Публикувано изображение

ами за мен сега е доста красив...смисъл харесвам си го и като производителност и облик просто е уникален от всички дистрибуции,които съм ползвал тази най-ми хареса...

Даже и видео си намерих със ЗОрина, въоПще бях забравил за това видео

ами търся някоя красива дистрибуция и за сега избрах тази ако имате някакви предложение давайте ги :)

Външния вид не прави дистрибуцията хубава или лоша,а инструментите които ти предлага за конфигуриране.!Затова Слакуер е "най-красивата" ;)

• Автор

Ако просто си пуснал livecd нормално да е така. Федора харчи още повече памет, Сусе е цвете пред федора.

Причината не в е Live CD-то. Натоварването върху процесора е завишено, но разходът на RAM не е с големи отклонения от реално инсталирана система. Както и под твоята виртуална машина.

Причината не в е Live CD-то. Натоварването върху процесора е завишено, но разходът на RAM не е с големи отклонения от реално инсталирана система. Както и под твоята виртуална машина.

В живите дискове хакат кви ли не лайна. За това не е обективно сравнението. 

От къде смени иконката за клавиатурата? Моля те, шерни ми я тази иконка и ако има и за Швеция!

• Автор

Имам само българско и американско. Сваляш и си изрязваш каквото искаш svg.  изображение, кръщаваш българското знаме bg.svg, американското us.svg и шведското se.svg и ги поставяш в usr/share/xfce4/xkb/flags

http://s19.postimg.org/5n3ne5gs1/flags.png

В xfce4, можеш да ползваш за знамената само чиста векторна графика. Не става само да прекръстиш png. изображене в svg., както става в Gnome.

Редактирано от cybercop (преглед на промените)

Поиграх си малко си малко с Incscape(за първи път го пускам и така и не успях да разбера как да си правя кръгчета, че рязах с ГИМП) и стана много готино.
Мерси за съвета!

Този има разни готини флагчета http://openclipart.org/people/koppi/bg.svg

• Автор

Точно тези лъскави флагчета ми повишават натоварването на системата. Предполагам, че има някакъв проблем с изобразяването.

Не забелязвам натоварване някакво при мен. Ми аз си играх на Гимп да ги докарам на 1000х600 и да са по-издължени, после само ги конвертирах с Инкскейп на свг. Като се прибера довечера, ще се помъча да ги направя и на кръгчета, но ще пробвам на Инкспейп, че той ми е пълна мъгла засега :)

• Автор

На мен ми хареса как станаха, оригиналните са пълна скръб

Публикувано изображение

Мислиш ли, че някой може да угоди на няколкостотин хиляди потребители едновременно ?  Хората са поставили знамена. Който не му харесва, може да си сложи други за 5 минути. Проблемът е само, че svg. изображенията са малко, докато png. се срещат в изобилие.

Кое е дистрото? 

Btw.

Гледам и при ваз е горещо.

Руската Федораhttp://russianfedora.ru/ (Tedora).Не е горещо .Въпреки ,че е 20 градуса се усеща че е 10 градуса и е облачно.Много рядко е слънчево.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Браво, добър избор!!

Не е горещо .Въпреки ,че е 20 градуса се усеща че е 10 градуса и е облачно.Много рядко е слънчево.

Тогава ми се изка да бях там в момента, тук е ужас 28*C Spain.

Даже и на компа му прегряха бушоните :)

Редактирано от ivoarch (преглед на промените)

Поиграх си малко си малко с Incscape(за първи път го пускам и така и не успях да разбера как да си правя кръгчета, че рязах с ГИМП) и стана много готино.

Мерси за съвета!

Този има разни готини флагчета http://openclipart.org/people/koppi/bg.svg

Да тези флагове са яки но след като го направя заоблен разкарам избледнялото и в размера на другите флагове, разлика почти няма освен че цветовете са малко по пастелни ( тъмни ) .Дръпнах ,Bg ,Us  ,Gb и Ru флагове ,после като ги довърша по някой време че Американското с тия звезди ми идва играчка ще ги постна ако някой иска си ги свали в .Png формат

Ми ако има човек по-широк бар, сигурно ще се виждат по ясно. Мисля си направя звездички или доларчета, или някой друга шантава фигура.... като ми дойде пак музата :)

Ети ги и тях http://dox.bg/files/dw?a=ca21c65c5d  А ето как изглеждат

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

П.п. Ако някой иска и по сплескани мога да ги направя

Редактирано от evgeny81 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.