Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на вашия Linux

Featured Replies

Само за истински мъже!! :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само за истински мъже!! :)

И жени ;)

• Автор

Публикувано изображение

Новата версия на Zorin OS е убийствена единствения проблем,който имам е skype indicator-а...

Какъв проблем ? Индикаторът ми изглежда наред. Това core версията ли е ? И, има ли български превод на средата ?

Редактирано от cybercop (преглед на промените)

USU Linux BG KDE v8.2

Първите две дистрота са от реалната машина (Dual boot), а третото е от виртуалната (Virtualbox)!

И на всичките един и същ тапет? 

Тва една българска роза ли е? :)

Какъв проблем ? Индикаторът ми изглежда наред. Това core версията ли е ? И, има ли български превод на средата ?

да core версията,е и когато се опитам да натисна с левия бутон да ми изкара менюто там да активирам скайпа да сменя статуса не излиза... ами само премигва и има български превод

• Автор

Отвори compiz и изключи повечето от ефектите. Може и да се оправи, но нямам почти никакъв опит с Gnome3, въпреки, че с този док за панел са я докарали до използваемо състояние. А, от доста време не ползвам и скайп и не знам, докъде са го докарали.

Дебелан издънки, с една от най-леките десктоп среди и почти нищо пуснато толкова голям разход @_@ :> 

Не че има значение когато си с 8ГБ памет но в виртуална машина с 2ГБ си е мъка.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ползваш 64 битова система с Gnome 3. Разходът си е съвсем нормален.

Точно че гном3 е една от най-леките, и под Gentoo ми работи на 140МБ при 64 бита, на OpenSUSe на 150МБ 64 бита също :) 

ами,когато намаля малко размера на иконките се оправя,но не напълно

Това по-скоро е проблем с awn и скайп . Зорин го ползват за панел , но доколко го развиват .

• Автор

Точно че гном3 е една от най-леките, и под Gentoo ми работи на 140МБ при 64 бита, на OpenSUSe на 150МБ 64 бита също :)

За мен Gnome 3 не е от най- леките. Колкото за Open SUSE - имам доста богат опит с тази дистрибуция след версия 11. Мога да ти гарантирам, че дори 32 битова версия с Gnome ще ползва над 150 MB. Ако покажеш друг резултат, значи просто си го манипулирал. Не съм сигурен, дали причината е в YAST, но Open SUSE винаги е показвала завишен раход на RAM в сравнение Ubuntu/Fedora/Debian.

http://s19.postimg.org/95b1wssab/Screenshot_from_2013_06_12_11_29_18.png

http://s19.postimg.org/nps4rmn8z/Screenshot_from_2013_06_12_11_29_35.png

Редактирано от cybercop (преглед на промените)

да core версията,е и когато се опитам да натисна с левия бутон да ми изкара менюто там да активирам скайпа да сменя статуса не излиза... ами само премигва и има български превод

и миналата година беше така Зорин със Скайпа

Слагай си новия вояджър 13.04, стига с тези вратопрозоречни подобия ;)http://youtu.be/EymDtI-tQk0

Ако се ползва , забележи , в Гном-класик сесия , дали ще го има проблема ( откога откраднаха и 2-та панела :D  ) .

Ама като е горе, пък в дясно е крив или са го оправили т'ва изместване в панела!?

И на всичките един и същ тапет? 

Тва една българска роза ли е? :)

Да, и то снимана с телефона където работя (фабрика за щори)! Телефона е Samsung Galaxy Ace Duos GT-S6802 - където капитана вика за него, че правел менте снимки! Но дето се вика и с колата си извън града не можеш да караш без винетка, та и така с телефона - със стоковото не ги прави такива, а с по-слаби цветове (нереални) и по-синкави, а с Vignete приложението снимките са както виждаш тапета! :)

За мен Gnome 3 не е от най- леките. Колкото за Open SUSE - имам доста богат опит с тази дистрибуция след версия 11. Мога да ти гарантирам, че дори 32 битова версия с Gnome ще ползва над 150 MB. Ако покажеш друг резултат, значи просто си го манипулирал. Не съм сигурен, дали причината е в YAST, но Open SUSE винаги е показвала завишен раход на RAM в сравнение Ubuntu/Fedora/Debian.

http://s19.postimg.org/95b1wssab/Screenshot_from_2013_06_12_11_29_18.png

http://s19.postimg.org/nps4rmn8z/Screenshot_from_2013_06_12_11_29_35.png

Ако просто си пуснал livecd нормално да е така. Федора харчи още повече памет, Сусе е цвете пред федора.

Ама като е горе, пък в дясно е крив или са го оправили т'ва изместване в панела!?

не знам за какво ми говориш за това ти качвам screen Публикувано изображение

Нямаше да пиша но взех да се дразна нещо, не ви ли се струва малко еронично всичко това,  линукс дистрибуция преличаща на уиндоус 7 със всичките му подобни aero глуспоти и за капак на всичко, си и сложил оригиналният тапет на Win7  :mad:  нема да се очуда ако след малко питаш как да  се активира тва чудо.

Сори за това  :(){ :|:& };:

(Щракнете на харесва ми =>  :wink12: )

Редактирано от ivoarch (преглед на промените)

Най-голямата издънка ДебиЛиан 7 :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.