Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Молба към администрацията на този сайт

Featured Replies

Виж сега, аз искам да се разбирам със всеки в чата, НО за мен кирилицата е задължителна. РАЗБИРАШ ЛИ?

Това няма никакво значение. Калдата е EООД. Ползваш услугите на фирма, за които не плащаш. Говори с Кал, влез му в сЪдружие, преобразувайте в АД и ще имаш глас.

Edit: От бЪрзане Иване..

Редактирано от Silvering (преглед на промените)

ЕООД.Ако беше ООД,щеше да има съдружници.

Виж сега, аз искам да се разбирам със всеки в чата, НО за мен кирилицата е задължителна. РАЗБИРАШ ЛИ?

Понеже си си навил на ината, пак ще ти обясня. Именно чатът е за потребителите, а не за търсачките. В този чат влизат доста други хора, само ти ревеш. В чата не се пише САМО на латиница. Влизал съм няколко пъти и съм видял единични бройки да пише на латиница, всички останали пишат на кирилица. Сега идва най-важната част - забрани се налагат, когато може да се следи за спазването им. При положение, че хронологията на чата е за един час (ако се лъжа, някой да каже за колко е), как искаш да се следи? Нали не си правиш илюзии, че ние от екипа ще кибичим постоянно в чата като пъдари, за да не би някой да напише нещо на латиница, с което да ти развали безгрижното детство? В момента правиш от мухата слон, а именно на този слон бавно, но сигурно му се изчерпва търпението и ще ти седне на главата.

Прав си за едно - гостите не бива да пишат. В интерес на Калдата би било, ако те могат само да четат, така ще имат още една причина да се регистрират, ако са нови. А и не може някой да влиза инкогнито за да обяснява на друг как щял да го залее с киселина! Заслужен бан в тази ситуация практически е невъзможен.

Направете Правила на форума да не са толкова забутани,

тъй че всеки начинаещ потребител да може да се запознае с тях преди да пише.

Предлагам в ОЩЕ освен VIP да се включат и ПРАВИЛАТА или

поне ги оцветете и напишете с по-едър шрифт там, където сте ги поставили.

Направете Правила на форума да не са толкова забутани,

тъй че всеки начинаещ потребител да може да се запознае с тях преди да пише.

Предлагам в ОЩЕ освен VIP да се включат и ПРАВИЛАТА или

поне ги оцветете и напишете с по-едър шрифт там, където сте ги поставили.

Приятелю, имало е такова предложение(и от мен преди време). Впрочем при самата регистрация, във формата за попълване, би трябвало все още да има линк към правилата. За да ги разбрат обаче въпросните бъдещи колеги, трябва освен да са се научили да четат, също и да се научат да мислят. Трябва да имат дори възпитание, което качество все по-трудно се намира, в дивия капитализъм наоколо.

Сори за спама , ама тази тема ми е толкова смешна, колкото и картинката отдолу. :D

Публикувано изображение

а може би всичко е с цел фродо да трупа точки за тазгодишния кОнкурс за модератори? трета поредна година не успява, белким тая му е на късмет!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.