Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър за игри около 600лв. Без монитор.

Featured Replies

Според мен много добре :)

Не знам защо, но на Вас Ви имам доверие! Щом казвате, че е добре, значи е!

Само (дай Боже) да си набавя парите и взимам.

За пореден път благодаря на всички отзовали се и помагащи ми! Ето на какво се спирам, надявам се само компонентите да са съвместими един с друг. Какво ще кажете, съвместими са, нали? http://nikem-bg.net/...r43868p1rf.html И не ми отговорихте на тъпия въпрос :D - идва с DVD-ROM устройство, нали (понеже никъде не пише нищо за него)?

Относно въпросите ти не идва с безплатно DVD устройство. Поръчва се към цялата конфигурация.

Ето това което е препоръчал trial version от предната страница.

Компонентите са съвместими.

Може да използваш части от стария си компютър(ако имаш). Например DVD-то, HDD, ще спестиш пари за по-добър компютър. Все някой би трябвало да познаваш, който поне тези части, ще може да свърже.

Относно въпросите ти не идва с безплатно DVD устройство. Поръчва се към цялата конфигурация.

Ето това което е препоръчал trial version от предната страница.

Компонентите са съвместими.

Може да използваш части от стария си компютър(ако имаш). Например DVD-то, HDD, ще спестиш пари за по-добър компютър. Все някой би трябвало да познаваш, който поне тези части, ще може да свърже.

Ясно. А какво друго бихте добавили към това http://nikem-bg.net/...r44454p1rf.html ? Може би захранване, защото сега гледам, че няма добавено, пък със захранванията... от тях идея си нямам какви на какво ще паснат. И ми се струва, че това е всичко (поправете ме ако греша) - имам избрани: дъно (следователно към дъното и звук), кутия, видеокарта, процесор, DVD-устройство, RAM-памет и твърд диск... Значи май остана само да се избере захранване и конфигурацията е готова. А за стария кошник, ще го оставя на родителите ми. Със един преносим хард ще си складирам нещата и готово.

Редактирано от Dancho^94 (преглед на промените)

Да разбирам тогава, че конфигурацията е напълно готова и не забравям нищо? Ето я последно: http://nikem-bg.net/cart/43919p1r44182p1r37187p1r44130p1r43061p1r43868p1r44454p1rf.html

Да, взимай. Всичко е наред.

Благодаря, момчета! Сега остава да си набавя някак 800 лв...

Аз лично се радвам, че успяхме с колегите да променим твоето мнение за готовите конфигурации и твърдо намерение да закупиш такава и да помогнем да си избереш нещо стойностно.Със здраве да си е ползваш като го закупиш и чакаме отзиви :)

П.П

Още един се отърва ;)

П.П

Още един се отърва ;)

Малее бакалиите ако знаеха,колко народ се отървава от тях само от тук,щяха да се гръмнат или най-добре да фалират.Ма така е докато има хора коиото да се лъжат ще има и такива които да ги лъжат.За това че никой не ги препоръчва са си виновни сами обаче.И в другите държави се продават готови конфигурации,но никой не лепи етикет геймърски на компютър за 200-300 евро примерно.А и конкуренцията е такава,че такова безочие се наказва от пазара...От друга страна като чета въпросите за конфигурации на варна нещо си се забавлявам истински...

Има нова тема за eVarna от вчера... Геймърски, 460 лв, без HDD с AMD 6410D видео...

Дъното е unknown!Ако си решил да го взимаш компютъра казвай, за да те разубедим и ти предложим нещо по-добро!

Здравейте! За същите пари ще можем ли да сглобим нещо по-добро от конфигурацията в Мултирама?

Ако е така, ще се радвам да ми помогнете да го направим. Благодаря!

Това е от една друга тема:

Публикувано изображение

Мислиш, че като е вградена не струва ли?

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=V7tW3cbz4xQ

Тази определено не струва! Ясно се вижда, че при Battlefield 3, дори и при минимални настройки лагът е ужасен (не повече от 15 фрейма),а някои от текстурите също (визирам шосето).

Към автора: при всички случаи си вземи външно видео, дори и да не играеш на тежки игри.

@Agentpat пак ще се намеся срещу теб. Как за 600 лева ще земе годен процесор и геймърско видео?? Според мен вграденото видео на APU-тата се справя отлично в игрите, а i3 ползва HD3000 до колкото A6-3670K HD6530D, което е много по-нагоре и всички игри ще може да ги играе на средна/висока резолюция :)

AMD Radeon HD 6530D Game Performance.

@Agentpat™: наясно си, че HD2000 и HD3000 на Intel са по-слаби от вградените видео карти на AMD. И си наясно, че HD2000 е по-слабо от HD3000?

Сега нека погледне обективно новият бюджет от 600 лв. Как искаш да вкараш нормална видеокарта, която да става за нещо в този бюджет? Какви са ти опциите?

А вграденото видео в AMD процесорите не е толкова лошо. Става за непретенциозен гейминг и за евтини конфигурации. Разбира се, не очакваме чудеса от него и представянето му като 7970...............

4GB DDR3 1333 A-DATA PRO - 1 бр. - 38.59 лв.

ASROCK H61M-VS /H61/LGA1155 - 1 бр. - 78.04 лв.

G620 2.6GHZ/3MB/LGA1155/BOX - 1 бр. - 107.21 лв.

SONY AD-5280S DVD RW SATA BLCK - 1 бр. - 30.02 лв.

PSU SEASONIC SS-380GB BRONZE - 1 бр. - 93.49 лв.

PALIT GTS450 1GB DDR5 - 1 бр. - 181.82 лв.

CM ELITE311 BLUE /NO PSU - 1 бр. - 74.60 лв.

Обща стойност - 603.76 лв. с ДДС + двайсетина лева за куриерски разходи. От фирмата ще ти сглобят всичко без пари.

Аз бих разкарал записвачката. С останалото съм съгласен.

Така е. Просто при толкова нисък бюджет и ако не е изразено специално желание за записвачка я спестяваме, а тези 30-тина лв наливаме в дъно/процесор или друга част. Аз на инат си взех и сега се чудя защо ми е било... Предпочитам флашките- по-бързо, по-лесно и за многократна употреба!

Soul Of The Robot и quickJO, както се вижда евентуалния бюджет е набъбнал с цели 200 лв. Момчето даже си е избрало конфигурация с външна карта, но вие вградена та вградена!

Soul Of The Robot и quickJO, както се вижда евентуалния бюджет е набъбнал с цели 200 лв. Момчето даже си е избрало конфигурация с външна карта, но вие вградена та вградена!

Здравейте! За същите пари ще можем ли да сглобим нещо по-добро от конфигурацията в Мултирама?

Ако е така, ще се радвам да ми помогнете да го направим. Благодаря!

А ти прочетели за какво става въпрос преди да пишеш.

А ти прочетели за какво става въпрос преди да пишеш.

Не знам ти какво си чел и разбрал, но мисля, че стана ясно, че говорех за конфигурацията на Dancho^94.

Само дето онази тема приключи и вече се обсъжда друга конфигурация с бюджет 600лв. Просто модератора е трябвало да отдели в нова тема.

Редактирано от trial version (преглед на промените)

Само дето онази тема приключи и вече се обсъжда друга конфигурация с бюджет 600лв.

Просто модератора е трябвало да отдели в нова тема.

Благодаря Ви момчета!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.