Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рийдърс Дайджест -томбола ?

Featured Replies

Тъй като само на две-три места в нета намерих коментари по темата за томболата на издателството реших да постна тази тема . :nono: Та и аз получих плик с офертата им . Разбира се след като изтрих на необходимите места сега имам шанс да спечеля опела с ключ К15 и три подаръка при закупуване на книгата ( при коментарите стигнахме до извода , че при всички е така :doh: ) . Някой от вас да е получавал плика с офертата и смята ли да си купи книгата ?

Лично аз се колебая , но все пак 30 лв. за една книга от няколкостотин цветни страници , с богата информация си е добра покупка :lock: .

И на мен ми се падна кола с ключ К15.Пълни глупости.Но книгата ми сие видя интересна.Можеш да си я закупиш. cool.gif

• 1 месец по-късно...

За книгата на "Рийдърс Дайджест" не се колебайте- стига да ви е интересна тематиката, книгата е много добра и на съвсем прилична цена.

Томболата обаче,по мое скромно мнение подвежда, и не е подходяща за реклама на издателството на българския пазар. Прекалено помпозен е регламента й, фиксираните срокове не са ясно регламентирани /пример: посочено е, че участваш в томболата за кола, ако отговориш в 7-дневен срок, но не е посочено дали това е срокът от датата на изпращане на писмото за участие в томболата от страна на издателството или от датата на пощенското клеймо. Като правило писмата се получават 1-2 дни преди изтичането на посочения срок/. В плика с формулярите за участие има талон със звезди, броят но които определя броя на ИЗНЕНАДВАЩИ допълнителни награди.

е, моят брой звезди беше максималния-3, но се окзава, че май той е такъв за всички участници. Получих колет с книгата по пощата и заедно с книгата в него бяха и трите атрактивни награди- химикалка и две хартиени кубчета на стойност поне 1лев и 20стотинки. Имам съмнения и относно провеждането на томболата, много отдалечена във времето и с много неясни параметри.

Като заключение, моето мнение е, че ако ви е необходимо едно приятно, добре подредено четиво на добра цена, можете спокойно да се доверите на "ОТКРИЙТЕ ЧУДЕСАТА НА СВЕТА", но ако целта ви е предимно печалба-не се захващайте.

• 2 години по-късно...

Само, Си дайте номера на банковата сметка, личните данни и се подпишете, че се "отказвате" от техните услуги и Сте Им в кърпа вързани! Съвсем доброволно, ще получат тези неща(Вашите данни, сметка и подпис), които хакери се опитват да измъкнат от Вас, пишейки цели безсънни нощи вируси от типа на троянски коне, червеи, кейлогъри и какво ли не още!!!

П.П. Ахъм, този път наградите са още повече.

Не разбрахте ли, че има нова томбола cool.gif !

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Някой от вас да е получавал плика с офертата и смята ли да си купи книгата ?

Миналата година дойде едно писмо от тях в къщи със зарибявка за книга. От някъде бяха изровили нашите координати :) Не си спомням името на книгата но за да не скърша хатъра на баща си поръчах и платих книгата. Не е лоша, не си спомням точното заглавие в момента, може би беше "Открите чудесата на света", но е повече за деца и ми се струваха доста тия 45 лева, дето ги платих за подобно издание. И оттогава най-безсрамно се започна атаката им за закупуване на нови и нови книги и големи обещания за какви ли не печалби. През седмица-две получаваме поредното писмо. Отвращава ме подобен олигофренски стил на реклама и нахалство. При тъпите хамериканци може да върши работа но аз и ние в къщи приемаме техните действия като обида към личното ни достойнство. Оставам си с изключително негативно мнение за техния офис в София и по специално към маркетинговият им отдел :wors:

Хаха щом видя на писмата че са от тях

направо ги хвърлям.

Ясни са ми и не ми трябва да си губя

времето с техните глупости.

Охоооо,колко много писма съм получавала...цяла година даже...купих си 2 книги,но после спрях,няма да ви се падне наградата,на мен само едно електронно термометърче ми беше бонус-"прИмоция".Лъжци са всички,ама защото им се връзваме,но край,вече никога няма да се захвана с такива зарибявки. ;)

• 1 година по-късно...

Здравейте!

Така като гледате съм нов и затова не съм сигурен дали това е мястото на дадената тема.Мислех че първо ще посетя HARDWARE сектора,но няма значение sad.gif

Случайно попаднах на една реклама в официалният сайт на БТВ,която гласи: "Искате ли да спечелите 90 000лв.?"

По принцип не се захващам с такива простотии,но се излъгах този път да си направя регистрация подведен от този текст:

"Участието в томболата е доброволно и не е обвързано със закупуване на продукт..."

http://www.readersdigest.bg/l_rules_five.php

Викам си щом е безплатно,защо да не пробвам...?

След като завърших регистрацията си получих на моя e-mail това писмо:

"Благодарим Ви за проявения интерес към продуктите на „Рийдърс Дайджест”! Моля, потвърдете направената поръчка за книгата „Кога, какво, къде и как”, за да можем да я обработим своевременно.

Натиснете тук, за да потвърдите поръчката.

В случай, че не получим Вашето потвърждение в рамките на 24 часа от получаването на това писмо, поръчката Ви ще бъде отменена."

Реших първо да се разровя из нета да видя за какво става дума и не останах впечатлен...И то уж безплатно пък трябва да потвърдя поръчката за тази книга...?

Не съм цъкнал на линка за да потвърдя и няма да го направя.затова питам сега да не ме обсипват с писма след време и да не земат да ми цъфнат с някой поштальон...?

Благодаря предварително.

Редактирано от ATL (преглед на промените)

Бате, не е ясно каква е идеята на темата?!?!

Като тръгнеш да бориш някоя мома пак ли търсиш подкрепа от масите или там сам се справяш?

Направи реклама на ония тикви - това е ясно. Тази врътка на юнаците е от 4 години, а ти чак сега си решил да пробваш. Погвално е. Със същото темпо ако продължиш, след около 3 години ще опиташ и кока-кола предполагам...

Бате, не е ясно каква е идеята на темата?!?!

Като тръгнеш да бориш някоя мома пак ли търсиш подкрепа от масите или там сам се справяш?

Направи реклама на ония тикви - това е ясно. Тази врътка на юнаците е от 4 години, а ти чак сега си решил да пробваш. Погвално е. Със същото темпо ако продължиш, след около 3 години ще опиташ и кока-кола предполагам...

Не правя никаква реклама просто с 2 думи казвам,че тези са мошенници и питам само дали ще ми пращат инфо,ако не потвардя...

Редактирано от ATL (преглед на промените)

Тези са много добри в маркетинга, това е повече от ясно... от години майка ми е луднала по продуктите им, тя е "техният специален клиет", засипват я с писма и промоции и тя купува и купува, и си чака томболите и наградите... :)((

Повечето от продуктите им са интересни и сигурно струват почти реалната си цена, но начина, който използват, за да ги продават - като лъжат и манипулират хората, е отвратителен, и само заради това ги ненавиждам :S

Жалко, че няма закон срещу подобен род използване и унижение на потребителите, направо ми е мъка да гледам как майка ми им се връзва :(

ПП: Няма нужда да споменавам, че до момента не е "спечелила" нищо, нали?

• 1 месец по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.