Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Синът на Ламбо за смъртта на изяден от кучета: Браво, всичко е наред!

Featured Replies

Синът на Стефан Данаилов харчи по 5 лв на седмица

„Ходя с дълга коса и брада от 5 години. Визията ми не е свързана с любовта ми към Бог. Аз не се гледам в огледалото, нямам такова“ – споделя в интервю за „Уикенд“Владимир Данаилов.

„Преди 3 години отидох в Холандия и влязох да се къпя в банята, а аз се къпя през 10 дни. Там видях огледало. Огледах се и установих, че имам дълга коса. Принципно рядко се подстригвам, бръсна. Не мисля за това как изглеждам, какво е тялото ми. Суетата ми е чужда, погребал съм я под земята“ – казва синът на Ламбо.

Публикувано изображение

Владимир с майка си Ирен Кривошиева

„Човек трябва да избере на кого да служи – на Дявола или на Бог. С моите дарби можех да реша сам какъв да бъда. Да избера пари, слава и Дявола, или Бог, който дава най-сладкото – всичко“ – категоричен еВладимир Данаилов.

Попитан спазва ли някакъв хранителен режим, той споделя: „Ям каквото ми попадне. От хляб до шоколад. Мога да изкарам и с един домат. Аз не живея за себе си, а за Господ. Нямам и тяло. Когато приятелката ми си замина за седмица, похарчих по-малко от 5 лв за 7 дни. Забравях да ям. Просто седях и си мислех. Идваха разни хора, водеха ме на гости. В хладилника ми дори няма храна“ – твърди Владимир Данаилов.

Станимир Тенев

Избиха помиярите, наръфали професора

• Отговори 99
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

„Преди 3 години отидох в Холандия и влязох да се къпя в банята, а аз се къпя през 10 дни.

Ужас! :scared:

И защо изобщо ходи да се къпе в някаква баня, по-добре да къпе само като вали дъжд - с вода директно от бога.

Тотално побъркан или... объркан човек, създаващ си имидж :no-no:

• Автор

Тотално побъркан или... объркан човек, създаващ си имидж :no-no:

Всичко е възможно.

Според мен поведението му е твърде шокиращо и не изключвам възможността да се държи така умишлено, преследвайки някаква своя цел.

Дали не отмъщава на баща си за нещо?

промит му е мозъка, хванали са го тъмните
  • 3 седмици по-късно...

И аз не разбрах нищо, но...

Стефан Данаилов се срамува от сина си Владимир

То по принцип момчетата приличат на майките си.

В случая Ирен Кривошиева - жената с 5 брака.

Публикувано изображение

Редактирано от agr (преглед на промените)

Разбрахте ли нещо?

Разбрах, че ни обича :D

Набожното момче се къпе през 2-3 седмици

Ами така е. По Великден, за Коледа и за някой друг празник само. Какво е това нещо всеки ден.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=iMCKcYqYeRc&feature=relmfu

Разбрахте ли нещо?

Аз не.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Този е по-зле от мен от една страна и е по-добре от друга щото не знае какви ги върши :)

докато почне да говори и вече забравяш кво беше

:no-no:

Гледах въпросния човек по Нова . Направи ми изключително впечатление не на човек с някакви проблеми ,а на човек за когото няма такива ,независимо какво ,как и кога се случва . Мисля че пича до такава степен се асоциира с Исус че иска дори да прилича на него . Мисля че са го забелязали всички . Коса ,брада ,ходи бос ,на лошото вика добро в желанието си каквото и да се случва все с добро да се говори ( визирам прибързания му изказ относно починалия от нахапване от кучета професор ) .Мисля че просто се е откъснал от действителността и живота му се върти около това да е над нещата който се случват около него -пак по примера на Исус . Нали той така ходил и все казвал " аз обичам всички ,даже и тези който ме мразят ,просто защото са човеци ) Та и нашия "Исус " иска да целува всички ,да прегръща всички ,всички са му братя . Понякога си мисля че особено телевизиите в желанието си да канят известни хора прекаляват и се получава ето това с Владко-Исус. Не мога да се досетя защо тия лигняри недоцицали все се появяват насам -натам и даже им се обръща внимание ,вместо да им се набие шута в задника и то яко за да усетят че освен целувки в живота има и ритници . Опаааааа.... забравих че тоя дрисльо нали се мисли за Исус ,като му набиеш шут в гъза ще се обърне и ще каже " Няма лошо. Обичам те ,ела да те целуна "

• Автор

На мен ми е чужд подобен начин на мислене и живот, но има хора, които го приемат и одобряват.

https://www.facebook...LoveISLight2All

Всеки с разбиранията си...

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

На мен ми е чужд подобен начин на мислене и живот, но има хора, които го приемат и одобряват.

Всеки с разбиранията си...

така е, всеки да си живее кой както иска, но моля - не натрапвайте на околните възгледите си

то не бе парадиране не бе чудо

:D

Мнооого голямо внимание му обръщате на тоя ненормалник!!!

Имам може би "зверското " желание да го острижа тоя пич и под 0 номер ако може ,да го обръсна на сухо и да го пратя на някой обект строителен да е с "хорицата" дето не могат да говорят български но той обича защото .....незнам си кво , да му спукат гъза от бетон и "босите " му петички да се напукат от зор за 20 лева на ден ,без други пари . След 2-3 месеца или ще иде да се представи пред небесния си кумир или ще говори като нормален човек . Кофти е че лигльовци като него на всяка крачка станаха, един се прави на Исус ,друг не иска да работи за по-малко от 200 евро на ден а е по-прост от умрял кон ,за трети всичко се заключава в това какъв телефон има и много ,много .......

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Първо пред „Уикенд“, а после и по телевизията безработният Владимир зачекна темата, че парите и материалните блага не са движещата сила в света. В този ред на мисли Владимир се тупна в гърдите, че е готов да се откаже от наследството на баща си, ако той и неговото семейство поискат това.

Така Ламбо взел категорично решение да не включва в завещанието си неадекватния си син, просветител на заблудените християни.

Редактирано от agr (преглед на промените)

• Автор

Първо пред „Уикенд“, а после и по телевизията безработният Владимир зачекна темата, че парите и материалните блага не са движещата сила в света. В този ред на мисли Владимир се тупна в гърдите, че е готов да се откаже от наследството на баща си, ако той и неговото семейство поискат това.

Така Ламбо взел категорично решение да не включва в завещанието си неадекватния си син, просветител на заблудените християни.

Владимир винаги е подчертавал, че има един баща и той е Бог, така че едва ли го вълнува дали ще получи наследство от когото и да било.

Бог ще се погрижи за неговите материални нужди...

• Автор

Блажени са верующите и тяхно е царството небесно....и... последните ще бъдат ..първи

В какви дебри ме прати само... :speak:

Не съм дорасла за тези неща. :shy11:;)

ама айде оставяйте го да си ходи бос, гол, както ще

да си дрънка квото ще

ейй ми то бетер Господ стана не бе внимание не бе чудо

да му ръкопляскаме ли

:D

всъщност този е пълен посредственик като баща си.Какво толкова е Стефчо Данаилов освен галеник на бай Тошо,лека му пръст,рожба на партията БКП.Не е кой знае колко талантлив актьор като Иван Иванов,а никога няма да стане Робърт Де Ниро или поне Джулиано Джема.Стефан Данаилов е бил един симпатичен късметлия и нищо повече. А синът му е срам за него.Пълна излагация.

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.