Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Синът на Ламбо за смъртта на изяден от кучета: Браво, всичко е наред!

Featured Replies

• Автор

Синът на Ламбо: Стефан Данаилов не е мой баща!

- Нищо не очаквам от такъв слаб човек! (ВИДЕО)

Докато повечето съквартиранти в къщата на "ВИП брадър" бяха отдавна заспали, малко след 1 часа през нощта журналистката Соня Колтуклиева притисна извънбрачния син на Стефан Данаилов - Владимир, и му зададе серия от въпроси.

- Това не е моят баща (бел. ред. Стефан Данаилов).

- А кой е твоят баща?

- Амии, това какъв баща е? Ти знаеш ли какво е баща?

- Твоят биологичен родител тогава.

- Е, да, ама аз не съм взет отнякъде и даден някъде.

- Противоречиш си в рамките на две минути. Първо казваш: „Той е моят баща”, а сега казваш: „Той не е баща”. А ти какво очакваш от него?

- Нищо. Нищо не очаквам от него. Смешно ми е. Как ще очаквам нещо от някого? Особено от такъв човек. Слаб човек.

- В такъв случай отношението ти към него не може да се нарече обич.

- Защо? Ти познаваш ли какво означава обич?

- Да.

- Какво е?

- Когато обичаш някого...

- Да обичаш – това e много...

- ...Когато обичаш някого ти повече внимаваш той да се чувства добре, отколкото ти самият. А вие изведнъж дойдохте с майка ти, пуснахте бомба. Предполагам, че сте го разтърсили, разтърсили сте целия му свят.

- Цялата му лъжа.

- Лъжа...

- Светът е лъжа. Ти не знаеш ли това? Лицемерство, лъжа, мазнене... Как не може да знаеш това на твоите години?

- Не може да се спори с тебе, знаеш ли, ти си монологичен.

- Не, аз съм ... прав.

- Да... ако така си говорим, значи има нещо налудничаво в тебе. Никой човек не твърди: „Аз съм прав!”

- Може да бъде прав човек. Това е твоят проблем – че не вярваш в нищо.

- Вярвам в толкова много неща...

- Е... много бе! Това е проблемът – малко си объркана. Че във всичко вярваш.

- Така е.

- Значи вярваш и в това нещо, дето става сега? И в моето отношение към баща ми, и във всичко това вярваш?

- Доверявам се на казаното от теб. Аз вярвам, че съществува бащинска обич и синовна обич, но твоето за моите представи не е синовна обич.

- И откъде съдиш?

- Ти си дошъл да накажеш този човек. Не да му покажеш обичта си.

- Как се наказва човек?

- С публичната бомба, която пуснахте с майка ти.

- Човек се наказва от публиката?

- Да. Създадохте му проблеми. Ако ти го обичаше, нямаше да го направите.

- Значи, ако ти обичаш, какво правиш? Криеш се.

- Сега ще кажеш: „Това е лицемерие, това е лъжа...”

- Факт е! Това е факт. Да криеш, ти казваш: „Крий се и после лицемерстваш”. Ти преди месец какво каза? Аз ти казах: „Аллах акбар”, ти ми каза: „Не така!” После казах нещо за Исус и ти наака Исус. Това не е ли лицемерство?

- Не бих не посъветвала, когато говориш с мене, да използваш такива думи.

- Не ме интересува! Ако ти не можеш да разбереш подсмисъла на думата, значи нямаш никаква представа за живота.

- Нека да използваме по-елегантни думи просто...

- Не ме интересува... Елегантност е илюзия. А ти си ... чиста илюзия. Ти ще умреш с нещо елегантно ли, или с нещо неелегантно? Ти как си се родила? Елегантна?

blitz.bg

Ако човек вярва в бог, толкова силно, както твърди че вярва Владо, не би говорил по този начин...

http-~~-//vbox7.com/play:b98413cde2&ef=1

• Отговори 99
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

не разбирам от секти, ама си мисля че е бил нейде в такава

и аз съм вярваща и що годе вдявам, ама сори, не чаткам много от нещата, за които говори

:(

• Автор

не разбирам от секти, ама си мисля че е бил нейде в такава

и аз съм вярваща и що годе вдявам, ама сори, не чаткам много от нещата, за които говори

:(

Сигурно е расъл сред сектанти, но само той и майка му знаят от коя секта.

то и тя отнесена ми се види мда, каза че от 18-годишен не бил с нея и не знаела и къде ходи - да бе да повярвах й

няма да се учудя и ако са си дарили там имуществото на въпросната "църква"

Аз пък не съм следила изявите на Владо до сега и бях останала с впечатлението, че е интелигентен младеж със здрав разум. Явно точно в това съм сбъркала. Това, с което съм съгласна е, че душевното човешко състояние е над всичко. Ако можеше да се живее без материалното, може би и аз бих опитала / Само дето това е абсолютно невъзможно във времето и на мястото в което живея / Демек проявявам доза реализъм, която на него определено му липсва. Нямам нищо против ходенето бос и гушкането на непознати. Това са неща, дето ти идват от вътре. Обаче с отказа си да ползва банята, Владо определено ме загуби като аудитория :)

• Автор

Обаче с отказа си да ползва банята, Владо определено ме загуби като аудитория :)

Ти пък за какво се хвана :D

Важно е душата да е чиста, пък тялотоПубликувано изображение нека си вони, нали е временно... :D

:)

Ти пък за какво се хвана :D

Важно е душата да е чиста, пък тялотоПубликувано изображение нека си вони, нали е временно... :D

Временно, временно....колко да е временно. Колкото да задуши живота на околните ?! :D

Аз по скоро исках да кажа, че досега и мнение нямах за него - сектант- сектант. Луд, шашав, анормален, негова си работа и негова си гледна точка. Не съм аз тази, дето ще го съди как е решил да изживее живото си.

Ама да живееш в една къща с толкова хора и да се въртиш постоянно около тях, е малко поне сапикас трябва за тая работа. Ако не ще да се къпе заради себе си, поне заради другите да го направи.

• Автор

Сигурно бог не му е казал да се изкъпе, да не говорим за земната му майка ;) Да си живее както си иска - не ми пречи и не го съдя. Който иска да си го обича и да споделя възгледите му. Разни хора...

Няма нищо лошо че е решил да живее без да се къпе ако живееше някъде сам сред природата или пък в някоя секта дето и другите не се къпят. Ама като почне да им смърди на брадърите ще го пуснат на следващите номинации барабар с майка му да смърди някъде другаде.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Аз пък се чудя защо му обръщате внимание на тоя малоумник,че чак и тема сте написали и си я обсъждате.

Виждам че темата за Владко Исуса още вълнува . Толкова се е вживял горкия дрисльо ,че очаквам всеки момент да скочи върху масата и да каже че е Исус Христос ,и без това се опива да го имитира от всякъде . За това момче да е в такова състояние е виновен оня пълен боклук майка му . Когато гледахме представянето на участниците в това " шоу " и казаха че има 5 брака ,една позната каза следното нещо " Тая 5 пъти се е женила ,а представяте ли си пък между тия бракове кво е било ..... върволица " . Това след като се замислих какво му е било на това момче да гледаш какво прави майка ти, да не знаеш кой го слага и кой го вади ,неминуемо води до някакви отклонения,и то е видно за всички . Така става когато някой не мисли с главата си за децата си ,а с оная си работа . Можел ли да гледаш сина ти какви ги върши ,как живее,какво дрънка наляво надясно ,как се държи със околните ,да виждаш ясно че това което прави отдавна е прекрачило границата на нормалното и да можеш спокойно да си живееш ? Мисля че майката е предопределила това състояние на лигоча с мсленето си какво ще и е между краката повече от колкото какво се случва със сина и . Тоя индивид е продукт на средата в която е расъл и неговото място е някакво заведение ,където може да се прави ако иска и на Наполеон ,но не и в общественото пространство . Продуцентите на това предаване много добре знаят че мизерника ще им донесе рейтинг с магаретиите си ,но въпроса е че самия мърльо не разбира че за няколко хиляди лева са го вкарали за да е панайрджийска мечка за цяла България . Но как да го осъзнае, като няма време от това да се мисли за пророк ,да си помисли че греши в нещо ,и че може би с помоща на мама-курветина е ослепял за реалността и живота около него . Лека вечер на всички четящи и пишещи по темата . Ще призова по- младите които четат това и гледат Биг ,вип,мип ,там какъвто и да е брадър - ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ СКАНДАЛНИ ЛИЧНОСТИ И ЗВЕЗДИ .

не глеам секакъв род "брадъри" ....от вас се запознавам и съм в некво течение......ма четейки ви, си мислим, че квато ни е държавата, такива са ни и виповете (дано скоро освен VIP станат и RIP)..... ...разбирам формата на предаването, ма съм сигурен, че наще откровени простотии ги нема у никое друго предаване по цел свет... ...не ми пука за малоумниците мислещи се за нам-си-кво, тия рано или късно че виснат на некой клон,....пука ми за децата гледащи тия дивотии.....и после, снимките по тетрадките били виновни или по раниците.......целата държава е виновна !!!!

не глеам секакъв род "брадъри" ....от вас се запознавам и съм в некво течение......ма четейки ви, си мислим, че квато ни е държавата, такива са ни и виповете (дано скоро освен VIP станат и RIP).....

...разбирам формата на предаването, ма съм сигурен, че наще откровени простотии ги нема у никое друго предаване по цел свет...

...не ми пука за малоумниците мислещи се за нам-си-кво, тия рано или късно че виснат на некой клон,....пука ми за децата гледащи тия дивотии.....и после, снимките по тетрадките били виновни или по раниците.......целата държава е виновна !!!!

Абсолютно си прав . То по обясними причини свързани с общия ни интелект ,ние сме страната в която тази простотия пълна е регистрирала най-много сезони ,под всякакви форми и наименования .

Синът на Ламбо се назобил с психотропни гъби

Синът на Ламбо не е полудял по рождение или по волята Божия – пише „Уикенд”.

Дългокосият наследник на Ламбо е луднал от прекомерната употреба на халюциногенни гъби – твърди изданието.

Оказа се, че Владимир се е прибрал от Америка в България трайно пристрастен към слабо познатия у нас наркотик „шруумс”, който, грубо казано, е „изпържил” мозъка му.

Влади може да стане непредсказуем в Къщата.

Синът на Стефан Данаилов споделял пред свои близки, че по време на следването си в Маями се зарибил към яденето на „друсани” гъби, които му помогнали да освежи съзнанието си и да се почувства свободен и независим от никого човек.

Запознатите с последиците от този вид дрога обаче твърдят, че яденето на халюциногенни гъби има изключително мощен ефект върху психиката на човек и че именно опасната дрога е виновна за неадекватното поведение на 25-годишния Владимир в Къщата на ВИП Брадър.

Дни преди да влезе в риалитито, Владимир отново се назобил с „друсаните” гъби. В момента той е под хипнозата им – разкрива „Уикенд”.

„На това момче трябва да му се помогне. Той трябва да бъде изваден от Къщата и да се лекува. Не е ясно как ще се държи, след като ефектът от гъбите, който продължава около седмица, отмине” – обясняват експерти.

razkritia.com

• Автор

Синът на Ламбо се назобил с психотропни гъби

razkritia.com

Дали причината за поведението на Владимир са гъбите или нещо друго може да каже само психиатър.

Дали причината за поведението на Владимир са гъбите или нещо друго може да каже само психиатър.

мда, и лекар също така

сега се замислих - тия чукчита преди да влязат в Къщата не ги ли преглеждат бе -

дали са у ред, дали не са спинозни, заразни

:mad:

мда, и лекар също така

сега се замислих - тия чукчита преди да влязат в Къщата не ги ли преглеждат бе -

дали са у ред, дали не са спинозни, заразни

:mad:

До колкото помня в един от сезоните бяха вкарали болен от СПИН и знаеха, че е болен (2 или 3 май беше), а за психични отклонения сигурно ги преглеждат и само безобидните луди пускат. То нормални хора рядко се съгласяват да влязат в къщата
  • Автор

До колкото помня в един от сезоните бяха вкарали болен от СПИН и знаеха, че е болен (2 или 3 май беше), а за психични отклонения сигурно ги преглеждат и само безобидните луди пускат. То нормални хора рядко се съгласяват да влязат в къщата

Влизат нормални, влизат - кой само за пари, кой и за пари и за слава...

Не ги гледам, но ако се появи нещо в пресата го чета.

Влизат нормални, влизат - кой само за пари, кой и за пари и за слава...

Не ги гледам, но ако се появи нещо в пресата го чета.

за съжаление Бони си няма такива гъбки - та я унижи тоя боклук Николай пред цяла България

та си мисля колко е добре Влади в сравнение с нея

• Автор

за съжаление Бони си няма такива гъбки - та я унижи тоя боклук Николай пред цяла България

та си мисля колко е добре Влади в сравнение с нея

Грозно, но човек може да бъде унизен публично навсякъде, независимо от етноса си.

Да унижаваш когото и да било и за каквото и да било вече се смята за нормално в България.

За съжаление...

Чудо! Владо Данаилов – чист, избръснат и подстриган!

Публикувано изображение

„Вип Брадър” сътвори вселенско чудо и превърна вмирисания гуру в красив млад мъж

Владимир Данаилов претърпя „пълна промяна”! Хората, които гледат предаването на живо, могат да видят, че синчето на родния секссимвол е можел да наследи баща си.

От брадясал и вмирисан гуру, младежът се превърна в спретнатичък, избръснат и подстриган съквартирант.

Големият брат принудил Владо Данаилов драстично да промени имиджа си. Но все още не е ясно кое е наложило преобразяването на младежа в Къщата. Влади е отрязал дългата си коса, обръснал се е и наглед е съвсем приятен, дори красив.

На номинациите в изповедалнята, младежът беше заедно с майка си Ирен, но лицето му беше замъглено. Ники Кънчев обеща, че днес вечерта зрителите ще бъдат изненадани, защото ще видят един по-различен Данаилов.

Жените в къщата опищяха околията и наказаха хубавеца с номинации, защото му липсват навици и възпитание. Има обаче една млада дама, която не се сърди на „естественото” поведение на Влади.

http://mamita-bg.com

:D Аз пък се питам, какъв е цирка всъщност. Това до сега ли беше цирк или сега тепърва започва. И каква ли е цената на всичко това ?

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Все тая - няма да останат дълго в Къщата.
ами всяко нещо си има граници
  • 2 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.