Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Massive Destruction - ново видео :)

Featured Replies

Гледайте и кажете как се е получило новото ми видео :):

• 2 месеца по-късно...

Бях ти написал в бокса, имаш още многооооо за учене, но гледайки ти напредъка се съмнявам, че ще доживея.

На мен пък ми харесва :)

С доста неща си се справил, но би могло да го "барнеш" както се казва, тракинг никакъв няма(тресесе постояно, направи го само в определени моменти и прибави звукови ефекти) и наблегни на колор корекшъна(в много различна цветова гама са ти ефектите,3д анимацията и видеото) препоръчвам ти Matchmover и Nuke, относно саунда, включи малко ефекти, а музиката я сложи като за бекграунд.Моето мнение, че ако направиш тези четири неща, тракинг,колор корекшън,звукови ефекти и музика нещата ще изглеждат по коренно различен начин. Успех!!!!

@ivayloandreev Губиш си времето, от една година му ги приказвам тия неща, но ефект няма. Ще те поправя, защото NUKE не подържа тракване, а NukeX. За цветовете би могъл да ползва Mari, но той дори и в Cinema не може да го направи, а за по-сложни програми не ми се мисли.

Vikito не знам защо си мислиш, че му предлагам Nuke за тракинг, Matchmover според теб за какво съм му го предложил ??? Ако иска може да ползва и Афтерефектс, защото най-вероятно с него е работил, но тракинга там не е от най-изпипаните, а и е 2д. Не разбирам също защо Color correction трябва да прави в Мари или Синема 4д ??? Color correction се прави след това в АфтерЕфектс или Нюк. Последно което искам да ти кажа е, не бъди толкова критичен към момчето, това което е направил не е малко, относно изказването ти по горе "имаш още многооооо за учене" и ти има какво да учиш, всеки има какво да учи, в тази сфера постоянно има какво да се научи, така че е вземи и ти научи малко ;)

Надявах се да си имал предвид тракване в NukeX, защото ако трябва да го прави с отделна програма е много по-добре да ползва това

http://www.thepixelfarm.co.uk/product.php?productId=PFTrack Да не започвам и че с подобни на неговите сцени всеки би ползвал Cinema за това, за да не си губи времето.

Явно под Color correction си имал предвид общо оправяне, значи оставам единственият, който вижда, че това му е най-малкия проблем, когато самите фигури изглеждат като пластмасови.Това в АЕ или Nuke няма как да се оправи дори с магия и нарочно му предложих Mari, за да си оправи самите текстури.

Критичен съм към всеки, който смята, че е направил нещо страшно добро, не вижда многото си грешки, търси оправдание в хардуера и всичко, за което се сети.

Правил съм стотици като неговите опити/клипове, но нито един от тях няма да намериш в нета, защото ме е срам от зле направени неща и ги трия.

• 3 седмици по-късно...

A аз ще ти дам друг съвет, с който поне малко ще изглежа по - реално. Не слагай HD графика на слабо видео. Намали качеството на моделите с това на видеото. Ето ти един бърз урок, поне да видиш няколко техники: http://ae.tutsplus.com/tutorials/vfx/track-a-massive-planet-into-your-shot/ Там е споменато това за което говоря.

• Автор

Ивайло. Благодаря за добрите отзиви. Наистина може и да изглежда кофти, но е доста занимавка. Ще изпипам нещата както ти ми препоръча и може би наистина ще изглежда по-добре :). И да... досега траквах във АЕ, малко и с Боуджоу. Вики. Знам, че видеото не е добро, но за тези неща се иска много як хардуер. Експлозиите са симулирани на двуядрен 3гхз Атлон, и 4ГБ РАМ. Не знам ти с тези параметри дали щеше да ги правиш по-реалистични. Като има на предвив, че една симулация е траела и по 12,14, 16 часа и е тежала, около 30, 40 ГБ. Хватром. Благодаря и на теб за урока, който ми даде :). Ще погледна и него :).

• 2 седмици по-късно...

Как веднъж не те видях да напишеш, че знанията ти са малко, а винаги се оправдаваш със слаба машина ? Десет пъти по-реалистични неща ще направя на едноядрен Пентиум с 2гб Рам, защото точно с такава машина съм започнал и съм се научил как да я ползвам максимално. Обикаляш цял град, за да стигнеш до съседната улица. Прецакай си компа, защото елементарни неща не знаеш и го товариш без никакъв смисъл.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.