Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евро 2012

Featured Replies

Аууу засегнахме се май...

Не знам колко сте и дали сте се засегнали. Просто отбелязвам как изглеждат нещата отстрани. Телевизор нямам.
  • Отговори 214
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не знам колко сте и дали сте се засегнали. Просто отбелязвам как изглеждат нещата отстрани. Телевизор нямам.

Специално за Вас колега перифразирам, за да ме разберете защото Ви е сложничко (пък отстрани да не кажа как изглежда :no-no: ):

Проблема на БГ (което значи България преди да ме заядеш какво е) футбола, е че всички, които разбират (в частност визирам и Вас) сте пред екраните. Е сега кажи, че и екран нямаш :D

Нещата от страни изглеждат за всеки човек различно това, че за Вас изглеждат така не значи, че и за другите са така. А твоето лично мнение си го изразявай на воля в това е смисълът на форума стига да не излизаш от "добрият" тон. И сега като толкова наблягаме на буквализма искам да попитам от ляво или от дясно като погледнеш е така?

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

...като толкова наблягаме на буквализма искам да попитам от ляво или от дясно като погледнеш е така?

Нарочно го написах така, за да се погледнеш как изглеждаш отстрани. Ако не ти харесва, започвай да оглеждаш нещата от повече гледни точки, а не само от една. Животът не е черно и бяло, има и сиво.

Нарочно го написах така, за да се погледнеш как изглеждаш отстрани. Ако не ти харесва, започвай да оглеждаш нещата от повече гледни точки, а не само от една. Животът не е черно и бяло, има и сиво.

Именно ти гледаш само от една само според теб нещо от страни изглежда по някакъв си начин. Освен черно и бяло има още няколко основни цвята и от тях се получават милиони комбинации. Но не виждам защо в тема "Евро 2012" да пишен за цветовете? Както и да е приключвам с тази тема и без това "Евро 2012" приключи!

Италианците напълно ме разочароваха, особено след като останаха с 10 души. Те буквално се предадоха и само чакаха края на мача.

Адзурите бяха тотално изморени и натежали, което се видя още след началния съдийски сигнал! Испанците бяха като "пружинки" през цялия мач, което за мен не е много нормално, и леко се съмнявам, дали не са се "подпомагали" преди мача....бях, чел че именно испанците имали навика да вземат стимуланти! Да търчиш по терена 90 мин., без видима умора, какъвто и тренниг да имаш, не е нормално!

Аз поставям под съмнение "чистотата" на физическото състояние на испанците!

...Аз поставям под съмнение "чистотата" на физическото състояние на испанците!

А, не, не, не. Аз няма да се вържа на тоя лаф. Дори и да изпитвам съмнения по повод "зобането", не бих се включил в теоретичен спор, който е съвсем безсмислен. Дали зобат, дали не зобат, дали ги хващат, дали не ги хващат, ако ги хващат - защо ги хващат, ако не ги хващат - защо не ги хващат, кой има/няма интерес да ги/да не ги хващат... това е нищо повече от чесане на езици и похабяване на реки от мастило. След всеки мач трима по жребий задължително дават проба, друг е въпросът кой и как избира тия трима и като какъв точно е жребият. Факт е, че нищо официално не е оповестено по тоя въпрос, т.е. приема се, че всичко е редовно.

В една популярна от преди време тв поредица се казваше, че "истината е някъде там". Казано иначе, никой не я знае къде е.

Топ 10 гола на Евро 2012

И естествено няма никакво испанско участие :) Обаче за гол номер три на Уелбек, не съм много съгласен да е чак толкова напред. Той просто се опита да спре топката, за да играе с нея, но понеже е дърво, така се получи рикошетът, че вкара гол :D

...Факт е, че нищо официално не е оповестено по тоя въпрос, т.е. приема се, че всичко е редовно...

Факт е, че в България (а и не само) няма осъдени политици. Значи нямаме нито един престъпник сред тях. Факт е и че нямаме осъдени хора, които според обществото се водят "мафиоти". Значи и те са чисти.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

• Автор

Дон Диего Марадона:

Испания е една неудържима машина, може би най-добрият тим в историята!

Публикувано изображение

Според легендата на футбола това може да е най-великият отбор в историята!

Според дон Диего Испания има много добри индивидуалисти като Давид Силва, Серхио Бускетс, Андрес Иниеста, Шави Ернандес, Чаби Алонсо. Може да спре един от тях, но всички – абсурд...А цялата тази картинка била подсилена от най-добрият вратар в света – Икер Касийяс и най-добрата четворка защитници.

• Автор

Андрес Иниеста беше избран три пъти за Играч на мача на това първенство, включително и на финала. 10 от испанските национали пък попаднаха сред 23-мата играчи, определени официално от УЕФА за отбор на Евро 2012. Хубав кон без зоб не става! Зависи от "зобта" и кого ще хванат.

...Факт е и че нямаме осъдени хора, които според обществото се водят "мафиоти". Значи и те са чисти.

Факт е, че след като български съд ги е обявил за невинни, то те следва да са си такива. А какво мислим аз или ти, това няма никакво значение, след като не сме в състояние да ги обвиним в обратното. Що не си направиш експеримент и публично да наречеш "мафиот" този, който смяташ, че е такъв, та да видим дали няма да те съди и осъди за това за миг? За справка прочети чл.31 ал.3 от Конституцията на РБългария - http://www.parliament.bg/bg/const/

Ако те оправдае съдът, значи си невинен. Примери ли искаш да ти дам? Че дори и ги награждават след процесите... В момента спорим за откровени глупости. Кого ловят с допинг и кого не ловят, това знаем не от вчера, но нямаме доказателства за това. Я си спомни издънката на Олимпиадата в Сидни, станахме за смях на света. Дали само нашите са вземали, а никой друг не, това няма кой да ни каже, но нашите опраха големия пешкир, а останалите официално си бяха чисти. Ларс Армстронг не го ли уличиха заради допинг на Тур Дьо Франс, ама после само дето не го наградиха, заради изтърпяната санкция. Народът е казал: "неуловен хайдук, по-голям от царя!". Що се отнася до испанци, италианци или ескимоси, все тая, никой не ги упрекна, че са пили каквото и да е, значи са чисти и никой не доказа обратното. Кое не е ясно и за какво спорим?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.