Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евро 2012

Featured Replies

14-то Европейско първенство по футбол 2012

Публикувано изображение

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5EVhiBGvVFc&feature=player_embedded#!

Програмата и график на мачовете - zasada.bg , mexvoyage

Група "A" - Полша, Русия, Гърция, Чехия

Група "B" - Холандия, Дания, Германия, Португалия

Група "C" - Испания, Италия, Ейре, Хърватия

Група "D" - Украйна, Швеция, Франция, Англия

Глиган (хряк) по име Фунтик ще бъде оракул на първенството- Видео

Свиня оракул в продължение на един месец ще живее във фен зоната на Майдан в Украйна и ще предсказва резултатите от мачовете на Евро 2012. Също като германския октопод Паул.

Слоница сменя октопода Паул на ЕВРО 2012 - Видео

Октоподът Паул, който позна безпогрешно резултатите от последното световно първенство по футбол, ще бъде сменен от слоница. Чита, 33-годишна слоница от зоологическата градина в Краков, предрече победа за Полша срещу Гърция в мача на откриването на Евро 2012.

Чита е избрала пъпеша с надпис Полша, което означава победа за съдомакина на шампионата на Стария континент. Другите два пъпеша са били с надпис Гърция и за равен резултат.

"Чита вече предсказа с успех резултата от финалния мач на Шампионската лига между Челси и Байерн и позна победата на Челси", каза заместник-директорката на зоологическата градина Магдалена Шрока. (

)

Результаты Евро-2012 предскажут хорек, слониха, хряк, петухи и осьминог

, ЕВРО 2012. Промо городов Польши и Украины
  • Отговори 214
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Осем полски баби пеят новия хит на Евро 2012

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=YtDhMzDkois&feature=player_embedded#!

Полските футболни фенове ще приветстват своя отбор по време на Евро 2012 под съпровода на фолк диско песен, изпята от осем баби от малко село в Южна Полша.

Парчето "Koko Euro Spoko" спечели симпатиите на запалянковците и бе избрано да звучи на Националния стадион във Варшава преди мачовете на Полша след телевизионно гласуване миналия месец.

Песента е в изпълнение на фолклорна група от осем баби и майки от село Кочуджа на възраст между 33 и 82 години.

Явно бабите са много модерни напоследък и печелят симпатиите на публиката. На конкурса "Евровизия" песента на шестте симпатични жени в напреднала възраст стигна до второто място

.

Песните на Евро 2012 , Океана - Endless Summer (Безкрайно лято)

Талисманите Евро-2012 Славко и Славек

Публикувано изображение

Песни, которые споют на Евро-2012 (ВИДЕО)

• Автор

Анкета - Кой ще спечели Евро 2012?

Публикувано изображение

Според анкетата водят Испания, Германия и Холандия,

а Италия е след Франция и Англия

Германия или Италия ще вземат титлата?

Според руснаците победител ще е Испания! - инфо

За съжаление не успях да направя подобна анкета в темата.

Моля някой по-компетентен да я създаде за да гласуваме тук.

Города проведения чемпионата Европы по футболу 2012

Скритият фаворит на Евро 2012 е Русия?

Програмата в ефира започва със Студио „Евро 2012” в 18.00 часа.

В 18.40 ч. е Откриването, а първият мач Полша - Гърция е 15 минути по-късно (18.55 ч.) - БНТ

Расписание прямых трансляций Евро 2012

Бившият нападател на националния отбор на Холандия Рой Макай определи Испания за фаворит за титлата на Евро 2012 в Полша и Украйна.

"Испанците са действащи световни и европейски шампиони. За всички е ясно, че те са основни фаворити за титлата. След това поставям Холандия и Германия. Франция, Италия и Англия не ги приемам сериозно. Техните отбори са далеч от това да се считат за фаворити", коментира Макай пред официалния сайт на ФИФА. (инфо)

Редактирано от agr (преглед на промените)

Те всички ТВ доставчици в момента се напъват да си правят реклама. Но при последните изцепки на МТЕЛ малко трудно да си взема каквато и да било услуга от тях.

Ще гледаме Евро 2012 и Олимпиадата в Лондон с HD к-во безплатно http://novini.dir.bg...php?id=11315560

Някои ще гледате, други - няма да гледаме, отнася се до абонатите на МТел. Днес звънях на доставчика си, за да питам защо не предлага Европейското с HD качество, отговориха ми, че нямало мераклии, та затова и няма да се хабят... Та по тая причина ще гледам на SD.

Някои ще гледате, други - няма да гледаме, отнася се до абонатите на МТел. Днес звънях на доставчика си, за да питам защо не предлага Европейското с HD качество, отговориха ми, че нямало мераклии, та затова и няма да се хабят... Та по тая причина ще гледам на SD.

сори за което, ела у нас да го гледаме ;)

сори за което, ела у нас да го гледаме ;)

Ей това се вика приказка!!! Само да не ни завидят...

Аз пък въобще нямам телевизия и няма къде да го гледам :(

Имаш интернет, ще се справиш - предполагам, че освен безбройните стриймове откъде ли не, БНТ ще предава мачовете и онлайн, ако държиш да слушаш избрани глупости.

П.П. БНТ ще предава мачовете и онлайн - информация тук - http://bnt.bg/bg/sport/view/77667/evro_2012_na_jivo_po_bnt

...Имаш интернет, ще се справиш...

Абе тихо ся, виж, че мацката кани у тях на гости :P Иначе стриймингът на БНТ в последно време е добър. Вече се хоства в еволинк и постоянно наблюдават дали достига капацитетът. Само мисля вариант как да изградим един VPN тунел до домашния ми компютър, за да нямам никакво буфериране и забавяне :D

Абе тихо ся, виж, че мацката кани у тях на гости :P ...

Тръгвам, ще се видим след финала, евентуално...

опа.... тука се заформя купон ,както и да е аз ще си гледам първенството ту в нас, ту в едно приятелче дето май ще си го вземе този пакет...

Еххх, интересни дискусии са се заформили в тая темичка ... Видехте едно момиче във форума и .... Ся не разбрах тоя HD пакет за колко време е безплатен и как се активира?

Их уреди са :swear1: Намери и на мен бе, серсемин :strangle:

Само на 1 винаги се дели без остатък, приятелю!

Не знам откъде намират тия съдии, но тоя "юнак" с безумните си решения за едно полувреме оплеска и без това скучния мач. Ако така ще изтикаме Полша, а вероятно и Украйна, знам ли, до финала, направо да го играят и да прекратят това безумие. За Пепи Василев нищо няма да кажа...

Интересен първи мач бих казал, с много неочаквани картони и обрати. Сега очаквам, или равен мач на Русия - Чехия, или победа за първите.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

За протокола: Полша - Гърция 1:1 Горката топка, яко я облъскаха отвсякъде, а привидната оспорваност отдавам най-вече на хаоса, видяхме куп съвсем махаленски изпълнения. Яд ме е за "икономисаната" дузпа за гърците, яд ме е и за левашкото изпълнение при отсъдената. Полша с нищо не показа, че ще е повече от домакин на първенството, ще съм изненадан, ако излезе от групата. И ще си позволя да вметна само, че от доста време един от проблемите на Арсенал се нарича Войчех Шчезни (виждал съм фамилията му изписана поне по 3-4 начина, та не съм сигурен как точно се произнася).

За протокола:

Полша - Гърция 1:1

Горката топка, яко я облъскаха отвсякъде, а привидната оспорваност отдавам най-вече на хаоса, видяхме куп съвсем махаленски изпълнения. Яд ме е за "икономисаната" дузпа за гърците, яд ме е и за левашкото изпълнение при отсъдената. Полша с нищо не показа, че ще е повече от домакин на първенството, ще съм изненадан, ако излезе от групата.

И ще си позволя да вметна само, че от доста време един от проблемите на Арсенал се нарича Войчех Шчезни (виждал съм фамилията му изписана поне по 3-4 начина, та не съм сигурен как точно се произнася).

Е, стига, де...гледаш английското първенство...трябва да знаеш колко такива дузпи не се отсъждани. Няма и да бъдат отсъдени. Съвсем неумишлена си беше играта с ръка. В момента, веднага се сещам за 2 случая на такива спестени дузпи с участието на Арсенал...едната когато Мертезакер залитна и топката се удари в ръката му, другата срещу сити, когато (мисля) Компани като падаше, топката се удари в ръката му от изстрел, от далечно разстояние. А колкото до Войчех...момчето има потенциал...единственото което му липсва е опит. Един вратар като Леман може да го научи на много неща, което очаквам да се случи през това лято..защото Леман е назначен като треньор в Арсенал.

Е, стига, де...гледаш английското първенство...трябва да знаеш колко такива дузпи не се отсъждани...

Така е, но има 2 съществени разлики - едно е рикоширала при удар/центриране от близко разстояние топка, които по неписано правило не се свирят на Острова, при това вероятно с основание, а друго е топката да бъде спряна и захлупена с тяло, пък макар и видимо неволно. И другото - това е европейско първенство, а не мач от ВЛ или дивизиите, от които мнозина не особено успешно се мъчат да се дистанцират.

Започва Чехия - Русия, да видим...

лелее, тоя Шчесни каква гъба е ! безумната му проява при гола на Гърция е същата като във финала срещу Бирмингам. с оглед очертаващото се напускане на ван Перси само ни липсва вратарчето да изпадне в някаква дупка.

Glory glory Mother Russia! :D Браво на руснаците. Много грамотно играха тактически и заслужено биха. Не знам дали от многото бири, но головете ми харесаха, особено последните два :)

Само на 1 винаги се дели без остатък, приятелю!

Aко е четна бройката, се дели на 2 :)

....Ако така ще изтикаме Полша, а вероятно и Украйна, знам ли, до финала....

Ееее чак до финал няма да е. Най-много групите да минат.

Русия - Чехия 4:1 Признавам си, че не очаквах подобен резултат, но победата на руснаците можеше да е и още по-внушителна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.