Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евро 2012

Featured Replies

Като гледам, никой не слага Русия в сметките за европейски шампион ама... То и през 2004 никой не предположи, че Гърция ще е победител.

• Отговори 214
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като гледам, никой не слага Русия в сметките за европейски шампион ама... То и през 2004 никой не предположи, че Гърция ще е победител.

На мен лично ми е фаворита!

На мен лично ми е фаворита!

Аз съм заложил, че Русия ще се класира между първите четри отбора.Да не забравяме, че Полша е домакин.С леко "подпиране" от съдиите, може да бъде новото чудо, както това направи Гърция през 2004г.

Съмнява ме Полша да ги избутат чак толкова. Руснаците пък играят чудесно, но има вероятност да прегорят. Всичко зависи колко са свежи, а те имат предимство в това спрямо останалите. Но пак трудно ги виждам шампиони. Поне ще правят хубави мачове :)

Мач № 3 Холандия - Дания 0:1 Много пропуски за лалетата, но и играта им се оказа прекалено предвидима. И ако датските защитници бяха малко по-пъргави, вероятно опасностите пред вратата им щяха да са доста по-малко. Много слаб мач за Снайдер, не че липсваха блестящите му пасове, но бяха рядкост и се оказаха недостатъчни.

А ван Бомел въобще игра ли :biggrin:

Бе много кротък и нежен - дадоха му само жълт картон.

Мач № 3

Холандия - Дания 0:1

....

Нека така да им е на холандците.Ще ни спират за Шенген, а...

Иначе като че ли Дания имаха по-голямо желание за игра.

Мач № 4

Германия 1 : 0 Португалия

Лично аз не се съмнявах в победата(макар и трудна) на германците.

Да, и аз очаквах подобен резултат - 1:0 или 2:1 в немска полза. Победата на Дания още в първия мач дойде като по поръчка, защото най-вероятно поне в тази група възможностите за тънки сметки в третите мачове ще са силно ограничени.

Хубав мач предстои, Испания - Италия , на Испанците определено ще е доста трудно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не знам дали ми се е сторило, или наистина е така, но португалците бяха доста безидейни. Нани вкара малко напрежение с няколко центрирания и толкова. А германците далече не показаха каквото могат, пестяха се нещо. Явно имат амбиции да отидат възможно най-напред. Ще ми е интересно един финал Германия - Русия и руснаците да бият :D Честита победа на Дания. Вярно и късметът им помогна, но и холандците играха доста предвидимо, което спомогна за първата голяма изненада на това първенство.

п.п.

Хубав мач предстои, Испания - Италия , на Испанците определено ще е доста трудно.

И следващият мач има потенциал да е зрелищен, защото и двата отбора са аутсайдери в групата и задължително ще играят за победа.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Испания - Италия 1:1 Интересен мач стана, който можеше да свърши всякак. Торес влезе резерва и направи чудеса от пропуски. Вярно, че той не е във форма от 2 г вече, ама чак пък толкова? А Пепи Василев няма да коментирам...

Ирландия - Хърватия 1:3 Резултатът е очакван, но се питам дали ирландците ще "го играят брашнян чувал" или ще объркат нечии сметки.

Да изчакаме да видим поне първите мачове от групите, и тогава ще се види кой на къде е. Модовете една анкетка не може ли да спретнат, за да видим накрая колко познаваме евро футбола ?

много интересно начало на евро 2012 , доста изненади имаше бих казал и очаквам още , а от Хърватия и Ирландия страхотен футбол гледах..

Франция - Англия 1:1 В 60-тата минута камерата улови фен на петлите, който кротко си спеше нейде из трибуните и мисля, че това най-точно описва видяното на стадиона в Донецк.

Украйна - Швеция 2:1 След видяното в 4-та група снощи, се чудя кой измежду Франция и Англия няма да премине в следващия кръг. А може би и двете няма да стигнат до елиминации?

Англия ако продължат със същата тактика - да чакат на контра и при положение, че Руни играе може да спечелят следващите си мачове.

Чета днес разни мнения за снощния мач и не мога да разбера аз ли не съм гледал Франция - Англия или тия, дето са писали умозаключения разни. Съгласен съм само, че хората от Острова могат да са доволни от точката, защото откровено можеше и да паднат, при това яко. Нищо ново в английския отбор - много добри музиканти, които по никакъв начин не могат да сглобят оркестър. Ако пък случайно го направят, то тогава пък всеки си свири неговата мелодия.
  • Автор

Евро 2012 - видео: http://futbol-tv.com/videos.php

Украина - Швеция. Видео обзор и целият мач

Мачът Франция - Англия (руско инфо)

Европейско първенство 2012г.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.