Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изгоряло захранване

Featured Replies

дали е заминало захранването през ноща докато спях имаше светкавици много и имам упс и го оставих и след 40минути се чу гърмене като пиратки от компа и на сутринта не иска да тръгне от копчето упс са свети и монитора работи натискам копчето и не пали дали е заминало уж упс пазело а не мирише на изгоряло захранването е 550в hexa има гаранция 3години

Изключи захранването от тока и пробвай след 10 минути , а за ЮПСи има от 60 до над 1000 лева :) , твоя от кои е че му имаш толкова доверие ?

http://dx.com/p/pc-computer-atx-btx-itx-power-supply-tester-33393 Може да разбереш ако имаш друго захранване под ръка. Иначе ето една китайска джаджа, с която веднага разбираш дали работи...

Изключи UPS-а от копчето - да угасне. Изчакай 10 мин. Включи UPS-a от копчето и опитай да пуснеш компютъра. Ако не стане - опитайте без UPS-a. Ако пак не стане - опитайте с друго захранване или занесете на сервиз.

http://dx.com/p/pc-c...er-33393??Иначе ето една китайска джаджа, с която веднага разбираш дали работи...

:) с тоя боклук може да светнат диодите , но под товар ? Това е като да си купиш фазомер :) и да разчиташ на него .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Изключи захранването от тока и пробвай след 10 минути , а за ЮПСи има от 60 до над 1000 лева :) , твоя от кои е че му имаш толкова доверие ?

от 120 иначе го махнах от упс във нормален ток и пак не пали

• Автор

това захранване менте ли е китайско ? ако е такова да доплатя 50лева и дами го заменят??

Не съм съвсем убеден по даденото инфо, че проблема е в захранването. Отвори кутията и огледай примерно чипа на лана ако е вграден, дали няма дупка на него или опушено. Ако е външен го извади и опитай отново да запалиш РСто. При гръмотевици по-вероятния проблем е гръмнала мрежова карта. От там бих започнал диагностиката. Захранването лесно може да го пробваш дали ще запали само с мост между зеления и съседния черен пин. Един ресет на биоса също не е зле да опиташ. За сега толкова като дадеш малко повече инфо ще има още :)

• Автор

направо на сервиз няма смисъл да си играя май и лепенки има и ако се отвори няма гаранция

Редактирано от Jason222 (преглед на промените)

направо на сервиз няма смисъл да си играя май и лепенки има и ако се отвори няма гаранция

Кое има лепенки?

Ако е компютъра тогава ми е интересно как знаеш какво е захранването.

Ако говориш за лепенките на захранването него никой не те кара да го отваряш.

• Автор

знам такава ми е кутията http://www.bomba.bg/...n400a1w2n.html# и се вижда захранването и дъното а и вече замина на сервиз

Редактирано от Jason222 (преглед на промените)

Еми така е... На сервиз, то щом не може да се пипа вътре няма какво да го умуваме. Ако не е тайна- от къде е закупена машината?

• Автор

готов е с ново захранване казаха че е заминало и че съм извадил късмет че не е заминало дъното или видеокартата сложиха ми някво захранване за 120лева старото и още 20лева отгоре дали е добро мисля че е това http://www.vali.bg/?action=products&manufacturer=&group1=9&group2=116&group3=&group4=&article=13224&content=products_details.php

• Автор

захранването е ново ма немога да разбера какво е бяло е как да разбера какво е пише на гаранциата нещо S/P И номер

А за препинателни знаци да си чувал ? Трябва по 3-4 пъти да ти чета постовете, докато ги разбера. Нали в предишния пост си дал линк към захранването, или не си сигурен дали е това ? Щом имаш гаранция, погледни какво пише в нея на описание на артикула. Явно можеш да отваряш кутията, виж на лепенката на самото захранване какво пише, там също е посочен моделът на захранването.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.