Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се държа отпуснато навсякъде...

Featured Replies

Че аз съм винаги отпуснат бе приятел. Защо да си пробутвам щерките? Те да не са сакати бре?Баш на теб да се вържа. А и не виждам никакъв конфликт в тази тема. Това , че ти нещо си забелязал, си е твой проблем нали? Какво ще постнеш в този форум, решаваш само ти. Не си спомням, макар и стар, да си се консултирал с мен.Дано не греша.

Не грешиш! :) Може би, ако бях настроен на тази тема, това да беше отдавна факт... Макар, че май не съм достатъчно от рано присъстващ във форума, че да бях имал шанс да се вредя, за да се сродим. Ма ние както си хортуваме, направо ревем щерката да ни бан-анира :D

Ма ние както си хортуваме, направо ревем щерката да ни бан-анира :D

Бананиран следва да бъде баща й, но никой модератор или глобален такъв досега не си е мръднал пръста.

Редактирано от Марея (преглед на промените)

Здравейте....

Забелязвам или може би не съм си признавал,че имам малък проблем с отпускането.Не знам защо,при некои от приятелите ми съм весел,не спирам да говоря,може да се каже,че съм доста отворен,при други съм по-свит,при 3-ти пък и дума не обелвам.Забелязвам,че и някой път и при семеиството съм свит и не мога се отпусна.Как може при едни да се държа толкова отпуснато пък при други изобщо да не мога се отпусна....все едно съм друг човек.Какво ще ме посъветвате...как да се държа отпуснато навсякъде ?

Колко отпуснато трябва да се държи човек...,когато не се подценява и вярва в себе си?

Моят съвет е...,дръж се естестевено, не преигравай спрямо ситуацията и бъди винаги себе си... :mark:

Невъзможно е да си навсякъде отпуснат.

Забрави.

И забрави да се опитваш да се харесаш на всеки.

И това е невъзможно.

:nono:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.