Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: Кои животни ви харесват?

Featured Replies

Прасенца на мезенца :drink: Олел взе да ми липсва коледа . Публикувано изображение .

I HATE CATS.

• Отговори 102
  • Прегледи 28k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Прасенца на мезенца  :drink: Олел взе да ми липсва коледа . Публикувано изображение .

I HATE CATS.

<{POST_SNAPBACK}>

Хах карай е не ти треа коледа то и през лятото има прасенца.Що мразиш котките хубави животинчета са Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Това са някой от любимите ми,но има и още мноого,събирани са от различни места,затова немога да дам точно определен сайт :)

Всички жовотни са красиви но когато са на свобода или ако са домашни да имат поне двор. Мразя зоологическите градини и особено цирковете. Там животните изглеждат жалки. Предпочитам никога да не видя през живота си слон или камила отколкото да ги виждам в такова състояние.Една катерица скачаща по клоните би ме зарадвала повече от наи-екзотичното животно в клетка.

Всички жовотни са красиви но когато са на свобода или ако са домашни да имат поне двор. Мразя зоологическите градини и особено цирковете. Там животните изглеждат жалки. Предпочитам никога да не видя през живота си слон или камила отколкото да ги виждам в такова състояние.Една катерица скачаща по клоните би ме зарадвала повече от наи-екзотичното животно в клетка.

<{POST_SNAPBACK}>

Да,вярно е че когато са на свобода са красиви,но си има и домашни животни,които обичат хората и не е задължително да са нещастни затова че са при нас.

Дори понякога предпочитат да са при нас отколкото навън и дори да ги пуснеш винаги се връщат Публикувано изображение

Да,вярно е че когато са на свобода са красиви,но си има и домашни животни,които обичат хората и не е задължително да са нещастни затова че са при нас.

Дори понякога предпочитат да са при нас отколкото навън и дори да ги пуснеш винаги се връщат  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Едно куче или котка биха били по-щастливи според мен, ако имаха двор, не мислиш ли? Не може да отглеждаш животно в апартамент. Аз лично имам болонка в апартамента и ми е мъчно като я гледам как и се играе навън. Но по разбираеми причини времето на улицата и е ограничено. А котките са още по-свободолюбиви. Не ги гледай че лежат и спат по цял ден.
  • Автор

Едно куче или котка биха били по-щастливи според мен, ако имаха двор, не мислиш ли? Не може да отглеждаш животно в апартамент. Аз лично имам болонка в апартамента и ми е мъчно като я гледам как и се играе навън. Но по разбираеми причини времето на улицата и е ограничено. А котките са още по-свободолюбиви. Не ги гледай че лежат и спат по цял ден.

<{POST_SNAPBACK}>

Недйте спори съгласен съм с двамата,защото

Макари и домашно животно да е трябва да излезе да се разкара(с изключение на хубавите породи кучета(делматинец)или пък котки(сиямка,ангорки) Публикувано изображение

А аз съм влюбен във

Публикувано изображение

Бултериерите.Обожавам ги!Това личи и по подписа ми. :hush:

• Автор

Да много хубави животни са ирландсите сетери.А жените и те са хубави донякаде Публикувано изображение

ОФФТОПИК: Това за жените беше майтап де. Извинявайте мили дами. Но нали ни знаете, малко ни трябва за да ръсим такива неща.:)

• Автор

ОФФТОПИК: Това за жените беше майтап де.

Извинявайте мили дами. Но нали ни знаете, малко ни трябва за да ръсим такива неща.:)

<{POST_SNAPBACK}>

ха-ха карай те са много по хубави от животните,но да не се отплесваме от темата :bye:
  • Автор

Общо взето обичам всички животни без влечугите  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

И аз мразя влечугите Публикувано изображение

Предпочитам кучетата особено КараКАчнките тва са най-готината "марка" кучета.Котките не ги мраза просто предпочитам кучетата. Публикувано изображение

• Автор

Предпочитам кучетата особено КараКАчнките тва са най-готината "марка" кучета.Котките не ги мраза просто предпочитам кучетата. Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Да както се вика кучетата са най-добрите приятели на човека Публикувано изображение

Редактирано от FUCK (преглед на промените)

• Автор

Между другото ако искате да играем на една игра.Който зададе едно животно на която буква завършва сус нея ще почне другото животно.Също като в раздел веселба Публикувано изображение .

Аз пиша

Елен

• 3 седмици по-късно...
  • 1 година по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Всички ми харесват :rolleyes: Всяко животно си има както положителни, така и отрицателни страни :wors: И всичките заслужават поне малко любов!

Котки... От всички домашни любимци искам котка... Всичко ще и преживея... Нека си се*е наляво и надясно (макар, че като се научат на едно място и карат все там) нека си обикаля, нека се скубе... Само да е кротка, и само да не дере... Ако не дере можем да си живеем дълги години заедно... Много обичам котки... :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.