Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: Кои животни ви харесват?

Featured Replies

Котки... От всички домашни любимци искам котка... Всичко ще и преживея... Нека си се*е наляво и надясно (макар, че като се научат на едно място и карат все там) нека си обикаля, нека се скубе... Само да е кротка, и само да не дере... Ако не дере можем да си живеем дълги години заедно... Много обичам котки... :)

Моята ангорка Хари Мата Хари си ходи в банята-не давам пари за котешки тоалетни

:rolleyes:

Скубят се в определен период от време,козинката когато сменят - е ще минеш с една четка много важно

А за да не дере не трябва да е стресирана,бита,наплашена

Всяко животно,което е заобиколено от много обич и ласки,което е спокойно и добре гледано,се отплаща със същото - с любовта си

;)

• Отговори 102
  • Прегледи 28,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Обичам много животинки,най-много когато са мънички,тогава са най-сладки/котенца,кученца,пиленца,мишленца/,имахме папагалчета,но не знам защо умряхаПубликувано изображение/сигурно защото ги изкъпах и ги изсуших със сушоара,за по-хубаво/,а папагалите не трябвало да се къпят/после разбрах/.Много ми беше тъжно,чувствах се виновна.От тогава не съм посмяла да си взема животинче/да не го думоря пак/Публикувано изображение

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Аз имам едно куче, две котета и една кокошка носачка-много си ги обичам и не ги бия

магарето е най-доброто в настоящето ;)

Кучета ;)

Ами аз последните 4 години се занимавам с морски свинчета,и мога да кажа,че за мен това е перфектният домашен любимец - кротки,любвеобилни,не крещят,не цапат,не хапят,няма нужда да ставаш рано за да ги водиш на разходки и т.н. Стои си в клетката и си лежи,или яде...Ужасно бързо се разглезват - моя свинчок само като види някой да минава покрай клетката,и започва да си проси да го вземат и да му се радват... Публикувано изображение

Къв човек трябва да си за да гледаш прасе у апартамента, не ми го побера ума? :)

Къв човек трябва да си за да гледаш прасе у апартамента, не ми го побера ума? :)

Питай Джордж Клуни. Оффф,то неговото май се спомина... :clap:Публикувано изображение

Мен, пък ми харесват кучетата...само, че големите кучета, а не някакви дето ти се моткат под краката, без да ги усетиш и ги стъпкваш без да искаш Публикувано изображение

По едно време имах рибки, ама взех, че ги сварих без да искам :clap: Бяхме сменили нагревателите с комшията, а неговия беше за по-голям аквариум и аз съм го забравил включен цяла нощ. На сутринта ставам и всички рибки са се сварили :huh:

Публикувано изображение

Абе внимавай бе човече Публикувано изображение хапна ли ги след това поне рибетата

Между другото мойта кокошка носачка вчера снесе едно ейце Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Аз много обичам животните :P Кучета, котки, папагали, рибки, костенурки.. Преди имах куче и котка, но сега само куче :P Иска ми се да си взема и рибки, но няма кой да ми ги гледа през ваканциите.. :P

Котката води моята класация на любими животни.Освен това ми харесват големите кучета (и най вече порода хъски), папагали и заици.И калинките не са лоши, но не са за домашни условия :cheers:

Котката води моята класация на любими животни.Освен това ми харесват големите кучета (и най вече порода хъски), папагали и заици.И калинките не са лоши, но не са за домашни условия :P

Е хъскито не е точно голямо куче, но...

Аз си падам по ротвайлери и немски догове. Освен това ми се иска и един тигър....

Големите котета, но не домашни :rap:

Е хъскито не е точно голямо куче, но...

Аз си падам по ротвайлери и немски догове. Освен това ми се иска и един тигър....

Ще постна една снимка на моя за да видиш че не са и от малките....

Хъскито е средна порода (по стандарт достига 25кг тегло)

аз харесвам по-малки и дългокосмести, и имам 2 у нас.

(ще си призная, обаче, че въпреки постоянното чистене,

нема оттърване от космите, целогодишно Публикувано изображение)

Големите котета, но не домашни ;)

Ха ха, браво ! Аз също съм любителка на тези животинки ;)

Публикувано изображение

И сигурно, всички във форума са изненадани :P

Мен, пък ми харесват кучетата...само, че големите кучета, а не някакви дето ти се моткат под краката, без да ги усетиш и ги стъпкваш без да искаш Публикувано изображение

Аз пук точно такив аобичам, и то мноооого

Публикувано изображение

P.S.Това подскочилото, ако ми падне в ръцете, ще го задуша от гушкане Публикувано изображение

Аз пук точно такив аобичам, и то мноооого

Публикувано изображение

P.S.Това подскочилото, ако ми падне в ръцете, ще го задуша от гушкане Публикувано изображение

Ох....

Разтуптя ми се сърцето като ги видях тези сладури.

Харесвам всякакви животни,но обичам да ги гледам и да им се радвам отдалече. Като бях малка ме ухапа куче и оттогава ме е страх от всички животинки.Но пък днес имах щастието да се закачам с един щраус в една ферма,голям майтап падна, много смешно бягат и се перчат Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.