Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: Кои животни ви харесват?

Featured Replies

Харесвам кучета ама не от ония дето ако ги дадеш на някоя по нахакана котка тя ще ги победи! Ротвайлер и Хъски май водят класацията за мен. Но страстта ми си остават змиите и паяците. В момента водя преговори с майка ми за нова тарантула, защото преднта се наложи да я подаря. Излязла от терариума(все още се чудя как) и срещнала майка ми в коридора, а тя опищя целия квартал. Последва един ултиматум към мен "Или тарантулата напуска, или ти!". Пробвах някога и с рибки ама след една кино вечер(както обикновенно накрая заспах на дивана) от декоративните рибки стана рибена чорба - не бях оставил нагревателя нарочно, просто така се получи.

• Отговори 102
  • Прегледи 28,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Харесвам кучета ама не от ония дето ако ги дадеш на някоя по нахакана котка тя ще ги победи! Ротвайлер и Хъски май водят класацията за мен. Но страстта ми си остават змиите и паяците. В момента водя преговори с майка ми за нова тарантула, защото преднта се наложи да я подаря. Излязла от терариума(все още се чудя как) и срещнала майка ми в коридора, а тя опищя целия квартал. Последва един ултиматум към мен "Или тарантулата напуска, или ти!".

Пробвах някога и с рибки ама след една кино вечер(както обикновенно накрая заспах на дивана) от декоративните рибки стана рибена чорба - не бях оставил нагревателя нарочно, просто така се получи.

Това го разправяй на Св. Петър Публикувано изображение

Ммм, и аз сварих едни рибки. Честно казано и без това ми бяха тъпи, но все пак не беше умишлено ;)

П.П. Моят мъж казва, че за куче не мога да се грижа, камо ли за мъж Публикувано изображение Може и прав да е, но той оцеля (поне за сега) :)

• 1 месец по-късно...

Аз харесвам рибки и кучета но имам само рибки вкъщи

• 3 години по-късно...

Аз много обичам животните - имам риби , папагали , котета , зайче , и куче но също много харесвам вълци и лисици !

• 1 месец по-късно...

Животните които най - много ми харесват са кучета и котки :)

Покрай Вилито понякога прочитам нещичко из нета за кучетата - така за обща култура...Не знаех обаче, че най-скъпото куче се нарича Кане корсо.И по мнението на специалистите "това куче се движи стремително към върха на славата си"...

на мен напоследък все повече, не знам защом ама ми харесват свинете - като форма, визия, начин на живот, ум и възпитание.

на мен напоследък все повече, не знам защом ама ми харесват свинете - като форма, визия, начин на живот, ум и възпитание.

Защо ли? Може би,защото накъдето и да погледнеш виждаш по някое прасе ....

Харесвам прасетата. Кучетата гледет на нас отдолу-нагоре. Котките гледат на нас отгоре-надолу. Само прасетата гледат на нас като на равни.Уинстън Чърчил

По темата.

Аз харесвам кучета,котки,зайци,таралежи,костенурки,делфини и още един куп мога да изброя..... :P

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

....като че ли очаквах да прочета за вкусовите му качества :( ама пък не сме в Кулинара....

....като че ли очаквах да прочета за вкусовите му качества :( ама пък не сме в Кулинара....

в

Всеки може да яде прасе, ама не всеки може да го отглежда и да му се радва, не е ли ?

( не говоря за съпрузите) :ph34r::D

Защо ли? Може би,защото накъдето и да погледнеш виждаш по някое прасе ....

Харесвам прасетата. Кучетата гледет на нас отдолу-нагоре. Котките гледат на нас отгоре-надолу. Само прасетата гледат на нас като на равни.Уинстън Чърчил

точно в десетката :yanim:

Доказано е, че прасетата са изключително интелигентни същества и дори имат тъканна съвместимост с хората. Кой знае, един ден може да се окаже че имаме общ произход? :) По-лесно ми е да кажа кои животни не харесвам - змии и гущери.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Както казах. Лут съм по риби, жаби, раци, гущери и костенурки. Последната ми голяма любов (за жалост несподелена) са тритоните и саламандрите...

:) Руская она...сибирская! -----------------------------------------------------------------http://www.youtube.com/watch?v=1CEoV88_DGA&list=UUqLTd3-0wi0I413s6uHAMaw&feature=plcp

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Харесвам абсолютно всички,с изключение на влечугите и насекомите.

Нямам нищо против никое от животните..дори голите охлюви ако щете.Вероятно всяко си има чар и не съм тази,която трябва да определя нещо каот грозно и гадно. Но пристрастия имам към гризачите...всякакви.Плъхове,мишки,хамстери,чинчили,зайци...не се сещам за гризач,който да ми е противен.И обичайните-котки,кучета,мечета... Имам папагал и харесвам и птиците.Много си мечтая за гарван,но е невъзможно :ph34r: Рибите са ми малко скучни,но пък са много красиви.

• 2 месеца по-късно...

Обичам всички животни, освен хората.

Харесвам всички животни

Аз също обичам всички животни - най много котките! Два пъти съм бил "човек" заради животно и ако се наложи, пак ще бия, нищо, че отново ще ме приберат в полицията.

куче

Аз обичам животните много.Сега вкъщи имам хамстер ,котка,куче,морско свинче,рибки ,заек и е много хубава игра със тях.Ако си мислите ,че аз ще ги ударя ,ще ги бия и им причина болка .Сериозни грешите.Аз веднъж щях да бия братовчед си ,защото търмозеше хамстера на братовчедка ми ,която не е негова роднина.Ако някой иска да му разкажа да ми пише.

Редактирано от Serious_Mitko (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Харесвам големите хищни котки - ягуар, тигър, леопард и лъв. Имам прекрасно куче - немска овчарка. Живее на широко място и по - цял ден тича на воля.

• 2 седмици по-късно...

От домашните животни обичам кучетата. Иначе много харесвам мармозетките и ако има възможност, бих си гледала една такава в къщи. За съжаление, това е забранено.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.