Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

рестартиране на компютъра

Featured Replies

• Автор

Здравейте ! Щом автора на темата каза че компютъра е гаранционен всички тестове и програми са излишни според мен . Грешката която показва диагностицира повредена памет . Носи компютъра в сервиза който му е посочен за обслужване ,преглеждат компютъра ,сменят му я ако се наложи и забравя за всичко останало . Програми за диагностика дал господ и какво ? Ще се пусне тест , ако в момента паметта работи в параметри какво ще се види ????? В последващ момент пак ще увисне и пак рестарт . За мен щом една машина е гаранционна и се появят сини екрани ,с такива грешки като описаната в тази тема ,има само едно правилно решение -носи се в сервиза ,защото има възможност да има и други дефектирали или неправилно работещи елементи .Иначе сладки приказки са възможни от здрач до зори и после отново . Лек ден на всички който четат темата и пишат по нея .

здравейте, относно моя проблем с рестартирането на компютъра. днес след като стартирах компютъра стана срив със скайпи, опитах се да влезна в интернет, компютъра изписа съобщение че Windows не маже да намери някакъв файл и се е включил към defаult VGA след което заби. рестартирах компютъра и всичко се оправи. може ли да ми кажете на какво се дължи това и как да се оправи и една преинсталация може ли да реши проблема (техника ме посъветва да махна антивирусната програма аваст и да я заменя с друга (сложих симантек) - проверих - няма вируси и ми каза да следя дали компютъра ще продължи да забива. компютъра продължи да забива, но според мен причината беше от една игра, която инсталирах. все още не съм занесъл компютъра на сервиз). отново ви благодаря че се занимавате с моите проблеми. ще чакам вашия отговор. благодаря отново за съдействието.

здравейте, относно моя проблем с рестартирането на компютъра. днес след като стартирах компютъра стана срив със скайпи, опитах се да влезна в интернет, компютъра изписа съобщение че Windows не маже да намери някакъв файл и се е включил към defаult VGA след което заби. рестартирах компютъра и всичко се оправи. може ли да ми кажете на какво се дължи това и как да се оправи и една преинсталация може ли да реши проблема (техника ме посъветва да махна антивирусната програма аваст и да я заменя с друга (сложих симантек) - проверих - няма вируси и ми каза да следя дали компютъра ще продължи да забива. компютъра продължи да забива, но според мен причината беше от една игра, която инсталирах. все още не съм занесъл компютъра на сервиз). отново ви благодаря че се занимавате с моите проблеми. ще чакам вашия отговор. благодаря отново за съдействието.

Сваляш тези две програми/втората безплатната версия/,ъпдейтваш ги и пълно сканиране.Ако симантека не е оригинален го махни.Ще измислим нещо друго.

http://www.malwarebytes.org/

http://www.superantispyware.com/

• Автор

Сваляш тези две програми/втората безплатната версия/,ъпдейтваш ги и пълно сканиране.Ако симантека не е оригинален го махни.Ще измислим нещо друго.

http://www.malwarebytes.org/

http://www.superantispyware.com/

здравейте отново, единствените антивирусни които използвам са симантек и малуеар и нямам вируси.

Хората искат да Ви помогнат, а Сте се заинатили все едно Сте перфектен и всичко Ви е ясно, въпреки твърдението Ви че Сте бос с компютрите и доказателствата от наличните Ви коментари? След като нямате желание да извършите указаните Ви действия(и имате доверие на вашия сервизджия, който Ви върти като агне на чеверме, вместо да изпълни гаранцията), тогава темата се обезсмисля. Оправяйте се сам!

• Автор

Хората искат да Ви помогнат, а Сте се заинатили все едно Сте перфектен и всичко Ви е ясно, въпреки твърдението Ви че Сте бос с компютрите и доказателствата от наличните Ви коментари? След като нямате желание да извършите указаните Ви действия(и имате доверие на вашия сервизджия, който Ви върти като агне на чеверме, вместо да изпълни гаранцията), тогава темата се обезсмисля. Оправяйте се сам!

здравейте, говорих с техника и той каза, че другата седмица ще погледне компютъра. Ако съм ви засегнал с нещо или съм ви обидил не съм имал такова намерение.

Не, мен не ме засяга лично, но труда на колегите когато не бива уважаван...Предполагам се сещате, че на никого не е приятно да бъде търсен за съвет, и когато даде такъв да вижда как го подминават, все едно е писал във въздуха.

• Автор

Не, мен не ме засяга лично, но труда на колегите когато не бива уважаван...Предполагам се сещате, че на никого не е приятно да бъде търсен за съвет, и когато даде такъв да вижда как го подминават, все едно е писал във въздуха.

здравейте отново, първо аз лично нищо не разбирам от компютри и затова разчитам на техника. той мислеше че е от антивирусната програма и ми каза да следя дали след това компютъра ще продължи да забива и да прави проблеми. аз му казах че компютъра продължава да прави проблеми (не може да разпознае нещо видокартата) и той каза че от другата седмица (сиреч понеделник) ще види какво може да направи. просто само той поддържа компютъра. Това първо, а второ аз търся и друго мнение, но това не означава че веднага ще избера него нали (това е все едно да отиваш при втори доктор, който ти казва че не си смъртно болен, а има и друг вариант). но това не значи че ще избера точно това което той предлага (освен ако не очаквате хората винаги да изпълняват вашите съвети (отново без някой да обидя). ако се засягате от това не давайте съвети. това е. отново се извинявам ако съм засегнал или обидил някой. аз просто исках да разбера второ мнение. от хардуер и софтуер не разбирам (мога само да пиша на компютър, освен че гледам филми или играя на игри).

Здравей ! Може би не съм те разбрал правилно !!!! Нали написа че компютъра е в гаранция ,каква е тази разправия с техник някой си ,който от една седмица нещо все не идва ? Няма ли сервиз в който да занесеш компютъра ?

• Автор

Здравей ! Може би не съм те разбрал правилно !!!! Нали написа че компютъра е в гаранция ,каква е тази разправия с техник някой си ,който от една седмица нещо все не идва ? Няма ли сервиз в който да занесеш компютъра ?

здравейте, ето отговора - дъното е в гаранция, а не компютъра, а дъното го закупих от техника (той представлява фирма и едновременно с това е и сервиз). само той поддържа компютъра т.е. той ми е сервиза.

Проблема се е получил от инсталирането на една игра,вероятно от торрент,техника ти е казал да смениш антивирусната и ти си я сменил,но ако е и тя от торент просто не те пази.Това ме навя на мисълта за сканиране и вируси.

Когато се рестартира компютърът, брои/показва ли колко RAM има системата? :rolleyes:

• Автор

Проблема се е получил от инсталирането на една игра,вероятно от торрент,техника ти е казал да смениш антивирусната и ти си я сменил,но ако е и тя от торент просто не те пази.Това ме навя на мисълта за сканиране и вируси.

здравейте, проблема стана преди да инсталирам играта - тогава ме накара да инсталирам друга антивирусна програма иначе вируси нямам.

Когато се рестартира компютърът, брои/показва ли колко RAM има системата? :rolleyes:

здравейте отговарям - не . ако искате вижте съобщението което пратих като приложение или мога и на вас да го пратя но чакам тия дни да се свържа с техника. иначе имам 1 гига байт рам памет и 152,3 гигабайта хард диск. но когато стана краш в скайп (петък) тогава компютъра каза, че не може да открие видеокартата и се свърза с default VGA и заби. след това рестартирах и всичко се оправи.

трябва да добавя, че компютъра продължи да забива след като махнах авста и продължи да работи по - бавно. както казах чакам отговор от техника.

Редактирано от Todor Skenderov Minev (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

здравейте благодаря на всички, които обърнаха внимание на проблема ми. оказа се че е бил проблемът в паметта. смених я всичко преинсталирах на ново и сега всичко работи. отново благодаря на всички за съдействието.

здравейте благодаря на всички, които обърнаха внимание на проблема ми. оказа се че е бил проблемът в паметта. смених я всичко преинсталирах на ново и сега всичко работи. отново благодаря на всички за съдействието.

Дано всичко да е наред. Поздрави и лека ! :)

Радвам се че проблема ти се е решил . Дано нямаш проблеми отново ,че с тия гаранции на парче ,за това една за друго друга си е направо ..... Успех ти желая и лек ден.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.