Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще ме пуснат ли в дискотеката?

Featured Replies

Здравейте. Искам да отида на дискотека, но съм малолетна. Висока съм и излеждам голяма, но мисля че не достатъчно. Обмислям да поправя ЕГН-то си и по-точно да залепя друга цифричка на набора, в случай че я поискат.. Има ли шанс да не я поискат и според вас ще я пипнат ли, за да се уверят, че не е лепено? Става на въпрос за дискотека във Велико Търново, ще съм с приятеля ми, който е пълнолетен.

• Автор

Дори и без да си преправям личната карта ли?

Здравейте.

Искам да отида на дискотека, но съм малолетна. Висока съм и излеждам голяма, но мисля че не достатъчно.

Обмислям да поправя ЕГН-то си и по-точно да залепя друга цифричка на набора, в случай че я поискат..

Има ли шанс да не я поискат и според вас ще я пипнат ли, за да се уверят, че не е лепено?

Става на въпрос за дискотека във Велико Търново, ще съм с приятеля ми, който е пълнолетен.

Препоръчвам ти Bally то там гардовете са големи пичове преди месец пуснаха по малката ми братовчедка без никакви ядове а тя е на 15

• Автор

става на въпрос конкретно за Jack.. това на снимката съм аз преди почти година.. иначе съм на 14

става на въпрос конкретно за Jack.. това на снимката съм аз преди почти година.. иначе съм на 14

За там не мога да ти кажа от там съм изнасял само двама пияни но не съм запознат със охраната и контрола но за в bally мога да ти гарантирам че ще влезеш без никакви ядове

Най-вероятно ще те пуснат! Почти на всякъде пускат за по-сигурно питай някой който е ходил на скоро в конкретната дискотека. В моя град на всякъде се пуска, сещам се само за 1 случай където не пускаха малалолетни защото собствениците бяха нови и полицайте идваха на проверка, но и да дойдат те проверяват няколко човека и излизат. Успех все пак

Таа такаде аз живея в Велико Търново вече .. 14 години мисля че биха те пуснали но трудно нз дали ще имате успех пак това с преправянето на личната карта е простотия подобре приятеляти да влезе да изчакаш и да отиде да вземе на някое момиче личната карта така по би станало

Хубаво ще те пуснат , но при една рутинна проверка на личните карти какво ще правиш а ?! Сигурно ще е много приятно да се обадят на вашите от полицията , че са те хванали да посещаваш заведения които не са ти разрешени а ?! И сигурно ще е много приятно да пренощуваш в полицията нали ;)

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

Момиче, няма да е лошо поне отвреме навреме да си доспиваш, щого или снимката е лоша, или под очите ти личи, че си крадеш от съня. Ще вземат да ти увиснат долните клепачи кат на някой дългогодишен алкохолик, въпреки крехката възраст и ще те искат само бройкарите, за по една или няколко нощи! След като тъй или иначе си имаш приятел, що си губите времето по дискотеки? Там се ходи главно да се търсят връзки, а не да се поддържат налични такива. Да те заведе на ресторант. Пецата и той от Велико-то Търново и ако се съди по годините, които е декларирал, макар и по-голям, не е още пълнолетен. Да не би да е гаджето?

• Автор

ейй, много хейт.. начи тва с чуждата лична карта е добра идея.. нашите ме пускат, няма да преспя в полицията, да речем че имам връзки, а и къф е шанса за проверка снимката е правена много рано сутринта, преди една голяма екскурзия..а искам да отида защото е рожден ден и впрочем, тфа с увисналите клепачи е яко шитзз..

До някаква определена степен съм съгласен с sliderum но просто не исках да навлизам в подробности и да не засегна момичето.

ейй, много хейт..

начи тва с чуждата лична карта е добра идея..

нашите ме пускат, няма да преспя в полицията, да речем че имам връзки, а и къф е шанса за проверка

снимката е правена много рано сутринта, преди една голяма екскурзия..а искам да отида защото е рожден ден

и впрочем, тфа с увисналите клепачи е яко шитзз..

Ако не си го виждаш на снимката, значи и със зрението имаш проблеми...Май не приятел ти трябва в момента, а направления от личният лекар за специалисти. И си мерете думите!

• Автор

не искам да се заяждам, но ти само това правиш! Питам едно, ти си хейтваш и си спамиш. Не е той гаджето ми. А пък ти ако беше много красив щеше да имаш снимка. Айде сега ако няма да пишеш по темата чао и със здраве.

не искам да се заяждам, но ти само това правиш!

Питам едно, ти си хейтваш и си спамиш.

Не е той гаджето ми.

А пък ти ако беше много красив щеше да имаш снимка.

Айде сега ако няма да пишеш по темата чао и със здраве.

Добре, извинявам се и ЧРД(на приятеля ти)! Но това не е повод да се ползува вулгаризъм, ако ще да е на английски.

Винаги има вероятност от проверка! Случва се да се правят такива проверки,че на всеки присъстващ в дискотеката да му бъде проверена личната карта.

А това с чуждата лична карта е простотия,все пак това е документ за самоличност и неслучайно е със снимка.

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

абе как ще си подправяш личната карта

:strangle:

ще го отнесат вашите щото си непълнолетна

Аз навремето подкупвах баунсърите. След няколко месеца спрях и да ги подкупвам, щото си станахме аверчета. Ако приятеля ти е пълнолетен, май можеше да ти се води придружител и не би тряало да има проблем.

И какъв е смисъла да ходиш в подобно заведение, дори като е рожден ден?

Алкохол, пушене, наркотици, идиотска музика? Това ли ти харесва толкова, че да си готова да подправиш официален документ?

Това не ти го казва някой на 30 или 40 години, а човек който е не повече от година по-възрастен от теб. Замисли се. Замисли се особено над културата си, и на другите около теб.

И какъв е смисъла да ходиш в подобно заведение, дори като е рожден ден?

Алкохол, пушене, наркотици, идиотска музика? Това ли ти харесва толкова, че да си готова да подправиш официален документ?

Това не ти го казва някой на 30 или 40 години, а човек който е не повече от година по-възрастен от теб. Замисли се. Замисли се особено над културата си, и на другите около теб.

да е голяма и като другите, да им подражава във всичко че иначе могат да я вземат за изостанала

И 30-40 годишен да го каже ...няма смисъл ?! Това трябва да се преживее. Да обиколи страната и да види , че няма разлика . Навсякъде е едно(а) и също(а) с(п).........я. И чак тогава може и да го разбере.

Редактирано от nikolaijelev (преглед на промените)

• Автор

Не обичам дискотеки! Хич даже не ги обичам.. Просто искам да уважа човека... не се пуши вътре, впрочем.. Личната карта и да е преправя е обратимо, макар че вече се отказах и ще си пробвам късмета, пък каквото стане.. И учтиво моля СТИГА ХЕЙТ, големите! Писала съм именно защото съм неуверена и искам помощ.. Не се възползвайте, за да си избивате к`вото има за избиване... Мразя дискотеки, казах защо отивам.. не искам да се правя на голяма, просто защото не ми харесва.. Ако няма к`во да кажете - мълчете, защото на никой не помагате..

Редактирано от vassi_i (преглед на промените)

Възпитанието ти ли те възпира да пишеш поне на български и да не вкарваш чуждици в изречението ако искаш да влезнеш толкова помоли някой от родителите ти да те придружи пък ако иска после да стои пред заведението

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.