Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Еми аз един път се пробвах да изкарам от РТС сайтове и изкарах точно 0 лева и ги похарчих за един въздух.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 85
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Все пак ,темата е пари от PTC и ще бъда благодарен да прочета няколко мнения на хора занимващи се с това независимо напреднали или начинаещи нека обменим опит и да сме си взаимнополезни.

Аз се занимавам с PTC, главно Clixsence и Cashnhits идеята ми е парите от PTC да ги влагам в HYIP сайтове и от там вече в моя джоб. Които се занимава с PTC знае, че това колко ще печели силно зависи от броя на рафералите които има, така че предлагам да споделим най-ефективните си методи за намиране на реферали. Моят най-успешен метод е чрез форуми (както български така и чуждестранни) ако някои има да каже нещо по темата нека го каже :)

Успех на всички които се занимават с PTC и на тези които не се занимават с PTC.

• 4 седмици по-късно...
  • 1 година по-късно...

Ето реферални ликове за регистрация помагам на всеки със сериозни манерения да заработи някой лев без кои знае какви усилия PTC сайтове

ClixSense е един от най-добрите уебсайтове които ви плащат за да гледате кратки рекламки в интернет.

Те ви компенсират за гледането на тези реклами като ви дават от 0.001$-0.020$ и продължителността на тези реклами е от 5-30 секунди. Само трябва да изберете картинката на котето когато изберете реклама която не сте гледали.

Може да не ви се струват много но това са съвсем нормални и реални цени на рекламите по интернет, ако някои сайтове ви предлагат по големи суми от тези много е вероятно те да са измамници и да не видите нито цент от тях. Минималната сума за плащане е 8$ чрез PayPal или Payza.

ClixSense ви окуражава да сте активни на сайта им и чрез други методи за печелене на пари.

Като например ClixGrid, тя е лесна за игране, дават ви 30 опита всеки ден да спечелите пари. Просто натиснете където и да е по картинката им с квадратчета и имате шанса да спечелите между 0.10$-10$ или още 5 опита. Всеки опит ще ви отвори нов прозорец с реклама за 10 секунди, след които ще разберете дали сте спечелили или не.

Друг начин за печалба е да изпълнявате кратки задачи (Tasks) които ще ви плащат от 3-10 цента. Можете да печелите до 3-4$ на ден в зависимост дали има достатъчно задачи за изпълняване.

Също така можете да печелите и от хора които се записват за ClixSense през вашия реферал линк. Печелите от 0.0002$-0.0040$ в зависимост от вида на рекламата която рефералите ви са гледали. Получавате и 5% от парите които рефералите ви правят от изпълняването на кратките задачи. Дават ви и 2$ за всеки ваш реферал който се ъпгрейдне до Премиум членство.

Можете да печелите и чрез оферти (Offers), които обикновенно се дават след закупуването от вас на някакъв продукт.

Ако се ъпгрейднете до Премиум членство , който струва 17$ на година и ви дава много облаги като двойно пари от реферали. Минимума за плащане става от 8$ на 6$. Дават ви 4 гарантирани реклами по 0.02$ всеки ден, което ако го сметнете за 1 година е 29.2$ само от тези 4 дневни реклами . Също 0.5$ когато ваш реферал направи 1$ от цъкане на реклами. Дават ви и 2$ когато някой ваш реферал се реши да си купи Премиум членство. Двойно повече опита на ClixGrid (60) всеки ден. Също печелите и по 10% от парите които рефералите ви печелят от изпълняването на кратките задачи. Дават ви и 1000 рекламни кредита към Премиум членството еднократно с които можете да рекламирате друга страница която си поискате. Не е нужно да се ъпгрейдвате но облагите са много наистина. 

Моля използвайте линка ми за да ми станете реферал. Мерси много и успех!

Пичове, вече си има ботове за PTC-та, кликат ти ги за по 10 секунди 100 сайта... :whist:

• 7 месеца по-късно...
на 10 Август 2015 г. at 22:48, Sc0user написа:

Пичове, вече си има ботове за PTC-та, кликат ти ги за по 10 секунди 100 сайта... :whist:

:ohmy:и как става номера я кажи

Казал съм го вече в цитираното от теб.

преди 23 часа, Sc0user написа:

Казал съм го вече в цитираното от теб.

казал си нищо не си казал

айде по-лесно въпросче дано отговориш - как ботовете ти пишат кашпите

Капчите се пишат ръчно, ако искаш да използваш безплатната версия. Можеш да потърсиш в интернет много solver-и и да погледнеш долу-горе как работят, ако те мързи да пишеш на ръка няколко капчи. Обикновено не са кой знае колко завъртяни и се пишат по 50-60 за 3-4 минути, в зависимост от това колко сайта си накичил. Това са капчите за лог-ин, вътре в сайта от 10 сайта, я има един я не където иска капча помежду рекламите.

преди 18 минути, Sc0user написа:

Капчите се пишат ръчно, ако искаш да използваш безплатната версия. Можеш да потърсиш в интернет много solver-и и да погледнеш долу-горе как работят, ако те мързи да пишеш на ръка няколко капчи. Обикновено не са кой знае колко завъртяни и се пишат по 50-60 за 3-4 минути, в зависимост от това колко сайта си накичил. Това са капчите за лог-ин, вътре в сайта от 10 сайта, я има един я не където иска капча помежду рекламите.

така вече добре, имам ориентир, благодаря :)

за логина,вътре едни обърнати магарета има на повечето

ей пич здрасти пак съм аз - ти пробвал ли си тая шашма

аз не че мисля да си служа с измама, въпроса ми е как ботовете ще си прескочат рекламите дето са за тях, много ми е интересно да разбера

Има вграден браузър в програмата, в тая е Google Chrome. Настроена е да отваря на заден план рекламите, но явно има някаква тънкост, тъй като едва ли някой комп. ще издържи на 60-100 отворени таба, които вътре са пълни с рекламни банери и тн. Явно самата програма симулира браузър и по тоя начин рекламите си текат едновременно.

преди 2 часа, XYconstant написа:

Има вграден браузър в програмата, в тая е Google Chrome. Настроена е да отваря на заден план рекламите, но явно има някаква тънкост, тъй като едва ли някой комп. ще издържи на 60-100 отворени таба, които вътре са пълни с рекламни банери и тн. Явно самата програма симулира браузър и по тоя начин рекламите си текат едновременно.

демек може да разпознае тия реклами, дето не трябва да клика на тях така ли

Да, тях ги подминава. Като цяло всеки сайт си е отделен скрипт, съобразен от самият сайт и разработчиците. Това означава, че ако сайта сега добави примерно такава реклама, то едва ли бота ще реагира веднага, най-вероятно програмистите ще се включат и ще поправят скрипта, за да работи ОК.

преди 17 минути, XYconstant написа:

Да, тях ги подминава. Като цяло всеки сайт си е отделен скрипт, съобразен от самият сайт и разработчиците. Това означава, че ако сайта сега добави примерно такава реклама, то едва ли бота ще реагира веднага, най-вероятно програмистите ще се включат и ще поправят скрипта, за да работи ОК.

например мистър букса - пуска такава понякога, не всеки ден я има, но понякога се появява, и винаги е на различно място ми направи впечатление, винаги мястото й различно

Мястото в случая няма значение, тъй като скрипта търси по име или линк, намери ли този линк - прескача го и продължава.

преди 50 минути, XYconstant написа:

Мястото в случая няма значение, тъй като скрипта търси по име или линк, намери ли този линк - прескача го и продължава.

май не се разбрахме с тебе ти май говориш за трафик рекламите, не за отделните дето една по една се кликат, дето обърнати магарета цъкаш кашпи пишеш за логин

Точно за тях ти говоря. Обърнати магарета, пирамиди, камили и всичко което се сетиш - скрипта е програмиран изобщо да не цъка върху рекламите, които ощетяват потребителя. Ако имаш някакви конкретни въпроси - можеш да ги зададеш на ЛС, че темата се разводни доста, и то във всички посоки.

Вместо да си губите времето с тез простотии, занимавайте се със земеделие. От доматите и дините може да изкарате повече.

преди 3 минути, XYconstant написа:

Въпрос на време беше да се появи някой преуспял умник (земеделец).

Благодаря за комплимента, но все още работя по въпроса за преуспяването, сега съм на ниво успял. 

Явно си преустановил от 2 дни тия "губещи времето неща"?

Защото в някоя тема ти мярнах AdPrize-a от Необукс (явно).

преди 17 часа, velony написа:

Вместо да си губите времето с тез простотии, занимавайте се със земеделие. От доматите и дините може да изкарате повече.

тоз прост необукс дал два долара голяма простотия пфууу :P

velony

• Новобранец
  •  
  • velony
  • Потребител
  • 11
  • 24 мнения

Ето от вчера AddPrize

Yesterday at 13:23 You've won an AdPrize: $2.00 added to your Main Balance.

Тъй де, тъй. Печалбата, щото е нищожна, се изяжда в таксите до като стигне до банката ми. Просто ми се вижда неефективно. Това имам в предвид. 

НО, всеки си решава, как точно да си изгуби времето. 

Събираш 100 гущера и теглиш. Таксата едва ли ще ти направи впечатление, щото е 4лв. (от пейпал). Според зависи можеш да намериш и друг начин да си метнеш парите, но е малко рисково да продаваш валута в нета, така че се минаваш с 4 левчета само.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.