Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Публикувано изображение

ГРОЗДЕТО КАТО Е ВИСОКО...........КАЗВАТ,ЧЕ Е КИСЕЛО!!!!

ГРОЗДЕТО КАТО Е ВИСОКО...........КАЗВАТ,ЧЕ Е КИСЕЛО!!!!

КОЙТО ИСКА НЕКА МИ ПИШЕ,НЯМА ДА СЪЖАЛЯВА

• Отговори 85
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе, ти шизофреник ли си, че сам си говориш? Не ни занимавай с твоите глупости и финансови пирамиди.

Не са глупости-жената преди време се беше хванала с един такъв сайт,после май и с още няколко---едвам и издържаха нервите да изкара 5 долара,че по-малко не можело да се тегли.Отказа се разбира се ,но все пак изкара 5 долара за......3 месеца :lol6: Това сериозно ;)

5 долара за три месеца? Приятел! Този дето пита ще ти повярва, ама ако остане сам да се прехранва....  5:90=0.055цента на ден. Може и да му стигнат за една кифла!И аз сериозно го написах за този несериозен въпрос!

probuxer, браво за усърдието!

Аз също съм се заел упорито да развивам акаунта си в зеления сайт. Сигурно ще те потърся по скайп, за да обменим опит и стратегии.

Продължавай все в този дух!

probuxer, браво за усърдието!

Аз също съм се заел упорито да развивам акаунта си в зеления сайт. Сигурно ще те потърся по скайп, за да обменим опит и стратегии.

Продължавай все в този дух!

Благодаря,пиши ми където ти е удобно!! :)

Аз също съм се заел упорито да развивам акаунта си в зеления сайт.

Развивайте го и бъдете използвани от другите колкото искате. Такива теми въобще трябва да бъдат трити, а наглите им създатели - с БАН. Дошъл тук някакъв "човек" с има-няма 7 мнения с единствена цел да ни пропагандира това. Значи има и изгода, а не ни мисли доброто.

Има един руски сайт rublic.com . Аз там си изкарах за около 6 месеца към 20 долара . Инсталира се програма която използва изчислителната мощ на видеокартата. Работи със сигурност и парите ги използвах за зареждане на донлоад менажера на LetBit  - SkyMonk.

аз сам доцент в тоя бранш , има пари  

Напоследък, даже обикновените доктори ги бият.  Има тема във форума. Помисли си в този случай, какво може да очаква доцентите.  А парите си ги приготви, щото момчетата дето бият, после искат и да им се плати за работата. Гледах го в някакъв филм. :D

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Има един руски сайт rublic.com . Аз там си изкарах за около 6 месеца към 20 долара...

Повече от 20 долара можеш да спечелиш, а може би не - ако се занимаваш с виртуалните валути. Но ти трябва добра видеокарта/видеокарти.

Повече от 20 долара можеш да спечелиш, а може би не - ако се занимаваш с виртуалните валути. Но ти трябва добра видеокарта/видеокарти.

Темата все пак не е за виртуалните валути. Пък и напоследък почнаха да се предлагат устройства със специализирани платки, с които и машините с няколко мощни карти не могат да се конкурират, нито като производителност на този тип сметки, а много повече като консумация на ток.

Напоследък, даже обикновените доктори ги бият.  Има тема във форума. Помисли си в този случай, какво може да очаква доцентите.  А парите си ги приготви, щото момчетата дето бият, после искат и да им се плати за работата. Гледах го в някакъв филм. :D

1 Доцент е научна степен а не медицинска          2-ро  много филми гледаш

Тц. Научно звание е или по-просто казано - длъжност. :P

Развивайте го и бъдете използвани от другите колкото искате. Такива теми въобще трябва да бъдат трити, а наглите им създатели - с БАН. Дошъл тук някакъв "човек" с има-няма 7 мнения с единствена цел да ни пропагандира това. Значи има и изгода, а не ни мисли доброто.

извинете,нямам нищо против някой да ми покаже как и помага да изкарвам пари,какво че той печелил нещо от това без да се отразява на мен с нито стотинка,БЪЛГАРИНА ИМА ЛОШАТА ЧЕРТА ДА Е НЕБЛАГОДАРЕН

Все тая. Искаме да видим документ за доценството и как така един доцент вместо да си гледа работата, цъка по разни линкове и пуска такива към реферали в темата. Ако не си доцент, а само някакъв  си асистент, ще черпиш бира. Има такава в емотиконите. Ммм, дали ще се справиш :)... направо да ти я покажа нея, за всеки случай: :beer:

извинете,нямам нищо против някой да ми покаже как и помага да изкарвам пари,какво че той печелил нещо от това без да се отразява на мен с нито стотинка,БЪЛГАРИНА ИМА ЛОШАТА ЧЕРТА ДА Е НЕБЛАГОДАРЕН

Ха, благодарен? Ми пращай кеш и ще съм ти благодарен. Който има желание и сам намира информация по въпроса с печеленето на пари от интернет. Това, някой  да проявява желание и благородство да ни тика в някакви истории, се нарича... :"непоискано търговско съобщение". Рекламите се плащат на собственика на сайта и се публикуват в каре, нейде отстрани на коментарите по темата (или на началната страница на сайта), не вътре в тях.

За мен въпроса стоеше така ,когато реших да се занимавам с PTC сайтове.1-во да проуча този бизнес ,има ли пари(плащания)как се работи и.т.н 2–ро Да черпя опит от най-успелите в това.мМатериалите които сам прочел бяха написани от добри хора ,които помагат на другите да започнат да плуват в този океан.Като оставят на твоята воля от благодарност към труда и да ти помогнат да печелиш ,сам да решиш дали да се запишеш като техен реферал или да не се запишеш и АХМЕТ от Саудитска арабия да те  пупи от от сайта като негов реф.  без да ти е помогнал нищо и да не получаваш нищо.Е аз предпочетох да стана реферал на Сашо от София защото ми отвори очите как да печеля,като аз не губя и 1цент отколкото да ме купи Ахмет от С.арабия!

Все тая. Искаме да видим документ за доценството и как така един доцент вместо да си гледа работата, цъка по разни линкове и пуска такива към реферали в темата. Ако не си доцент, а само някакъв  си асистент, ще черпиш бира. Има такава в емотиконите. Ммм, дали ще се справиш :)... направо да ти я покажа нея, за всеки случай: :beer:

Ха, благодарен? Ми пращай кеш и ще съм ти благодарен. Който има желание и сам намира информация по въпроса с печеленето на пари от интернет. Това, някой  да проявява желание и благородство да ни тика в някакви истории, се нарича... :"непоискано търговско съобщение". Рекламите се плащат на собственика на сайта и се публикуват в каре, нейде отстрани на коментарите по темата (или на началната страница на сайта), не вътре в тях.

:beer:

Бях останал с впечатлението, че в Саудитска Арабия всички са милионери от нефтените си и газови находища и въобще нямат нужда да работят, камо ли да да цъкат :D

Бях останал с впечатлението, че в Саудитска Арабия всички са милионери от нефтените си и газови находища и въобще нямат нужда да работят, камо ли да да цъкат :D

грешно ти евпечатлението,цъкат даже много добре

грешно ти евпечатлението,цъкат даже много добре

и не се разхлаждат като поливат асвалта с пищова от бензин-колонката

This image has been resized. Click this bar to view the image in full size.

Публикувано изображение

This image has been resized. Click this bar to view the image in full size.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз ще си цъкам за парици,за вас незнам

Не мисля, че има нужда да си самоцитираш по няколко пъти, едно и също нещо в един, или в няколко коментара. Май имаше някакво наказание за това. Прочети пак внимателно правилата на форума и условията за ползуване.

Не мисля, че има нужда да си самоцитираш по няколко пъти, едно и също нещо в един, или в няколко коментара. Май имаше някакво наказание за това. Прочети пак внимателно правилата на форума и условията за ползуване.

извинявам се не го правя умишлено

Все пак ,темата е пари от PTC и ще бъда благодарен да прочета няколко мнения на хора занимващи се с това независимо напреднали или начинаещи нека обменим опит и да сме си взаимнополезни.

2.7 Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения. Това включва всякакви реклами, верижни писма и др. съобщения, изключващи тема за помощ или обсъждане, или лична кореспонденция. Избутването на тема от автора й (bumping) не е разрешено с изключение на един пост в рамките на 48 часа. Този вид спам се определя като пост след последният ви пост, който не е уместен и не носи никаква нова (коригирана, допълнена) информация по темата. Забележете, че заложеното време м/у постовете е 48 часа, а не "Днес, 20:13" и "Преди 16 минути". Това е ДОСТА под тези 48 часа! Също така бих добавил и: 1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни. 2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост. Та, да не се чудите защо ви е наказанието...

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, отново на всички ,които изкарват парички от птс  .

Във личния ми блог сам пуснал много добра статия за всички интересуващи се.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.