Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

преди 10 минути, XYconstant написа:

Събираш 100 гущера и теглиш. Таксата едва ли ще ти направи впечатление, щото е 4лв. (от пейпал). Според зависи можеш да намериш и друг начин да си метнеш парите, но е малко рисково да продаваш валута в нета, така че се минаваш с 4 левчета само.

Да де, звучи страхотно, обаче както казаха по-горе няма активни реферали. Тук разбрах, че може и да са ботове. От къде да ги сабера тез 100 долара?

Вкарах 5 долара. И вътре имах някви пари. Купих си 33 реферала. Ми по проста сметка ако реферала ти е под 2,00 adv, то той ти е на много малка печелба и е неефективен. Ми те по едно време всички паднаха под 1,8 adv. И какво правим? Пък колко пъти ги заменях... Труд без необходимата печалба. Аз не съм от тея дето ламтят за много. Стига ми 10 долара печалба чиста на месец за да продължа с това. 

Редактирано от velony (преглед на промените)

• Отговори 85
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

7 цента рециклирането мда, аз трима имам само и тримата умрели, кат ги гледам направо си избили всеки по 20-те цента, мъка :(

много алчни, а има сайт дето е 0.003 рециклирането

Не всичко е в PTC. За седмица някъде от задачите в същите тия PTC-та (необукс и кликсенс) съм направил 17 долара и то за 3 дни дефакто от седмицата. Имаше задачи - има пари. Като няма задачи - не се ангажирам да отварям и никакво време не си губя. Както казах в друга тема, а може и в тая да беше - трябва търпение, за да се качи ниво, от там нататък е една идея по-лесно.

преди 2 часа, XYconstant написа:

Не всичко е в PTC. За седмица някъде от задачите в същите тия PTC-та (необукс и кликсенс) съм направил 17 долара и то за 3 дни дефакто от седмицата. Имаше задачи - има пари. Като няма задачи - не се ангажирам да отварям и никакво време не си губя. Както казах в друга тема, а може и в тая да беше - трябва търпение, за да се качи ниво, от там нататък е една идея по-лесно.

аз все нямам задачи в кликсенса, има едно мижаво радио само там за 1 цент дето не мога да му вдяна какво иска

преди 23 минути, XYconstant написа:

Говоря за менюто Tasks, не за Offers.

е и там ок, сега пак влизах и пак само оная дето не плаща, пак тя за 1 цент анкета не ща да я виждам тая лъжкиня тоз кликсенс все на мен ли ми я бута не ми е ясно

глупачка с тъпата си анкета че и не дава цента

А имаш ли регистрация в CrowdFlower? Явно не и заради това така ти излиза. Аз за няма и 2 часа направих над 2$ ей сега от задачки. :shy11:

преди 37 минути, XYconstant написа:

А имаш ли регистрация в CrowdFlower? Явно не и заради това така ти излиза. Аз за няма и 2 часа направих над 2$ ей сега от задачки. :shy11:

хм, не помня вече аз като го видя тоя фловер и да ме няма, рег ли трябва

ще ги разбера аз тия задачи мадачи много мразя нещо да не става както аз искам амаха

офертите не ме устройват - то искат регистрации дето вече имам та не мога да им бъда полезна

Във фейса има група специално за задачите . Само българи са и ако имате проблем с английския винаги ще се намери кой да ви помогне .

преди 21 минути, georgieff21 написа:

Във фейса има група специално за задачите . Само българи са и ако имате проблем с английския винаги ще се намери кой да ви помогне .

открих я, много ти благодаря :wors:

Ти я откри ама с нищо няма да ти помогне, тъй като е заключена (не може да се пише в нея освен под вече написаните постове). Регистрирай се във форума им и пиши под темата за приемане да те приемат. Там вече може да пишеш всичко.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.