Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дайте си мнението за тези параметри на компютър и става ли за игри ?

Featured Replies

Еми нямам 1500 лв. да ги дам за да си купя толкова силен компютър ...

Еми предложили са ти много добър компютър за бюджета, с който разполагаш. И ще се представя в пъти по-добре в игрите от тези, за които ни питаш.

Ми бюджет до 850 лв. някъде

ASROCK B75M-GL /B75/1155 109лв

G840 2.8GHZ/3MB/LGA1155/BOX 134лв

4GB DDR3 1333 A-DATA 35лв

SAPPHIRE 1024M HD6850 DDR 5 278лв

500GB WD SATA 6GB/S 7200/16MB 122лв

CM ELITE 370 BLACK NO/PSU 78лв

PSU CM GX LITE 500W 87лв

843лв.Игри от 2012 и за в бъдеще ще играеш, но за този бюджет, всичко на макс дето се вика няма да стане!

• Автор

Еми предложили са ти много добър компютър за бюджета, с който разполагаш. И ще се представя в пъти по-добре в игрите от тези, за които ни питаш.

Тоя компютър,който са ми предложили ще може ли да се играе на него на висока резолюция 2 години поне ?

Тоя компютър,който са ми предложили ще може ли да се играе на него на висока резолюция 2 години поне ?

висока резолюция ... Да ти приличаме на гадатели ? не се знае как ще се развият игрите ! и няма да можеш да играеш години наред с висока резолюция ! даваш малко искаш МНОГО. Ако искаш максимално за бюджета взимай това на Daredevill_666 , обаче ще си ги вземеш от този сайт на изплащане: (понеже незнам или в никем може) - WWW.SKY.BG

Редактирано от Andrey_96 (преглед на промените)

• Автор

висока резолюция ... Да ти приличаме на гадатели ? не се знае как ще се развият игрите ! и няма да можеш да играеш години наред с висока резолюция ! даваш малко искаш МНОГО. Ако искаш максимално за бюджета взимай това на Daredevill_666 , обаче ще си ги вземеш от този сайт на изплащане: (понеже незнам или в никем може) - WWW.SKY.BG

И как по-точно мога да ги взема от сайта ?

влизаш в Продукти/Конфигуратор и избираш тези компоненти: ЛЕКО ИЗМИНИХ КОНФИГУРАЦИЯТА НА daredevill_666 , защото AMD 6850 сигурно ще я няма в наличност,защото от 2 месеца не е корегирана цената

Публикувано изображение

СЛЕД ТОВА ДАВАШ НА ЛИЗИНГ и там вече ще прочетеш какво се изисква и там ще се оправиш

Колегата не е задал правилен въпрос, а той е: от София ли си?

Иначе, понеже гледам се мяташ на разни видеокарти, дето не струват. Да ти обясня нещо за тях:

Обема на паметта на една видеокарта не определя колко бърза или добра е тя. Има много други неща и ще използвам един цитат, останал ми в главата от преди две години сигурно. 1 колега тук каза: на трабантче и 300 литра резервоар да сложиш- пак си е трабантче. Обема на видеопаметта е точно резервоара на видеокартата.

По-важни са нейният процесор (да, всяка видеокарта има процесор и колкото е по-бърз толко по-бързо ще работи тя).

Нейната шина (или информацията, която може да обработи едновременно)

Броят на шейдърчетата (тяхната работа е в пряка зависимост с резолюцията)

Вида на оперативната памет (или колко бързо тя ще работи)

И тук идва обема на паметта. За това една GTX 460 с 768 MB памет ще е по-бърза от SAPPHIRE 2048M HD6450, нищо че е с 2 GB памет... То и за това цената на 1-вата е по-висока...

Колегата не е задал правилен въпрос, а той е: от София ли си?

Иначе, понеже гледам се мяташ на разни видеокарти, дето не струват. Да ти обясня нещо за тях:

Обема на паметта на една видеокарта не определя колко бърза или добра е тя. Има много други неща и ще използвам един цитат, останал ми в главата от преди две години сигурно. 1 колега тук каза: на трабантче и 300 литра резервоар да сложиш- пак си е трабантче. Обема на видеопаметта е точно резервоара на видеокартата.

По-важни са нейният процесор (да, всяка видеокарта има процесор и колкото е по-бърз толко по-бързо ще работи тя).

Нейната шина (или информацията, която може да обработи едновременно)

Броят на шейдърчетата (тяхната работа е в пряка зависимост с резолюцията)

Вида на оперативната памет (или колко бързо тя ще работи)

И тук идва обема на паметта. За това една GTX 460 с 768 MB памет ще е по-бърза от SAPPHIRE 2048M HD6450, нищо че е с 2 GB памет... То и за това цената на 1-вата е по-висока...

Прав си :) и наистина трябваше да го питам или е от София ... просто изключих като вариант да е от София преди да го питам :Д Благодаря за поправката :)

То всичко много хубаво с тая конфигурация и наистина е оптималния вариант от към цена производителност. Видео картата 6850 за тази ценя просто няма алтернатива, но има само една пречка картата вече не е налична от две-три седмици някъде. Знам че седи в доста сайтове но това е по простата причина че актуализацията на наличностите и цените в българските онлайн магазини е под всякаква критика.

Редактирано от pconline (преглед на промените)

От Перник съм :Д :)

Не е толко далеч. Проблема е изплащането. Разходи се до офиса на фирмата, там попълваш документите (ако нямаш 18 ще трябва родител) и си взимаш конфигурацията. Офиса им се намира зад хотел Плиска, ако знаеш къде е?

Но ако нямаш възможност да дойдеш нещата наистина стават сложни...

Вариянт: Те работят с външни лизингови дружества, 3 или 4 бяха. Провери къде е офиса в твоя град и поискай през тях да направиш поръчката. Не знам обаче как стоят нещата така!

ОПА!!!!!!!!!!!!! Предложента конфигурация е от Никем, не от Скай... Ще трябва да говориш с тях как стоят нещата... Забрави за "офиса зад Плиска..."

• Автор

Точно тоя офис на Никем е на ебати забутаното място .. :D

Не е толко далеч. Проблема е изплащането. Разходи се до офиса на фирмата, там попълваш документите (ако нямаш 18 ще трябва родител) и си взимаш конфигурацията. Офиса им се намира зад хотел Плиска, ако знаеш къде е?

Вариянт: Те работят с външни лизингови дружества, 3 или 4 бяха. Провери къде е офиса в твоя град и поискай през тях да направиш поръчката. Не знам обаче как стоят нещата така!

ОПА!!!!!!!!!!!!! Предложента конфигурация е от Никем, не от Скай... Ще трябва да говориш с тях как стоят нещата... Забрави за "офиса зад Плиска..."

дадох предложение от скай - базирано на предложението на daredevill_666 с разлика единствено картата , която я няма никъде налична, така че може и в скай за по-лесно

дадох предложение от скай - базирано на предложението на daredevill_666

Абе от някъде ми е дошла грешката... Така или иначе фирмите не са 1 или 2 и ние не те заставяме да пазаруваш точно от тях. Провери в Перник къде сглобяват конфигурации, отиди с едно листче и виж колко ще ти струва да ти го сглобят някъде там.

Или пробвай Sky.bg както каза колегата.

• Автор

Абе от някъде ми е дошла грешката... Така или иначе фирмите не са 1 или 2 и ние не те заставяме да пазаруваш точно от тях. Провери в Перник къде сглобяват конфигурации, отиди с едно листче и виж колко ще ти струва да ти го сглобят някъде там.

Или пробвай Sky.bg както каза колегата.

В смисъл да напиша конфигурациите на Daredevil_666 ли ? И да ги отнеса някъде из магазините в Перник .. :D

Ами и това е вариянт, макар че... Най-вероятно ще е по-скъпо, защото двете фирми от които предлагаме конфигурациите са с едни от най-ниските цени и са доказани като коректни. Аз лично съм пазарувал от Sky за мен и приятели и до сега всичко е точно, дори когато трябва да се ползва гаранция...

• Автор

Да ама няма да ми е удобно, примерно ако му стане нещо ще трябва да го карам в София да го оправят...

Ами и това е вариянт, макар че... Най-вероятно ще е по-скъпо, защото двете фирми от които предлагаме конфигурациите са с едни от най-ниските цени и са доказани като коректни. Аз лично съм пазарувал от Sky за мен и приятели и до сега всичко е точно, дори когато трябва да се ползва гаранция...

Аз също съм пазарувал от скай и съм много доволен , от София до Бургас ми докара компонентите за 1 ден. Пазарувал съм и от Мост.БГ и съветвам никой никога да не пазарува от тях ! Скъпо , ако става въпрос за гаранция не ти обръщат внимание (поне тоя с извинение - идиот от моя град е такъв) Захранването ми издава някакъв "стържещ звук" от една седмица и тоя ми вика че му няма нищо ,и не иска да го сменя. Щом работило значи му няма нищо , когато изгори тогава щели да го сменят , а не си дават сметка ,че ако изгори кой знае какво ще помете със себе си ... (говоря за МОСТ) .

Така ,че пазарувай смело от СКАЙ ;)

В смисъл да напиша конфигурациите на Daredevil_666 ли ? И да ги отнеса някъде из магазините в Перник .. :D

Колега аз също съм от Перник... Ако търсиш да си взимаш частите от Перник ще згафиш много... JAR бавят поръчките със седмици, Кракра софт надуват цените до бога, в ГУМ вече няма магазин за компютри, технобакалиите за нищо не стават! Поръчвай от SKY или Nikem зависи от къде ще ти излезне по-евтино, а доставката ще е в рамките на 20лв :)

Точно тоя офис на Никем е на ебати забутаното място .. :D

Те и затова ти вземат още 10 лева отгоре, докато ти изпратят частите от селото. Може да спестиш малко пари, като платиш по банков път и вземеш конфигурацията си от офиса на Еконт примерно. Само че така чакаш за превода на парите, който не винаги е толкова бърз. Една доставка по тоя начин излиза около 25 лева за страната.

Те и затова ти вземат още 10 лева отгоре, докато ти изпратят частите от селото. Може да спестиш малко пари, като платиш по банков път и вземеш конфигурацията си от офиса на Еконт примерно. Само че така чакаш за превода на парите, който не винаги е толкова бърз. Една доставка по тоя начин излиза около 25 лева за страната.

Прочетохте ли, че става дума за лизинг. Sky искат да ис на място и да подпишеш документите...

Прочетохте ли, че става дума за лизинг. Sky искат да ис на място и да подпишеш документите...

Извинявам се, не прочетох. Грешката е моя, че трябва да лягам ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.