Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Документални и научно-популярни филми

Featured Replies

Публикувано изображение

Destination HD Bulgaria Филм на Дискавъри за България

Това е филм на Discovery за България!

Качеството е HD и определено си заслужава!

Link@######

Немога да ви Дам Повече Информация за Филма ,защото все Още не съм го свалил ....

но ми изглежда Много Интересно ....

давам ви и на вас Линкове ,ако и на вас ви Вдъхне Надежда тоя филм да го свалите и гледате ... :)

Редактирано от ivanmar
Обновен линк (преглед на промените)

• Отговори 284
  • Прегледи 81,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изгледах го. Страхотен е. Това е то - знаят как да правят документални филми. Опитах се максимално да погледна през очите на един чужденец и ми се видя наистина красиво. Жалко че така за някои сетнешното разочарование може да се окаже още по-голямо... Публикувано изображение

страхотен филм изненадан съм доста приятно много добра реклама за българскиа туризъм

• 2 седмици по-късно...

наистина много хубав филм. голямо впечатление ми направи че бяха подбрали пейзажи със страшно много цветя. красота :rolleyes:

Доста добро филмче. Само да ви питам, в самото начало за Момчиловци ли говорят, някой разбрали? Мерси

• 1 месец по-късно...

Снощи го даваха по дискавъри чанъл а също така имаше един по стар пак за Чернобил но как е избухнал

• 2 месеца по-късно...

Досега във всички форуми за филми,които съм чел става въпрос за игрални филми. Смятам че не трябва да се пренебрегват и научно-образувателните продукции.

Под научно-популярни не трябва да се разбира само за природата или насочени само към една тема. Те могат да бъдат от всякакво естество. Типичен пример за това е канал Дискавъри.

Нека темата бъде за желания и линкове за такива филми, и разбира се коментари към тях.

Няколко примерни теми:

Високи технологии

Астрономия

Компютри

Автомобилизъм

Биология

....

Виж тук - http://kolibka.com/ .Това е любимото ми място.Само че напоследък не мога да тегля от там заради БОП-овете ...

Много добър сайт. Има много интересни неща, обаче е блокиран Публикувано изображение . Дано завбъдеще да го оправят.

В момента дърпам следната поредица на Би Би Си:

http://www.torrents.linkos.bg/browse.php?s...&incldead=1

1-вата серия е много интересна. За някои потребители може дори да се окаже полезна:clap: има и титри.

Ето и нещо от мен. Тегля го в момента. Не съм го гледал, но изглежда обещаващо и смятам че ще е интересно на много хора от форума.

Тук е филма

субтитри

Инфо

Редактирано от spyman (преглед на промените)

http://www.######/details.php?id=99854&hit=1

Revolution OS от БГ

Гледал съм го, не е зле.

Редактирано от iveta7
Обновен линк към филма (преглед на промените)

хм, имаше един филм за България, беше на ББС, но сега не мога да ви дам линк, дърпах из бг тракерите, които сега не са ми достпни, някой ако се сеща, нека даде линкче :) Яка тема :speak:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

може би не спада точно към тази категория, но филмът си заслужава. Става дума за най-добрите сърфисти на света.

Публикувано изображение

Мисля, че поредицата на National Geographic "Настъпват странни дни на планетата Земя" си заслужава да се спомене като изключителна!!!

"Триумфът на живота - 4 милиарда години"

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Линк

Линк

"Див секс: Мъжкари"

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Линк

Линк

"Супер хеликоптери"

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Линк

Линк

"Пътуване в Амазония:= Водни светове="

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Линк

Линк

"Проект: Земята:= Телепатията="

Линк

Линк

Проект: Земята:= Нападения на акули=

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Линк

Линк

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.