Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton - Antivirus, Internet Security, 360 v.2013

Featured Replies

Само кажи + или - , само това ;)

• Отговори 273
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само кажи + или - , само това ;)

За мен е по -добра.  ;)

Нова версия 21.0.0.67 Beta
NIS - http://us.norton.com/beta/downloads/nis_beta/NIS-BETA-ND-21.0.0.67.exe
NAV - http://us.norton.com/beta/downloads/nav_beta/NAV-BETA-ND-21.0.0.67.exe

Известные проблемы 21.0.0.67 Beta

• Сигнатуры Virus Definitions
Полные (не потоковые) определения на предварительной версии продукта могут не обновлять также часто, как на стабильных версиях. Вы будете продолжать получать потоковые обновления, но в итоге время обновления сигнатур может показываться на несколько дней назад (даже после потокового обновления). Не используйте Intelligent Updater (Norton Virus Definitions), чтобы обновить определения вручную, так как они не совместимы с версией 21.0, и могут создать проблемы.

• Фаервол
Окно диагностики Norton Diagnostic не открывается, когда возникают проблемы при соединении.

• Резервное копирование
Создание резервной копии на оптический носитель может привести к ошибке 8701,2.

• Fix Now
Невозможно выбрать элементы в выпадающем меню для "When items are complete, my computer should".

• Intrusion Prevention
Сигнатуры Intrusion Prevention могут не отображаться в пользовательском интерфейсе.

• Диспетчер автозагрузки
Приложения могут не отображаться в диспетчере автозагрузки (Startup Manager).

• Сканирование
- Устранение угроз может показать сообщение “Not Attempted” в интерфейсе.
- Использование кнопки “Go” может не работать при устранении угроз – кнопка “Apply All” должна полностью функционировать.

Внимание! Чтобы получить обновление 21.0.0.67, просто запустите LiveUpdate после установки версии 21.0.0.58 для загрузки последнего патча. Перезагрузка будет необходима для пользователей систем Windows XP и Vista. Пользователям Windows 7 или Windows 8 перезагрузка не потребуется.

Для получения лицензионного ключа (Product Key) на 14 дней для тестирования, зарегистрируйтесь Norton Beta Center

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Публикувано изображение
Новое в версии 21.0.0.81 Beta 26 июля 2013 года стали доступны Beta-версии Norton 360, Norton Internet Security 2014, Norton AntiVirus 2014.

Для получения лицензионного ключа (Product Key) на 14 дней для тестирования, зарегистрируйтесь Norton Beta Center

Известные проблемы 21.0.0.81 Beta

Полные (не потоковые) определения на предварительной версии продукта могут не обновлять также часто, как на стабильных версиях. Вы будете продолжать получать потоковые обновления, но в итоге время обновления сигнатур может показываться на несколько дней назад (даже после потокового обновления). Не используйте Intelligent Updater (Norton Virus Definitions), чтобы обновить определения вручную, так как они не совместимы с версией 21.0, и могут создать проблемы.

• Совместимость с Windows 8.1
Ошибка “Program Compatibility Assistant” показывается при установке beta-версии или при запуске. Выберите “Run the program without getting help” для продолжения.

• Security History
- Невозможно выбрать элементы в Security History.
- Невозможно сортировать элементы в списке Security History.

• UПользовательский интерфейс
Отображение “Fixing” может сохраняться, даже если продукт показывает статус “Secure” после выбора “Fix Now”.

Публикувано изображение

Новое в версии 21.0.0.81 Beta 26 июля 2013 года стали доступны Beta-версии Norton 360, Norton Internet Security 2014, Norton AntiVirus 2014.

Известные проблемы 21.0.0.81 Beta

• Совместимость с Windows 8.1

Ошибка “Program Compatibility Assistant” показывается при установке beta-версии или при запуске. Выберите “Run the program without getting help” для продолжения.

• Security History

- Невозможно выбрать элементы в Security History.

- Невозможно сортировать элементы в списке Security History.

• UПользовательский интерфейс

Отображение “Fixing” может сохраняться, даже если продукт показывает статус “Secure” после выбора “Fix Now”.

Това да не е Руски форум ?????!!!!!!!!!  :angry:  Подобни публикации само вредят на форума в дългосрочен план.

Като гледам основно козметика в гуя. Вирусните бази е нормално да се различават от тези на финалните версии. Въпроса е какво е поправено и какво е въведено. На кое да се наблегне при тестването. Гледам в рекламираният напоследък форум на Comss.ru потребителите имат някакви проблеми с локерите свалени в архивирани с 7ZIP файлове това е по-важно за докладване.

Многое у Нортона зависит от репутации. Из зип-архива, где репутация не действует, пропустил винлок, СОНАР не спас.

Това да не е Руски форум ?????!!!!!!!!!  :angry:  Подобни публикации само вредят на форума в дългосрочен план.

Мисля, че ще разбереш, че тази информация е поместена в един авторитетен руски сайт, понеже не съм полиглот, за да го преведа, написаното в общи линии се разбира реших да го публикувам така. Да отбележа, че се цитират доста неща от руски форуми ( от русофилите тук) и за други програми от бранша, дай да не търсим под вола теле ! И ако имаш други забележки, ще ми е много приятно да ги обсъдим на ЛС ;) Ко, НЕ !! А за репутацията, бих казал, че е подобрена и е много по-прецизно засичането, от семпълите, които се предоставят тука, а и не само, ако проследите резултатите, ще си направите добра преценка.  За жалост поне аз не съм попаднал на пълна и подробна информация за промените, за да мога по-подробно да разбера на какво се дължи подобрението и бързоработата на Norton, както и основателна ли е радостта ми от тези факти :)  

Мисля, че ще разбереш, че тази информация е поместена в един авторитетен руски сайт, понеже не съм полиглот, за да го преведа, написаното в общи линии се разбира реших да го публикувам така. Да отбележа, че се цитират доста неща от руски форуми ( от русофилите тук) и за други програми от бранша, дай да не търсим под вола теле ! И ако имаш други забележки, ще ми е много приятно да ги обсъдим на ЛС ;) Ко, НЕ !!  

Ако не можеш да преведеш нещо не го побликувай. Запознай се с правилата на форума !!!!

• 2 седмици по-късно...

Norton Power Eraser 4.0 Beta

Публикувано изображение

Публикувано изображение

https://security.symantec.com/nbrt/npe.aspx?&env=beta&NUCLANG=en-us

Промените:

Key changes in this release:

• Scanning across user profiles
NPE can now scan across user profiles, if there is an infected account you cannot log into to use NPE, you can scan from another account such as Administrator
  • Java vulnerability scan
NPE detects when the Java is out of date and provides a link to a KB to correct this.
  • Safe mode persistence
NPE is able to determine when the machine is in safe mode and will restart the machine in safe mode prior to scanning, NPE will return the machine to normal mode prior to threat removal
  • UI message streamlining/ UI refresh
UI has been updated and the messaging has been simplified
  • 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

За да се сканират имейлите, трябва ли да се правят някакви допълнително настройки или се включва само опцията от настройките на програмата?

• 5 месеца по-късно...

Искам да попитам тази антивирустна платена ли е или безплатна ?

Ползвам "Авира" но новите версии са много тежки и искам да е сменя с някаква друга, но не знам коя да бъде !

Редактирано от L&B (преглед на промените)

Ползвам "Авира" но новите версии са много тежки и искам да е сменя с някаква друга, но не знам коя да бъде !

по добре си сложи по стара версия на авира щом си й свикнал, а тази тук е платена

Платена е, но оттук (темата за подаряване на неизползвани лицензи) може да ти помогнат, просто попитай, дали на някой не му се намира свободен лиценз за Нортън Антивирус или Интернет Секюрити. При малко късмет може да изкараш доволно дълго време така.  ;)

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

по добре си сложи по стара версия на авира щом си й свикнал, а тази тук е платена

При по-стари версии няма ли да се обнови пак ? По някой път ми излиза един прозорец (до часовника) за някакви ъпдейти - може би за нова версия !

Платена е, но оттук (темата за подаряване на неизползвани лицензи) може да ти помогнат, просто попитай, дали на някой не му се намира свободен лиценз за Нортън Антивирус или Интернет Секюрити. При малко късмет може да изкараш доволно дълго време така.  ;)

Търся някои "free" за това попитах тази дали е такава !

Не знам дали "Avast" дали е платена или не, но мисля да си сложа нея !

Благодаря и на двама Ви !

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Нека не бъде пречка ползването на един добър продукт, напълно легални 180 дневни триал лицензи, не в разрез с лицензните права !

""
За тези които ползват продуктите за защита на Symatec.
Онлайн генератор за ключове.

Онлайн - Генератор на ключове

** 1 ** Избирате продукта, за който ви трябва кключ.

Публикувано изображение

** 2 ** Изчакваме 5 секунди и натискаме SKIP AD

Публикувано изображение

** 3 ** Изчакваме 5 секунди и натискаме SKIP THIS AD

Публикувано изображение

** 4 ** Взимаме си генерирания ключ

Публикувано изображение

Ключовете са за 180 дни
Успех!!!
На ден може да се генерира по един ключ за АПИ адрес. ""
Благодарности на:  nikcool

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.