Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton - Antivirus, Internet Security, 360 v.2013

Featured Replies

Аз не оспорвам резултата на Нортон,както не оспорвам и другите. Направи ми впечатление острият ти пост и рекох да гледам клипа,(обикновенно ги пропускам) и изведнъж видях как от 40 след секунда станаха 14 файла :ohmy: Ей тъй изглеждах. Обаче ти твърдиш,че е вярно. Ама 26 файла да ги изтрие за три четири секунди но пък 26 за по-малко от секунда...преди това от 68 скочи на 40 за секунда.

Иначе ти благодаря за информацията, че с Ф8 се спира на пауза...не го знаех това... пък и как да го знам, като 2-3 пъти само съм правил клипове.
  • Отговори 273
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък искам да ми покажеш касапа, колко минути ще се мъчи на тоя архив! Айде да го спретнеш това клипче!

И ти предлагам някой да даде и друг архив (или някаква папка), и да засече- за колко време шЪ сканира Касапа, и за колко Нортон.

От сега мога да се обзаложа на 100 лв, че Касапа ще бъде отвян по скорост- "като куцо пиле домат"!

Ами аз не споря,че Нортон сканира по-бързо и не намесвам друга програма. Най малкото понеже не тук е мястото за спора.

Ако те дразни подписа ще го сменя :ph34r:

Иначе ти благодаря за информацията, че с Ф8 се спира на пауза...не го знаех това... пък и как да го знам, като 2-3 пъти само съм правил клипове.

Е сгрешил си. Карай минаваме покрай него ;)

пп. При тебе с F8 на пауза ли спира защото при мене така тръгва :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ама 26 файла да ги изтрие за три четири секунди но пък 26 за по-малко от секунда...преди това от 68 скочи на 40 за секунда.

Николай, това е Нортон....интелигентна програма, не го бъркай с някоя друга! Когато едни файл вече е минат веднъж, на втори, трети, четвърти...път нещата стават за части от секундата! Всичко си е точно! Слабото му място е фишинга...там има по-добри от него! но в динамиката на чистак нови файлове, трудно някой ще го конкурира!

Николай, това е Нортон....интелигентна програма, не го бъркай с някоя друга! Когато едни файл вече е минат веднъж, на втори, трети, четвърти...път нещата стават за части от секундата! Всичко си е точно! Слабото му място е фишинга...там има по-добри от него! но в динамиката на чистак нови файлове, трудно някой ще го конкурира!

Пиле за части от секундата нищо не става. Ти голям бързак го изкара бре...айде карай ама ако искаш да ме убедиш в правотата си конкретно за този архив давай клип със секундарник и ще ти кажа извинявай. Иначе не вярвам.

Пиле за части от секундата нищо не става. Ти голям бързак го изкара бре...айде карай ама ако искаш да ме убедиш в правотата си конкретно за този архив давай клип със секундарник и ще ти кажа извинявай. Иначе не вярвам.

Твой си е проблема! Ако щеш вярвай! Има едно правило в психологията, при което хората често проектират себе си върху другите...повече не искам да коментирам!

Иначе не вярвам.

между другото и аз не вярвам, че Касперски има реално резултата, който си показал, след няколко часа от пускането на архива! реалният му резултат е доста по-слаб, но му е била пратена захранката, за да покачи!

Аз пък искам да ми покажеш касапа, колко минути ще се мъчи на тоя архив! Айде да го спретнеш това клипче!

И ти предлагам някой да даде и друг архив (или някаква папка), и да засече- за колко време шЪ сканира Касапа, и за колко Нортон.

От сега мога да се обзаложа на 100 лв, че Касапа ще бъде отвян по скорост- "като куцо пиле домат"!

Къде е домата на това куцо пиле - искам да пробвам със Сепчо! Кингчо обаче да не му го отмъкне отново изпреварващо ...

Не съществува още версия на NIS, която да е равностойна на SEP 12. А ако му добавиш и Kingsoft Free Antivirus 2012 SP5.1 - всичко вече е съвсем различно, да не пропускаме, че двете са и безплатни...

Твой си е проблема! Ако щеш вярвай! Има едно правило в психологията, при което хората често проектират себе си върху другите...повече не искам да коментирам!

между другото и аз не вярвам, че Касперски има реално резултата, който си показал, след няколко часа от пускането на архива!

О и затова съм дал снимка от лога и снимка на останалите уж заплахи,защото не е ясно дали са такива ама нейсе...а иначе правиш пак чупки в кръста и клинчене, когато става въпрос да докажеш. Е,аз пък утре сам ще си го проверя това бързодействие и не само то. Може пък наистина да трие за части от секундата 26 файла. Знам ли...като не искаш да покажеш как става ще се наложи сам да го направя. :)

реалният му резултат е доста по-слаб, но му е била пратена захранката, за да покачи!

пп. да ве ще пращам толкова файлове :D ти си се чалнал бре :D

пп. да ве ще пращам толкова файлове :D

Е добре, че си призна, че е имало много за пращане!!!

ти си се чалнал бре :D

За пореден път ти казвам- не проектирай себе си върху другите!

...

пп. Сега като се замисля- вчера цял ден не съм писал изобщо тук. Върнах се от работа и написах един-едничък пост, в който дадох резултатите на Нортон от последния предлаган архив. Нортон даде най-добрия резултат...и се почна с атаката: ама бил много бавен (пък всички по-запознати са наясно, че това е най-бързата програма и то официално признато), ама времето дали не е 10 секунди по-голямо, ама дали в теста няма шашма! Ебаси майката, такава конфронтация и елементарщина, няма в нито един друг форум!

Ами тествайте си тогава дървени програми като Касапа (дето сканира един архив по половин час) и разни други "модерни" китайски безплатни ментета, че на всичко отгоре и на китайски! Аз ли съм се чалнал или някой друг!?

пп. При тебе с F8 на пауза ли спира защото при мене така тръгва :D

на мен ми излиза един прозорец, в който има бутонче за старт. И допълнително пише, че със Ф11 може да се спре записа. За пауза не съм виждал такъв бутон.

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Е добре, че си призна, че е имало много за пращане!!!

За пореден път ти казвам- не проектирай себе си върху другите!

...

пп. Сега като се замисля- вчера цял ден не съм писал изобщо тук. Върнах се от работа и написах един-едничък пост, в който дадох резултатите на Нортон от последния предлаган архив. Нортон даде най-добрия резултат...и се почна с атаката: ама бил много бавен (пък всички по-запознати са наясно, че това е най-бързата програма и то официално признато), ама времето дали не е 10 секунди по-голямо, ама дали в теста няма шашма! Ебаси майката, такава конфронтация и елементарщина, няма в нито един друг форум!

Ами тествайте си тогава дървени програми като Касапа (дето сканира един архив по половин час) и разни други "модерни" китайски безплатни ментета, че на всичко отгоре и на китайски! Аз ли съм се чалнал или някой друг!?

на мен ми излиза един прозорец, в който има бутонче за старт. И допълнително пише, че със Ф11 може да се спре записа. За пауза не съм виждал такъв бутон.

Ами модата е китайска на предните архиви нортън първи ли беше и ти тества един архив с нортън дето повечето ги засече по репутация и сега се хвалиш. Къде бе нортън на другите архиви май бе далеч зад китайските безплатни ментета на китайски език както правилно забеляза. успокой малко нервата и разсъждавай обективно. На днешния архив на единия се справи най-добре комодо на единия на другия qihoo. Но факта е че на всички тестове qihoo е в предните места няма изоставане. Значи покритието е по-добро!

За протокола фен съм на Касперски

То това се подразбира, щом си тръгнал да ми опонираш!

Да ама навярно съм единствения фен тука, който не ползва програмата на която е фен.

Не ти опонирам казвам ти да вземеш резултатите в съвкупност не от 1 път да си правиш генерални заключения.

Фен съм на касперски ползвам и тествам qihoo 360, щото е изключително лек и ефективен пък за реакция на вируси за минути само тук съм виждал, как облака ги обвива бавно и сигурно.

Абе тука тази тема стана пълна със разни писаници и мерилки... ще пиша на МОд да се поразчисти. Някой заинтересован от програмата ако иска да види нещо може да прегледа само първите 2-3 страници останалото е та**к.... Като искате да спорите пишете в темата за СПАМ !

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Абе тука тази тема стана пълна със разни писаници и мерилки... ще пиша на МОд да е поразчисти. Някой заинтересован от програмата ако иска да види нещо може да прегледа само първите 2-3 страници останалото е та**к.... Като искате да спорите пишете в темата за СПАМ !

Е тука си прав напълно, отнесохме се!!!

Да ама навярно съм единствения фен тука, който не ползва програмата на която е фен.

Не ти опонирам казвам ти да вземеш резултатите в съвкупност не от 1 път да си правиш генерални заключения.

Спора, или по-скоро напрежението от снощи, не го създадох аз! Пуснах един единствен пост с резултат на Нортон, който беше най-добър от всички. Нито съм сравнявал с други програми, нито съм споменавал други програми. И изведнъж...ми се нахвърлиха: единия вика, че бил бавен. Като показах, че никак не е бавен, друг пък вика- ама той много бърз, това не е реално, тука ма шашма (той си мисли, че като прави манипулации, че и другите правят). Просто има няколко души, които яко ги стяга чепика, ако Нортон покаже по-добър резултат от Каспрески, и веднага се нагнетява напрежение и се търси да се предизвика конфликт, за да се отвлече вниманието от по-слабия резултат на Касапа. Вчера напрежението беше покладено оная мома, и подето след това от лудия касперджия.

Това е истината, пък ти го тълкувай както изнася!

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Фен съм на касперски ползвам и тествам qihoo 360, щото е изключително лек и ефективен пък за реакция на вируси за минути само тук съм виждал, как облака ги обвива бавно и сигурно.

Не е вярно,и аз съм фен,но не го ползвам само защото искам нещо по-леко и това е 1-то нещо което не му харесвам.

Спора, или по-скоро напрежението от снощи, не го създадох аз! Пуснах един единствен пост с резултат на Нортон, който беше най-добър от всички. Нито съм сравнявал с други програми, нито съм споменавал други програми. И изведнъж...ми се нахвърлиха: единия вика, че бил бавен. Като показах, че никак не е бавен, друг пък вика- ама той много бърз, това не е реално, тука ма шашма (той си мисли, че като прави манипулации, че и другите правят). Просто има няколко души, които яко ги стяга чепика, ако Нортон покаже по-добър резултат от Каспрески, и веднага се нагнетява напрежение и се търси да се предизвика конфликт, за да се отвлече вниманието от по-слабия резултат на Касапа. Вчера напрежението беше покладено оная мома, и подето след това от лудия касперджия.

Това е истината, пък ти го тълкувай както изнася!

Това което писа за Нортън , че при повторно сканиране на даден архив го обработва по-бързо е вярно.

Не е вярно,и аз съм фен,но не го ползвам само защото искам нещо по-леко и това е 1-то нещо което не му харесвам.

Затова и аз не го ползвам просто ми тежи и компа забива на моменти.

SEP 12 е отлична програма с много възможни донастройки. Кингчо съм го добавил заради любопитството - съвсем не съм убеден, че тази добавка ми е като задължителна... А Нортон все си е твърде малък да спори със Сепчо. Добавяйки Кингчо - отивам вече в по-различни измерения.Измеренията на неизвестностите. Щом са съвместими - удоволствието си е налице.

А Нортон все си е твърде малък да спори със Сепчо.

да е малък, да е малък...колко да е малък?! :clown:

Добавяйки Кингчо - отивам вече в по-различни измерения.

Ти по принцип си си в друго измерение....и без Кингчо.... :rolleyes:

NEY-чо ако не си разбрал и твоя феноменален SEP и НИС работят, засичат и чистят по един и същ начин, ако не те мързи си направи труда да се раздвижиш айряна да пробваш, че бактън от тебе. Всеки коментар чета колко е безплатен и полезен SEP + KingSoft (" че и безплатно") ... хубаво бе не сме малоумни !

П.С: ако чете някой Админ на форума, пуснете опция, която да не показва (по избор на всеки индивидуално) постовете на даден потребител, че са напълно еднакви .. всичките ...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

NEY-чо ако не си разбрал и твоя феноменален SEP и НИС работят, засичат и чистят по един и същ начин, ако не те мързи си направи труда да се раздвижиш айряна да пробваш, че бактън от тебе. Всеки коментар чета колко е безплатен и полезен SEP + KingSoft (" че и безплатно") ... хубаво бе не сме малоумни !

П.С: ако чете някой Админ на форума, пуснете опция, която да не показва (по избор на всеки индивидуално) постовете на даден потребител, че са напълно еднакви .. всичките ...

:offtopic_s: Има, има....Виж в опцийте

Публикувано изображение

ха ха ха....вЕрное май... :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.