Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton - Antivirus, Internet Security, 360 v.2013

Featured Replies

Е,това е най лошото да не се вслушват в мненията на бета тестерите! И в форума на Касперски го има това :mad: Как не се научиха да уважават мнението на потребителите,а не да се чудят как да изклинчат с чупки в кръста. Надявам се тази 2013 да не бъде кошмарна и като година и като продукти! :mad:

пп.Гаджета който иска може и да го спре. Това виждам е най малкият проблем,че няма гаджет. Голям прас.

Ми, тоя екип за проектиране и маркетин отдел и т.н за какво е там да им се плаща!Нали те решават какво и как ще бъде в нова версия.Сега,че там има недоволни...то недоволни винаги ще има.За Лисицата е прав обаче.
  • Отговори 273
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ама как само ги дразнят с Есет :D

Защото пък Есет са номер 1 от всякъде. :ohmy:...Откраднали идеята за hips от 3_тата версия на Комодо :D

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Ама как само ги дразнят с Есет :D

Точно пък ESET ама хич не се вслушват в нищо. Форум, в който за да публикуваш нещо първо трябва да се одобри от мод или който и да е там.. е ебаси цензурата ...

Тоя луд ли е?За какво my е този гаджет да му лапа ресyрси(сякаш голяма полза от него)

Дабе, големите ресурси :D

Точно пък ESET ама хич не се вслушват в нищо. Форум, в който за да публикуваш нещо първо трябва да се одобри от мод или който и да е там.. е ебаси цензурата ...

Вярно е, преди много време им писах за проблем във форума, а те от своя страна ми поискаха име и парола на програмата :D

Няма лошо, такава им политиката, която аз лично не одобрявах и това бе една от причините да се откажа от програмата

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Вярно е, преди много време им писах за проблем във форума, а те от своя страна ми поискаха име и парола на програмата :D

Няма лошо, такава им политиката, която аз лично не одобрявах и това бе една от причините да се откажа от програмата

То да беше само това , пропагандата им е по-сериозна от тази на комунистите , или хубаво за програмата или нищо. Дали някога ще оправят проблема на Нортън с флаш паметите и файловете идващи от архиви :D

То да беше само това , пропагандата им е по-сериозна от тази на комунистите , или хубаво за програмата или нищо. Дали някога ще оправят проблема на Нортън с флаш паметите и файловете идващи от архиви :D

Това ще стане когато наблегнат на дефиниции .

Тук още нямаме

https://www.virustot...sis/1348653479/

Нищо повече няма да им пратя!

Пробва ли дали на практика не го засича? вирус тотал за Нортон нищо не значи!

Ще го хване по рецутация, но и дефиницийки си трябват.

Тя репутацията не е безпринципна....Репутацията е междинното звено между "неопределен" файл и файл с дефиниция. Лошо ако няма репутация и дава, че е "неопределен"

За тая дето много се прави, че знае, ето филмче със сканирането на Нортон- 32 секунди от момента на разархивиране, до края на чистенето!

http://www9.zippysha...81713/file.html

За тая дето много се прави, че знае, ето филмче със сканирането на Нортон- 32 секунди от момента на разархивиране, до края на чистенето!

:D :D :D От 40 останали файла за част от секундата станаха 14 :no-no: :no-no: :no-no: :no-no: Баси бързината :ph34r:

40-14=??? за по-малко от секунда!!! Страшна скорост ей :D

пп. Аааа загрях. F8 а?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Мерси(тая си има име и се казва Програмистката)и ние имаме възможност да правим тестове,но щом вие ще решили да вземете инициатива ...

:D :D :D От 40 останали файла за част от секундата станаха 14 :no-no: :no-no: :no-no: :no-no: Баси бързината :ph34r:

40-14=??? за по-малко от секунда!!! Страшна скорост ей :D

пп. Аааа загрях. F8 а?

за какви 40 файла ми говориш бе момче, за какво Ф8...изобщо не те разбирам!

.Ама щом така ти е добре, считай че и всички Ф са натискани.......и всичко е пълна шашма!

Аз виновен ли съм, че касперски сканира по 15-20 минути!?

Архитекте очаквам да споделиш как така в твоят клип при тебе Нортон изтри 26 файла за секунда. Случайно да си натиснал F8 за пауза?

Хайде светни мене и другите,как стават тия скокове! :clown::shock11::ph34r:

за какви 40 файла ми говориш бе момче, за какво Ф8...изобщо не те разбирам!

.Ама щом така ти е добре, считай че и всички Ф са натискани.......и всичко е пълна шашма!

Аз виновен ли съм, че касперски сканира по 15-20 минути!?

Не се прави на дръж ми шапката! Гледах ти клипа и изведнъж 26 файла за част от секундата изчезнаха. Може да стане само ако си натиснал F8 за пауза! :)

За мене този клип е показателен за обективността ти.

И да не съм чул да правиш тестове. Манипулираш ги най нагло!!!

пп. обърнете внимание на 36-38 секунда!!!

А защо аз не мога да го видя този клип.. ?

http://www.kaldata.c...00#entry2342584

Не натискай бутона за гледане а го свали!

Ей му резила,качих го за публично гледане. :)

http-~~-//youtu.be/wfB94RbqEkA

След чистача на Авира :)

Публикувано изображение

АМи не да казвам нещо ама за да докажеш правотата си Проектанте направи клип, на който да се вижда часовника ;)

Архитекте очаквам да споделиш как така в твоят клип при тебе Нортон изтри 26 файла за секунда. Случайно да си натиснал F8 за пауза?

Хайде светни мене и другите,как стават тия скокове! :clown::shock11::ph34r:

Не се прави на дръж ми шапката! Гледах ти клипа и изведнъж 26 файла за част от секундата изчезнаха. Може да стане само ако си натиснал F8 за пауза! :)

За мене този клип е показателен за обективността ти.

пп. обърнете внимание на 36-38 секунда!!!

Ами ако ти кажа, че клипа си е съвсем истински и, че явно изобщо не познаваш Нортон!

Вече ме бяха питали, и аз казах, че когато за първи път се сканира архива, чистенето стана за...някъде 2-3 минути...не мога да кажа точно, защото не си бях поставял за цел да следя и време. Ама явно когато Нортон показва най-добрия резулатат, му се гледа и времето, щото забраваих, че форума е касперджийски! Ако познаваш програмата, ще си наясно, че със всяко последващо разархивиране на един и същи архив, той бива чистен за много по-кратко време, от предходният път, заащото програмата вече веднъж е "опознала" файловете. С това наясно ли си?

Така, че това сканиране, както и всички други неща които АЗ давам, са винаги били и ще бъдат- автентични! Не можа ли да разбереш, че АЗ никога не си измислям! Щом казвам или показвам нещо, значи то при мен се е случило точно по този начин! Запомни го това!

АМи не да казвам нещо ама за да докажеш правотата си Проектанте направи клип, на който да се вижда часовника ;)

Да ве и да ни светне как така за секунда нортон трие 26 файла ;) Чиста проба шашма.

Да ве и да ни светне как така за секунда нортон трие 26 файла ;) Чиста проба шашма.

Аз пък искам да ми покажеш касапа, колко минути ще се мъчи на тоя архив! Айде да го спретнеш това клипче!

И ти предлагам някой да даде и друг архив (или някаква папка), и да засече- за колко време шЪ сканира Касапа, и за колко Нортон.

От сега мога да се обзаложа на 100 лв, че Касапа ще бъде отвян по скорост- "като куцо пиле домат"!

Аз пък искам да ми покажеш касапа, колко минути ще се мъчи на тоя архив! Айде да го спретнеш това клипче!

И ти предлагам някой да даде и друг архив (или някаква папка), и да засече- за колко време шЪ сканира Касапа, и за колко Нортон.

От сега мога да се обзаложа на 100 лв, че Касапа ще бъде отвян по скорост- "като куцо пиле домат"!

А може ли да сложиш BitDefender и да видиш той за колко време взима от кyцото пиле домата?
Отместихте темата, дайте да минем в СПАМ- темата... тука става мазало, а не е за това темата !

Ами ако ти кажа, че клипа си е съвсем истински и, че явно изобщо не познаваш Нортон!

Вече ме бяха питали, и аз казах, че когато за първи път се сканира архива, чистенето стана за...някъде 2-3 минути...не мога да кажа точно, защото не си бях поставял за цел да следя и време. Ама явно когато Нортон показва най-добрия резулатат, му се гледа и времето, щото забраваих, че форума е касперджийски! Ако познаваш програмата, ще си наясно, че със всяко последващо разархивиране на един и същи архив, той бива чистен за много по-кратко време, от предходният път, заащото програмата вече веднъж е "опознала" файловете. С това наясно ли си?

Така, че това сканиране, както и всички други неща които АЗ давам, са винаги били и ще бъдат- автентични! Не можа ли да разбереш, че АЗ никога не си измислям! Щом казвам или показвам нещо, значи то при мен се е случило точно по този начин! Запомни го това!

Аз не оспорвам резултата на Нортон,както не оспорвам и другите. Направи ми впечатление острият ти пост и рекох да гледам клипа,(обикновенно ги пропускам) и изведнъж видях как от 40 след секунда станаха 14 файла :ohmy: Ей тъй изглеждах. Обаче ти твърдиш,че е вярно. Ама 26 файла да ги изтрие за три четири секунди но пък 26 за по-малко от секунда...преди това от 68 скочи на 40 за секунда.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.