Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton - Antivirus, Internet Security, 360 v.2013

Featured Replies

Правим ти клип и с телевизорчето!

Шменти-капели си ти!!

Ето ти отговора!

Редактирано от B-boy[StyLe]
Линка за видеото е премахнат. Направи ново без обиди в него! (преглед на промените)

• Отговори 273
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Шменти-капели си ти!!

Ето ти отговора!

Щом казваш...

Къде беше като правих тестове ами сега ми доказваш нещо си след близо 20 часа?

След 2 пращания и тестове снощи?

Я виж от флашка как стоят нещата и след малко и през download manager.

http://dox.bg/files/dw?a=46d0ffef15

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Наистина е, това което казва URIEL (за да бъден обективни)... както показва Проектанта го лови.., но иначе НЕ.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Защото Нортон има проблем с архиви и флашки .

Доколкото схванах им докладваш проблем и за да се покаже проблема трябва да се стартира дори при лоша репутация.

Би трябвало тогава Сонара да го изтрие. Това си и показал. Истината и проблема. Явно вече са взети мерки.Браво.

Аз вече знам кое ми е изключено.Мозъкът.

На флашки и архиви Нортон има проблем.

Аз няма да пиша по форумите, че да се излагам ако съм направил нещо.

Както и да е.

М да, това го знае всеки един които е ползвал програмата и това my е слабата страна.Дефиниции трябва да се набляга самo с репутация не става.

Е това вече е простотия, ако ще да ползваш най, най-добрата антивирусна, просто няма оправдание. Да се спори ОК, но така да се обижда минава всякакви граници

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Е това вече е простотия. Да се спори ОК, но така да се обижда минава всякакви граници

Защо?Зависи колко мозък има да разсъдиш какъв си, и как изглеждаш в очите на хората! ;)

Е това вече е простотия. Да се спори ОК, но така да се обижда минава всякакви граници

Е това вече е простотия, ако ще да ползваш най, най-добрата антивирусна, просто няма оправдание. Да се спори ОК, но така да се обижда минава всякакви граници

Пък аз се чудех що картинката ми не се отваря :)

Публикувано изображение

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Ми културата му не е на ниво...

Жалко е...

Защо?Зависи колко мозък има да разсъдиш какъв си, и как изглеждаш в очите на хората! ;)

Важно е не колко мозък имаш,а дали са пропуснати първите 7 години. За съжаление явно да!

Пък аз се чудех що картинката ми не се отваря :)

Аз лично имам мнение за себе си и ако хората мислят,че съм свиня бих се чувствала зле, ама явно някои индивиди нямат морална основа.

Важно е не колко мозък имаш,а дали са пропуснати първите 7 години. За съжаление явно да!

За да се държи човек постоянно злобно, значи или е мачкан в работата си или в къщи!

То си има модератори аз мисля, че не съм обидил никого.

Лека вечер!

Аман от злоба в тоя форум.

Аз лично имам мнение за себе си и ако хората мислят,че съм свиня бих се чувствала зле, ама явно някои индивиди нямат морална основа.

За да се държи човек постоянно злобно, значи или е мачкан в работата си или в къщи!

Не знам ама ако знаеш аз какви мисли имам към теб :shy11:

И аз имам проблеми но си мисля за хубави неща!

То си има модератори аз мисля, че не съм обидил никого.

Лека вечер!

Не знам ама ако знаеш аз какви мисли имам към теб :shy11:

И аз имам проблеми но си мисля за хубави неща!

Ми надявам се да не съм обидила никoй в споровете,но някой път трябва и аз да заема отбрана в тази мъжка тема. :D

Соня, шегувам се нали знаеш!

Ми надявам се да не съм обидила никoй в споровете,но някой път трябва и аз да заема отбрана в тази мъжка тема. :D

Ох, ела и ме набий.Моля те :shy11::offtopic_s:

Я виж от флашка как стоят нещата и след малко и през download manager.

http://dox.bg/files/dw?a=46d0ffef15

Не го лови....прав си! Дава му репутация, но автоматичната защита не го елиминира...може би защото не е дошъл през нета.

Но въпреки всичко- има отрицателна репутация, което за мен е равносилно на засечка!

Резултата е - 1:1!

Стига толкова шеги.На всички лека и спокойна вечер от мен! Да сте живи и здрави!

Линка за видеото съдържащо обиди е премахнат от всички постове и цитати, както и снимката показваща обидата. Автора да направи ново видео без обиди. Всички да запазят добрия тон и да спрат с офтопика. Няма нужда от излишни нерви. Всеки който си служи с вулгарни думи ще бъде пращам при Калин за да си охлади страстите.

Ами то сред каквито попаднеш- такъв ставаш!! Преди 3 години, когато съвсем случайно попаднах на този форум, още на първата седмица се усети, че в този форум има много напрежение, което и добро и лошо!

То пък ако няма спорове и искри, тоя форум ще заглъхне....трябва да има напрежение!

Не го лови....прав си! Дава му репутация, но автоматичната защита не го елиминира...може би защото не е дошъл през нета.

Но въпреки всичко- има отрицателна репутация, което за мен е равносилно на засечка!

Резултата е - 1:1!

Лошото е че не всеки потребител е толкова опитен като теб с НИС, примерно. Не всеки би проверил репутацията, нали се очаква като е с лоша такава Нортон да го унищожи... Според мен е 1 : 0... разбира се уважавам и твоето виждане, както се надявам да уважиш и моето.

Лошото е че не всеки потребител е толкова опитен като теб с НИС, примерно. Не всеки би проверил репутацията, нали се очаква като е с лоша такава Нортон да го унищожи... Според мен е 1 : 0... разбира се уважавам и твоето виждане, както се надявам да уважиш и моето.

Аз ти уважавам мнението, но...реалният резултат за мен е 1.5:1. Защо?

• Класическо сваляне на файла. След разархивиране, автоматичната защита му къса главата- 1:0
  • Сваляне през флашка. След разархивиране, файла има отрицателна репутация- 1.5:0. Автоматичната защите не сработва- 1.5:1
Извода е, че проблема на Нортон не е с флашката, както някои твърдят, а проблема е в принципа на сработване на автоматичната защита за непознати файлове. Явно автоматичната защита по репутация (за непознати файлове без дефиниция) сработва ако са налице два фактора:
  • Оценка на файла за надежност (това в случая го имаме)
  • Произход на файла. Това в случая го дава като неизвестно
Така си мисля аз, но може и да греша. Но не виждам друго логично обяснение за НЕсработването на автоматичната защита, освен в самия принцип на сработване при репутация. Ако това което си мисля е вярно, значи трябва да се преосмисли и преработи сработването на автоматичната защита. Факт е обаче, че ако файла е получен по стандартния път (през мрежата), Нортон няма никакъв проблем!

Някои забелязал ли е,че Нортон имат тъмни зделки с търсачката Аsk и заменя тази на Google?има вече доста писано по темата ама никoй тук нищо не казва...

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=331580&page=3

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.